طرح توجیهی تولید انواع شیشه نسوز یا پیرکس سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Refractory glass2

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید انواع شیشه نسوز سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید انواع شیشه نسوز را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

تنوع استفاده از شیشه نسوز زیاد بوده و به عنوان ظروف منزل از ظروف غذاخوری بزرگ تا شیشه های نوزادان مورد استفاده قرار می گیرد . البته در كشورهای پیشرو در تولید این محصول ، مطالعاتی در راستای استفاده از این محصول در ساخت لیزر و ظروف آزمایشگاهی صورت گرفته است . این ظروف تا دمای 700 درجه سنتی گراد مقاومت دارند .

 


آشنایی با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع شیشه نسوز


 

پیش بینی و بررسی بازار نشان می دهد دو سایز از این ظروف در كشور كاربرد بیشتری در منازل داشته است و به عنوان كالای اصلی تولیدی كارخانه انتخاب می شوند . این دو سایز هركدام با درب ، وزنی معادل 1250 و 2500 گرم دارند . لازم به توضیح است كه در صورت كشش بازار كارخانه باید قادر به تولید سایزهای دیگر نیز باشد . اینكار با تعویض قالب ها و تنظیم تغذیه كننده ها در یك محدوده معین ، صورت می گیرد .

محصولات از این قرارند :

1- ظروف پیركس به وزن 1250 گرم . دربِ پیركس به وزن 520 گرم و بدنه آن به وزن 730 گرم .

2- ظرف پیركس در اندازه بزرگتر به وزن2500 گر م . درب پیركس به وزن 1000 گرم و بدنه آن به وزن 1500 گرم .

لازم بذكر است كه این اوزان ، استاندارد هستند و می توان با بكارگیری خلاقیت ابعاد و اوزان گوناگون را طراحی نمود .

ظروف شیشه ای پیركس در اشكال چهارگوش ، مستطیل ، بیضی و دایره ای در انواع مختلف بسته به قالب آن طراحی می گردد و نیز از نظر رنگ به رنگ های سفید و قهوه ای در بازار موجود است .

بررسی کالاهای جایگزین با انواع شیشه نسوز :

ظروف ملامین ، چینی ، روی و تفلون از كالاهای جانشین ظروف پیركس می باشند ، كه امروزه با توجه به كاهش اقبال عمومی نسبت به این ظروف ، میزان تمایل به استفاده نمودن از ظروف پیركس افزایش یافته است . ضمن آنكه ظروف پیركس بهداشتی تر از ظروف ملامین و چینی می باشند .

 


فرایند تولید انواع شیشه نسوز


 

اختلاط مواد اولیه

در این مرحله بسته به تركیب شیشه تولیدی ، مواد اولیه به نسبت های مختلف توزین می گردند و در صورتی كه دانه بندی مواد اولیه خریداری شده مطابق با دانه بندی مورد نظر برای تولید ظروف شیشه ای نباشند ، داخل آسیاب ریخته شده و پس از آسیاب شدن برای جدا كردن ذرات آهن از مواد اولیه از جداكننده دی مغناطیسی عبور كرده و ذرات آهن موجود جدا گردیده و تحت بازرسی قرار می گیرند ، تا ذرات آهن داخل مواد اولیه وجود نداشته باشند و در رنگ شیشه های پیركس تاثیری به وجود نیاورد .

در مرحله ی بعد مواد اولیه به سمت مخلوط كن فرستاده شده و پس از مخلوط شدن به سمت كوره هدایت می گردند .

تولید شیشه

با ورود batch به داخل كوره و قرارگرفتن در دمای زیاد واكنش های شیمیایی و فیزیكی صورت می گیرد ، كه به طور خلاصه عبارتند از :

1- تبخیر آب آزاد از batch

2- انجام واكنش های شیمیایی و تولید گازهایی چون 2so و 2co . . .

3- تشكیل فاز های مایع حاصل از ذوب برخی از اجزای batch

4- تشكیل فاز یكنواخت مذاب

5- فراریت برخی از اجزای batch و شیشه نظیر o2Na و o2K

6- حل مقداری از گازهای حاصل از احتراق یا تجزیه مواد مذاب و یا تشكیل حباب های خیلی ریز .

در مراحل اول واكنش هایی بوجود می آید كه یكسری محصولات وابسته را بوجود می آورد . برخی از این واكنش ها گرما گیر و برخی دیگر گرماده هستند .

كل فرآیند تولید را می توان به چند مرحله تقسیم كرد :

1- ذوب

2- تصفیه : خروج حباب های هوا وگازهای حاصل از واكنش

3- مرحله یكنواختی یا هموژنه شدن تركیبات شیشه

4- عملیات حرارتی

 


مواد اولیه مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید انواع شیشه نسوز


 

• سیلیس

• اكسیدبر( براكس )

• فلدسپات

• دولومیت

• كربنات سدیم

• كربنات پتاسیم

• اكسیدهای فلزی

• شیشه خورده

• جعبه

• كارتن بسته بندی

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید انواع شیشه نسوز

 

• سیلو

• مخلوط كن ( بلانچر )

• بالابر

• نوار نقاله

• جدا كننده مغناطیسی

• سیلو

• آسیاب ( گلوله ای )

• كوره و تجهیزات آن

• نوار نقاله

• پرس

• گرمخانه

• سیستم كنترل مقادیر

• ماشین شیشه خردكن

• شیشه شور

 

لینک دانلود فایل طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید انواع شیشه نسوز

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید انواع شیشه نسوز ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.