طرح توجیهی تولید ژئوتکستایل بی بافت و سوزنی سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

nonwoven geotextile

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید ژئوتکستایل بی بافت و ژئوتکستایل سوزنی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید ژئوتکستایل بی بافت و ژئوتکستایل سوزنی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

مهم ترین مصارف ژئوتكستایل های بی بافت ، راه سازی ، احداث خطوط راه آهن ، زهكشی ، احداث دیوارهای حایل ، شیروانی ها است كه تعداد زیادی از این پروژه ها ، بدون استفاده از ژئوتكستایل در حال انجام است . در صورت وجود واحدهای تولید این محصول با كیفیت و قیمت مناسب ، می تواند نیاز پروژه های عمرانی به ژئوتكستایل را پوشش داد . این نیاز زیاد در كنار وجود انواع مختلف الیاف پلی پروپیلن ، پلی استر و نایلون در كشور به عنوان مواد اولیه این محصول ، پتانسیل بسیار بالایی را برای احداث واحدهای تولید ژئوتكستایل سوزنی در كشور به وجود آورده است .

 


نکاتی درباره ژئوتکستایل بی بافت و ژئوتکستایل سوزنی :


 

به طور كلی به محصولات مسطح كه از مواد پلیمری ساخته شده و در پروژه های مهندسی عمـــران به همراه خاك، سنگ، زمین و سایر مصالح به كار می روند، عنوان ژئوسینتتیك ها اطلاق می شود. استفاده از انواع ژئوسینتتیك ها مـزایایبسیاری دارد، آنها محصولاتی هستند كه جایگزین مواد خام نظیــر فولاد، سنگدانه و.... می شوند و نسبت به این مواد از نظر اقتصادی باصرفه تر هستند و خواص آنها را اصلاح می كند.  

ژئوسینتتیك ها كاربردهای متعدد دیگری نظیر تقویت آسفالت و بتن، كنترل فرسایش خاك، محدود سازی حركت شن های روان و.... دارند. این مصالح پلیمری از لحاظ ساختمان و عملكرد به چند دسته ژئوتكستایل ها، ژئوگریدهای، ژئونت ها، ژئوممبرین ها و ژئوكامپوزیت ها تقسیم می شوند ، كه از بین آن ها ژئوتكستایل ها دارای ساختار منسوج و بقیه حاصل صنایع پلیمر هستند.

ژئوتكستایل ها بزرگترین زیرمجموعه ژئوسینتتیك ها می باشند. این مصالح منسوجاتی متخلخل و نفوذ پذیر می باشند و اولین بار به منظور كنترل فرسایش، به عنوان فیلتر مورد استفاده قرار گرفتند. پس از دهه پنجاه میلادی با گسترش تولید انواع الیاف مصنوعی و امكان تهیه الیاف و نخ های فیلامنتی با كارایی بالا، استفاده از ژئوتكستایل ها رشد چشمگیری پیدا كرد.

اولین تجربه استفاده از ژئوتكستایل های امروزی در كشور آلمان، برای سازه های آبی 50 سال پیش و برای سازه های خاكی و زیرسازی 40 سال قبل می باشد. با توجه به قدمت استفاده از ژئوتكستایل ها ، تجارب ارزنده ای در این زمینه كسب شده است و اطلاعات علمی در مورد این منسوجات به نحو چشمگیری افزایش پیدا كرده است.  

رشد سریع استفاده از ژئوتكستایل ها در فعالیت هایی نظیر راهسازی، حفاظت بسترها، زهكشی، زیرسازی خطوط راه آهن و... حاصل نتایج ارزنده ای می باشد ، كه در طول مدت طولانی مصرف آن ها كسب شده است و در حال حاضر در دسترس می باشد. همچنین امروزه اطلاعات علمی و فنی در زمینه تولید انواع ژئوتكستایل ها افزایش پیدا كرده است، بنابراین امكان تهیه بهینه آن ها روز به روز افزایش یافته است و محصولاتی با كارآیی مناسب و طول عمر بالا تولید می شوند. این در حالی است كه فعالیت های عمرانی نیاز شدیدی به نوآوری دارند و بخشی از آن توسط منسوجات پوشش داده می شود.  

 


کارکرد های ژئوتكستایل ها (Geotextiles Function)


 

به طور كلی ژئوتكستایل ها به منظور جداسازی، فیلتركردن، زهكشی، تقویت و حفاظت به كار می روند. دربسیاری از موارد از این منسوجات برای دستیابی به چند هدف استفاده می شود. عملكرد صحیح هر یك از ژئوتكستایل ها مستلزم وجود ویژگی های لازم در منسوج است، این ویژگی ها برای هر یك از كاركردهای فوق الذكر متفاوت می باشد. در این قسمت هر یك از كاركردهای پنج گانه ژئوتكستایل ها بررسی می شوند و مهمترین ویژگی های منسوجات برای عملكرد صحیح معرفی می گردند.

جداسازی  

یكی از اولین كاركردهای ژئوتكستایل ها كه مورد توجه مهندسین عمران قرار گرفت، خاصیت جداكنندگی این منسوجات می باشد. وظیفه ژئوتكستایل های جداكننده، جلوگیری از اختلاط لایه های مختلف خاك با یكدیگر است ، كه باعث می شود عملكرد دو لایه دست نخورده باقی بماند. به طور مثال برای جلوگیری از نفوذ شن ریز به لایه شن درشت از یك لایه ژئوتكستایل استفاده می شود این لایه منسوج، فشار موضعی را كاهش داده و محدوده وسیع تری را تحت تأثیر قرار می دهد و خط شكستگی یا اختلاط لایه ها به حداقل ممكن میرسد. در مواردی كه زیرسازی روی لایه خاك سست انجام گیرد، استفاده از ژئوتكستایل ها باعث می شود پی دارای استحكام مكانیكی كافی بوده و پایداری آن نسبت به حالت عدم استفاده از منسوج بیشتر شود.  

هنگامی كه دو لایه شن با اندازه های متفاوت روی یكدیگر قرار گیرد، قطعات شن درشت داخل لایه شن ریز وارد شده و ظرفیت باربری آن كاهش می یابد. همچنین ورود شن های ریز به فضای خالی شن های درشت، قابلیت زهكشی لایه با شن های درشت را كاهش می دهد. با قرار دادن ژئوتكستایل بین دو لایه می توان از تداخل بین لایه ها جلوگیری كرد. مهمترین خصوصیاتی كه ژئوتكستایل های جداكننده می بایست از آن ها برخوردار باشند، مقاومت در برابر تنش كششی، سوراخ شدن و ضربه است.

فیلتراسیون

یكی از كاركردهای متداول ژئوتكستایل ها، خاصیت فیلتــر بودن آن ها می باشد. ژئوتكستایل هایی كه كاركرد مشابه فیلترها دارند، اجازه عبــور یك سیال موجود در یك لایه را بدون عبور ذرات آن لایه ،می دهند . ویژگی های لازم ژئوتكستایل با كاركرد فیلتر، نفوذ پذیری مناسب، حفظ دانه های شن و خاك و كاركرد طولانی مدت می باشد.

تقویت كردن

یكی از عملكردهای بسیار مفید ژئوتكستایل ها ، پخش و یكنواخت كردن تنش ها در یك سطح می باشد و به نحوه مطلوبی مانع گسیختگی موضعی می شود . مصالح بنایی و خاك تنش های فشاری را به خوبی تحمل می كنند، ولی در مقابل تنش های كششی ضعیف می باشند. با استفاده توأم ژئوتكستایل و مصالح بنایی می توان دو خصوصیت مذكور را بهبود بخشید. خصوصیت دیگر ژئوتكستایل هایی كه به عنوان تقویت كننده مورد استفاده قرار می گیرند، خاصیت ارتجایی آن ها می باشد. این امر سبب می شود كه در خاك تقویت شده، بعد از حذف بار خارجی، تغییر شكل ایجاد شده در اثر بار مذكور، به حالت اولیه برمی گردد. استفاده از ژئوتكستایل، تنش عمودی اعمال شده روی یك لایه خاك تقویت شده را تبدیل به نیروهای افقی در صفحه الیاف می كند.  

مهمترین خصوصیات یك ژئوتكستایل تقویت كننده برای عملكرد صحیح، استحكام كششی بالا و ازدیاد طول كم می باشد. همچنین برای حفظ عملكرد در مدت زمان طولانی می بایست میزان خزش ژئوتكستایل كم باشد و مواد شیمیایی و شرایط محیطی محل مصرف تأثیری روی خواص منسوج نداشته باشد.

زهكشی  

زهكشی با استفاده از ژئوتكستایل عبارت از جریان آب در جهت موازی صفحه ژئوتكستایل می باشد . تمامی ژئوتكستایل ها توانایی انجام وظیفه زهكشی را دارند ولی میزان آن برای ساختمان بافت و مواد اولیه مختلف، متفاوت است. به عنوان مثال منسوج بیبافت ضخیم قابلیت زهكشی بیشتری نسبت به پارچه های حلقوی و تاری ـ پودی دارند.

حفاظت از سیالات  

ژئوتكستایل هایی با عملكرد حفاظت از مایعات، وظیفه كنترل جریان مایع و یا بخار حاصل از آن ها را دارند . این ژئوتكستایل ها باید به طریقی نفوذناپذیر شوند. این عمل با استفاده از قیر و یا سایر پلیمرها انجام می شود. ژئوتكستایل های محافظ برای ضدآب كردن سازه، جلوگیری از تغییرات رطوبت ریز جاده و نگهداری از مایعات و... استفاده می شوند. 

همانطور كه در قسمت های قبل اشاره شد، ژئوتكستایل ها قادر هستند كه خواص مصالح را بهبـود دهند تا كارایی آنها افزایش یابد. ژئوتكستایل ها انواع مختلفی دارند كه در هریك از آنها كاركرد شاخصی وجود دارد. از طرفی در هر یك از كاربردهای ژئوتكستایل ها نیاز به عملكرد خاصی از این منسوجات می باشد ،بنابراین هنگام طراحی این منسوجات می بایست شرایط محل استفاده و عملكرد مورد نیاز مد نظر قرار گیرد و پارامترهای مختلفی نظیر مواد اولیه، ساختمان بافت و . . . انتخاب شود.

ژئوتكستایل ها از لحاظ ساختمان بافت به سه دسته بی بافت، تاری ـ پودی و حلقوی تقسیم می شوند. هریك از این دسته ها دارای ویژگی های فنی و اقتصادی خاصی هستند ، كه بر اساس شرایط محل مصرف انتخاب می شوند. ژئوتكستایل ها با ساختمان بیبافت بیشترین كاربرد را فعالیت های عمرانی دارند كه اكثر آن ها با استفاده از روش سوزن زنی تولید می شوند. 

 


استاندارد های مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی ژئوتکستایل سوزنی :


 nonwoven geotextile2


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی ژئوتکستایل بی بافت و ژئوتکستایل سوزنی :


 

بررسی مقررات صادرات و واردات كشور كه توسط وزارت بازرگانی ارائه شده است نشان می دهد ، كه شرایط خاصی برای واردات و صادرات ژئوتكستایل وجود ندارد و واردات آن با تعرفه های ارائه شده در طرح توجیهی ژئوتکستایل بی بافت انجام می گیرد. 

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی ژئوتکستایل بی بافت و ژئوتکستایل سوزنی

 

با توجه به مزیت های انواع ژئوتكستایل ها از لحاظ فنی و اقتصادی، كاربرد آن ها از رشد فزایندهای برخوردار بوده است. نتایج یك بررسی نشان می دهد كه در یك دوره 30 ساله (2000ـ1970) مصرف جهانی ژئوتكستایل ها حدود 200 برابر شده است. این در حالی است كه تولید منسوجات معمولی و متداول در اكثر شاخه های نساجی با ركود همراه بوده یا از رشد مناسبی برخوردار نبوده است.  

قابلیت های انواع ژئوتكستایل ها و مزایای استفاده از این منسوجات باعث شده است، میزان استفاده از آنها نسبت به انواع دیگر ژئوسینتتیك ها( و از اكثر دیگر منسوجات صنعتی ) به طور چشمگیری بیشتر باشد.

طبق بررسی های انجام شده ، میزان مصرف ژئوتكستایل در آمریکای شمالی حداقل 8 تا 10 برابر سایر ژئوسینتتیك ها می باشد. این اطلاعات و آمار نشان دهنده اهمیت بیشتر ژئوتكستایل ها نسبت به اكثر منسوجات صنعتی و لزوم دستیابی به دانش فنی تولید و استفاده از این نوع منسوجات می باشد.

به طور كلی ژئوتكستایل ها در ساختمان راه ها و ریل راه آهن، دیوارهای حایل، زهكشی، كنترل فرسایش خاك سواحل و بستر آبراه ها، ساختمان سدها، دفن زباله ها و ... كاربرد دارد كه در واحد، مكانیزم عملكرد ژئوتكستایل های بی بافت در سه مورد كاربرد توضیح داده می شود.

كاهش عمق شیارهای ناشی از تایر وسایل نقلیه

مصالح خاكی در تحمل نیروهای كششی ضعیف هستند. عبور وسایل نقلیه باعث ایجاد شیارهای عمیق (Rutting) در جاده می شود و هزینه نگهداری آن را افزایش و عمر مفید قابل بهره برداری را كاهش می دهد. با استفاده از یك لایه ژئوتكستایل در سطح مشترك رو سازی و بستر خاكی راه می توان مشكلات مزبور را تا حدود زیادی برطرف نمود و كیفیت مناسبی در طول مدت استفاده ارایه داد.

استفاده از ژئوتكستایل بین لایه های روسازی، باعث بالارفتن مقاومت و مشخصه های تنش ـ كرنش لایه اساس می گردد و به توزیع بارهای سطحی بر روی زیراساس كمك می کند. از سوی دیگر ژئوتكستایل قرار گرفته در سطح مشترك سابگرید و لایه اساس موجب می گردد كه تنش كمتری به بستر وارد شود ؛ یعنی در محاسبات می توان ظرفیت باربری موجود بستر را با ضریب افزاینده ای اصلاح نمود.

در مورد نشست ناشی از مسیر چرخ وسایل نقلیه می توان این مطالب را عنوان كرد كه این شیار باعث افزایش كشش در ژئوتكستایل استفاده شده در راه می گردد و موجب تغییر شكل آن می شود.

برآیند رو به بالای نیروی كششی در ژئوتكستایل تغیر شكل یافته، مقداری از بار چرخ را تحمل نموده و موجب كاهش تنش بر روی بستر و در نتیجه كاهش نشست بستر می گردد. این موضوع باعث می شود، عمق شیار و مقدار نشست حاصل از عبور چرخ وسایل نقلیه در لایه های مختلف راه محدود شده و كاهش یابد.

استفاده از یك لایه ژئوتكستایل برای كاهش عمق شیارها، علاوه بر راه های معمولی و روكش دار، به طوروسیع در ساختمان جاده هایی كه برای دسترسی موقت احداث می شوند، همچنین راه هایی كه به صورتروكش نشده از آن ها استفاده می شود، كاربرد دارد.

پیشگیری از بروز ترك های انعكاسی در لایه های آسفالت

خرابی آسفالت همواره یكی از مشكلات عمده راهسازی و شهر سازی می باشد و هزینه بسیاری شامل هزینه ترمیم روكش ( آسفالت )، صدمات وارده به وسایل نقلیه، بلااستفاده ماندن جاده در طول مدت ترمیم به ارگان های مرتبط با راهسازی، حمل و نقل جاده ای و شهرداری ها تحمیل می کند. یكی از دلایل خرابی آسفالت جاده ها و خیابان های شهری، بروز ترك در آسفالت در اثر وجود آب و تغییرات آب و هوایی می باشد.

لذا استفاده از روشی كه بتواند طول عمر آسفالت و همچنین طول مدت استفاده از راه های ترمیم شده را افزایش دهد، لازم و ضروری است.

استفاده از یك لایه ژئوتكستایل در ترمیم روكش آسفالت جاده ها باعث می شود، طول عمر روكش ترمیم شده افزایش یابد و ترك های لایه آسفالت قبلی به لایه آسفالت جدید كمتر منعكس شود .

مراحل ترمیم جاده هایی كه روكش آن ها معیوب است عبارتست از:

- ترمیم ترك های قدیمی به صورت موضعی؛

- نصب یك لایه پارچه ای با ساختمان بافت حلقوی تاری ( ژئوتكستایل ) روی روكش آسفالت قبلی؛

- انجام عملیات روكش كردن جاده با یك لایه آسفالت جدید.

- پس از انجام عملیات ترمیم روكش جاده ها، انعكاس ترك های لایه آسفالت قبلی به لایه جدید به علت وجود یك لایه ژئوتكستایل به تأخیر می افتد و طول عمر جاده بیشتر می شود .

- افزایش ظرفیت باربری ریل راه آهن

یكی از مشكلات موجود در زیرسازی خطــوط راه آهن اخطلاط لایه های اساس در اثر اعمال بار ( حركت قطار روی ریل ) می باشد. این مشكل باعث می شود كه عملكرد لایه های مختلف در طول زمان تغییر كنند و قدرت تحمل بار توسط آن ها كاهش یابد. با استفاده از یك لایه ژئوتكستایل امكان جلوگیری از فرورفتگی و نفوذ دانه های سنگی به داخل بستر خاكـــــی و وارد شدن ذرات بستر به داخل مصالح اساس به وجود می آید .

مزیت های دیگر استفاده از یك لایه ژئوتكستایل در زیرسازی خطوط راه آهن عبارتند از:

- امكان افزایش ظرفیت عبور قطارها (وزن و سرعت حركت قطارها)

- كاهش ضخامت لایه های اساس سنگی

- بهبود قدرت زهكشی خاك و هدایت آب در خاك

با توجه به مزایای استفاده از ژئوتكستایل ها در زیرسازی خطوط راه آهن، هزینه احداث ریل ( با توجه به عملكرد صحیح و طـولانی مدت نسبت به شرایط معمول ) كاهش پیدا می كند. امروزه از تجهیزاتی برای نصب یك لایه ژئوتكستایل زیر خطوط راه آهن احداث شده، استفاده می شود و امكان استفاده بهینه از خطوط راه آهن قدیمی را به وجود می آورند. با بازسازی خطوط راه آهن و نصب یك لایه ژئوتكستایل ، حركت قطارهای مدرن با سرعت بالاتر و وزن بیشتر در این خطوط قدیمی امكان پذیر می شود.  

 


عمده تولیدکنندگان محصول مورد بررسی در طرح توجیهی ژئوتکستایل سوزنی :

 

ژئوتكستایل ها در اكثر كشورهای دنیا تولید و مصرف می شوند. به لحاظ سطح تكنولوژی و دانش فنی كشورهای صنعتی پیشرفته در این زمینه پیشرو هستند و محصولاتی با كیفیت و كارایی بسیار بالا تولید می كنند. برخی از كشورهای پیشرو در تولید ژئوتكستایل عبارتند از : آمریکا ، چین ، بلژیک ، آلمان ، کره جنوبی و ژاپن  

 

دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید ژئوتکستایل بی بافت

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید ژئوتکستایل بی بافت و ژئوتکستایل سوزنی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.