طرح توجیهی تولید پالت پلاستیکی ، پالت چوبی و پالت فلزی سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Plastic pallets

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پالت پلاستیکی یک تکه و پالت چوبی و پالت فلزی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید پالت پلاستیکی و پالت فلزی یک تکه و پالت چوبی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

پالت هميشه به عنوان يك واحد بار در جابجايي كالا، يك شيوه عملي در حمل و نقل، انبارداري و توزيع انواع محصولات مطرح بوده است. پالت به صورت سنتي از چوب ساخته مي شده است. با اين حال پالت های پلاستیكی بیش از 30 سال است كه در اروپا مورد استفاده قرار می گیرند و حدود 10 % كل پالت مصرفی در بازار را به خود اختصاص داده اند. با توجه به تدوین قوانین جدید مربوط به چوب و پالت های چوبی و همچنین خواص قابل توجه نسبت به پالت چوبی این پالت ها هر روز سهم بیشتری را به خود اختصاص می دهند .

 


نکاتی درباره انواع پالت های پلاستیکی ، پالت چوبی و پالت فلزی


 

پالت، یكی از تجهیزات جهت جابجایی و نگهداری كالاها در قفسه بندی می باشند ، كه در ابعاد و تحمل بارهای مختلف و با توجه به نیاز مشتری تولید می گردد. پالت وسیله ای است برای ذخیره سازی مواد و كالایی كه توسط لیفتراك جابجا می شود. پالت ها روی قفسه قرار می گیرند و پالت های دیواره دار قابلیت چیدن روی هم را دارند. این امر باعث صرفه جویی در فضا شده و به تخلیه و بارگذاری، سرعت و سهولت می بخشد.

ضمنا با تشكیل واحدهای بار از كالاهای بی شكل، از آن ها حفاظت لازم را به عمل می آورد. این محصول با امكانات، قابلیت ها ،ابعاد و تحمل های متنوع برای صنایع مختلفی چون پتروشیمی، شیمیایی، سرد خانه ها ،خطوط حمل و نقل و انبارها كاربرد فراوان داشته و در انواع پالت مسطح، پالت دیواره دار ،پالت بشكه، پالت لاستیك و پالت های سفارشی به بازار عرضه می شود.

 


انواع پالت فلزی عبارتند از


پالت مسطح:

این پالت سكویی قابل حمل است كه برای گذاشت و بر داشت بار توسط لیفتراك و بارهایی كه شكل منظم هندسی دارند مناسب است . اقلام صنعتی لوازم شكستنی ، بسته های كیسه ای و كارتنی از دسته بار هایی است كه با پالت مسطح جابجا می شود . این پالت در 2 نوع دو و چهار طرفه و همچنین یك و دو رو تولید می شود .

پالت دیواره دار:

اگر محصولی كه نیاز به نگهداری دارد، شكستنی و غیر مقاوم است پالت دیواره دار به عنوان وسیله جابجایی و نگهداری پیشنهاد می شود. بدنه از جنس توری، ورق یا پوشش نرده ایست و قابلیت جدا شدن دارد.

پالت لاستیك:

این پالت مخصوص نگهداری و جابجایی انواع لاستیك های خودرو به كار می رود و قابلیت قرارگیری 5 پالت روی هم را دارد.

پالت بشكه:

این پالت ضمن نگهداری افقی بشكه ها امكان نصب شیر و تخلیه محتویات را مهیا كرده است و قابلیت نگهداری تا 5 پالت روی هم را داراست.

 


انواع پالت چوبی عبارتند از


 

پالت چوبی كه كاربرد بسیار زیادی در انتقال مقدار زیادی كالا به مكان های مختلف دارد . كاربرد این پالت بسیار ساده بوده و امكان بارگیری و تخلیه آن بسیار راحت می باشد. همچنین این پالت ها در صرفه جویی در فضای اشغال شده توسط كالا هم بسیار موثر می باشند.

انواع مختلف پالت چوبی وجود دارد و هر نوع ویژگی های خود را برای استفاده دارد . پالت چوبی بهترین وسیله جهت انباشت كالا در انبار می باشد. علاوه بر این، پالت های چوبی بسته به اندازه و قدرت آنها، می توانند دارای طول عمر زیاد باشند و همچنین با توجه به ساخت آنها از چوب و طبیعت، هیچگونه آلودگی زیست محیطی ندارند.

پالت بال

این نوع پالت ، دارای قدرت فوق العاده و استحكام خوبی می باشند و لذا از آن ها برای حمل محصولات سنگین و ارسال محموله های راه دور استفاده می شود .

پالت چهار رویه

این پالت یك مدل استاندارد جهت حمل مواد غذایی می باشد. همچنین از این پالت در صنعت حمل و نقل و جهت ذخیره سازی مواد نیز استفاده می شود .

پالت دو رویه

این نوع از پالت در انبارها و همچنین صنعت حمل و نقل كاربرد دارد.

پالت بلوك:

پالت قوی و با دوام با وزن كم و این نوع از پالت بهترین و سبكترین وسیله جهت جابجایی توسط نیروی انسانی و عدم نیاز به دستگاه است.

 


شرایط واردات و صادرات محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پالت پلاستیکی ، پالت چوبی و پالت فلزی


 

ورود این كالا به كشور شامل مقررات ویژه ای نمی باشد و بازرگانان می توانند با پرداخت 53 % حقوق گمركی به ازاء هر كیلوگرم محوله را وارد كشور نمایند.

صادرات این محصول پس از اخذ موافقت وزارت صنعت، معدن و تجارت و كسب مجوزهای مربوطه میسر می باشد. ضمناً صادركنندگان همچنین می توانند از مشوق های صادراتی كه هر ساله توسط دولت پیش بینی می گردد نیز بهره مند گردند.

 


عمده تولیدکنندگان و واردکنندگان محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پالت پلاستیکی و پالت چوبی


 

كشورهای عمده تولیدكننده این محصول، آلمان، كره جنوبی و چین و كشورهای عمده واردكننده این محصول،كشورهای تركیه، امارات و هنگ كنگ می باشند.

بررسی و ارائه استاندارد ملی

55/180/20    1383     0    پالت ـ اتصالات پالت    روش آزمون    ISIRI 7626

 


پارامتر های تعیین قیمت پالت پلاستیکی :


 

قیمت پالت پلاستیكی به پارامترهای ذیل بستگی دارد:

- وزن پالت : هرچه سبكتر، قیمت پالت بیشتر

- جنس پالت : بسته به اینكه پالت فلزی، پلاستیكی، چوبی و ... باشد، قیمت متفاوت می باشد

- تحمل دینامیك : میزان تحمل بار متحرك

- تحمل استاتیك : میزان تحمل بار ثابت

- سایز : ابعاد پالت در طول، عرض و ارتفاع

- نحوه جابجایی و حمل پالت

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پالت پلاستیکی ، پالت چوبی و پالت فلزی


 

از پالت ها می توان در كلیه حمل و نقل های شهری و همینطور مراكز صنعتی و غیر صنعتی استفاده نمود. از جمله این مراكز عبارتند از: مراكز بارگیری و اسكله ها ،سرد خانه ها ،مراكز تهیه و توزیع محصولات كاغذی، صنایع مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و انبارهای نگهداری كالا و ... نام برد.

از جمله مزایای پالت های پلاستیكی نسبت به پالت های چوبی می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

- حفاظت از محیط زیست

- خاصیت ضربه گیری و مقاومت بیشتر

- مقاوم در برابر تغییرات جوی و دما

- استفاده از رنگ بندی های متنوع به منظور تفكیك مواد، حمل و نگهداری

- قابلیت شستشو با انواع شوینده ها

- خوش فرم و زیبا

- عدم نفوذ و تمركز حشرات و جوندگان

- بارگذاری متناسب با ابعاد متغیر

- قیمت مناسب

 


کالا های جایگزین پالت پلاستیکی ، پالت چوبی و پالت فلزی


 

در دنیا پالت ها را به دسته های مختلفی تقسیم كرده اند ؛  

1. پالت های Light Duty

2. پالت های Medium Duty

3. پالت های   Heavy Duty

- پالت های Light Duty یكبار مصرف هستند و برای صادرات به كار می روند.

- پالت های Medium Duty عمر موقتی دارند و مثلا در مدت یكسال چند بار از انبار به خط تولید می روند.

- پالت های Heavy Duty هم حداقل یك عمر 5 تا 10 ساله را دارند و بارهای بسیار سنگین روی آن ها قرار می گیرد و حتی می توانند در سیستم ها قفسه بندی استفاده شوند.

 


به طور كلی پالت ها از لحاظ جنس به دسته های زیر تقسیم می شوند


پالت از چوب نرم

ارزانترین پالت از چوب نرم ساخته شده و اغلب جهت حمل زباله های مصرفی استفاده می گردد.

پالت كاغذ

اغلب برای بارهای سبك استفاده می شود.

پالت پلاستیكی

پالت پلاستیكی اغلب از HDPE و یا بازیافت PET (بطری نوشابه) ساخته می شوند. معمولا بسیار با دوام بوده و در برابر فرسایش در اثر هوا، پوسیدگی، مواد شیمیایی و خوردگی مقاوم می باشند . HDPE در برابر بیشتر اسیدها و مواد شیمیایی سمی غیرقابل نفوذ می باشند. پالت های پلاستیكی غالبا از دوام بسیار مناسبی برخوردار بوده و از لحاظ قیمتی بسیار ارزانتر از پالت های چوبی می باشند. همچنین قابلیت انبارش این پالت ها بسیار مناسب می باشد. همچنین با توجه به امكان ساخت آن ها از ضایعات پلاستیك، در حفظ محیط زیست نیز بسیار مناسب می باشند.

پالت های فولادی

پالت های فولادی قوی هستند و برای بارهای سنگین، بارهای حجیم، ذخیره سازی طولانی مدت در محیط های خشك استفاده می شوند. آنها اغلب برای حمل مهمات نظامی استفاده می شود. پالت فلزی كمتر از 1 درصد از سهم بازار را تشكیل می دهند. جنس این پالت ها از فولاد كربنی، فولاد ضد زنگ، و آلومینیوم است. از این تعداد، فولاد كربنی، بسیار بادوام و كم هزینه می باشند. فولاد ضد زنگ پوشش رنگ نیاز ندارد، و برای برنامه های كاربردی مانند محیط های تمیز ترجیح داده شده است. آلومینیوم نیز بادوام ولی در وزن سبك تر است.

پالت فلزی

مزایای عمومی استحكام و سختی بالا، دوام عالی، بهداشتی و قابل بازیافت هستند. معایب عبارتند از؛ قیمت اولیه بالاتر، وزن قابل توجه، اصطكاك پایین، و حساسیت به زنگ زدن (كربن استیل) است. فلز در درجه اول در محیط های اسیر و یا حلقه بسته كه در آن دوام و حفاظت از محصول عملكرد كلیدی دارد مورد استفاده می باشد. واحد متال امروز به طور فزاینده ای رقابتی و در سبك وزن قیمت. صنایع اولیه كه با استفاده از پالت های فلزی عبارتند از: خودرو، دارویی، تراكتورهای چمن، موتور سیكلت، و لاستیك.

پالت آلومینیوم

پالت آلومینیوم قوی تر از چوب یا پلاستیك، سبك تر از فولاد و مقاوم در برابر آب و هوا، فاسد شدن، خزش پلاستیكی و خوردگی می باشد. این پالت ها گاهی برای حمل و نقل هوایی، حمل و نقل دراز مدت در فضای باز یا در دریا و یا حمل و نقل نظامی استفاده می شود .

 


اهمیت پالت پلاستیکی ، پالت چوبی و پالت فلزی

پالت همیشه به عنوان یك واحد بار در جابجایی كالا، یك شیوه عملی در حمل و نقل، انبارداری و توزیع انواع محصولات مطرح بوده است. پالت به صورت سنتی از چوب ساخته می شده است. با این حال پالت های پلاستیكی بیش از 30 سال است كه در اروپا مورد استفاده قرار می گیرند و حدود 10 % كل پالت مصرفی در بازار را به خود اختصاص داده اند. با توجه به تدوین قوانین جدید مربوط به چوب و پالت های چوبی و همچنین خواص قابل توجه نسبت به پالت چوبی این پالت ها هر روز سهم بیشتری را به خود اختصاص می دهند.

هم اكنون اكثر كشورها جهت پذیرفتن پالت های چوبی درخواست گواهی بهداشت را دارند. پالت های چوبی برای دریافت این گواهی می بایست با حرارت گندزدایی شده و یا توسط بخار متیل برومید ضد عفونی شوند. این در حالی است كه پالت های پلاستیكی نیاز به اینگونه گندزدایی نداشته و همچنین با توجه به دوره عمرشان ارزانتر از نمونه چوبی هستند. لذا پالت پلاستیكی یك جایگزین با دوام برای پالت چوبی به شمار رفته و به سرعت در حال عمومی شدن در صنعت حمل كالا می باشد.

از مزایای پالت پلاستیكی می توان به بهداشت مناسب، كیفیت و ابعاد یكسان، عدم وجود میخ یا شكستگی، عدم جذب آب و سبكی نسبی آن ها اشاره كرد. همچنین پایداری در مقابل انواع آب و هوا، قابلیت انبارش منظم جهت استفاده مفید از حداقل فضا، قابلیت بازیافت و همچنین رنگ بندی و شماره گذاری جزو دیگر قابلیت های این محصول می باشد.

انتخاب یك پالت پلاستیكی مناسب برای یك استفاده خاص بستگی به پنج عامل دارد. پالت باید قابلیت تحمل بار مورد نظر را با توجه به چیدمان داشته و زیر بار تغییر شكل پیدا نكند. می بایست در محیط عملیاتی خود كارایی لازم را داشته و با توجه به سیستم گردش مواد یك یا چند مسیر را طی نماید. پالت ها می بایست با سیستم بسته بندی و تجهیزات جابجایی بار سازگاری داشته و همچنین از نظر قیمتی باید با ارزش محصولی كه حمل می كند نیز توازن داشته باشد.

 


فرایند تولید پالت پلاستیکی ، پالت چوبی و پالت فلزی :

 

پالت با روش های مختلفی مثل تزریق، اكستروژن و حتی با روش قالب گیری دمشی و چرخشی نیز برای بعضی كاربردها تولید می شود. متداول ترین پالت های پلاستیكی، پالت های تزریقی هستند كه از مواد مختلفی تولید می شوند. متداول ترین مواد مورد استفاده برای تولید پالت هم پلی اتیلن و پلی پروپیلن می باشند. اما از مواد دیگری مثل پلی كربنات و ABS بازیافتی هم می توان پالت تولید كرد.

از فیلرهایی مثل خاك اره و یا مواد تقویت شده با الیاف شیشه نیز ممكن است استفاده شود. بالای 90 درصد پالت هایی كه در دنیا تولید می شوند، پلی اتیلن هستند و بعد از آن پلی پروپیلن بیشترین مصرف را دارد. پس فرآیند تولید شامل یك دستگاه تزریق و یك قالب متناسب است.در دنیا پالت هایی كه جدیدا عرضه می شوند همگی روی این موضوعات تمركز كرده اند كه اولا وزن محصولات را كاهش دهند، ثانیا حتی الامكان از مواد ضایعاتی استفاده كنند و یا پالت ها بتوانند به راحتی به چرخه تولید برگردند.

مسئله مهم دیگری كه وجود دارد این است كه پالت در خط بسته بندی باید حتما جواب دهد. چیدمان و بسته بندی باید بدون مشكل روی آن صورت گیرد و بعد از آن كه وارد انبار شد با پالت های مختلف باید رفتار مختلفی كرد. در چیدمان و حمل و نقل پالت های Export باید مراعات بیشتری كرد تا سالم به دست مصرف كننده برسد.

به خاطر طبیعت این پالت ها كه سبك تر هستند و یا مواد ارزان تر و بازیافتی در آنها استفاده شده است قطعا استحكام كمتری نسبت به دیگر پالت ها دارند ، كه نوع رفتار با این پالت ها باید متفاوت باشد و فرهنگ استفاده از آنها باید همه گیر شود. باید نحوه مصرف آن نیز متناسب باشد، نحوه چیدمان و نحوه حمل با لیفتراك و كامیون و همچنین تخلیه توسط مصرف كننده آن حتما باید در نظر گرفته شود. همه این عوامل اگر دست به دست هم بدهند هزینه نهایی كمتر خواهد بود .


دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پالت پلاستیکی ، پالت چوبی و پالت فلزی

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید پالت پلاستیکی ، پالت چوبی و پالت فلزی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.