طرح توجیهی تولید پمپ های سانتریفیوژ سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Centrifugal Pump

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پمپ های سانتریفیوژ سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید پمپ های سانتریفیوژ را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

پمپ های سانتریفیوژ از نوعی می باشند ، كه انتقال انرژی از آن ها به سیال به طور دائمی انجام می پذیرد . پمپ های سانتریفیوژ آبی معمولا نیروی محركه خود را از طریق یك الكتروموتور ( موتور الكتریكی ) دریافت می كنند . یكی از دلایل استفاده وسیع از پمپ های گریز از مركز در صنعت نگهداری و تعمیر نسبتاً آسان و كم هزینه آن درمقایسه با سایر انواع پمپ ها می باشد .

 


نکاتی درباره پمپ های سانتریفیوژ


 

پمپ : به طور كلی پمپ به دستگاهی گفته می شود ، كه انرژی مكانیكی را از یك منبع خارجی اخذ و به سیال مایعی كـه از آن عبور می كند ، انتقال می دهد . در نتیجه انرژی سیال پس از خروج از این دستگاه ( پمپ ) افزایش می یابد . در پمپ هـا تغییـرات انرژی سیال همواره به صورت تغییر فشار سیال مشاهده می گردد .

از پمپ ها برای انتقال سیال به یك ارتفاع معین و یا جابجایی آن در یك سیستم لوله كشی و یا هیدرولیك استفاده می شود . به عبارت دیگر پمپ برای انتقال سیال از یـك نقطـه بـه نقطـه دیگر استفاده می گردد . پمپ ها دارای انواع مختلفی هستند ، كه هركدام دارای كاربرد خاصی می باشند .

از جمله مهمترین پمپ ها عبارتند از :

1) پمپ های سانتریفیوژ

2) پمپ های رفت و برگشتی

3) پمپ های چرخ دنده ای

پمپ سانتریفوژ :

این پمپ ها از نوعی می باشند كه انتقال انرژی از آن ها به سیال به طور دائمی انجام می پذیرد . پمپ های سانتریفیوژ آبی معمولا نیروی محركه خود را از طریق یك الكتروموتور ( موتور الكتریكی ) دریافت می كنند . یكی از دلایل استفاده وسیع از پمپ های گریز از مركز در صنعت نگهداری و تعمیر نسبتاً آسان و كم هزینه آن درمقایسه با سایر انواع پمپ ها می باشد .

یكی از ویژگی های فاز اول طرح تولید این پمپ ، توجه ویژه به فرآیند انتقال تكنولوژی از كشورهای صاحب دانش HIGHTECH به ایران می باشد . در فاز اول كلیه قطعات، وارد و پس از طی فرآیند مونتاژ وارد بازار مصرف می گردند .

در فازهای توسعه خط تولید به صورت كاملا بومی به تولید محصولات قابل رقابت با نمونه های خارجی موجود در ایران می باشد .

 


اجزای اصلی بكار رفته در پمپ های گریز از مركز عبارتند از


 

CASSING .1 یا پوسته پمپ

IMPELLER .2 یا پره ها

SHAFT .3 یا شفت

4. BEARIN

5. COUPLING

6. PAKING

CASSING : بزرگترین قسمت نمایان پمپ می باشد ، كه ممكن است از CAST IRON ، برنز یا سایر فلزات یا حتی انواع مختلف پلاستیك ها ساخته شده باشد كه جنس آن بستگی به شرایط كاركرد آن دارد . ابتدایی ترین وظیفه CASSING نگهداری و حفاظت از قطعات داخلی پمپ می باشد .

IMPELLER : وظیفه تامین انرژی مورد نیاز سیال را به عهده دارد . پره ها به صورتی كاملاً محكم به شفت متصل شده اند و همراه با شفت و با همان سرعت شفت می چرخند . شكل پره ها بصورت دایره ای می باشد ، كه پره ها به صورت منحنی مانند روی آن قرار گرفته اند ، كه به سیال نیرو می دهند و آن را به حركت در می آورند . جنس اغلب پره ها از STAINLESS STEEL CAST IRON پلاستیك و یا سایر مواد ضد خورنده می باشد .

راه های مختلفی برای نگهداری IMPELLER برروی شفت وجود دارد ، اما معمول ترین روش استفاده از KEY و KEY WAY می باشد . IMPELLER یكی از بحرانی ترین قسمت های داخلی پمپ می باشد ، كه شكل و سرعت آن موجب تعیین ظرفیت پمپ می گردد . در هرحال سه نوع IMPELLER وجود دارد كه عبارتند از :

1. OPEN IMPELLER كه پره ها روی شفت قرارمی گیرند و فقط از یك اتصال كوچك برای RIGIDE نگه داشتن آن ها استفاده می شود ( SHROUD ) .

2. SEMI OPEN IMPELLER كه از یك SHROUD كامل برای پوشاندن یك طرف پره ها استفاده می شود .

3. CLOSED IMPELLER كه دارای دو SHROUD كامل برای دوطرف پره ها می باشد .

لازم به ذكر است همه این سه مدل ، دارای سوراخی در مركز ( EYE ) برای ورود سیال می باشد .

برحسب ورودی جریان دو نوع IMPELLER داریم یكی SINGLE SUCTION است كه جریان را فقط از یك طرف به داخل IMPELLER هدایت می نماید . مشكلی كه این نوع IMPELLER ها دارند عدم BALANCE می باشد ، زیرا در جهت جریان عدم تعادل را داریم . این مشكل درحالتی كه حجم یا ارتفاع فشار DISCHARGE زیاد می شود ، بسیار خطرناك می گردد و راه حل گریز از این عدم تعادل استفاده از DOUBLE – SUCTION IMPELLER می باشد .

DOUBLE – SUCTION IMPELLER سیال را از دو طرف IMPELLER به داخل آن هدایت می كند و THRUST تولید شده كلی توسط THRUST تولیدی دیگری خنثی می شود . از جهت تعداد مراحل افزایش فشار هم دو نوع پمپ خواهیم داشت ، یكی پمپ های یك مرحله ای و دیگری پمپ های چند مرحله ای می باشد .

برای بسیاری از كاربردها ، استفاده از پمپ یك مرحله ای با یك IMPELLER برای ما كارساز خواهد بود . اما به هرحال گاهی لازم است كه فشار خروجی را بالاتر از حالات معمولی ببریم ، كه می توان این كار را با افزایش دور پمپ یا بزرگتر كردن پره های پمپ انجام داد . اما محدودیت طراحی و جنس پره ها ما را ملزم به استفاده از پمپ های چند مرحله می كند .

پمپ های چند مرحله ای برای دو یا چند SINGLE SUCTION IMPELLER می باشد . در این حالت خروجی مرحله اول بطور مستقیم وارد ورودی مرحله دوم می گردد و به این ترتیب خروجی هر مرحله ، ورودی مرحله بعدی خواهد بود و در طی این مراحل فشار سیال بالا می رود .

SHAFT : پمپ كه انتقال نیرو از DRIVER به پره ها را به عهده دارد ، معمولاً از STEEL ساخته می شود و با همان سرعت DRIVER می چرخد . البته اگر GEARBOX استفاده نشده باشد . شفت پمپ یكی از اساسی ترین قسمت های داخلی پمپ می باشد ، كه از فلزات ماشین كاری شده ساخته می شود و چون هزینه فرسوده شدن ، شكستن یا عوض كردن شفت زیاد است معمولاً شفت را از جنس STAINLESS STEEL یا سایر فلزاتی كه درمقابل خورندگی مقاومت دارند می سازند .

در بعضی از پمپ ها ، شفت توسط SHAFT SLEEVE محافظت می شود . این SHAFT SLEEVE در حقیقت یك سیلندر فلزی است ، كه بیرون شفت قرار گرفته است و شفت را از آسیب های احتمالی حفاظت می نماید و برای ما بسیار به صرفه خواهد بود كه از SLEEVE استفاده نماییم .

BEARING : وظیفه نگهداری شفت و كاهش اصطكاك بین شفت در حال چرخش و بدنه را به عهده دارند . آنها همچنین حركت FORWARD و BACK WARD شفت را كنترل می كنند . یكی دیگر از وظایف BEARING كنترل حركت شعاعی ( RADIAL ) شفت می باشد ، به نحوی كه قطعات در حال چرخش با اصطكاكی در خلاف جهت حركت پمپ مواجه نشوند . دو دسته از BEARING ها در پمپ های گریزاز مركز به كار می رود؛ یكی BALL BEARING و دیگری SLEEVE BEARING .

BALL BEARING از یك RINGE دوار فلزی كاملاً صاف ساخته می شود . این BEARING توسط گریس یا روغن ، روغن كاری می شود . SLEEVE BEARING یك سیلندر فلزی كاملاً صاف می باشد . یك لایه نازك روغن بین شفت و BEARING عمل روغن كاری و خنك كاری BEARING را انجام می دهد .عمل روغن كاری BEARING بسیار مهم می باشد . زیرا درغیراینصورت موجبات گرم شدن ، زنگ زدن و پوسیده شدن BEARING فراهم می شود . دو روش مهم در روغن كاری وجود دارد ، یكی استفاده از روغن جایگزین و دیگری روش چك كردن روغن می باشد .

در پمپ ها یكی دیگر از خطراتی كه موجب خرابی آن می شود . بالا رفتن دمای پمپ یا بالا بودن دمای سیال جاری در پمپ می باشد ، این افزایش دما باعث آسیب رسیدن به BEARING می شود . در بسیاری از پمپ ها ، عمل خنك كاری توسط هوای محیط یا سیال جاری درآن انجام می شود .

اما در جاهایی كه این روش موثر نباشد ، از آب برای خنك كاری استفاده می شود . به همین جهت برای جریان كانال هایی درنظر می گیرند كه WATER JACKET نامیده می شود . این كانال ها در مجاورت پوسته BEARING قرارمی گیرد و آب با جریان یافتن در این كانال ها ، گرمای تولید شده را كاهش می دهد .

PACKING OR SEALS : وظیفه كاهش و جلوگیری از LEAKAGE ( نشتی ) سیال اطراف شفت را به عهده دارد .

بیشتر پمپ های گریز از مركزی كه در صنایع نفت بكار می روند ، دارای MECHANICAL SEALS می باشند .

MECHANICAL SEALS از یك رینگ ثابت كه به SEALGLAND محكم شده است و آن هم به بدنه پیچ شده است تشكیل گردیده است و این MECHANICAL SEALS همراه با شفت به چرخش در می آید .

COUPLING : كه محور DRIVER را به محور پمپ وصل می كند ، وظیفه انتقال نیرو از DRIVER به پمپ را برعهده دارد . COUPLING باید در مقابل ایستادن های ناگهانی یا تغییرات بار پمپ مقاوم باشد و باید دارای یك خاصیت FLEXIBILITY كافی باشد ، تا درمقابل تغییر سرعت های DRIVER آسیب نبیند . DRIVER پمپ می تواند انواع مختلف موتورهای الكتریكی ، دیزلی یا توربین ها باشد .

PACKING : برای كاهش LCAKAGE بین شفت و پوسته از PACKING استفاده می شود . با این كار فضای بین شفت و پوسته پوشانده می شود . GLAND FOLLOWER هم از وارد آمدن نیرو به چشم IMPELLER EYE ) ) ها جلوگیری می كند . PACKING از یك ماده نرم انعطاف پذیر درست می شود ، كه مانند CATTON و پنبه نسوز یا مواد بافتنی طناب مانند می باشند . PACKING برای روغن كاری معمولاً توسط تفلون یا گرافیت پوشانیده می شود .

چون PACKING از شفت نرم تر می باشد . شفت این قابلیت را دارد كه بوسیله اصطكاك PACKING را از بین ببرد . به همین علت گرافیت یا تفلون ، عمل روغن كاری را تسهیل می بخشند . با این حال باید شرایطی فراهم شود كه تا حد امكان كمترین اصطكاك برای PACKING ایجاد شود .

بعضی از سیالات به طور معمول از STUFFING BOX نشت می كنند و بدین ترتیب عمل روغن كاری را بین شفت و PACKING انجام می دهند . در بعضی موارد PACKING توسط روغن فشرده می شود كه این كار توسط LANTERN RING انجام می پذیرد . LANTERN RING از یك حلقه سوراخ دار ساخته می شود و بین لایه های PACKING قرار می گیرد . این LANTERN RING توسط یك SEALING LINE مورد تغذیه قرار می گیرد و روغن لازم برای PACKING را فراهم می كند .

GLAND FOLLOWER درسمت باز STUFFING BOX قرار می گیرد و با این كار PACKING وLANTERN RING را برخلاف THROABUSHING نگه می دارد . این فشاری كه توسط GLAND FOLLOWER ایجاد می شود ، مقدار LEAKAGE سیال روغن روغن كاری را تنظیم می كند .

دربعضی از پمپ های گریز از مركز بجای PACKING از MECHANICAL SEAL استفاده می شود . انواع مختلفی از MECHANICAL SEAL وجود دارد اما همه از یك سری قطعات اصلی تشكیل شده اند . این قطعات عبارتند از : قطعات چرخنده ( ROTATING PARTS ) كه به شفت متصل می باشند و یك قسمت ثابت كه به SEAL PLATE وصل شده است و مستقیماً به پوسته پیچ شده است . قسمت SEALING FACE كه دارای سطح بسیار صاف و قسمت چرخنده را تشكیل می دهد ، به همراه قسمت ثابت توسط یك یا چند فنر به یكدیگر متصل نگه داشته می شوند .

PUMP OPERATION: اساس كار پمپ های گریز از مركز بر مبنای نیروی گریز از مركز می باشد . این نیرو باعث حركت سیال از مركز آن به اطراف می باشد . وقتی كه پمپ گریزازمركز شروع به حركت می نماید ، پره ها شروع به حركت نموده و سیال با حركت پره ها به چرخش در می آید .

این حركت دایره ای سبب بوجود آمدن نیرویی می گردد كه سیال را از مركز پره به حركت در می آورد . این حركت موجب دو اثر می گردد ، یكی حركت سیال به طرف خارج پره ها و دیگری بوجود آمدن مكش در CENTER ) EYE ) كه درمركز پره قراردارد كه این مكش موجب ورود سیال بیشتری به داخل پمپ می گردد .

نقاطی كه بیرون پره ها قراردارند دارای حركت سریع تری نسبت به نقاط مركزی سیال می باشند . سرانجام این حركت باعث بوجود آمدن یك حركت یكنواخت برای سیال می گردد. این حركت موجب افزایش انرژی جنبشی سیال می گردد . هنگامی كه سیال پره ها را ترك می كند ، وارد قسمتی می شود كه VOLUTE نام دارد .

VOLUTE براین مبنا طراحی شده است كه سیال پس از ترك پره با گشادترشدن سطح مقطع سرعتش كاهش یافته و كند تر می شود . این كاهش سرعت موجب از دست دادن انرژی جنبشی و به تبع آن سرعت سیال می گردد ، كه با افزایش فشار نسبت عكس دارد .

همان طور كه قبلاً اشاره شد پوسته در قسمتی گشادتر می گردد ، كه این در خروجی نازل اتفاق می افتد و با این عمل جریان سیال آرام تر می گردد و مقداری از انرژی جنبشی به افزایش فشار تبدیل می گردد . در پمپ های SINGLE VOLUTECASING بین IMPELLER و CASSING مقداری فاصله وجود دارد . در ضمن حركت سیال موجب نوعی عدم تعادل در پمپ می گردد . از آنجا كه این عدم تعادل در اثر نیروی شعاعی بوجود می آید ، برای كاهش آن از DOUBLE VOLUTE CASINGS استفاده می شود .

همچنین در این حالت ملزم به استفاده از یك تیغه راهنما می باشیم كه این كار باعث كاهش استرس ناشی از بار اضافی بر روی دیواره های پوسته می گردد . در پمپ های چند مرحله ای ، GUIDING RANE وظیفه تعادل سیال خروجی و همچنین هدایت آن به قسمت مكش مرحله بعد را به عهده دارد .

DIFFUSER : در پمپ های گریز از مركز می توان از DIFFUSER بجای VOLUTE استفاده كرد . شكل DIFFUSER به صورت افزایش سطح مقطع نمی باشد ( مانند VOLUTE ) بلكه در اینجا از یك سری پره های ثابت اطراف IMPELLER استفاده شده است . این تیغه های ثابت سیال را به طرف بیرون IMPELLER هدایت می كنند . در ضمن قابل یادآوری است كه DIFFUSER هم مانند VOLUTE موجب تبدیل انرژی جنبشی به فشار خواهد شد .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پمپ های سانتریفیوژ


 

به طور كلی همانگونه كه قبلا نیز عنوان گردید ، كلیه محصولات طرح در دو زمینه كشاورزی و كاربرد صنعتی بویژه در صنایع نفت ، گاز و پتروشیمی كاربرد دارند .

مصارف كشاورزی

- انتقال آب چاه به سطح زمین یا آب انبارها قابل استفاده در چاه های نفت

- توزیع آب سطحی در میسرهای مشخص

مصارف صنعتی

- تصفیه خانه های آب و فاضلاب

- انتقال محصولات مایع مانند روغن ها ، مواد شیمیایی مایع و . . .

- انتقال سیال های خنك كننده در مجتمع های پالایشگاهی و پتروشیمی

- استفاده در بندرگاه ها ، كشتی ها و لنج ها و . . .

بسته بندی

كلیه تولیدات پس از ساخت در لفاف پلاستیكی قرار می گیرند . سپس پمپ ها در جعبه های چوبی كه قالب كائوچو در آن وجود دارد قرار می گیرند .

لازم به ذکر می باشد که پمپ ها کالای جایگزین و یا رقیب ندارند . همچنین استانداردهای ملی و بین المللی استانداردهای مختلفی در تولید پمپ های سانتریفیوژ وجود دارد ، که در طرح توجیهی تولید پمپ های سانتریفیوژ به این استاندارد ها اشاره شده است .

 


فرایند تولید پمپ های سانتریفیوژ

 

طراحی و مهندسی :

گروه طراحی و مهندسی وظیفه طراحی و انجام محاسبات جهت تولید انواع پمپ را متناسب با خروجی های مورد درخواست مشتریان ( درخواست سفارشی ) یا ارائه محصولات متنوع به بازار بر عهده دارد . خروجی این مرحله نقشه و DATA SHEET های مربوط به پمپ ، كدهای دستگاه CNC ، مشخص نمودن دقیق نوع آلیاژ و نقشه های سه بعدی قالب های مختلف می باشد .

قالب بندی :

در این مرحله نقشه های اجرایی ارائه شده توسط تیم طراحی و مهندسی در خصوص قالب ها در كارگاه نجاری تهیه و از روی آن ها قالب نهایی ساخته می شود . CASE و پره پمپ ها بوسیله قالب گیری تهیه می شود . بدلیل متنوع بودن نوع پمپ ها و ابعاد آن ها ( كشاورزی و صنعتی ) به قالب های متنوع و متفاوتی نیاز می باشد .

ریخته گری دایكست :

تولید پوسته یا CASE و پره پمپ ها با استفاده از ریخته گری تحت فشار صورت می گیرد .
روش مورد نظر ریخته گری دایكاست می باشد . برای تولید مذاب ، كوره الكتریكی متناسب با حجم مذاب مورد نیاز و دمای لازم بین 680 تا 700 درجه سانتی گراد خواهد بود .
ماشین كاری : عملیات ماشین كاری لازم مانند سوراخ كاری محل آبریز ، تراشكاری كف و محل كاسه نمد و در آوردن شكل دقیق پره در این مرحله توسط ماشین CNC انجام می گیرد .

سوراخكاری :

در این مرحله توسط دریل سوراخكاری مورد نیاز روی پوسته ایجاد می گردد .

تراشكاری :

تولید شفت به طور كلی توسط تراشكاری ایجاد می شود . در این مرحله طبق نقشه های ارائه شده از طرف واحد مهندسی شفت ها تراش داده می شوند .

پلیسه گیری :

زواید پوسته ، پره و شفت توسط پلیسه گیری حذف می شود .

شستشو :

بعد از عمل ماشین كاری جهت اطمینان از عدم باقی ماندن تراشه های عمل ماشین كاری ، شستشوی قطعه انجام می گردد .

مونتاژ اولیه :

شامل مونتاژ خار ، كاسه نمد و بلبرینگ به پوسته می باشد .

پرسكاری باكالیت :

جهت تولید فرفره از روش قالب گیری باكالیت استفاده می شود .

سوراخكاری و قلاویز كاری :

انجام سوراخكاری لازم روی اجزای مختلف پمپ ایجاد می گردد .

مونتاژ نهایی :

در این مرحله كلیه اجزای پمپ مانند شفت پره و پوسته روی یكدیگر مونتاژ می گردند .

تست و كنترل كیفی نهایی :

در این مرحله تستهای مختلف دور پمپ و فشار و . . انجام می گیرد .

بسته بندی :

محصول تولیدی جهت سهولت در حمل و نقل و محافظت در طلق های پلاستیكی حباب دار و جعبه های چوبی برای پمپ های با ابعاد بالا و كارتن های مقوایی سه لایه برای پمپ های كوچك استفاده می شود .

 


ماشین آلات خط تولید پمپ های سانتریفیوژ

 

- كوره ( ظرفیت 500 كیلو الكتریكی )

- ماشین دایكاست

- پرس بكالیست ( ظرفیت 250 تن )

- دریل ستونی ( ماشین سازی تبریز 33MS )

- ( CNC ( 1500 VMC

- دریل رومیزی 13MS

- پرس30 تن هیدرولیك

- پرس دستی MPS

- پرس بادی

- سنگ سمباده رومیزی

- قلاویز ( دستگاه پیچ بری ) اتومات چهار محوره

- دستگاه شستشو مجهز به سیستم خشك كن

- ماشین فرز FP4M- ابزار سازی

- ماشین تراش انیورسال CL500

- اره لنگ برش 200 میلیمتر

- سنگ ابزار تیز كنی 225 TGM

- سنگ پایه دار SP3A

- نوار نقاله فلزی

 

دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه ساخت دستگاه سانتریفیوژ

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید پمپ های سانتریفیوژ ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.