طرح توجیهی تولید کفش ایمنی سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Safety shoes

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید کفش ایمنی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید کفش ایمنی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید. كفش ایمنی كفشی است كه دارای جنبه های ایمنی بوده و استفاده كننده را از صدماتی كه ممكن است در حین كار به طور تصادفی رخ دهد محافظت می كند . كفش های ایمنی دارای انواع و کاربرد های مختلفی می باشند .


آشنایی با کفش ایمنی


 

كفش ایمنی كفشی است كه دارای جنبه های ایمنی بوده و استفاده كننده را از صدماتی كه ممكن است در حین كار به طور تصادفی رخ دهد محافظت می كند . كفش های ایمنی بر اساس جنس مواد بكار گرفته شده در ساخت آن ها به دو نوع بشرح ذیل تقسیم بندی می شوند :

١‐ كفش های ساخته شده از چرم و سایر مواد به استثنای كفش های تمام لاستیكی و یا تمام پلیمری

٢‐ كفش های تمام لاستیكی ( كفش های كاملا ولكانیزه شده ) و كفش های تمام پلیمری ( كفش های قالب ریزی شده یا تزریقی )

كفش های ایمنی بر اساس طرح های مختلف به ٥ طرح كفش ، پوتین ، نیم چكمه ، چكمه و چكمه ساق بلند تفكیك می شود .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کفش ایمنی


 

طبق قانون صادرات و واردات وزارت بازرگانی محدودیت خاصی جهت واردات محصول مورد مطالعه ایـن طـرح وجـود ندارد و لذا با پرداخت حقوق گمرکی امکان واردات وجود دارد .

از نقطه نظر مقررات وزارت بازرگانی جهت صادرات محصول تولیدی طرح هیچگونه شرایط و محدودیتی وجود ندارد . با این وجود ورود به بازارهای جهانی مستلزم برخورداری تولیدکننده از شرایطی می باشد ، که در طرح توجیهی تولید کفش ایمنی به شرایط فوق اشاره شده است .

 


استاندارد های قابل توجه جهت اجرای طرح توجیهی تولید کفش ایمنی


 

- روش آزمون ضربه ای در كفش های ایمنی و حفاظتی : ١٣٠٩

- سرپنجه فولادی حفاظتی برای كفش های ایمنی : ٢٦٧٨

- كفش ، وسایل حفاظت شخصی ، كفش ایمنی و ویژگی ها : ١١٣٦

بر اساس دسته بندی انجام شده توسط اداره خدمات فنی بخش ایمنی وزارت كار ایالات متحده آمریكا ، كفش های ایمنی بشرح ذیل تقسیم بندی می شوند .

‐ كفش های ایمنی معمولی

این كفش ها ویژه شرایطی هستند ، كه خطرات عمومی سقوط اجسام روی پاها وجود دارد . البته در هنگام كار با اجسام بسیار سنگین مانند فلانج ها و قطعات فلزی بزرگ باید روی این كفش ها از یك روكش فلزی به نام متاتارسال استفاده شود .

‐ كفش های ایمنی ضد جرقه

این كفش ها ویژه شرایطی می باشند ، كه احتمال انفجار وجود دارد ، مانند محل های خطرناكی كه كف آن عایق برق بوده و دارای سیستم اتصال به زمین ( ارت ) می باشند ، مانند كارگاه های ساخت تركیبات قابل انفجار و هنگام تمیزكاری و پاكسازی تانك ها و مخازن بنزین و سایر هیدروكربن های فرار . تخت این كفش ها عایق بوده از قطعات فلزی مانند میخ و یراق در آن ها استفاده نشده و پنجه آهنی آن ها با یك فلز غیرآهنی پوشانده شده است .

‐ كفش های ایمنی برق

این كفش ها وظیفه به حداقل رساندن خطرات حاصل از تماس با جریان برق را دارند . در ساختمان این كفش ها از هیچ فلزی استفاده نشده است ، بجز در قسمت پنجه كه از باقیمانده كفش عایق شده می باشد . این نوع كفش ها اگر در شرایط آب و هوایی مناسب بدرستی استفاده نگردند ، ارزش حفاظتی خود را از دست می دهند .

‐ كفش های ایمنی ریخته گری و ذوب

این نوع كفش ها موسوم به گتردار و یا كنگره هستند و در محل های كاری مورد استفاده قرار می گیرند ، كه كارگران با فلزات مذاب كار می كنند ، این كفش ها نباید دارای قید و بندها و محكم كننده های دست و پاگیر باشند و طرح ساختمان آن ها باید به نحوی باشد ، كه بتوان در شرایط اضطراری به سرعت آن ها را از پا درآورد ، زیرا یكی از دلایل افزایش عارضه های جسمانی در هنگام ریختن مذاب روی كفش عدم امكان خارج نمودن سریع آن گزارش شده است .

‐ كفش های ایمنی رسانا

این نوع كفش ها با بدنه فلز جهت تخلیه شارژهای استاتیك ( الكتریسیته ساكن ) و برای كاستن از احتمال ایجاد جرقه های اصطحكاكی در محل های كاری كه احتمال انفجار یا آتش سوزی وجود دارد ، مورد استفاده قرار می گیرند . این كفش ها باید مورد آزمایش ادواری قرار گیرند تا اطمینان حاصل شود ، كه مقاومت مجاز آن ها از ٤٥٠ هزار اهم بیشتر نگردد .

‐ كفش های ایمنی ضد مواد شیمیایی

این نوع كفش ها ویژه مكان هایی می باشند ، كه در آنجا با مواد شیمیایی بویژه اسیدها و قلیاها كار می شود ، جنس این كفش ها از لاستیك مصنوعی یا سایر مواد تركیبی می باشد .

‐ كفش های ایمنی ویژه

كفش های با زیره تخت جهت كار بر روی سطوح داغ مانند آسفالت و كفش هایی با زیره های تقویت شده در مكان هایی كه احتمال رفتن میخ و قطعات نوك تیز در پاها وجود دارد ، مورد استفاده قرار میگیرد .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کفش ایمنی


 

محصول طرح دارای اهمیت استراتژیكی در ایران نمی باشد ، اما اهمیت و نقـش صـادرات غیرنفتی در توسـعه پایـدار وافزایش ثروت ، درآمد ملی و رفاه اجتماعی ، كـشور را بـه سـمت تعیین اهـداف كیفـی و كمـی و برنامـه ر یـزی های استراتژیكی جهت توسعه صادرات كالاهای غیر نفتی سوق داده است و از آنجا كه صنعت كفش با وجود پتانسیل های بالا در تولید و صادرات جایگاه مهمی در صادرات غیر نفتی دارد ، لذا بررسی مزیت نسبی این صنعت می تواند در توسعه صادرات غیر نفتی و استراتژی و راهكارهای این صنعت نقش بسزایی داشته باشد .

همچنین همانطور كه پیش از این اشاره شد كفش های ایمنی زیرمجموعه ای از انواع كفش می باشند ، كه جهت حفاظت از پا طراحی شده و به دلیل كاربرد آن در ایمنی ، استفاده از انواع دیگر كفش در محیط كار به عدم ایجاد شرایط ایمن در محیط كار صدمات و یا خطر مرگ و یا خسارات مالی را در پی خواهد داشت .

 


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کفش ایمنی


 

محصول تولیدی طرح كفش ایمنی می باشد كه زیر مجموعه انواع كفش را شامل می گردد . كشورهای عمده تولیدكننده كفش ایمنی در جهان ایتالیا ، اسپانیا، چین و ویتنام و واردكنندگان و مصرف كنندگان اصلی آن روسیه ، آلمان ، یونان ، هلند و اسرائیل می باشند .

 


فرایند تولید کفش ایمنی


 

در تولید كفش های ایمنی هشت مرحله وجود دارد و كفش ها در خط تولید از مراحل مختلفی ( كه هر یك در اتاق جداگانه ای انجام می گیرد ) می گذرند ، این مراحل شامل :

‐ برش

این مرحله شامل برش ابتدایی چرم جهت حذف یكنواختی های موجود و برش ثانویه كلیه قطعات چرمی كه توسط دستگاه مخصوص برش چرم و با استفاده از شابلون های مخصوص انجام می گیرد ، می باشد . ضخامت چرم رویه بسیار حائز اهمیت می باشد لذا جهت یكنواخت سازی ضخامت چرم كه در نقاط مختلف متفاوت می باشد ، از دستگاه اشبالت استفاده می شود .

‐ جوركردن و دوختن

پس از مرحله برش قطعات چرمی ، لویس كاری ، دوخت ، منگنه و تكمیل رویه انجام می گیرد . در لویس كاری نقاطی كه باید عملیات دوخت بر روی آن انجام گیرد نازك تر می شود ، كه این عمل توسط ماشین لویس انجام گرفته و عمل دوخت توسط ماشین دوخت انجام می گیرد .

به منظور افزایش خاصیت انعطاف پذیری و قابلیت شكل پذیری چرم در حین عملیات كاركشی قراردادن چرم در محیطی كه در آن بخار آب وجود داشته باشد ، ضروری می باشد . عملیات كاركشی بایستی پس از مدت كوتاهی از عملیات مرطوب نمودن انجام پذیرد تا از خروج رطوبت جلوگیری به عمل آید .

‐ جور كردن كفی

در این مرحله كفی به كف قالب ماهیچه اتصال داده شده و عملیات چسب زنی لبه های تحتانی رویه و كفی عملیاتی می باشد كه قبل از كاركشی انجام می گیرد .

‐ كاركشی بر روی قالب

اصطلاح كاركشی به فرآ یندی اطلاق می گردد ، كه طی آن رویه چرمی با اعمال نیرو و ایجاد تنش های كششی در چرم بر روی قالب ماهیچه پلاستیك كشیده شده و در نتیجه لبه های اضافی تحتانی رویه به كفی كفش كه به قالب ماهیچه متصل می باشد ، با استفاده از چسب و میخ متصل می گردد .

در نتیجه انجام این عملیات رویه به محیط اطراف قالب كاملا فشرده شده و پس از درآوردن آن از قالب ماهیچه ، شكل و فرم ظاهری ماهیچه را به خود گرفته و در مقابل تغییر شكل مقاومت می كند ، پس از این مرحله لازم است كیفیت كار انجام شده توسط مسئول كنترل كیفی انجام پذیرد و بعد از بازرسی های به عمل آمده ، قسمت جلوی پنجه كفش با گیره مخصوص توسط متصدی به زیر قالب ماهیچه كشیده شده تا عملیات تنظیم كفی با خطوط كناره تحتانی قالب ماهیچه جهت انجام عملیات پنجه كشی انجام پذیرد .

‐ مرحله پنجه كشی

دستگاه پنجه كشی بعد از چسب زنی و آماده سازی لازم انجام می شود . كفش های ایمنی مقاوم در برابر ضربه دارای سرپنجه های فلزی می باشند ، كه عملیات ساخت آن توسط واحدهای خارج از كارگاه تولیدی انجام می شود .

‐ تزریق زیره

در این مرحله رویه و كفی متصل شده به یكدیگر در یك قالب زیره كه طرح مورد نظر را داراست قرار می گیرد و مواد زیره توسط دستگاه تزریق در داخل آن تزر یق شده و ز یره بدین روش شكل می گیرد .

‐ تكمیل نهایی و بسته بندی

در این مرحله اقدامات تكمیلی فرایند مانند پاشنه گذاری و بسته بندی كفش انجام می گیرد .

 


آزمون کفش های ایمنی

 

آزمون فشردگی

در این آزمایش با استفاده از دستگاه آزمون فشردگی پنجه فولادی باید بین دو سطح موازی و افقی ( فك ) دستگاه قرار گرفته و فشار استاتیكی به میزان ١١٠٠ كیلوگرم به آن وارد شود و بلافاصله پس از انجام این آزمون فاصله بین سطح پایه پنجه فولادی و داخلی ترین تورفتگی لبه عقبی قوس پنجه اندازه گیری می شود ، كه این فاصله نباید از ٣٢ میلیمتر كمتر باشد ، بعلاوه هیچگونه شكستگی و یا ترك نباید رخ دهد .

آزمون ضربه

در این آزمایش با استفاده از دستگاه آزمون ضربه یك وزنه ٢٣ كیلوگرمی با سطح برخورداری نیم دایره شكل به طول محوری ٢٥ میلیمتر و شعاع ٢٥ میلیمتر به طور آزاد و در مسیر هدایت شده از ارتفاع ٤٦ میلیمتری روی پنجه فولادی رها می گردد ، فاصله آنی ایجاد شده توسط برخورد بین سطح پایه پنجه و داخلی ترین تغییر شكل لبه عقبی قوس پنجه نباید كمتر از ٢٢ میلیمتر باشد و هیچ شكستگی و ترك نیز نباید رخ دهد .

لازم به ذكر است آزمون های معرفی شده فوق مربوط به كفش های ایمنی از نوع ضربه گیر می باشند . آزمون های مربوط به سایر انواع كفش های ایمنی در استانداردهای ارائه شده در طرح توجیهی تولید کفش ایمنی توضیح داده شده است .

 


ماشین آلات و مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید کفش ایمنی

 

- ماشین تزریق پلی اورتان ( PU )

- دستگاه لویس

- گرم خانه

- چیلر

- دورگیر

- میكسر

- چرخ دوخت

- دستگاه پرس چرم

- كمپرسور هوای فشرده

مواد اولیه مورد نیاز تولید کفش ایمنی :

- پنجه

- قالب كفش

- چرم گاوی سبك

- چرم آستری

- مواد pu

- پاشنه

 

دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید کفش ایمنی

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید کفش ایمنی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.