طرح توجیهی تولید ماشین آلات خراطی و نجاری سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Woodworking machines

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید ماشین آلات خراطی و نجاری سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید ماشین آلات خراطی و نجاری را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید. از ماشین کپی تراش خراطی برای تولید وسایلی همچون : انواع پایه ها و پایه میز و صندلی ، آباژور ، اشیا گرد و استوانه ای متقارن ، ظروف چوبی گرد ، انواع دسته های استوانه ای و ... استفاده می شود .

 


آشنایی با طرح توجیهی تولید ماشین آلات خراطی و نجاری


چوب یکی از صنایع دستی ارزشمند ایران است ، که از زمان های قدیم در این مرز و بوم رواج داشته و به طور معمول در مناطقی از کشور که چوب در آنجا بیشتر یافت می شود رایج است . چوب های مورد استفاده در خراطی شامل گردو ، نارون ، توسکا ، زبان گنجشک ، بید ، چنار ، چوب سفید ، کهور گلابی ، کیکم و .... می باشند .

خراطی چوب :

خراطی شیوه ای از تولید محصولات چوبی است که طی آن و با ابزار و وسایل مختلف و به وسیله دستگاه خراطی اشیائی نظیر انواع قلیان ، گهواره ، پایه آباژور ، ظروف مختلف و .... ساخته و پرداخته می شود . این حرفه که قدمت و پیشنه ای بس طولانی دارد ، هم اکنون در شهر های مختلفی از کشورمان پر رونق است . امروزه خراطی چوب از هنر ها و صنایعی است که بیشتر در دو شهر دزفول و بهبهان رواج دارد .

مراحل کار در کارگاه های خراطی به شرح زیر می باشد :

  1. انتخاب نوع چوب در ارتباط با کالای تولیدی
  2. برش چوب به وسیله اره نواری و رنده به اندازه ی مورد نیاز شیئی که ساخت آن مورد نظر است .
  3. بستن چوب بریده شده به دستگاه خراطی و گرد کردن آن و یا اصطلاحا به صورت نیمه کاره درآوردن آن .
  4. در این مرحله چنان که تولید کالائی توخالی مورد نظر باشد ، کار نیمه کاره را به وسیله سه نظام به دستگاه خراطی بسته و توی آن را خالی می کنند .
  5. مرحله پنجم تکمیل کار نیمه کاره و پرداخت قسمت خارجی آن توسط سمباده می باشد و بعد از آن محصول را کیلرکاری نموده و به بازار عرضه می کنند .

ماشین خراطی چوب

برای تراشیدن سطوح قوس دار داخلی و خارجی قطعات چوب که سطح تراش آن را نتوان به وسیله ابزار های دستی مانند رنده یا انواع مغار ها ، با دست یا به وسیله ماشین رنده و فرز متناسب با قوس مورد ایجاد نمود ، از ماشین خراطی استفاده می شود . این ماشین در واقع دستگاه تراش است ، که به وسیله سایر ابزار ها و گیره ها عمل تراشکاری را روی قطعه کار انجام می دهد .


ماشین خراطی دارای انواع مختلف به شرح زیر است


  1. ماشین خراطی با ابزار های باردهنده دستی
  2. ماشین کپی تراش سطوح خارجی
  3. ماشین کپی تراش داخلی

عملیات اصلی ماشین خراطی چوب عبارت است از چرخش قطعه کار که بین مرغک دوار و یک مرغک ثابت بسته شده و یا گردش کار صفحه ای که روی دیسک کله ای ماشین ( سه نظام مخصوص ) بسته شده است .

ماشین خراطی ساده یا ماشین تراش چوب را می توان رابطی بین ابزار های دستی و ابزار های ماشینی دانست ، زیرا مهارت تکنسین با ابزار دستی توام با حرکت مکانیکی ماشینی شده است . در اولین ماشین خراطی از دو درخت مجاور هم استفاده می شد ، که در فاصله بین آن دو و بین دو مرغک چوب قرار می گرفت و از طنابی برای چرخش آن استفاده می شد ، که در حین گردش به کمک فشار سطح قطعه چوب را شکل می دادند .

ماشین خراطی از آن زمان تاکنون تغییرات وسیعی یافته و امروز به صورت انواع ماشین های ساده و اتوماتیک حتی با برنامه ریزی های کامپیوتری ساخته شده ، که در کار های تکی سازی و سری سازی از آن ها استفاده می کنند .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید ماشین آلات خراطی و نجاری


 

با توجه به بررسی های انجام شده ، مشخص شد که شرایط خاصی برای واردات محصول وجود نداشته و با پرداخت 15 درصد حقوق ورودی ، امکان واردات محصول وجود دارد .

همچنین در کتاب مقررات صادرات و واردات شرایط ویژه ای برای صدور محصول مورد نظر ذکر نشده است .

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید ماشین آلات خراطی و نجاری


  • ماشین های نجاری – ماشین های خراطی – فهرست واژه ها و شرایط پذیرش : 11322
  • ماشین های تراش چوب – تعاریف : 7418
  • ماشین های عمومی تراش چوب – آئین حفاظت ایمنی : 7419

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید ماشین آلات خراطی و نجاری


 

براساس اطلاعات دریافتی از وزارت صنایع و معادن تعداد کمی واحد تولید کننده ماشین خراطی چوب در کشور وجود دارد ، که می توانند بخشی از نیاز کشور را تامین کنند و باقی نیاز کشور از طریق واردات و با شرایط وختلف بازار و تحریم ها تامین می شود . حال باتوجه به این که کشور ما به دلیل وجود منابع چوبی زیاد و نیز قدمت و بیشینه و رونق صنعت خراطی در بسیاری از شهر های کشور نیازمند این ماشین آلات می باشد ، تولید داخلی آن برای جلوگیری از خروج ارز از کشور دارای اهمیت می باشد .

 


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید ماشین آلات خراطی و نجاری


 

بزرگترین تولیدکننده در آسیا کشور چین می باشد ، که به دلیل تولید بالا و حمایت های بازرگانی دولت ، محصولات خود را با قیمت پایین به کشور های آسیایی صادر می کند . در بین کشور های غربی نیز آلمان ، اتریش ، هلند و آمریکا از کشور های صنعتی بزرگ تولید کننده می باشند ، که به دلیل کیفیت بالاتر محصولات قیمت تمام شده بالاتری دارند .

 


فرایند اجرای طرح توجیهی تولید ماشین آلات خراطی و نجاری

 

در این طرح قطعات مهم و گران قیمت همچون الکتروموتور ، برد الکترونیکی و ... به صورت مجزا تهیه شده و قطعات دیگر در واحد توسط ماشین آلات فرز ، تراشکاری ، رادیال ، پرس ، جوشکاری ، سوراخکاری و ... آماده می شوند . لازم است قطعات ریخته گری در خارج از واحد تولیدی و در داخل کشور توسط الگوهای آماده سفارش داده شوند ، این الگو ها می بایست از دستگاه های خراطی خارجی کپی برداری شوند .

درنهایت پس از چربی زدایی قطعات تولید شده ، شستشو و رنگ آمیزی می شوند ، تا بر روی دیگر قطعات تهیه شده مونتاژ شوند .

 


مواد اولیه مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید ماشین آلات خراطی و نجاری

  • مرغک ثابت و متحرک و پایه مرغک
  • سه نظام
  • گونیا
  • شابلون
  • پایه های ریختگی اصلی
  • صفحه کار
  • صفحه کله ای
  • تیغه های تراش
  • برد ها و پانل کنترل
  • الکتروموتور
  • پیچ و مهره
  • قطعات پلاستیکی برای دسته ها و گیره ها و سایر قطعات جزئی

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید ماشین آلات خراطی

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید ماشین آلات خراطی و نجاری ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.