جستجو در محتوای K2
جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستاطلاعات خط تولیدماشین آلات خط تولید بیسکویت کیک کلوچه و دونات و تدوین طرح توجیهی کامفار
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Soy Sauce123:: تدوین طرح توجیهی توليد سس سویا با کامفار 3 جهت دریافت وام بانکی زودبازده و ایجاد کارآفرینی و گامی موثر در راستای توسعه ی ملی

در این متن به تشریح فرايند تولید سس سويا و طرح توجیهی آن پرداخته می شود که جهت تدوین طرح توجیهی توليد سس سویا مناسب است و اطلاعات خوبی در خصوص فرآیند تولید و ماشین آلات این محصول به شما می دهد .
فرايند توليد سس سويا به سه مرحله اصلي زير تقسيم مي گردد :
مرحله اول : تهيه كوچي
در اين مرحله مواد اوليه كه شامل سويا، گندم و كپك ( مخمر ) آسپرژيلوس مي باشد با همديگر تركيب و تشكيل كوچي را مي دهند . لازم به ذكر است كه از مقداري آب نيز براي تركيب اين مواد استفاده مي گردد .
مرحله دوم : تخمير نمكي
در اين مرحله كه تحت دما و شرايط نگهداري خاصي تهيه مي شود ،يك تركيب نيمه مايع قرمز مايل به قهوه اي از خمير سويا و گندم تهيه و تخمير مي گردد . عمل تخمير سبب ايجاد طعم مورد نياز در خمير مي شود .
مرحله سوم : تصفيه
پس از تخمير خمير كه همان سس خام مورد نظر مي باشد ، بخشي از سويا و گندم بدون تخمير و به شكل دانه هاي ابتدائي آن باقي مي ماند . لذا در اين مرحله با عبور خمير از صافي هاي پارچه اي باقي مانده سويا و گندم از خمير جدا شده و خمير صاف ويك دست حاصل مي گردد.
كنترل كيفيت تولید سس سویا
اصلي ترين پارامترهاي كنترل كيفي در توليد سس سویا موارد زير است :
:: آزمون ميزان نمك (13-16 درصد محلول نهايي )
:: آزمون PH (در حدود 5.2 – 4.2)
:: آزمون ميزان شكر (حدود 6 درصد )
فرایند تولید سس سویا
علاوه بر مراحل اصلي ذكر شده ، فعاليت هاي عمومي زير نيز در مورد سس سويا انجام مي گيرد .
:: عمليات حرارتي ( استريليزاسيون )
كليه مواد غذائي كن سروي لازم است پس از قوطي شدن ، تحت دما و زمان مشخصي استريليزه گردند . اين عمل سبب از بين رفتن كامل ميكروارگانيسم هاي محتوي غذا شده و آنرا براي نگهداري بلند مدت آماده مي سازد . در مورد محصولات مورد مطالعه دماي استريليزاسيون حدود 90 درجه سانتي گراد و زمان حدود 20 دقيقه است .
:: ليبل زني شيشه ها
ظروف شيشه اي سس ها پس از پايان مرحله استريل ، بوسيله ماشين مخصوص ليبل چسباني مي شوند .
:: بسته بندي شرينگ
بسته بندي معمول در اين صنعت ، شرينگ است كه در اين حالت قوطي ها بصورت 12 عددي توسط پلاستيك روشن و تحت حرارت حاصل از هواي داغ ، شرينگ مي گردد .
:: قرنطينه محصول به مدت معين
محصولات غذائي پس از توليد لازم است به مدت معيني در انبار محصول قرنطينه شده و در صورت عدم مشاهده هر گونه آلودگي ميكروبي ، راهي بازار مصرف گردند . كپك زدگي ، تغيير طعم ، وجود آلودگي هاي ميكروبي در سس ها ، هوا كشيدن شيشه ها و موارد ديگر قابل مشاهده و كشف است . در مورد محصول مورد مطالعه زمان قرنطينه حدود دو هفته مي باشد .
:: ارسال محصول آماده فروش به انبار محصول
پس از پايان دوران قرنطينه ، محصول براي فروش به انبار محصول تحويل مي شود . طرح توليد سس از سويا صفحه 33مقايسه روش توليد سس سویا معمول كشورمان با ديگر كشورهاي جهان روش توليد محصول مورد مطالعه در بند قبل شرح داده شد بنابر اين در صور تي كه اين روش تو ليد با روش هاي توليد مورد استفاده در ساير كشورها مورد مقايسه قرار گيرد نتايج زير حاصل خواهد شد :
تكنولوژي و روش توليد عنوان شده در ساير كشورها همان روشي است كه در كشور ما انجام مي گيرد ليكن فرمولاسيون ساخت كه در بر گيرنده تعداد و مقدار مواد اوليه و افزودني ها مي باشد ، در كشورهاي مختلف و حتي شركت هاي مختلف ، متفاوت است و همين امر سبب تو لي د سس با طعم متفاوت و مختلف مي گردد .
تعيين نقاط قوت و ضعف تكنولوژي هاي مرسوم (به صورت اجمالي) در فرآيند توليد
با عنايت بر شرح ارائه شده تكنولوژي و با توجه بر همسان بودن تكنولوژي مرسوم در تو ليد محصول ، مي توان گفت كه نقاط قوت و ضعف خاصي نمي توان در اين مورد ارائه كرد و لذا توليد سس با طعم مختلف براي ذائقه هاي مختلف صورت مي گيرد .

لینک های کمکی :

:: نگارش طرح توجیهی و امکان سنجی بر اساس فرمت بانکها با نرم افزار کامفار و گرید طرح نویسی
:: دانلود یک بانک استثنایی از طرح های توجیهی صنعتی با طبقه بندی فوق میکرو در بیست شاخه متفاوت
:: دانلود همه طرحهای توجیهی کشاورزی وبسایت
:: دانلود کلیه ی طرح های گردشگری و خدماتی وبسایت
:: طرح توجیهی و طرح امکانسنجی چه تفاوتها و شباهتهایی داند ؟
:: وبسایت سامانه کارا و کاربرد آن در وام گرفتن چیست ؟
::  برنامه کامپیوتری کامفار و مزیتهای آن برای تدوین طرح توجیهی چیست ؟

:: دانلود طرحهای توجیهی تیپ رایگان :
:: لیست طرحهای توجیهی صنعتی ( جهت دانلود کلیک فرمایید )
:: لیست طرحهای توجیهی کشاورزی دامپروری دامداری ( جهت دانلود کلیک فرمایید )
:: لیست طرحهای توجیهی خدماتی جهانگردی گردشگری ( جهت دانلود کلیک فرمایید )
:: لیست طرحهای توجیهی معدنی ( جهت دانلود کلیک فرمایید )

 


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool