دانلود طرح توجیهی مزرعه پرورش ماهی خاویار سال 1400 + pdf + word

caviar fish2

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث مزرعه پرورش ماهی خاویار ( تاس ماهی ) سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی احداث مزرعه پرورش ماهی خاویار ( فیل ماهی ) را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

مهمترین و اصلی ترین کاربرد گوشت ماهی ، ارزش غذایی بالا و خاصیت درمان و پیشگیری از بیماری های گوناگون آن می باشد . اما علاوه بر آن امروزه از پوست ماهی خاویار ، لباس شنا ساخته می شود و غضروفاش را در مواد اولیه ساختن چسب صحافی و داروهای پزشكی به کار می گیرند.

ماهیان خاویاری ، افزون بر نقشی که در تولید خاویار و تأمین گوشت دارند ، از چندی پیش در صنعت چرم سازی نیز کاربرد پیدا کرده اند . از این چرم برای تولید لباس شنا ، کیف ، کفش ، کمربند و سایر صنایع استفاده می شود .

این چرم از گوناگونی رنگ ، طرح و دوام برخوردار بوده و در نوع خود بی نظیر است . ماهی خاویار یا تاس ماهی دارای 28 گونه می باشد ، که برخی از مهم ترین آن ها عبارتند از : فیل ماهی ، اوزون برون ، ماهی شیب ، تاس ماهی های ایرانی و تاس ماهی های روسی


  توضیح مختصر راجع به محصول مورد بررسی در طرح توجیهی مزرعه پرورش ماهی خاویار ( تاس ماهی یا فیل ماهی ) 


ماهیان خاویار که با نامهای تاس ماهی و فیل ماهی نیز شناخته میشوند را فسیل های زنده جهان می نامند که همراه با تکامل فیلوژنی تا به امروز باز مانده اند . از منظر تعدد گونه ها به ۲۷ گونه و زیر گونه در جهان تقسیم می شوند ، که از این تعداد ۵ گونه در دریای خزر زندگی می کنند ، دریایی که خود به تنهایی ۹۳ درصد ذخایر ماهیان خاویار جهان را در خود جای داده است .

همچنین ۵ گونه از ماهیان خاویار یا فیل ماهی ممتاز جهان نیز در این دریا می ریزند که به ترتیب کیفیت عبارتند از : فیل ماهی ، قره برون یا ماهی خاویار ایران ، ماهی خاویار گلد (چالباش) یا روس ، ماهی شیپ ، ماهی ازون برون .


  • کد های آیسیک مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی پرورش ماهی خاویاری


    • خاویار و فرآوری آن : 1512412339
    • محافظت و آماده سازی خاویار ( به جز کنسرو کردن ) : 1512512340
    • فیله و گوشت ماهی : 1512312301
    • فیله و گوشت ماهی آب شیرین به صورت تازه، سرد شده : 1512512303
    • ماهی کامل آب شیرین به صورت تازه، سرد شده : 1512512312

  • طریقه گرفتن خاویار از شکم ماهی جهت اجرای طرح توجیهی پرورش ماهی خاویاری و کپور


  • Caviar fish

  • برای استحصال خاویار از یك ماهی به زمانی معادل 12 تا 15 و گاه 16 سال نیاز هست. سابق بر این ماهیان خاویاری را با چكشی لاستیكی بیهوش میکردند تا از ضربات دم وی در امان باشند و سپس نسبت به تخلیه خاویار آن اقدام میکردند و گوشت آن را نیز راهی بازار مینمودند.

  • امروزه با استفاده از روش سزارین تخمها را از شكم ماهی خارج میکنند و مقداری از آن را برای بارآوری مجدد، در شكم ماهی باقی میگذارند، سپس ماهی را به مدت 3 ماه در استخرهای مخصوصی، قرنطینه نگاه میدارند و پس از این مدت وی را نشانه گذاری کرده و مجددا رها می کنند. تقریباً تا 6 بار برای هر ماهی میتوانند این کار را انجام دهند .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی ماهی خاویاری


مصرف خاویار از ابتلا به بیماری افسردگی و بیماری های قلبی عروقی پیشگیری میکند، چرا که در خاویار غلظت اسیدهای چرب از نوع امگا 3 بسیار بالاست.

به علاوه خاویار غنی از ترکیبی به نام "Ctacosand" است که نوعی الكل چرب با زنجیره بلند است و در بدن به اسیدهای چرب تبدیل میشود. این اسیدهای چرب به دست آمده در سنتز میلین ( پوشش سلول عصبی) نقش به سزایی ایفا میکند.

به همین دلیل مصرف خاویار در سلامت سلول های عصبی بسیار مؤثر است. در کشورهایی که ماهی و خاویار در عادات غذایی مردم جایگاه ویژهای دارد، میزان ابتلا به افسردگی بسیار کمتر از دیگر کشورهاست. وجود اسیدهای چرب امگا 3 درخاویار مانع از افزایش کلسترول خون و به دنبال آن باعث پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی میشود.

بعلاوه مصرف خاویار در پیشگیری از ابتلا به بیماریهای آرتریت روماتوئید ( التهاب مفاصل )، بیماریهای دستگاه گوارش و بعضی از انواع سرطان بسیار مؤثر است. خاویار از نظر عنصر آهن نیز غنی است و به همین دلیل مصرف آن در افراد مبتلا به کم خونی ناشی از فقر آهن نیز توصیه میشود. مهمترین و اصلی ترین کاربرد گوشت ماهی، ارزش غذایی بالا و خاصیت درمان و پیشگیری از بیماری های گوناگون آن می باشد.

اما علاوه بر آن امروزه از پوست ماهی خاویار، لباس شنا ساخته میشود و غضروفاش را در مواد اولیه ساختن چسب صحافی و داروهای پزشكی به کار میگیرند. ماهیان خاویاری، افزون بر نقشی که در تولید خاویار و تأمین گوشت دارند، از چندی پیش در صنعت چرم سازی نیز کاربرد پیدا کرده اند. از این چرم برای تولید لباس شنا، کیف، کفش، کمربند و سایر صنایع استفاده می شود. این چرم از گوناگونی رنگ، طرح و دوام برخوردار بوده و در نوع خود بی نظیر است .

گوشت ماهیان خاویاری نظیر سایر آبزیان به اشكال مختلف : ماهی زنده، لاشه تازه به همراه یخ، ماهی سر و دم زده، فیله، استیك یا به اشكال فرآوری شده شامل دودی، نمك سود شده، کنسرو و یا فرآورده های خمیری قابل عرضه به بازار است .

در عرضه ماهی، ماهیان به نسبت کوچك تر بهتر به فروش می رسند. ماهی کامل را می توان در بسته بندی های معمولی یا تحت خلاء به بازارهای داخلی یا خارجی معرفی نمود. فرآورده های خمیری مانند سوسیس، کالباس و کتلت از دیگر محصولات گوشتی ماهیان خاویاری است.

گوشت این ماهیان به دلیل محتوای کم چربی و نداشتن استخوان برای تولید فرآورده های خمیری بسیار مناسب است. پوست آن برای تهیه چرم و غضروف برای استخراج ژلاتین و همچنین تهیه سوپ نخاع برای تهیه یك نوع غذای گرانقیمت بنام زیگا و همچنین باله ها و امعا و احشای ماهی جهت تهیه پودر ماهی از دیگر محصولات جانبی است.

همچنین فروش محصولات بیولوژیك ( زنده ) نیز یكی از جنبه هایی است که متأسفانه تاکنون در کشورمان مورد غفلت قرار گرفته است . این محموله ها محصولات و فرآورده هایی نظیر اسپرم منجمد، تخم های لقاح یافته، لاروهای نورس و بچه ماهیان جوان انواع تاسماهیان، گونه های خالص بومی و نیز انواع هیبرید را شامل میشود.

امروز تاس ماهیان در بازارهای ماهیان زینتی به دلیل شكل زیبا و قدیمی این ماهیان، اهمیت والایی یافته که از آن جمله میتوان به بچه ماهیان انگشت قد نسل اول یا پرورشی، ماهی زنده برای مصارف خوراکی و تحقیقاتی و تخم های زنده لقاح یافته اشاره نمود .


مزایای اجرای طرح توجیهی مزرعه پرورش ماهی خاویار ( تاس ماهی یا فیل ماهی ) 


  • هزینه پایین تولید ماهی نسبت به گوشت های دیگر
  • وابستگی بسیار کم تولیدات آبزیان به ارز
  • معاف بودن از پرداخت مالیات
  • خواص متعدد خاویار

کاربرد های محصولات طرح توجیهی مزرعه پرورش ماهی خاویار (تاس ماهی یا فیل ماهی )  


  • گوشت ماهی و خاویاردارای ارزش غذایی بالایی می باشد و باعث درمان و پیشگیری از بسیاری از بیماری ها می شود .
  • استفاده از پوست ماهی خاویار در تولید لباس شنا
  • استفاده از غضروف ماهی در ساخت چسب صحافی و دارو های پزشکی
  • استفاده از پوست ماهی در صنعت چرم سازی

معیار های انتخاب مکان مناسب برای اجرای طرح توجیهی مزرعه پرورش ماهی خاویار (تاس ماهی یا فیل ماهی )

  • در دسترس بودن محل و کافی بودن زمین برای ساخت تاسیسات مختلف
  • وجود آب کافی و مناسب از نظر کیفیت در محل
  • انجام آزمایشات خاک
  • نزدیک بودن به راه شوسه و نزدیک بودن به شبکه برق
  • وجود درخت یا فضای سبز در اطراف محل انتخاب شده
  • در دسترس بودن کودهای آلی و منابع غذائی ارزان قیمت در نزدیکی محل انتخاب شده
  • وضعیت توپوگرافی محل طوری باشد که اجازه خاک برداری با هزینه کم را بدهد .

شرایط محیطی که برای اجرای طرح توجیهی مزرعه پرورش ماهی خاویار ( تاس ماهی یا فیل ماهی )

  • دمای آب
  • PH آب
  • شوری و سختی آب
  • اکسیژن محلول آب
  • عدم آلودگی آب

دانلود فایل طرح توجیهی مزرعه پرورش ماهی خاویار

تذکر : پس از ورود به وبسایت گسترش کارآفرینی ایران ، ابتدا عضو سایت شوید ، سپس با نام کاربری و رمز ورود خود وارد سایت شده تا بتوانید مضاف بر طرح توجیهی مزرعه پرورش ماهی خاویار و کپور ، از امکان دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ دیگر بهره مند گردید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

لینک های کمکی :

:: نگارش تخصصی طرح توجیهی در شاخه های مختلف کسب و کار توسط کارشناس تخصصی با مهر کانون .
:: دانلود یک مجموعه ی کم نظیر از طرح های توجیهی صنعتی در 20 شاخه ی مختلف از صنعت !
:: دانلود بانک طرحهای کشت و صنعت و زراعت و دامپروری در یک صفحه !
:: همه ی طرح های توجیهی گردشگری و خدماتی را از این لینک دانلود نمایید !
:: تعریف طرح توجیهی و بیان تفاوتها و شباهت های آن با طرح امکان سنجی !
:: بررسی دقیق سامانه کارا که توسط وزارت تعاون برای اختصاص تسهیلات ، عموما به روستائیان ایجاد شده !
::  آشنایی با کاربردهای نرم افزار کامفار با زبانی ساده !

:: دانلود طرحهای توجیهی تیپ رایگان :
:: لیست طرحهای توجیهی صنعتی ( جهت دانلود کلیک فرمایید )
:: لیست طرحهای توجیهی کشاورزی دامپروری دامداری ( جهت دانلود کلیک فرمایید )
:: لیست طرحهای توجیهی خدماتی جهانگردی گردشگری ( جهت دانلود کلیک فرمایید )
:: لیست طرحهای توجیهی معدنی ( جهت دانلود کلیک فرمایید )

 :: در صورتی که بازرگان هستید یا به واردات و صادرات علاقه مند هستید این مطالب نیز احتمالا برای شما جذاب هستند :

:: 3 نکته ی حیاتی در تجارت و واردات از چین
:: کدام شهر های چین برای خرید و واردات مناسبترند !
:: کیفیت کالای چینی خوب است یا بد ؟ مسئله این است !
:: خدمات بازرگانی ما برای واردات از چین و اتحادیه اروپا
:: مقالات بازرگانی کاربردی در حوزه تجارت و خرید خارجی

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.