جستجو در محتوای K2
جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح توجیهی رایگاندانلود مستقیم طرح توجیهی تجاری معدنی رایگان
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

honey packaging

طرح توجیهی بسته بندی آب هویج و بسته بندی عسل را می توانید از لینک های دانلود در انتهای همین صفحه دریافت نمایید .

معرفی محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی بسته بندی آب هویج و بسته بندی عسل

بسته بندی آب هویج :

هویج گیاهی می باشد که دوساله بوده و ریشه آن مورداستفاده قرار می گیرد . هویج دارای خواص فراوانی از قبیل تنظیم کار روده ، ضد عفونت ، کم خونی و ... می باشد . از هویج فرآورده های گوناگونی از قبیل آب هویج ، مربای هویج و ... تولید می شود . آب هویج دارای کد آیسیک 15131731 می باشد . آب هویج نیز مانند هویج سرشار از ویتامین و املاح معدنی بوده و نوشیدنی بسیار مناسبی می باشد . متاسفانه نگهداری آب هویج بصورت طبیعی کمی مشکل است . زیرا آب هویج پس از گذشت مدت زمان 24 ساعت ترشیده شده و حالت ژله ای پیدا می کند . به همین جهت برای نگهداری طولانی مدت آب هویج آن را به شکل آسیپک بسته بندی می کنند . همچنین می توان از کنسانتره آب هویج که در سردخانه با دمای 18- درجه سانتی گراد نگهداری می شود ، در تولید مخلوط آبمیوه ها استفاده نمود .

بسته بندی عسل :

همانگونه که می دانید عسل ماده ای غلیظ و شیرین می باشد که ، با استفاده از شهد گل گیاهان توسط زنبور عسل تولید می شود . عسل دارای چند نوع می باشد ، که هر نوع آن مشتریان خاص خود را دارد . رنگ عسل با توجه به شهد گلی که از آن تولید شده است متفاوت است ، به عنوان مثال عسل اقاقیا دارای رنگ سفید مانند آب است و یا عسل نارون دارای رنگ قهوه ای می باشد . برای بسته بندی عسل باید از ظرف هایی استفاده شود که ، دارای بو نبوده و مقاوم باشند . به علاوه بسته بندی عسل باید به گونه ای باشد ، که رطوبت را جذب نکند .

فرایند بسته بندی عسل جهت اجرای طرح توجیهی بسته بندی آب هویج و بسته بندی عسل شامل مراحل زیر می باشد :

1. اکستراکتور
2. تانک دوجداره
3. پمپ
4. صافی درشت
5. گرم کن
6. صافی ریز
7. کولر
8. تانک ذخیره
9. پرکن
10. بسته بندی

فرایند تولید آب هویج جهت اجرای طرح توجیهی بسته بندی آب هویج و بسته بندی عسل شامل مراحل زیر می باشد :

1. دریافت ، شستن و جداسازی هویج
2. پوست گیری هویج توسط بخار و برس زدن
3. خردن کردن ، مش کردن هویج
4. پختن هویج
5. پرس کردن آبمیوه

ساختمان ها و محوطه سازی مورد نیاز تولید عسل جهت اجرای طرح توجیهی بسته بندی آب هویج و بسته بندی عسل عبارتند از :
• خاکبرداری و تسطیح
• خیابان کشی و پارکینک
• فضای سبز
• دیوارکشی
• چراغ های محوطه
• سالن تولید مسقف
• انبار های مسقف
• آزمایشگاه
• تاسیسات و تعمیرگاه
• ساختمان های اداری
• ساختمان های رفاهی ، سرایداری و ....
• سردخانه
• سالن تولید غیرمسقف
• انبار های غیر مسقف

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه بسته بندی آب هویج
:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه بسته بندی عسل

:: مطالب مرتبط :

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید بتاکاروتن
:: طرح توجیهی احداث مزرعه کشت هویج و سیب زمینی

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool