جستجو در محتوای K2
جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح توجیهی رایگاندریافت فایل طرح توجیهی رایگان و طرحهای کسب و کار وزارت تعاون طرح های زودبازده در بخش صنعت و معدن . خدمات و زراعت دامداری و کشاورزی
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Saffron

طرح توجیهی بسته بندی پودر زعفران در کپسول و بسته بندی خشکبار را می توانید از لینک های دانلود در انتهای همین صفحه دریافت نمایید .

معرفی محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی بسته بندی پودر زعفران در کپسول و بسته بندی خشکبار

بسته بندی پودر زعفران در کپسول :

زعفران گیاهی می باشد که بدون ساقه و پیاز دار می باشد . گیاه زعفران به آب کمی نیاز داشته به مدت 5 تا 7 سال امکان بهره وری از آن وجود دارد . زعفران در چند دسته تقسیم بندی می شود . زعفران دخترپیچ یکی از انواع آن می باشد که ، شامل کلاله و خامه زعفران می باشد . زعفران سرگل نیز نوعی دیگر می باشد که ، در این نوع ابتدا قسمت های زرد زعفران را با استفاده از قیچی جدا کرده و در مرحله بعد با استفاده از الکتریسیته ، زعفران تمیزتری تولید کرده و ارائه می کنند . زعفران دارای خواص بسیار زیادی بوده و در صنایع غذایی دارای کاربرد می باشد . بسته بندی مناسب زعفران و ارائه آن دربازار سبب افزایش کیفیت این محصول می شود . به علاوه صادرات زعفران به سایر کشور ها ، ارز آوری زیادی برای کشور خواهد داشت . در حال حاضر کشور ایران یکی از عمده تولید کنندگان زعفران می باشد و هرساله مقدار زیادی زعفران به سایر کشور ها صادر می کند . کشور هایی از قبیل اسپانیا ، ترکمنستان ، فرانسه ، ایتالیا و سوئیس از عمده مصرف کنندگان زعفران می باشند .

بسته بندی خشکبار :

میوه های خشک دارای خواص گوناگونی می باشند ، در واقع با خشک کردن میوه ها خاصیت آن ها کاسته نخواهد شد . فقط ممکن است میوه هایی که به حرارت حساس هستند ، در طی خشک شدن مقداری از مواد مغذی خود را از دست بدهند . با خشک کردن میوه ها می توان در فصل های مختلف از آن ها استفاده نمود . بسته بندی مناسب خشکبار سبب جلوگیری از آلوده شدن خشکبار شده و همچنین مدت زمان نگهداری از آن ها را افزایش خواهد داد . برای بسته بندی خشکبار باید استاندارد های ملی شماره 2383 ، 3507 و 2339 رعایت شوند .

فرایند بسته بندی خشکبار جهت اجرای طرح توجیهی بسته بندی پودر زعفران در کپسول و بسته بندی خشکبار شامل مراحل زیر می باشد :

1. تهیه برگه میوه
2. خشک کردن برگه های میوه
3. جمع آوری میوه های خشک شده
4. انبار کردن
5. شستشو
6. سولفوره کردن
7. خشک کردن
8. سورت و درجه بندی
9. بسته بندی
10. ضدعفونی
11. انبار کردن

فرایند بسته بندی زعفران در کپسول جهت اجرای طرح توجیهی بسته بندی پودر زعفران در کپسول و بسته بندی خشکبار شامل مراحل زیر می باشد :

1. انتقال زعفران به قرنطینه آزمایشگاه
2. کنترل کیفیت
3. آزمایشات میکروبی
4. بازرسی
5. انتقال زعفران به ماشین های کپسوله

نیروی انسانی مورد نیاز بسته بندی زعفران در کپسول جهت اجرای طرح توجیهی بسته بندی پودر زعفران در کپسول و بسته بندی خشکبار :

• مدیر ارشد
• مدیر واحد ها
• پرسنل تولیدی متخصص
• پرسنل تولیدی ( تکنسین )
• کارگر ماهر
• کارگر ساده
• خدماتی

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه بسته بندی پودر زعفران در کپسول
:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه بسته بندی خشکبار

:: مطالب مرتبط :

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه فراوری و بسته بندی زعفران به روش فریز درایر
:: دانلود طرح توجیهی احداث مزرعه کشت و فراوری زعفران

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool