طرح توجیهی تولید مقاطع گرد ، تخت و متقارن به روش آهنگری سال 1400

Round and flat sections

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید مقاطع گرد ، تخت و متقارن به روش آهنگری سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید مقاطع گرد ، تخت و متقارن به روش آهنگری را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

مقاطع گرد و تخت به عنوان قطعات صنعتی محسوب می گردند ، كه در ساخت و تولید انواع خودروهای دیزلی سنگین ، ماشین آلات كشاورزی و صنعتی ، تجهیزات صنعتی و موارد مشابه كاربرد دارند . مشخصه اصلی قطعات تولید شده به وسیله آهنگری یا فورج ، استحكام و سختی بالای آنها می باشد .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید مقاطع گرد ، تخت و متقارن به روش آهنگری


مقاطع گرد و تخت به روش آهنگری ، به عنوان قطعات صنعتی محسوب می گردند ، كه در ساخت و تولید انواع خودروهای دیزلی سنگین ، ماشین آلات كشاورزی و صنعتی ، تجهیزات صنعتی و موارد مشابه كاربرد دارند . مشخصه اصلی قطعات تولید شده به وسیله آهنگری یا فورج ، استحكام و سختی بالای آنها می باشد .

به طوری كه این قطعات به واسطه ساختمان كریستالی بهبود یافته خود ، از مقاومت بسیار بالایی در مقابل سایش و تغییر شكل مكانیكی برخوردار هستند و همین خواص مكانیكی ، سبب كاربرد آنها در محل هایی از ماشین آلات و تجهیزات شده است ، كه تحت بارهای مكانیكی بالایی قرار دارند و یا تحت سایش هستند و قطعات تولید شده از روش های دیگر تولید مانند ماشین كاری و ریخته گری ، قابلیت كاربرد در این محل ها را ندارند .

علت مقاومت بالای قطعات تولید شده از روش فورج ، به ماهیت روش تولید آن باز می گردد ، كه در آن قطعه خام در كوره ها گرم شده و سپس به وسیله فشار پرس فشرده می شود . این عمل سبب می گردد كه ، ساختمان متالورژیكی مواد مورد استفاده قطعه بهبود یافته و به صورت بلورهای كوچك و منظم آرایش پیدا نماید ، كه این امر سبب افزایش خواص مكانیكی قطعه نیز می گردد .

قطعات تولید شده به روش فورجینگ و پرسكاری و فرم دهی و قالب گیری ، برای انواع فلزات مطابق طبقه بندی وزارت صنایع و معادن ، دارای كد آیسیك 28911110 می باشند . اگر قطعات فولادی باشند ، دارای كد آیسیك اختصاصی 28911111 می باشند و اگر از جنس آهن باشند ، دارای كد آیسیك 28911112 هستند .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید مقاطع گرد ، تخت و متقارن به روش آهنگری


اصولاً مقاطع گرد و تخت فورجی به سه دلیل فنی تولید می گردد .

دلیل اول : بعضی از گریدهای فولادی امكان فورم دهی آن به روش نوردی میسر نمی گردد ، بدین دلیل برای تولید مقاطع گرد و تخت می بایست از روش فورج استفاده نمود . فولاد شاخص در این زمینه فولاد ابزاری سردكار می باشد . مشخصه مكانیكی و سختی این فولاد ها بارز می باشد .

دلیل دوم : نورد گرم مقاطع گرد و تخت با سایز های بزرگ به دلیل محدودیت تجهیزاتی میسر نمی باشد . اصولاً مقاطع گرد بالای 200 میلیمتر و مقاطع تخت با عرض بالای 240 میلیمتر و ضخامت بالای 75 میلیمتر به روش فورج تولید می شود .

دلیل سوم : تولید سفارشی و حجم محدود تولید مقاطع كه به روش نوردی غیر اقتصادی می باشد . بدین ترتیب می توان موارد زیر را به عنوان كاربرد ویژه مقاطع گرد و تخت فورجی برشمرد .

• صنعت تولید : قدرت ، پره و شافت توربین ، شافت ژنراتور و ......
• صنعت كشتی سازی : شافت نگهدارنده ، شافت میانی ، پروانه رادار ، دسته رادار
• صنعت سیمان: شافت آسیاب ، شافت غلتك
• صنایع نفت ، گاز و پتروشیمی : تجهیزات سرچاهی ، شافت ها و محورها
• صنایع ریلی : اكسل راه آهن و واگن ها ، محورها
• صنایع هوایی و دفاعی
• صنعت فولاد : تیغه های برش فولاد ، محورهای انتقال قدرت
• تولید برق به روش باد : محور توربین ، پره های توربین
• صنایع معدنی : محورها ، وزنه ها / چكش ها
• ساختمان سازی

بعنوان مثال امروزه بخش تولید نیرو مبتكر طراحی فولادها با امكانات خاص است ، این بخش با تلاش به افزایش دمای بخار ورودی در كارخانه های قدرت و با استفاده از تكنولوژی جدید به فولادهای جدید كه تا كنون تولید نشده ، دست یافته است . توسعه های قبلی برای توربین های بخار دارای دمای عملكرد 620 درجه سانتیگراد بوده است . شركت های فورج در اروپا با استفاده از روش ESR ) دوباره ذوب كردن ) به دمای 700 درجه سانتیگراد رسیده اند .


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید مقاطع گرد ، تخت و متقارن به روش آهنگری


محصول مورد مطالعه ، قطعات صنعتی است كه از طریق آهنگری ( فورجینگ ) تولید خواهد شد ، این قطعات خود به عنوان یك محصول واسطه در تولید یا تعمیرات خودرو ، ماشین آلات صنعتی ، كشاورزی ، تجهیزات و غیره مورد استفاده دارند .

از این رو ماهیت این قطعات طوری است ، كه نمی توان استاندارد خاصی را برای آن تعیین كرد و لذا هیچگونه استاندارد ملی یا بین المللی برای این قطعات وجود ندارد . ولی باید گفت كه تولید این قطعات تحت مشخصات فنی ارائه شده از طرف طراح قطعه صورت می گیرد ، كه به نوعی نیز می توانیم مشخصات فوق را به عنوان الزامات و استانداردهای مورد نیاز در تولید تلقی نماییم .

مشخصات فنی قطعات در قالب نقشه فنی ، برگ آنالیز مواد اولیه مصرفی و برگ مشخصات مكانیكی و متالوژیكی از طرف مهندس طراح ارائه می گردد ، كه رعایت تك تك آنها از طرف سازندگان امری اجتناب ناپذیر است .


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید مقاطع گرد ، تخت و متقارن به روش آهنگری


بیش از % 95 فلز و آلیاژهای تولیدی جهان را ، فولاد تشكیل می دهد . كل ارزش حجم تجارت فولاد جهان در حدود 840 میلیارد یورو برآورد شده است . در طول 150 سال گذشته ( از سال 1856 ) در جهان بیش از 7/33 میلیارد تن فولاد خام تولید شده است . حداكثر تولید ماهیانه فولاد خام جهان در ماه اكتبر سال قبل به میزان 41/113 میلیون تن بوده است .

در اثر بهبود تولید فولاد خام جهان در ماه دسامبر نسبت ماه مشابه سال قبل بالغ بر /8 20 درصد افزایش داشته است . پیش بینی می شود میزان تولید فولاد خام جهان در سال جاری ( 2011 میلادی ) با 8/1% افزایش نسبت به سال قبل به 1480 میلیون تن برسد .رشد تولید فولاد خام نسبت به سال 1950 بیش از 6/1 برابر بوده است .

البته میزان تولید محصولات نوردی 1110 تن بوده است كه 495 میلیون تن از آن محصولات طویل نوردی بوده است . بدین ترتیب میزان تولید محصولات تخت نوردی 615 میلیون تن بوده است .  میزان مصرف غلتك بازای هر تن محصولات طویل و تخت بطور متوسط به ترتیب 1و2 كیلوگرم بوده است .

بیشترین محصولات فولاد نوردی را شركت آهن و فولاد هبی چین به میزان /13 30میلیون تن تولید كرده است . چین با تولید 8/567 میلیون تن فولاد خام بزرگترین تولید كننده فولاد جهان است . پیش بینی می شود میزان تولید فولاد خام چین در سال 2010 با 4% افزایش به 590 میلیون تن برسد .

بیشترین تولید فولاد خام چین در استان هبی به میزان 4/135 میلیون تن انجام شده است . میزان تولید محصولات سیم چین 9.95 میلیون تن ، میزان تولید محصولات ورق سرد چین 9/21 میلیون تن و میزان تولید محصولات لوله بدون درز چین 6/24 میلیون تن بوده است . میزان تولید ورق گرم نازك و عریض در چین 4/20 میلیون تن ، میزان تولید صفحات فوق سنگین چین 4/75 میلیون تن و میزان تولید ریل سنگین در چین 4/11 میلیون تن وبزرگترین شركت تولید فولاد چین با /2 40 میلیون تن گروه آهن و فولاد هبی است .

میزان تولید فولاد چین بیش از حاصل جمع میزان تولید كشورهای ژاپن ، روسیه ، امریكا ، هند ، كره جنوبی ، آلمان ، اكراین و برزیل است .

در ژاپن برای تولید 5/87 میلیون تن فولاد خام از 26 كوره بلند ، 64 كنورتر اكسیژنی ، 344 كوره قوس الكتریكی و133 دستگاه ماشین ریخته گری مداوم استفاده شده است .

ایران با تولید 9/10 میلیون تن فولاد خام رده شانزدهم جهان را كسب كرده است . سهم بخش خصوصی در تولید فولاد خام ایران 460 هزار تن بوده است . سهم كشور ایران در تولید فولاد خام جهان 0/89 درصد است . در طول 39 سال گذشته در ایران 5/142 میلیون تن فولاد خام تولید شده است .

در بین كشورهای اسلامی ، كشور تركیه با تولید 3/25 میلیون تن فولاد خام ، رده اول را دارا می باشد . میزان تولید محصولات نهایی فولاد كشور تركیه 963/17 میلیون تن بوده است . سهم كشورهای اسلامی در تولید فولاد خام جهان 5/3 % است . 47 درصد فولاد خام جهان در كشور چین تولید شده است .

آسیا با تولید 4/795 میلیون تن فولاد خام بزرگترین قاره تولید كننده به شمار می آید . شركت آرسلور_میتال با بیش از 6/77 میلیون تن فولاد بزرگترین تولید كننده جهان انتخاب شده است . شركت های هبی و بایو استیل نیز به ترتیب با تولید 2/ 9 و 40/38 میلیون تن در رده های سوم و چهارم قرار گرفتند .

10 شركت فولاد سازی پیشتاز 8/27% فولاد جهان را تولید می كنند . لوكزامبورگ با تولید 835 تن فولاد به ازای هر كیلومتر مربع مساحت ، در این مورد رده اول جهان را كسب كرده است . حداكثر تولید سرانه را با 4445 كیلوگرم كشور لوكزامبورگ داشته است . در ذوب آهن اصفهان تولید فولاد خام و محصولات نوردی به ترتیب و 2/18 و 2/51 میلیون تن بوده است .

در فولاد مباركه اصفهان میزان تولید فولاد خام 5/3 میلیون تن بوده است . فولاد در بیش از 97 كشور جهان به غیر از قاره قطب جنوب در تمام قاره ها تولید می شود . معمولا 4 درصد فولاد تولیدی در انبارها نگهداری می شود . طبق برآوردهای انجام شده در چند سال آینده 100 هزار كیلومتر لوله كشی شبكه گازرسانی در جهان صورت خواهد گرفت . در جهان تا كنون بیش از 3500 نوع فولاد تولید شده است ، كه بیش از 75% آن در 30 سال گذشته توسعه یافته است .

مصرف کنندگان :

میزان مصرف محصولات فولادی جهان 1121 میلیون تن گزارش شده است . در حالی كه این نرخ در سال 1999 ، 705 میلیون تن بوده است . میزان مصرف سرانه فولاد جهان 9/178 كیلوگرم بوده است . بزرگترین مصرف كننده محصولات نهایی فولاد با 24/526 میلیون تن كشور چین می باشد .

میزان مصرف محصولات فولادی كشور آلمان 3 % جهان و 24 % اتحادیه اروپا را در بر می گیرد . میزان مصرف محصولات فولادی آفریقا و خاورمیانه به ترتیب 4و 2 درصد جهان است . میزان مصرف محصولات فولادی كشور ژاپن معادل 5 % دنیا است . مصرف سرانه فولاد چین 2/405 كیلوگرم بوده است .

بیشترین مصرف سرانه فولاد با 1/936 كیلوگرم متعلق به كشور كره جنوبی بوده است ، بیشترین مصرف فولاد در بین كشورهای اسلامی با 18 میلیون تن متعلق به كشور تركیه است . میزان مصرف فولاد ایران 3/16 میلیون تن بوده است . میزان مصرف فولاد ژاپن /29 58 میلیون تن بوده است . مصرف سرانه فولاد ایران 6/245 كیلوگرم بوده است . مصرف سرانه فولاد آمریكا و ژاپن به ترتیب 9/186 و 9/418 كیلوگرم بوده است .

آسیا با 8/739 میلیون تن مصرف فولاد پیشتاز جهان به شمار می آید . میزان مصرف سرانه فولاد ضد زنگ جهان 4/3 كیلوگرم است . بیشترین مصرف سرانه فولاد ضد زنگ جهان را با 9/44 كیلوگرم تایوان داشته است .

بیشترین مصرف فولاد ضد زنگ را با 8/22 میلیون تن چین انجام می دهد . میزان مصرف سرانه فولاد ضد زنگ چین و آمریكا به ترتیب 5/6 و 5/8 كیلوگرم بوده است . میزان مصرف سرانه فولاد ضد زنگ بلژیك ، آلمان و سوئد به ترتیب ، 6/6 ، 24 و 21/19 كیلوگرم بوده است .


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید مقاطع گرد ، تخت و متقارن به روش آهنگری


سیاست دولت برای محصولات فورجی ، تعادل بازار از طریق واردات است و هیچ نوع شرایط خاصی برای ورود این محصول در نظر گرفته نشده است . در ضمن قرار است تسهیلات و كمك های لازم برای اجرایی شدن كار در اختیار بخش خصوصی قرار گیرد . مقرر شده تسهیلاتی برای گشایش اعتبار واردكنندگان از سوی بانك ها درنظر گرفته شود ، همچنین ترخیص این مواد اولیه از گمرك در اولویت قرار گیرد .

كی از معیارهای مهم در صادرات اقم طع فورجی ، قیمت های رقابتی جهانی می باشد ، كه این مورد نیز به شرایط اقتصاد كلان كشور در مقایسه با كشورهای مقصد صادرات باز می گردد . از جمله این شرایط می توان به نرخ ارز ، نرخ بهره ، قیمت مواد اولیه ، نرخ تورم و موارد مشابه اشاره كرد ، كه با توجه به متغیر بودن عوامل فوق ، لازم است توجیه پذیری اقتصادی صادرات در زمان واقعی صادرات و كشور های مقصد ، مورد تحلیل قرار گیرد .

مقاطع فورجینگ ، از سری محصولات حساس با كیفیت می باشند . از این رو برای ورود به بازار جهانی ، لازم است از كیفیت رقابتی جهانی برخوردار بود . با مراجعه به مقررات واردات و صادرات وزارت بازرگانی ، می توان گفت كه هیچگونه محدودیتی در امر صادرات مقاطع فورجی وجود ندارد .


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید مقاطع گرد ، تخت و متقارن به روش آهنگری


فولاد مهمترین كالای استراتژیك صنعتی در جهان است و میزان تولید ومصرف آن یكی از شاخص های توسعه یافتگی كشورها است . تولید فولاد در سطح جهانی به رقمی نزدیك به 1/4 میلیارد تن در سال 2010 نزدیك شده و پیش بینی می شود ، این رقم به 2 میلیارد تن در سال 2020 برسد .

در سال 2010 میلادی ، ایران با تولید حدود 11 میلیون تن فولاد ( 0/85 درصد تولید جهانی ) رتبه ی 16 را در جهان به خود اختصاص داده است . میزان سرانه ی مصرف فولاد در كشورهای توسعه یافته در دامنه ی 350 تا 600 كیلوگرم قرار داشته و در كشور های توسعه نیافته این رقم در محدوده وزنی تا 20 40 كیلوگرم معرفی شده است .

بر اساس آمار ارائه شده در همایش چشم انداز صنعت فولاد و معدن در ایران با نگاهی به بازار ، میزان سرانه مصرف فولاد در كشور در سال 1385 حدود 210 كیلوگرم و در سال 1388 حدود 270 كیلوگرم تعریف شده و پیش بینی می شود ، مصرف سرانه فولاد در سال 1394 بالغ بر 400 كیلوگرم افزایش یابد .

به نظر می رسد برنامه های توسعه صنعت فولاد كشور بر مبنای تحلیل های آماری و استراتژیكی دقیق تری برای رفع نیاز داخل كشور و جای گیری مناسب در منطقه ی خاور میانه انجام گرفته است ( بر اساس سند چشم انداز ، تولید فولاد كشور در سال 1400 باید به میزان 40 میلیون تن افزایش یابد ) .

اما توجه به میزان تولید كشور و واردات فولاد در 5 سال اخیر ( بالغ بر 50 میلیون تن با ارزبری بالغ بر 20 میلیارد دلار ) نشان می دهند كه برنامه های توسعه ای این صنعت با كندی در حال انجام است .


فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید مقاطع گرد ، تخت و متقارن به روش آهنگری

گسترش مواد ویژه ، تقاضا و نیاز بازار برای تولید مواد به دنبال دارد . گسترش سزیع در بخش ماشین سازی ، مكانیزه شدن ، بالا رفتن امنیت و . . . در صنعت های امروزی ، بیان كننده نیاز به مواد قوی تر ، سبك تر ، مقاوم به حرارت و خوردگی ، اقتصادی بودن است . با توجه به مطالب ذكر شده مهم ترین مراحل رایج برای تولید این نوع مواد عبارتند از :

ذوب در كوره قوس الكتریكی  ( EAF ) ، آلیاژ سازی در كوره پاتیلی ( LF ) ، پالایش فولاد Degassing Vacuum ( VD ) ، ریخته گری فولاد ( Casting ) بصورت تك باری ( IC ) و یا پیوسته ( CCM ) ، كنده ذوب مجدد ( ESR ) و فورج فولاد می باشد ، كه در این پروژه فورج مقاطع فولاد ( شمشال ، بلوم و یا شمشال ذوب مجدد ) مورد نظر می باشد .

ظرفیت كلی تولید فورج 12000 تن در سال است ، كه به مقدار 10000 تن آن بعد از فورجینگ نیاز به عملیات ماشینكاری و یا حرارتی دارد ، كه این محصولات پتانسیل بالایی برای صادرات دارند . ظرفیت تولید فورج را می توان صورت زیر دسته بندی كرد :

تولیدات فورجی :

فولاد آلیاژی 750 تن در سال ، فولاد ابزار كربنی 750 تن در سال ، فولاد ضد زنگ 750 تن در سال ، فولاد كربنی 5750 تن در سال ، فولادهای كم آلیاژ 4000 تن در سال ، جمعا 12000 تن در سال

تولیدات فورجی ماشینكاری شده و عملیات حرارتی :

فولاد آلیاژی 600 تن در سال ، فولاد ابزار كربنی 600 تن در سال ، فولاد ضد زنگ 600 تن در سال ، فولاد كربنی 4700 تن در سال ، فولادهای كم آلیاژ 3500 تن در سال ، جمعا 10000 تن در سال

حجم تولیدات مواد و ورودی مورد نیاز و همچنین جریان مواد به مراحل اجرایی مورد نیاز و ظرفیت هر مرحله وابسته است . ظرفیت بخش های تولیدی معمولا برای هر سال محاسبه می شود و بنابراین ظرفیت سالیانه وابسته به ساعت كاری در هر سال است . ساعت كاری خالص در سال به صورت زیر محاسبه می شود :

زمان عملكرد روزهای سال= 365 روز ، تعمیرات اساسی= 12 روز ، تعمیرات برنامه ریزی شده و سرویس= 30روز تعطیلات رسمی= 23روز ، جمع كل= 300 روز در سال

روش عملیات شكل دهی گرم پلاستیكی :

هدف از هر عملیات تغییر شكل گرم ، شكل دادن یك بدنه فلزی جامد در فاز پلاستیك است . از مزایای این امر ، عبارتند از : اعمال نیروی بهینه ، ابقای حجم و پیوستگی مواد .

فورجینگ یك عمل شكل دادن پلاستیكی گرم است ، كه به دلایل زیر انتخاب می شود : 1- شكل هندسی تولید ، 2- خواص مكانیكی مورد نیاز ، 3- سایز و جرم تولید ، 4- ویژگی پلاستیكی محدود

مواد اولیه مقدار فولادهای فورجینگ درصد كوچكی از كل فولاد تولیدی در كشورهای صنعتی بزرگ است . فورجینگ قدیمی ترین روش شكل دادن مواد است . روش فورجینگ با فشرده كردن مواد در درجه حرارتی كه در آن درجه حرارت مواد بیشترین حالت پلاستیكی و چكش خواری را دارد ، شكل جدیدی به فولاد می دهد .

نتیجه عمل فورجینگ فقط یك شكل جدید نیست ، بلكه یك ساختار متالورژی جدید با مقاومت به تنش بالا است . اینگات ها پس از گرم شدن تا درجه حرارت فورجینگ در كوره های القایی و یا كوره های پیش گرم حرارتی به بخش های فورجینگ برای تغییر شكل برده می شود . بعد از عملیات فورجینگ قطعات فورج شده از مابقی فلز بریده شده و خنك كاری می شود .

بعد از خنك كاری برحسب مورد قطعه ماشینكاری شده و تولیدات برای مشتری فرستاده می شود ، یا برای عملیات حرارتی طبق نیاز مشتری به كارگاه عملیات حرارتی می رود .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید مقاطع گرد ، تخت و متقارن به روش آهنگری

• فورج 25/20 مگانیوتن
• كوره پیش گرم
• كوره های عملیات حرارتی
• دستگاه های برش اره
• ماشین های براده برداری
• تجهیزات بازرسی و كنترل

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پروفیل دریایی یا اکستروژن آلومینیوم
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید مقاطع گرد ، تخت و متقارن

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 99 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید مقاطع گرد ، تخت و متقارن به روش آهنگری ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.