طرح توجیهی تولید پروفیل دریایی یا اکستروژن آلومینیوم سال 1400

Marine profile

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پروفیل دریایی یا اکستروژن آلومینیوم سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید پروفیل دریایی یا اکستروژن آلومینیوم را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

پروفیل های دریایی در مقابل خوردگی مقاوم بوده و در تولید انواع کشتی ها ، زیردریایی ها ، شناور ها و ... دارای کاربرد می باشند .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پروفیل دریایی یا اکستروژن آلومینیوم


موقعیت فلز آلومینیوم در جدول تناوبی طوری است ، که با تعداد کثیری عناصر مهم صنعتی در همسایگی بوده و تعدادی از معیار های فلز آلومینیوم بر این اساس به نظر می رسد . در ادامه تاثیر برخی از عناصر مهم آلیاژی بر روی فلز آلومینیوم را بررسی می نماییم .

سیلیسیم :

سیلیسیم علاوه بر افزایش سیالیت ، مقاومت آلومینیوم را در مقابل ترک گرم افزایش می دهد و به دلیل افزایش سیالیت ، برد تغذیه هم افزایش می یابد . سیلیسیم دانه ها را ریز تر کرده و درصد سیلیسیم بین ۲۵-۵ درصد متغیر است . نقطه یوتکتیک آلیاژ فوق ، 6/12 درصد می باشد ، که در داخل قالب های ماسه ای درصد پوتکتیک ۱۲ درصد و در قالب فلزی تا ۹ درصد می باشد .

به طور کلی در صورتی که در صد وزنی و یا حجمی یک فاز در نقطه یوتکتیک کم تر از فاز دیگر باشد آن فاز به صورت سوزنی رشد می کند ، بنابراین سیلیسیم به صورت سوزنی رشد می کند . آلیاژهای بالای نقطه پوتکتیک دارای مقاومت سایشی بیشتری می باشند ، به همین دلیل پوسته موتور دیزل ، از آلیاژهای Al -Si هایپریوتکتیک ساخته می شود .

مس :

درصد این عنصر آلیاژی بین ۴ تا ۱۰ درصد می باشد . تاثیر عمده این عنصر افزایش استحکام و سختی به خصوص بعد از عملیات حرارتی می باشد ، کاهش حلالیت مس با کاهش دما در درصد های پایین مس می تواند از طریق مکانیزم رسوب سختی باعث افزایش استحکام شود .

افزودن مس به مذاب آلومینیوم ، از نقطه نظر خصوصیات ریختگی ، نه تنها خصوصیات مطلوبی را ایجاد نخواهد کرد ، بلکه از کیفیت ریخته گری آلومینیوم نیز می کاهد .

منیزیم :

منیزیم وزن مخصوص آلومینیوم را کاهش می دهد ، مثلاً آلیاژ 1.5 درصد منیزیم رشد آلومینیوم را از 0.0015 به 0.00025 cm / cm می رساند . منیزیم ازدیاد طول حرارتی آلومینیوم را افزایش می دهد .

کشش سطحی ( surface tension ) آلومینیوم را شدیداً کاهش می دهد و ویزكوزیته آلومینیوم را کاهش می دهد . مثلاً در دمای ۷۰۰ ، اصطحکاک داخلی ( internal friction ) آلومینیوم 1.12 سنتر پیوز است . در حالی که اصطحکاک داخلی آلیاژ آلومینیوم با ۵ در صد منیزیم به 1.05 سنتریپوز می رسد .

منگنز :

در نمودار تعادلی آلیاژ Al - Mn هیچ موردی که کاربرد صنعتی داشته باشد ، مشاهده نمی شود . اما نتایج تحقیقات مختلف نشان می دهد ، که این عنصر اثر تخریبی آهن را کاهش داده و فازهای ترد سوزنی بین فلزی را به فاز فشرده تبدیل می کند . افزودن حدود 0.5 درصد منگنز باعث افزایش خصوصیات ریختگی و بدون عیب شدن قطعات می گردد .

روی :

همانطور که می دانیم با افزایش دما ، حلالیت روی در آلومینیوم به شدت افزایش می یابد . اما این عنصر به تنهایی اثر چندانی در آلیاژهای آلومینیوم ندارد و در صورتی که با فلزات دیگر مانند مس و منیزیم ( هر دو قابلیت عملیات حرارتی را بهبود می بخشند ) همراه باشد ، استحکام به شدت به دنبال عملیات پیرسازی افزایش می یابد . مثل آلیاژ ۷۰۷۵ که در صنایع هواپیما سازی کاربرد دارد .

بریلیم :

افزودن بریلیم در مقادیر خیلی کم مثلا چند قسمت در یک میلیون ( در حد صدم درصد ) روی کاهش اکسیداسیون مذاب آلومینیوم موثر است ، در مقادیر بالاتر ( بالای 04/۰% ) بریلیم واکنش داده و به صورت ترکیب فلزی حاوی آهن ظاهر می شود ، که به طور قابل ملاحظه ای استحکام و انعطاف پذیری را بهبود می بخشد ، این عنصر با اکسیژن موجود در مذاب ، که به صورت ترکیبات اسیدی می باشد ، واکنش داده و علاوه بر احیاء اکسید ها باعث تشکیل اکسید بریلیم به صورت فیلم Beo روی مذاب می شود . این فیلم به لحاظ این که دارای فاکتور متخلخل بالایی است ، می تواند روی مذاب را فراگیرد و باعث کاهش اکسیداسیون مذاب گردد .

بیسموت :

عنصر بیسموت در مقادیا۔ بیشتر از 0.1% و باعث افزایش قابلیت ماشین کاری آلیاژهای آلومینیوم می گردد .

کلسیم :

این عنصر اصلاح کننده ضعیف ساختار پونکتینگ آلیاژ Si- Al است . کلسیم قابلیت جذب گاز هیدروژن در مذاب را افزایش داده به همین دلیل بایستی در مقادیر کم در مذاب حضور داشته باشد .

کادمیوم :

در مقادیر بالاتر از0.1 قابلیت ماشین کاری را افزایش می دهد . بایستی احتیاط نمود که این عنصر در دمای حدود ۷۶۷ درجه تبخیر می شود .


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید پروفیل دریایی یا اکستروژن آلومینیوم


موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تنها سازمانی است در ایران ، که بر طبق قانون می تواند استاندارد رسمی فرآورده ها را تعیین و تدوین و اجرای آن ها را با کسب موافقت شورای عالی استاندارد اجباری اعلام نماید .

شماره ملی مستقل پروفیل دریایی تا بحال تدوین نشده ، ولی در مورد پروفیل آلومینیوم استاندارد تدوین شده و در سایت مربوطه می باشد . شماره استاندارد 2۳۸۴ به نام ویژگی پروفیل آلومینیوم جهت تولید و مشخصات آن تدوین یافته است . در ذیل نام و مشخصات برخی از استاندارد های بین المللی آماده است

• EN 485 -2: Aluminium and aluminium alloys - Sheet, strip and plate
– Part 2: Mechanical properties
• EN 1386: Aluminium and aluminium alloys – Tread plate,
Specifications
• EN 755-2: Extruded rod/bar, tube and profiles – Mechanical properties
• DIN 1748
• DIN 1725
• ASTM E1251 Analysis of Aluminum and Aluminum
• Alloys ASTM E8, ASTM 1 A370,
• ASTMB557 .84 ASTM E10
• ASTM E190, ASTM Bend E290
• ASTM A239 Plating Thickness
• ASTM E384 Microhardness
• ASTM Sample E3 Preparation
• ASTM D3359-97
• ASTM Inclusion 15 . Content
• ASTM Inclusion E45 Content
• ASIM Grain Size E112 Ara


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پروفیل دریایی یا اکستروژن آلومینیوم


برخی از کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصولات طرح حاضر عبارتند از :

چین ، اتریش ، امارات متحده عربی ، ایتالیا ، بلژیک ، بحرین ، تاجیکستان ، تایوان ، کره ، سوئد ، سوییس ، عراق ، عمان ، فرانسه ، هلند ، هنگ کنگ ، بحرین ، اسپانیا ، استرالیا ، اتریش ، آذربایجان ، لهستان .

شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پروفیل دریایی یا اکستروژن آلومینیوم :

برای واردات پروفیل های دریایی ، باید حقوق ورودی آن ها که به میزان 4 درصد می باشد ، پرداخت شود .

همچنین برای صادرات پروفیل های دریایی محدودیت خاصی وجود ندارد .


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پروفیل دریایی یا اکستروژن آلومینیوم


چشم انداز صنعت آلومینیوم در کشور ، آلومینیوم فلز مهمی است که بدون آن ، دنیای صنعتی امروز غیر قابل تصور بوده و این گویای نقش تعیین کننده استراتژیک این فلز می باشد . بکارگیری فرآیند های صحیح در تولید قطعات و محصولات آلومینیومی شرط اولیه و اصلی خصوصیات ویژه این فلز می باشد .

آلومینیوم ( AL ) با مصارفی متعدد از مواد اساسی و ضروری در اقتصاد پویایی جهان به شمار می آید . استحکام ، رسانایی ، مقاومت در برابر خوردگی ، قابلیت بازایابی آن را برای رفع نیازهای متنوع و به لحاظ فناوری پیچیده دنیای ما را کاملا مناسب می سازد . از همه مهمتر آلومینیوم را می توان در کره خاکی که همه روزه حساسیتی بیشتر می یابد ، ماده ای با برخوردار از بالاترین پایداری محیطی به شمار آورد .

این کالا می تواند فقط با 5 درصد از انرژی اولیه بازیافت شود . آلومینیوم بازیافت شد و کیفیتی مشابه آلومینیوم اولیه دارد . در حال حاضر آلومینیوم در تولید لوازم خانگی ، درب و پنجاه ، نمای ساختمان ها ، پل ، کشتی ، هواپیما ، اتومبیل ، ماشین آلات ، صنایع هوافضا ، صنایع نظامی ، برق و ... به کار می رود .

علیرغم آن که تیتانیوم در باقی موارد به رقابت با آلومینیوم پرداخته ، ولی آلومینیوم همچنان جایگاه خود را در صنعت خودرو سازی ، هوافضا ، کشتی و قطار بیش از پیش باز کرده و انتظار می رود مصرف جهانی آن در 20 سال آینده از 6 کیلوگرم سرانه فعلی به 10 کیلوگرم افزایش یاید . لازم بذکر است ، بالاترین مصرف آلومینیوم در جهان مربوط به کشور های کانادا و آمریکا بوده ، که بترتیب معادل 30/27 و 94/22 کیلو گرم می باشد .

کشور ایران با دارا بودن معادن غنی بوکسیتی و غیر بوکسیتی آلومینا و توان تولید برق ارزان به لحاظ دارا بودن منابع گازی فراوان و نیروی کار نسبتا ارزان ، دارای استعداد قوی رقابتی در صنعت آلومینیوم می باشد . اهمیت این فلز در ایجاد اشتغال مستقیم توسعه صنایع پایین دستی مرتبط با آن دارای استعداد قوی رقابتی در صنعت آلومینیوم می باشد .

اهمیت این کالا در ایجاد اشتغال مستقیم توسعه صنایع پایین دستی مرتبط با آن برای کشور با نیروی جوان ، جویای کار و تحصیل کرده امری اجتناب ناپذیر می باشد . این کالا ارزان و قابل دسترس ، موقعیت مناسب جغرافیایی را دارا است .

در حال حاضر حدود 250 هزار تن آلومینیوم در کلیه واحدهای بزرگ و کوچک در ایران تولید می گردد ، که با این ظرفیت در سطح جهان دارای رتبه 30 و در منطقه و کشورهای خاورمیانه بعد از کشورهای امارات متحده در جایگاه سوم قرار دارد .

با توجه به مزیت های ناسایی کشور این کالا در تولید آلومینیوم و بر اساس سناریوهای مختلف و برنامه ریزیهای موجود پیش بینی شده و تا سال 1400 در بخش تولید و مصرفی به مقام اول در منطقه و کشورهای خاورمیانه و حداقل به مقام دهم در جهان ارتقاء می یابد .


فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید پروفیل دریایی یا اکستروژن آلومینیوم

فرآیند پالتروژن یکی از ساده ترین و مهمترین روش های تولید محصولات کامپوزیتی می باشد . به کمک این روش می توان انواع پروفیل کامپوزیتی با مقطع ثابت با سرعت بالا تولید نمود . در کشور ما نیز فعالیت هایی از سوی چند شرکت داخلی جهت بهره گیری از این فناوری آغاز شده است .

1- پروفیل های پالتروژن :

دسته ای از مستحکم ترین و با دوام ترین مواد مهندسی هستند . ( FRP ) پلاستیک های تقویت شده با الیاف شیشه به شک لهای استاندارد در بازار عرضه می شوند . کیفیت این پروفیل ها با عواملی چون امروزه FRP پروفیل های جهت گیری ، موقعیت ، کیفیت الیاف و نوع زرین تعیین می شود . این پروفیل ها با محدوده متفاوتی از استحکام ، مقاومت به خوردگی و پایداری حرارتی تولید و عرضه میشوند . ( روش اصلی تولید این پروفیل ها پالتروژن است )

پالتروژن از جمله روش های تولید کامپوزیت های تقویت شده با الیاف پیوسته می باشد ، که اولین بار در سال 1951 به کار گرفته شد . محصولات تولیدی به این روش دارای استحکام بالا ، وزن کم و عمر طولانی به ویژه در محیط های شیمیایی می باشند .

در این فرآیند ، الیاف پیوسته به صورت الیاف بلند ، پارچه بافته شده و پارچه الیاف کوتاه از داخل حمام حاوی رزین عبور کرده و آغشته به رزین می شود . پس از خروج از حمام ، الیاف به قالبی گرم هدایت شده و در داخل قالب محصول شکل نهایی را به خود می گیرد .

عملیات سخت شدن و پخت نیز در داخل قالب صورت می پذیرد . پس از خروج از قالب ، محصول پیوسته سرد شده و با طول مورد نظر برش می خورد . محصولات تولیدی به این روش دارای استحکام بالا و وزن کم و عمر طولانی به ویژه در محیط های شیمیایی می باشند . قالب مورد استفاده معمولا فولادی و دارای طول 30 الی 155 سانتی متر است .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید پروفیل دریایی یا اکستروژن آلومینیوم

• دستگاه اکستروژن 2000 تن
• دستگاه استریج
• دستگاه اره دیسکی
• کوره پیش گرم
• دریل رادیال
• قالب ها و ابزارهای مصرفی
• تجهیزات تست و اندازه گیری
• کانویر

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پروفیل دریایی یا اکستروژن آلومینیوم
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید مقاطع گرد ، تخت و متقارن

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 99 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید پروفیل دریایی یا اکستروژن آلومینیوم ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.