جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی صنعتی و معدنی کاملترطرح های توجیهی صنایع فلزیطرح توجیهی تولید سیلیس و بوژه ریخته گری سال 1400 + کامفار
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Casting silica

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید سیلیس و بوژی ریخته گری سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید سیلیس و بوژی ریخته گری را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

هزار چرخ یا بوژه یا ارابه واگن ، نوعی تریلر دارای محورهای متناسب با میزان بار است و برای حمل بارهای بسیار سنگین ، به منظور کاهش فشار بار بر روی جاده ، راه آهن و همچنین وسایل نقلیه بکار می رود .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید سیلیس و بوژی ریخته گری


 

ناوگان ریلی : ناوگان ریلی به مجموعه ای از ماشین های ریلی گفته می شود ، که به صورت منفرد یا مرکب در قالب قطار تنظیم و جهت حمل بار یا جابجایی مسافر و یا خدمات امداد و پشتیبانی ، مورد استفاده قرار می گیرد .

گرچه اصطحکاک غلتشی ناچیز بین چرخ و ریل ، یکی از ویژگی های اساسی تمیز ناوگان ریلی از سایر وسایل نقلیه زمینی محسوب می شود . اما با توجه به سیستم های مدرن قطارهای الکترومغناطیسی ( ماگلو ) و حذف اصطکاک غلتشی ، تنها حرکت در مسیر مقید شده خط ، به عنوان مشخصه اصلی ناوگان ریلی جدید شمرده می شوند .

با توجه به مزیت های نسبی حمل و نقل ریلی در زمینه های ایمنی ، سرعت صرف انرژی ، محیط زیست و قابلیت جابجایی انبوه ، مهندسی حمل و نقل ریلی همگام با سایر بخش های صنعتی ، موفقیت های بزرگی را در زمینه های فناوری های جدید و هوشمند کسب کرد و این امر موجب توسعه در کلیه بخش های حمل و نقل ریلی بالاخص طراحی و ساخت انواع ماشین های ریلی گردید . در یک طبقه بندی اجمالی ، می توان ناوگان ریلی را برحسب نوع کاربری به شرح ذیل تقسیم کرد .

1. ناوگان كشش یا لكوموتیو :

کلیه ماشین های ریلی که صرفاَ مولد قدرت و نیروی محرکه قطارها را تامین می کنند .

2. ناوگان باری :

مجموعه واگن هایی که صرفاً برای حمل بار مورد استفاده قرار می گیرند و فاقد کشنده سرخود می باشند .

3. ناوگان مسافری :

مجموعه ماشین های ریلی که جهت جابجایی مسافر مورد استفاده قرار می گیرند . شامل دو دسته بشرح ذیل می باشند :

سالن های مسافری یدک و غیرکشنده ، که به وسیله لکوموتیو کشیده می شوند . ( انواع سالن های مسافری غیرکشنده )
ناوگان مسافری خودکشش ، شامل انواع ترنس ها ، ریل باس ها ، ترامواها و . . .

4. ناوگان امداد و پشتیبانی : مجموعه ماشین های ریلی که در قالب قطار نجات ، بازرسی و نگهداری مکانیزه خط مورد استفاده قرار می گیرد . اعم از جراثقال های ریلی ، واگن های هلال احمر و ... .

ملاحظات كلی در تجهیز ناوگان ریلی : هر شرکت راه آهن برحسب هدف و وظایفی که دارد ، برحسب شرایط اقلیمی و جغرافیایی حوزه فعالیت خود ، برحسب مشخصات فنی خط و ابنیه ، می بایستی ناوگان مناسب و مورد نیاز خود را تامین و تجهیز کند .

درصورتی که هدف اصلی شرکت توسعه حمل بار و ترانزیت کالا باشد . ترجیجاً ناوگان را متناسب با حجم و ظرفیت تقاضا و نوع کالای مورد حمل بایستی تجهیز کند ، زیرا مشخصات فنی لکوموتیو مستقل از مشخصات قطاری که می کشد نیست .

استفاده از لکوموتیوهای چند منظوره ( باری – مسافری ) برای راه آهن های دارای رژیم پایدار حمل بار و مسافر و یا راه آهن های صرفاً باری یا صرفاً مسافری از لحاظ فنی و اقتصادی به صرفه نیست . ضمناً می بایستی ظرفیت ناوگان کشش با تعداد واگن ها و ماشین آلات پشتیبانی از یک سو و ظرفیت خطوط و تقاضا از سوی دیگر سازگاری داشته باشد .

تا گردش قابل قبول و متعارفی از مجموعه ماشین های ریلی خود داشته باشد ، به نحوی که هیچگاه بخشی از ناوگان بخاطر محدودیت در سایر ماشین آلات و امکانات متوقف و بلا استفاده نماند .

بوژه : هزارچرخ یا بوژه یا ارابه واگن ، نوعی تریلر دارای محورهای متناسب با میزان بار است و برای حمل بارهای بسیار سنگین ، به منظور کاهش فشار بار بر روی جاده ، راه آهن و همچنین وسایل نقلیه بکار می رود .

بوژه به سیستم حرکتی ( ناقله ) واگن یا ویلکوموت گفته می شود و متشکل از قاب ( تیرهای طولی وعرضی ) ، مجموعه فنربندی ( تعلیق ) ، مجموعه چرخ و محور ، مجموعه ترمز و ادوات مربوطه می باشد .

بوژه ضمن توزیع یکنواخت وزن واگن روی خط ، باعث سهولت در گردش واگن هنگام عبور از قوس ، ایمنی سیر ، سهولت در مبادله واگن بین راه آهن های با عرض خط مختلف و افزایش ظرفیت بارگیری واگن در بار محوری ثابت می شود .

در ویلکوموت ها ، بوژه نقش های اساسی دیگری نیز دارد و آن ها عبارتند از : توزیع وزن نسبتا سنگین ویلکوموت بر روی ریل ،
، کشش ویلکوموت و واگن های متصل به آن و تامین چسپندگی لازم برای ویلکوموت . بوژه در اصل یک کلمه فرانسوی است . در لغت به معنای محور است و بوژه ها بر خلاف ظاهر سخت ، خشن و خشکی که دارند ، به راحتی توسط فشار روغن هیدرولیک بر روی آن ها اعمال کنترل می شود .

یک ویلکوموت به دلیل دارا بودن یک سری ادوات جهت ایجاد نیروی لازم برای کشش ، نظیر موتور دیزل ، ژنراتور اصلی ، ژنراتور فرعی ، کمپرسورها ، باتری ها ، بوژه ها ، ادوات ترمز و ....

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید سیلیس و بوژی ریخته گری


 

1. ناوگان باری :

مجموعه واگن هایی که صرفاً برای حمل بار مورد استفاده قرار می گیرند و فاقد کشنده سرخود می باشند .

2. ناوگان مسافری :

مجموعه ماشین های ریلی که جهت جابجایی مسافر مورد استفاده قرار می گیرند . شامل دو دسته بشرح ذیل می باشند :
سالن های مسافری یدک و غیرکشنده که بوسیله لکوموتیو کشیده می شوند . ( انواع سالن های مسافری غیرکشنده )

3. ناوگان مسافری خودکشش شامل انواع ترنس ها ، ریل باس ها ، ترامواها و ...

4. ناوگان امداد و پشتیبانی :

مجموعه ماشین های ریلی که در قالب قطار نجات ، بازرسی و نگهداری مکانیزه خط مورد استفاده قرار می گیرد . اعم از جراثقال های ریلی ، واگن های هلال احمر و ....

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید سیلیس و بوژی ریخته گری


 

لذا با بررسی امكانات و مهارتهای موجود و اجرای آزمایش های لازم این استاندارد تهیه گردیده است :

استاندارد ملی بوژه های دارای نیرو محركه و كشیده شونده – سیستم حركت – آزمون های جعبه

یاتاقان محور بوژه

Railway-Powered and trailing stock bogies- Running (Tests for axle- boxes)

شماره استاندارد ملی مستقل 11941

هدف و دامنه كاربرد

هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگی ها و روش های آزمون جعبه یاتاقان محور بوژه در وسائل نقلیه دارای نیروی محرکه و کشیده شونده بوژه در سیستم حرکت می باشد.

این استاندارد در مورد آزمون های جعبه یاتاقان محور بوژه ، در وسائل نقلیه دارای نیروی محرکه و کشیده شونده بوژه ها در راه آهن ها کاربرد دارد .

استاندارد ملی وسائل نقلیه ریلی مسافری - بوژی های كشیده شونده - مكانیزم حركت - دستورالعمل كلی مناسب مجموعه بوژه های كشیده شونده

( Railway - Passenger rolling stock- Trailer bogies –Running gear –General provisions applicable to the components of trailers bogies)

شماره استاندارد ملی مستقل 11941

هدف و دامنه

هدف از تدوین این استاندارد تعیین وسایل نقلیه ریلی مسافری ‐ بوژه های کشیده شونده ‐ مکانیزم حرکت ‐ دستورالعمل مناسب مجموعه بوژه های کشیده شونده مورد استفاده در راه اهن کاربرد دارد .

موارد اساسی مورد بحث در این استاندارد ، مشخصات مربوط به مجموعه چرخ و محور ، مشخصات مربوط به سیستم تعلیق ، مشخصات مربوط به قاب های بوژه ، مشخصات مربوط به تجهیزات ترمز ، شرایط مربوط به محافظت در برابر شرایط محیطی ، محافظت از محیط زیست ، شرایط نگهداری و تعمیر ارائه شده است .

 


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید سیلیس و بوژی ریخته گری


 

شركت حمل و نقل بمباردیر شاخه تجهیزات ریلی از شرکت کانادایی بمباردیر می باشد . این شرکت یکی از بزرگترین شرکت های جهان در تولید تجهیزات ریلی و سرویس دهی به آنها می باشد .

دفتر مرکزی این شرکت درآلمان قراردارد . طیف گسترده محصولات این شرکت شامل وسایل نقلیه ریلی مسافر ، لکوموتیو ، بوژه و نیروی محرکه ریلی می باشد .

در ژانویه سال ۲۰۱۱ میلادی شرکت حمل و نقل بمباردیر دارای ۳۴۹۰۰ کارمند و ۵۹ سایت تولید در سرتاسر جهان بوده است ، این شرکت علاوه بر تولید گسترده وسایل نقلیه مسافری و ویلکوموت از قبیل آلات ناقله مترو ، تراموا و وسایل نقلیه ریلی سبک ، واگن مسافری ، قطارهای منظم چند سرعته و قطارهای سرعت بالا ، همچنین ارائه دهنده خدمات تعمیر و نگهداری ، بازسازی ، سوخت رسانی و ... جهت بهره برداران قطارها می باشد .

شرکت واگن پارس در راستای ارتقاء سرعت حمل و نقل مسافر و استفاده از بوژه های پیشرفته و سرعت بالا در واگن های مسافری موجود ، اقدام به عقد قرارداد خرید نوعی از بوژه سرعت بالا با نام MD523 از شرکت BT نمود . شرکت واگن پارس عهده دار تولید تعداد بیش از ۷۱۶ دستگاه بوژه از این نوع شد .

بوژه هایی که با امکان سیر با سرعت ۱۶۰ کیلومتر برساعت را برای واگن های مسافری فراهم می کنند . مطابق با مفاد قرارداد انتقال تکنولوژی فی مابین واگن پارس و این شرکت انحصار تولید بوژه سرعت بالای نوع md523_1 در کشورهای ایران ، بنگلادش ، مصر ، چین ، سوریه ، لیبی ، تونس ، غنا ، اوگاندا ، عربستان صعودی و کشورهای همسایه تنها دراختیار شرکت واگن پارس می باشد . كمپانی آلات نقلیه ریلی چانگ چون ، که تحت لیسانس کمپانی CNR قراردارد ، در ماه مارچ ۲۰۰۲ تاسیس شد .

سرمایه اولیه و ثبت شده این شرکت ۱۱/۱ میلیارد یورو می باشد . به عنوان کمپانی ماشین چانگ چون CNR CRC درابتدا در سال ۱۹۵۴ بعنوان یکی از پروژه های زیر ساختی کلیدی ملی ، در دوره برنامه پنج ساله اول چین شناخته شد .

با ساخت و سازهای مستمر و پیشرفتی به اندازه نیم قرن CRC ، توانست به عنوان بزرگترین و قوی ترین تولید کننده و صادر کننده خطوط اصلی وسایل نقلیه مسافری و وسایل حمل و نقل انبوه شهری شناخته شود .

در حال حاضر این شرکت مالک بیش از ۴۰۰۰ تجهیزات برای کاربردهای مختلف می باشد .CNR CRC دارای تسهیلات مخصوص تولید با سطح کیفیت جهانی می باشد ، نظیر دستگاه ساخت و پرداخت سازه های آلیاژ آلومینیوم ، که در بالاترین سطح کیفیت می باشند ، قدرتمندترین باشد .

ماشین های استیل ضد زنگ ، بالاترین سطح کیفی خط اتوماسیون برای جوشکاری بوژه و دیگر دستگاه ها و پیشرفته ترین خط رنگ . از زمان تاسیس این شرکت ، بیش از ۳۰ هزار دستگاه انواع وسایل نقلیه ریلی را به صورت انبوه تولید کرده است ، همچنین از دیگر تولیدات انبوه این شرکت می توان به بیش از ۴۱۰۰ دستگاه وسایل حمل و نقل عمومی شهری اشاره کرد .

تولیدات این شرکت در سال های اخیر به کشورهایی چون کره شمالی ، ایران ، عراق ، پاکستان ، سریلانکا ، بنگلادش و ... بوده است .

انتقال تکنولوژی کامل جهت ساخت مترو خط یک تهران و تولید ۷۷ دستگاه از این واگن ها در شرکت واگن پارس با حضور نمایندگان فنی شرکت CRC و درنهایت تحویل آن به متروی تهران ، لازم به ذکر است که ساخت کلیه قطعات فلزی و مونتاژ آنها در شرکت واگن پارس تحت نظارت این شرکت صورت گرفته است و درادامه مونتاژ یین ها ، تزئینات برق نیز در شرکت واگن پارس انجام گردیده است و کلیه مراحل خدمات پس از فروش نیز به عهده واگن پارس بوده است .

از دیگر زمینه های فعالیت واگن پارس با شرکت CRC ساخت ۲۰۳ دستگاه استراکچر واگن مترو خط ۲ تا مرحله رنگ نهایی از مرحله قطعه سازی تا مونتاژ نهایی و رنگ از همکاری های دیگر این شرکت با واگن پارس بوده است .

شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید سیلیس و بوژی ریخته گری :

طبق قانون مقررات صادرات و واردات ایران سال ١٣٨٩ این کالا جزء کالاهای مجازمی باشد و بدون هیچ گونه شرایط خاص امکان واردات را دارا می باشد . همچنین در صورتی که کالای تولیدی از استانداردهای لازم برخوردار بوده و قابل رقابت با قیمت جهانی این محصول باشد ، صادرات آن میسر خواهد بود .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید سیلیس و بوژی ریخته گری


 

ایران به دلیل موقعیت استراتژیک ویژه خود همیشه از اهمیت جهانی برخوردار است . طی قرن های گذشته ایران پل ارتباطی میان شرق و غرب بوده و کالاها از طریق جاده های معروفی مانند جاده ابریشم ، جاده مروارید هندوستان که از ایران عبور می کردند ، انتقال می یافتند .

در حال حاضر به واسطه ظهور کشورهای استقلال یافته در مرز شمالی ایران و تلاش آنان برای یافتن جاده ها و مسیرهای صادرات و واردات ، نقش ایران به عنوان رابط و واسطه مناسب احیاء شده ، اما این بازگشت به وضعیت قبلی ، وابسته به ایجاد شرایطی مناسب است ، که اگر به آنها پرداخته نشود روند و پیشرفت توسعه اقتصادی ایران کند خواهد شد .

پدیده حمل و نقل و انتقال انسان و کالاهای تجارتی ، یکی از عوامل بسیار مهمی است ، که در هر عصر در هر محدوده مکانی و زمانی ، در رشد و شکوفایی اقتصاد ملت ها و ایجاد رفاه اجتماعی مردم در جوامع مختلف ، نقش عمده را بازی کرده و رل تعیین کننده ای داشته است .

یکی از سیستم هایی که در عرصه حمل ونقل ، از اهمیت بالایی برخوردار است و در تمام ممالک دیگر همیشه برآن تأکید شده است ، سیستم حمل و نقل ریلی یا خطوط آهن است . سیستمی که به عقیده کارشناسان اقتصادی بسیار ارزان و دارای حجم انتقالات و مبادلات بالا بوده و در مدت زمان کمی ، می تواند بسیاری از مشکلات حمل و نقل کالا را حل کند .

هر قطار از لوکوموتیو ، واگن های مسافربری و واگن های باری تشکیل شده است . به طور معمول هر واگن از دو بوژه ( یکی در جلو و یکی در عقب واگن ) ، هر بوژه از دو محور و هر محور از دو چرخ تشکیل شده است . باسکول های قطارکش در دو نوع استاتیک و دینامیک بسته به نیاز مشتری ارایه می گردد .

 


فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید سیلیس و بوژی ریخته گری

 

ریخته گری فلزات همانطور که از نام آن بر می آید ، به طور کلی شامل فرآیند ریختن مذاب فلز در قالب و سرد کردن آن تا دمای محیط به منظور دستیابی به قطعه مورد نظر است . این فرآیند جزو فرآیندهای شکل دهی حجمی فلزات است .

بدیهی است که در این فرآیند ، دمای کاری همان دمای ذوب فلز ( آلیاژ ) و یا در اکثر موارد به میزان مشخصی بالاتر از آن ( فوق گداز ) است . آن طور که در تاریخ ثبت شده است ، این فرآیند ، ابتدا توسط ایرانیان و با ریخته گری فلز مس به وجود آمده است .

به طور کلی این فرآیند متشکل از ٥ نوع ریخته گری است :

١‐ ریخته گری در قالب ماسه ای ( Sand Casting )

٢‐ ریخته گری پوسته ای ( Shell Casting )

( Casting Precision Casting ، Investment ) ریخته گری دقیق ٣

٤‐ ریخته گری تحت فشار ( Die Casting )

( casintg Spin casting ، Centrifugenal ) ریخته گری گریز از مرکز ‐٥

( Metal Mold Casting ) ریخته گری در قالب فلزی‐٦

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید سیلیس و بوژی ریخته گری

 

1. کوره ذوب القایی ٣ تن در ساعت

2. پاتیل

3. بوته

4. کوره SLC عملیات حرارتی ویژه ریخته گری

5. ماشین فرز ٥ محوره

6. ماشین فرز ٣ محوره

7. دستگاه سند بلاست یک تن

8. قالب ماسه ای

9. قالب دائمی

10. خط تمام اتوماتیک قالب گیری ماسه ای

11. تجهیزات کارگاه مدل سازی

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید سیلیس و بوژه ریخته گری

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید انواع شیشه نسوز ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool