جستجو در محتوای K2
جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Fruit puree

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی فرآوری محصولات کشاورزی و باغی و تولید پوره میوه جات سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی فرآوری محصولات باغی و تولید پوره میوه جات را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.


کاربرد محصول مورد نظر شامل كاربرد در تهيه ماست و بستني ميوه اي جهت تنوع بخشيدن به محصولات ، انواع مربا ، مارمالاد ، ژله و پودينگ ميوه اي ، تهيه انواع تافي و آبنبات و شكلات ميوه اي با طعم طبيعي ميوه هاي مختلف در رنگها و طعمهاي مختلف ، استفاده در انواع نوشيدني هاي ميوه اي و معجون هاي ميوه اي و كاربرد در دسرهاي ميوه اي و تنقلات مختلف می باشد .

 


معرفی محصول مورد بررسی در طرح توجیهی فرآوری محصولات کشاورزی و باغی و تولید پوره میوه جات


 

حفظ و نگهداري محصولات غذايي با توجه به رشد جمعيت و كمبود مواد غذايي بسيار مورد توجه قرار گرفته است و روز به روز اهميت جلوگيري از اتلاف مواد غذايي و طولاني نمودن زمان ماند آنها بدليل رشد صادرات و بدست آوردن بازارهاي پايدار بيشتر نمايان ميگردد . معمولاً در فراوري ميوه ها ، توليد كنسانتره و آب آن مورد توجه خاص مي باشد ، ولي غالباً بازار كنسانتره ها و آب ميوه ها در داخل و خارج از كشور دچار نوسانات زيادي مي شود و به علت كوتاه بودن نسبي زمان ماند آن ، ضايعات زياد و خسارات بسيار بالايي را بر توليدكنندگان آن وارد مي سازد به اين دليل توليد پودر ميوه موجب جلوگيري از هدر رفتن آن ميشود . روش خشك كردن و پودر كردن در صنايع غذايي يكي از بهترين و قديمي ترين روشهاي نگهداري مواد غذائي است . در اين روش هزينه عمل آوري نسبت به ساير روشها كمتر بوده و پس از عمل آوري ، نگهداري محصولات نيازي به تاسيسات برودتي و سردخانه و غيره ندارد و محصولات در انبار مناسب قابليت نگهداري را دارند .

يكي ديگر از اولويتهاي روش خشك و پودر كردن ميوه ها نسبت به ساير روشها كاهش شديد وزن و حجم محصولات است كه اين امر در مسائل ترابري و حمل و نقل و در زمينه حجم اشغالي انبارها خبلي مقرون بصرفه مي باشد . افزايش ماندگاري آنها از طريق كاهش فعاليت آبي و كاهش روند رشد ميكروبي آنها از ديگر مزاياي اين محصولات مي باشد . تنها مشكلي كه همراه با پودر ميوه ها مي باشد خاصيت جذب آب و خاصيت ترموپلاستيكي آنهاست كه باعث ايجاد مسائلي از قبيل چسبندگي ، كلوخه شدن و مشكل بودن جابجايي بدون بسته بندي مناسب مي شود . اين موارد با افزودن يكسري از افزودني ها جهت سهولت خشك كردن و بهبود خواص انتقالي و ذخيره سازي پودر مرتفع ميشود . محصولات طرح ، توليد انواع پودر ميوه مي باشد . از جمله پودر ميوه پرتقال ، ليمو ، موز ، توت فرنگي و هلو . اين محصولات به صورت پودر نرم در كيسه هاي پلي اتيلني يك و پنج كيلوئي بسته بندي ميشوند . پودر ميوه در صنايع غذائي مورد استفاده قرار ميگيرد و در توليد كليه اموري كه طعم ، عطر و رنگ ميوه مورد نياز باشد مصرف ميشود. علاوه براين به عنوان پودر نوشيدني نيز با اضافه كردن آب به آن قابل استفاده مي باشد . 

کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی فرآوری محصولات باغی و تولید پوره میوه جات

استفاده در غذاي كودك جهت افزايش ارزش غذايي و بهبود طعم  
كاربرد در تهيه ماست و بستني ميوه اي جهت تنوع بخشيدن به محصولات  
انواع مربا ، مارمالاد ، ژله و پودينگ ميوه اي  
تهيه انواع تافي و آبنبات و شكلات ميوه اي با طعم طبيعي ميوه هاي مختلف در رنگها و طعمهاي مختلف  
استفاده در انواع نوشيدني هاي ميوه اي و معجون هاي ميوه اي  
كاربرد در دسرهاي ميوه اي و تنقلات مختلف  
انواع كيك و محصولات تافي با طعم ميوه

 


فرآیند فرآوری محصولات کشاورزی باغی و فرآیند تولید پوره میوه جات


 

میوه ها با هسته بزرگ

سورت میوه ها
شستشو
پری هیتر
پوست و هسته گیری
خرد کردن میوه
صاف کردن خمیر
تغلیظ خمیر و تولید پوره
استریل کردن
بسته بندی بشکه
محصول آماده فروش

میوه های دم دار

سورت میوه
شستشو
پری هیتر
دم و هسته گیری
خرد کردن میوه
صاف کردن خمیر
تغلیظ خمیر و تولید پوره
استریل کردن
بسته بندی بشکه
محصول آماده فروش

میوه با هسته کوچک

سورت میوه
شستشو
پری هیتر
پوست و هسته گیری
خرد کردن میوه
صاف کردن خمیر
تغلیظ خمیر و تولید پوره
استریل کردن
بسته بندی بشکه
محصول آماده فروش

با توجه بر نمودار فرايند توليد ، هر كدام از فعاليت هاي آن به صورت زير قابل توضيح است .

سورت ميوه

در صنعت فرآوري ميوه جات ، منظور از سورت ميوه ، جداسازي موارد نارس ، لهيده ، گنديده و همچنين برداشتن چوب ، علف ، برگ و موارد ديگر است كه معمولاً به همراه ميوه وارد كار خانه مي گردد . عمليات سورت از طريق قراردادن ميوه روي نقاله در حال حركت و جداسازي اجرام خارجي توسط كارگران انجام مي گيرد . در اين فعاليت دوش آب سبب شستشوي ميوه نيز مي گردد .  

شستشوي كامل ميوه

ميوه هاي رسيده به كارخانه معمولاً تميز نبوده و در سطح آنها بقاياي سموم استفاده شده كشاورزي ، تخم يا لار و حشرات ، خاك و موارد ديگر است .

از اينرو در اين مرحله با استفاده از ماشين شستشو ، ميوه ضمن تميز شدن به قسمت بعدي منتقل مي گردد .  

پري هيتر

پري هيتر به معني حرارت دهي اوليه ميوه است كه اين عمل علاوه بر آسان سازي جدا شدن هسته و پوست ميوه ، سبب از بين رفتن ميكروارگانيسم هاي سطحي آن شده و همچنين قوام خمير پوره را افزايش مي دهد . 

پوست گيري ، هسته گيري ، دم گيري

اين عمليات براساس نوع ميوه توسط ماشين هاي مخصوص آن صورت ميگيرد . 

خرد كردن ميوه

ميوه پس از گذراندن مراحل قبلي ، توسط ماشين هاي مخصوص خرد شده و تبديل به خمير ميوه مي گردد . خردكن ها داراي انواع مختلف هستند كه هر كدام براي ميوه خاص خود ساخته و مورد استفاده قرار مي گيرد . 

صاف كردن ميوه

خمير توليد شده ميوه ، معمولاً داراي ناخالصي هايي مانند پوست ميوه و بقاياي تخم هاي جدا نشده ميوه مي باشد از اينرو به منظور توليد پوره مرغوب و يك دست لازم است ناخالصي هاي فوق از خمير جدا شود كه اين امر در مرحله صافي كه عموماً به صورت توربو سه مرحله اي ( هر مرحله داراي سوراخ هايي با قطر متفاوت است ) مي باشد ، انجام مي گيرد . خمير صاف شده ميوه به صورت نرم و فاقد پوست و هسته هاي احتمالي ميوه مي باشد . 

تغليظ خمير ميوه

خمير ميوه صاف شده از بريكس پاييني برخوردار است ميزان آب خمير بيشتر از حد مورد نياز است از اينرو لازم است به منظور ايجاد شرايط بهتر نگهداري و توليد محصول در حد انتظار بازار ، بخش قابل توجهي از آب آن تبخير و جدا گردد . عمليات تغليظ توسط اواپراتورهاي سه مرحله اي كه به صورت تحت خلأ كار مي كنند صورت مي گيرد . خمير خارج شده از اين دستگاه داراي غلظت بالا بوده و آماده جهت بسته بندي و ارسال به بازار مي باشد . 

بسته بندي

بسته بندي پوره عموماً در قوطي هاي فلزي 500 و 1000 گرمي و بشكه هاي 100 و 200 ليتري صورت مي گيرد كه نوع قوطي آن براي مصارف خانگي و نوع بشكه اي آن براي مصارف صنعتي خواهد بود .  

 


ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی فرآوری محصولات کشاورزی باغی و تولید پوره میوه جات



خط توليد پوره ميوه ( شامل كليه دستگاه هاي شستشو ، استرليزه و ...  )

باسكول
منبع سوخت
منبع آب
كوره الكتريكي
PH متر
آون الكتريكي
انكوباتور
هود شيميايي

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه فرآوری محصولات باغی و تولید پوره میوه جات

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی فرآوری محصولات باغی و تولید پوره میوه جات با کامفار ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

 


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool