طرح توجیهی فرآوری محصولات باغی و تولید پوره میوه جات سال 1400 + کامفار

Fruit puree

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی فرآوری محصولات کشاورزی و باغی و تولید پوره میوه جات سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی فرآوری محصولات باغی و تولید پوره میوه جات را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

کاربرد محصول مورد نظر شامل کاربرد در تهیه ماست و بستنی میوه ای جهت تنوع بخشیدن به محصولات ، انواع مربا ، مارمالاد ، ژله و پودینگ میوه ای ، تهیه انواع تافی و آبنبات و شکلات میوه ای با طعم طبیعی میوه های مختلف در رنگها و طعمهای مختلف ، استفاده در انواع نوشیدنی های میوه ای و معجون های میوه ای و کاربرد در دسرهای میوه ای و تنقلات مختلف می باشد .


معرفی محصول مورد بررسی در طرح توجیهی فرآوری محصولات کشاورزی و باغی و تولید پوره میوه جات


حفظ و نگهداری محصولات غذایی با توجه به رشد جمعیت و کمبود مواد غذایی بسیار مورد توجه قرار گرفته است و روز به روز اهمیت جلوگیری از اتلاف مواد غذایی و طولانی نمودن زمان ماند آنها بدلیل رشد صادرات و بدست آوردن بازارهای پایدار بیشتر نمایان میگردد .

معمولاً در فراوری میوه ها ، تولید کنسانتره و آب آن مورد توجه خاص می باشد ، ولی غالباً بازار کنسانتره ها و آب میوه ها در داخل و خارج از کشور دچار نوسانات زیادی می شود .

به علت کوتاه بودن نسبی زمان ماند آن ، ضایعات زیاد و خسارات بسیار بالایی را بر تولیدکنندگان آن وارد می سازد به این دلیل تولید پودر میوه موجب جلوگیری از هدر رفتن آن میشود .

روش خشک کردن و پودر کردن در صنایع غذایی یکی از بهترین و قدیمی ترین روشهای نگهداری مواد غذائی است . د

ر این روش هزینه عمل آوری نسبت به سایر روشها کمتر بوده و پس از عمل آوری ، نگهداری محصولات نیازی به تاسیسات برودتی و سردخانه و غیره ندارد و محصولات در انبار مناسب قابلیت نگهداری را دارند .

یکی دیگر از اولویتهای روش خشک و پودر کردن میوه ها نسبت به سایر روشها کاهش شدید وزن و حجم محصولات است که این امر در مسائل ترابری و حمل و نقل و در زمینه حجم اشغالی انبارها خبلی مقرون بصرفه می باشد .

افزایش ماندگاری آنها از طریق کاهش فعالیت آبی و کاهش روند رشد میکروبی آنها از دیگر مزایای این محصولات می باشد .

تنها مشکلی که همراه با پودر میوه ها می باشد خاصیت جذب آب و خاصیت ترمو پلاستیکی آنهاست که باعث ایجاد مسائلی از قبیل چسبندگی ، کلوخه شدن و مشکل بودن جابجایی بدون بسته بندی مناسب می شود .

این موارد با افزودن یکسری از افزودنی ها جهت سهولت خشک کردن و بهبود خواص انتقالی و ذخیره سازی پودر مرتفع میشود .

محصولات طرح ، تولید انواع پودر میوه می باشد . از جمله پودر میوه پرتقال ، لیمو ، موز ، توت فرنگی و هلو . این محصولات به صورت پودر نرم در کیسه های پلی اتیلنی یک و پنج کیلوئی بسته بندی می شوند .

پودر میوه در صنایع غذائی مورد استفاده قرار میگیرد و در تولید کلیه اموری که طعم ، عطر و رنگ میوه مورد نیاز باشد مصرف میشود.

علاوه براین به عنوان پودر نوشیدنی نیز با اضافه کردن آب به آن قابل استفاده می باشد . 

کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی فرآوری محصولات باغی و تولید پوره میوه جات

  • استفاده در غذای کودک جهت افزایش ارزش غذایی و بهبود طعم 
  • کاربرد در تهیه ماست و بستنی میوه ای جهت تنوع بخشیدن به محصولات 
  • انواع مربا ، مارمالاد ، ژله و پودینگ میوه ای 
  • تهیه انواع تافی و آبنبات و شکلات میوه ای با طعم طبیعی میوه های مختلف در رنگها و طعم های مختلف 
  • استفاده در انواع نوشیدنی های میوه ای و معجون های میوه ای 
  • کاربرد در دسرهای میوه ای و تنقلات مختلف 
  • انواع کیک و محصولات تافی با طعم میوه

فرآیند فرآوری محصولات کشاورزی باغی و فرآیند تولید پوره میوه جات


میوه ها با هسته بزرگ

  • سورت میوه ها
  • شستشو
  • پری هیتر
  • پوست و هسته گیری
  • خرد کردن میوه
  • صاف کردن خمیر
  • تغلیظ خمیر و تولید پوره
  • استریل کردن
  • بسته بندی بشکه
  • محصول آماده فروش

میوه های دم دار

  • سورت میوه
  • شستشو
  • پری هیتر
  • دم و هسته گیری
  • خرد کردن میوه
  • صاف کردن خمیر
  • تغلیظ خمیر و تولید پوره
  • استریل کردن
  • بسته بندی بشکه
  • محصول آماده فروش

میوه با هسته کوچک

  • سورت میوه
  • شستشو
  • پری هیتر
  • پوست و هسته گیری
  • خرد کردن میوه
  • صاف کردن خمیر
  • تغلیظ خمیر و تولید پوره
  • استریل کردن
  • بسته بندی بشکه
  • محصول آماده فروش

با توجه بر نمودار فرایند تولید ، هر کدام از فعالیت های آن به صورت زیر قابل توضیح است .

سورت میوه

در صنعت فرآوری میوه جات ، منظور از سورت میوه ، جداسازی موارد نارس ، لهیده ، گندیده و همچنین برداشتن چوب ، علف ، برگ و موارد دیگر است که معمولاً به همراه میوه وارد کار خانه می گردد .

عملیات سورت از طریق قراردادن میوه روی نقاله در حال حرکت و جداسازی اجرام خارجی توسط کارگران انجام می گیرد . در این فعالیت دوش آب سبب شستشوی میوه نیز می گردد .  

شستشوی کامل میوه

میوه های رسیده به کارخانه معمولاً تمیز نبوده و در سطح آنها بقایای سموم استفاده شده کشاورزی ، تخم یا لار و حشرات ، خاک و موارد دیگر است .

از اینرو در این مرحله با استفاده از ماشین شستشو ، میوه ضمن تمیز شدن به قسمت بعدی منتقل می گردد .  

پری هیتر

پری هیتر به معنی حرارت دهی اولیه میوه است که این عمل علاوه بر آسان سازی جدا شدن هسته و پوست میوه ، سبب از بین رفتن میکروارگانیسم های سطحی آن شده و همچنین قوام خمیر پوره را افزایش می دهد . 

پوست گیری ، هسته گیری ، دم گیری

این عملیات براساس نوع میوه توسط ماشین های مخصوص آن صورت میگیرد . 

خرد کردن میوه

میوه پس از گذراندن مراحل قبلی ، توسط ماشین های مخصوص خرد شده و تبدیل به خمیر میوه می گردد . خردکن ها دارای انواع مختلف هستند که هر کدام برای میوه خاص خود ساخته و مورد استفاده قرار می گیرد . 

صاف کردن میوه

خمیر تولید شده میوه ، معمولاً دارای ناخالصی هایی مانند پوست میوه و بقایای تخم های جدا نشده میوه می باشد از اینرو به منظور تولید پوره مرغوب و یک دست لازم است ناخالصی های فوق از خمیر جدا شود .

این امر در مرحله صافی که عموماً به صورت توربو سه مرحله ای ( هر مرحله دارای سوراخ هایی با قطر متفاوت است ) می باشد ، انجام می گیرد .

خمیر صاف شده میوه به صورت نرم و فاقد پوست و هسته های احتمالی میوه می باشد . 

تغلیظ خمیر میوه

خمیر میوه صاف شده از بریکس پایینی برخوردار است میزان آب خمیر بیشتر از حد مورد نیاز است از اینرو لازم است به منظور ایجاد شرایط بهتر نگهداری و تولید محصول در حد انتظار بازار ، بخش قابل توجهی از آب آن تبخیر و جدا گردد .

عملیات تغلیظ توسط اواپراتورهای سه مرحله ای که به صورت تحت خلأ کار می کنند صورت می گیرد . خمیر خارج شده از این دستگاه دارای غلظت بالا بوده و آماده جهت بسته بندی و ارسال به بازار می باشد . 

بسته بندی

بسته بندی پوره عموماً در قوطی های فلزی 500 و 1000 گرمی و بشکه های 100 و 200 لیتری صورت می گیرد که نوع قوطی آن برای مصارف خانگی و نوع بشکه ای آن برای مصارف صنعتی خواهد بود . 


ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی فرآوری محصولات کشاورزی باغی و تولید پوره میوه جات


خط تولید پوره میوه ( شامل کلیه دستگاه های شستشو ، استرلیزه و ...  )

باسکول
منبع سوخت
منبع آب
کوره الکتریکی
PH متر
آون الکتریکی
انکوباتور
هود شیمیایی

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه فرآوری محصولات باغی و تولید پوره میوه جات

نوشتن دیدگاه

ارسال
سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1402 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.