طرح توجیهی تولید عصاره یا شربت مالت سال 1400 + pdf + word

Malt syrup

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید عصاره یا شربت مالت سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید عصاره یا شربت مالت را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

عصاره مالت کالاى مصرفى غذایى مى باشد ، که بصورت مستقیم و یا بصورت غیرمستقیم در صنایع غذایى چون بیسکویت سازى ، صنایع نان ، شیرینى سازى ، شکلات و صنایع نوشابه سازى بعنوان ماده اولیه عصاره مورد استفاده قرار می گیرد .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید عصاره یا شربت مالت


عصاره مالت ، شربت تغلیظ شده مالت مى باشد ، که بیشتر از مالت جو تهیه مى شود ، که از میان غلات دانه ریز جلو براى صنایع مالت سازى ارجحیت تر مى باشد ، دلیل آن پائین بودن درصد پروتئین به نسبت گندم ، اندازه یکنواخت تر و درصد قوه ناحیه بیشتر این دانه مى باشد ، که باعث مى شود در صنایع مالت سازى بیشتر از آن استفاده کنند .

کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید عصاره یا شربت مالت

عصاره مالت کالاى مصرفى غذایى مى باشد که یا بصورت مستقیم مصرف میگردد یا بصورت غیرمستقیم در صنایع غذایى چون بیسکویت سازى ، صنایع نان و شیرینى سازى ، شکلات و صنایع نوشابه سازى بعنوان ماده اولیه عصاره بکار مى رود در دیگر کشورها در صنایع دیگر همچون صنایع دارویى و نساجى نیزکاربرد دارد .

خواصى که این عصاره دارد از نظر پزشکى و تغذیه اى بسیار حائزاهمیت است چرا که عصاره مالت قدرت آنزیماتیک بالایى داشته ، براحتى در فرایند هضم و گوارش تبدیل به مواد آلى بخصوص قندهاى ساده قابل جذب می گردد در نتیجه براى کودکان و سالخوردگان و بیماران ( ناراحتى معده و گوارش ) بسیار مفید مى باشد .

شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید عصاره یا شربت مالت

طبق ماده (2) قانون ( موسوم به قانون تجمیع عوارض مصوب 2/11/1381 ) اصلاح موادی از قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ، حقوق گمرکی ، مالیات ، حق ثبت سفارش کالا ، انواع عوارض و سایر وجوه دریافتی از کالاهای وارداتی تجمیع گردیده است و معادل 4% ارزش گمرکی کالاها تعیین می شود . به مجموع این دریافتی و سود بازرگانی که طبق قوانین مربوطه توسط هیأت وزیران تعیین می شود ، حقوق ورودی اطلاق می شود .


فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید عصاره یا شربت مالت

فرآیند تولید مالت :

1. خیساندن جو
2. جوانه زدن
3. خشکاندن
4. آسیاب و خیساندن و ریشه کنى
5. تانک پخت ( هیدرولیز )
6. سانتریفوز
7. دیگها ى جوش
8. صاف کردن
9. تغلیظ
10. بسته بندى

دو روش براى تولید این محصول وجود دارد ، یک روش ، روش پیوسته است بدلیل حجم سرمایه گذارى بالا و حجم تولید بالا در این طرح قابل قبول نیست ولى روش تولید غیر پیوسته روش انتخابى ما براى این تولید است چرا که ماشین آلات ساخت داخل بوده و حجم سرمایه گذارى پائین ترى را مى طلبد .

تشریح فرایند تولید

بعد از تحویل جو وانتقال به انبار جهت طى مرحله خیساندن به تانکهاى مخصوص منتقل میشود این تانکها یا مخازن جو خیس کنى مجهز به کمپرسور هوا مى باشند تا از بالا رفتن بار میکروبى توده جو جلوگیرى شده و در ضمن درعمل خیساندن تسریع گردد .

دوره خیساندن دو روز مى باشد بعد از طى این مدت جو خیس خورده به حوضچه هاى جوانه زنى منتقل میگردد . جوانه زنى در این حوضچه ها معمولاً 5 تا شش روز طول میکشد بعد از اینکه جو جوانه زده شد و سبزگردید به خشک کن منتقل مى شود . رطوبت جو جوا نه زده 45% مى باشد که بعد از طى مرحله خشک کردن مى بایستى به رطوبت نهایى 3% برسد .

مدت زمان ماندن در خشک کن 20 سا عت است . در خشک کن ابتدا جو جوانه زده شده پژمرده گردیده و سپس خشک میگردد و به رطوبت مورد نظر مى رسد . در واقع خشک کن داراى دو بخش است : بخش اول قسمتى از رطوبت جو را میگیرد و باعث پژمردن جو میگردد . و بخش دوم مابقى رطوبت آنرا میگیرد .

بعد از طى مرحله خشک شدن ، ریشه هاى فرعى چسبیده به جو جوانه زده توسط دستگاه ریشه گیر جدا میگردد و به تانک ذخیره که در مرحله قبل از آسیاب قرار دارد منتقل مى شود نقش تانک ذخیره در این بخش جمع آورى جوهاى جوانه زده و خیساندن مجدد آنهاست مدت زمان توقف دراین تانکها یک ساعت میباشد .

علت خیساندن مجدد ، جذب مقدارى رطوبت و تسهیل درعمل آسیاب مى باشد . آسیاب دستگاهى است که عمل خرد کردن جوهاى جوانه زده شده را به عهده دارد و از نوع غلطکى مى باشد . بعد از اینکه جوها خرد شد به تانک هیدرولیز منتقل میگردد .

در این مرحله طى عملیاتی ویژه نشاسته تبدیل به مالتوز میگردد . ( بمنظور تبدیل نشاسته به مالتوز دما را دراین تانک به تدریج زیاد میکنند به این ترتیب که ابتدا دما را به 48 درجه سانتی گراد مى رسانند هر سه دقیقه یک درجه حرارت را بالا مى برند بعد ازگذشت یک ساعت به 68 درجه سانتی گراد مى رسانند ، یک ساعت توقف در این دما خواهند داشت اگر تبدیل به مالتوز شده بود به بخش جداسازى منتقل میشود ) .

بعد از اینکه مالتوز بوجود آمد به سانتریفوژ منتقل میشود و عمل جداسازى صورت می گیرد . سپس به دیگ جوش ( پخت ) منتقل میشود دراین قسمت پروتئین ها ته نشین می گردند .

بعد از اینکه پروتئین ها ته نشین شد از صافی هاى شنى عبورداده میشود و درنهایت به بخش تغلیظ منتقل شده و شربت رقیق تبدیل به شربت غلیظ با بریکس 80 میشود . عمل تغلیظ حدود 24 ساعت طول میکشد . بعد از تغلیظ بسته بندى یا در بشکه هاى 300 کیلویی و یا توسط پرکن در شیشه هاى یک کیلویى صورت می گیرد .

ماشین آلات خط تولید در طرح توجیهی عصاره یا شربت مالت :
  • ماشین اواپراتور
  • مخزن جو خیس کنى
  • ماشین سیکلون ( خاگیر )
  • حوضچه هاى جوانه زنی
  • کمپرسور خلاء
  • پمپ واکیوم
  • برج خنک کننده با پمپ
  • کوره خشک کن
  • آسیاب
  • ماشین جوانه گیر ( ریشه گیرمالت )
  • تانک نگهدارى
  • تانک هیدرولیز
  • اتصالات و لوله کشی های لازم
  • ماشین سانتریفوژ
  • ماشین بوجاری جو
  • دیگ پخت
  • پرکن شیشه
  • تانک صافى استیل
  • تانک ته نشینى استیل

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید عصاره یا شربت مالت

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.