جستجو در محتوای K2
جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Malt syrup

جهت تهیه طرح توجیهی تولید عصاره یا شربت مالت ، این صفحه را مطالعه نمایید . عصاره مالت کالاى مصرفى غذایى مى باشد ، که بصورت مستقیم و یا بصورت غیرمستقیم در صنایع غذایى چون بیسکویت سازى ، صنایع نان ، شیرینى سازى ، شکلات و صنایع نوشابه سازى بعنوان ماده اولیه عصاره مورد استفاده قرار می گیرد .

نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید عصاره یا شربت مالت :

عصاره مالت ، شربت تغلیظ شده مالت مى باشد ، که بیشتر از مالت جو تهیه مى شود ، که از میان غلات دانه ریز جلو براى صنایع مالت سازى ارجحیت تر مى باشد ، دلیل آن پائین بودن درصد پروتئین به نسبت گندم ، اندازه یکنواخت تر و درصد قوه ناحیه بیشتر این دانه مى باشد ، که باعث مى شود در صنایع مالت سازى بیشتر از آن استفاده کنند .

کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید عصاره یا شربت مالت :

عصاره مالت کالاى مصرفى غذایى مى باشد که یا بصورت مستقیم مصرف میگردد یا بصورت غیرمستقیم در صنایع غذایى چون بیسکویت سازى ، صنایع نان و شیرینى سازى ، شکلات و صنایع نوشابه سازى بعنوان ماده اولیه عصاره بکار مى رود در دیگرکشورها در صنایع دیگر همچون صنایع دارویى و نساجى نیزکاربرد دارد . خواصى که این عصاره دارد از نظر پزشکى و تغذیه اى بسیار حائزاهمیت است چرا که عصاره مالت قدرت آنزیماتیک بالایى داشته ، براحتى در فرایند هضم و گوارش تبدیل به مواد آلى بخصوص قندهاى ساده قابل جذب می گردد در نتیجه براى کودکان و سالخوردگان و بیماران ( ناراحتى معده و گوارش ) بسیار مفید مى باشد .

شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید عصاره یا شربت مالت :

• شرایط واردات
طبق ماده (2) قانون ( موسوم به قانون تجمیع عوارض مصوب 2/11/1381 ) اصلاح موادی از قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ، حقوق گمرکی ، مالیات ، حق ثبت سفارش کالا ، انواع عوارض و سایر وجوه دریافتی از کالاهای وارداتی تجمیع گردیده است و معادل 4% ارزش گمرکی کالاها تعیین می شود . به مجموع این دریافتی و سود بازرگانی که طبق قوانین مربوطه توسط هیأت وزیران تعیین می شود ، حقوق ورودی اطلاق می شود .

فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید عصاره یا شربت مالت :

فرآیند تولید مالت شامل :
1. خیساندن جو
2. جوانه زدن
3. خشکاندن
4. آسیاب و خیساندن و ریشه کنى
5. تانک پخت ( هیدرولیز )
6. سانتریفوز
7. دیگها ى جوش
8. صاف کردن
9. تغلیظ
10. بسته بندى
دو روش براى تولید این محصول وجود دارد ، یک روش ، روش پیوسته است بدلیل حجم سرمایه گذارى بالا و حجم تولید بالا در این طرح قابل قبول نیست ولى روش تولید غیر پیوسته روش انتخابى ما براى این تولید است چرا که ماشین آلات ساخت داخل بوده و حجم سرمایه گذارى پائین ترى را مى طلبد .
تشریح فرایند تولید
بعد از تحویل جو وانتقال به انبار جهت طى مرحله خیساندن به تانکهاى مخصوص منتقل میشود این تانکها یا مخازن جو خیس کنى مجهز به کمپرسور هوا مى باشند تا از بالا رفتن بار میکروبى توده جو جلوگیرى شده و در ضمن درعمل خیساندن تسریع گردد . دوره خیساندن دو روز مى باشد بعد از طى این مدت جو خیس خورده به حوضچه هاى جوانه زنى منتقل میگردد . جوانه زنى در این حوضچه ها معمولاً 5 تا شش روز طول میکشد بعد از اینکه جو جوانه زده شد و سبزگردید به خشک کن منتقل مى شود . رطوبت جو جوا نه زده 45% مى باشد که بعد از طى مرحله خشک کردن مى بایستى به رطوبت نهایى 3% برسد . مدت زمان ماندن در خشک کن 20 سا عت است . در خشک کن ابتدا جو جوانه زده شده پژمرده گردیده و سپس خشک میگردد و به رطوبت مورد نظر مى رسد . در واقع خشک کن داراى دو بخش است : بخش اول قسمتى از رطوبت جو را میگیرد و باعث پژمردن جو میگردد . و بخش دوم مابقى رطوبت آنرا میگیرد . بعد از طى مرحله خشک شدن ، ریشه هاى فرعى چسبیده به جو جوانه زده توسط دستگاه ریشه گیر جدا میگردد و به تانک ذخیره که در مرحله قبل از آسیاب قرار دارد منتقل مى شود نقش تانک ذخیره در این بخش جمع آورى جوهاى جوانه زده و خیساندن مجدد آنهاست مدت زمان توقف دراین تانکها یک ساعت میباشد . علت خیساندن مجدد ، جذب مقدارى رطوبت و تسهیل درعمل آسیاب مى باشد . آسیاب دستگاهى است که عمل خرد کردن جوهاى جوانه زده شده را به عهده دارد و از نوع غلطکى مى باشد . بعد از اینکه جوها خرد شد به تانک هیدرولیز منتقل میگردد . در این مرحله طى عملیاتی ویژه نشاسته تبدیل به مالتوز میگردد . ( بمنظور تبدیل نشاسته به مالتوز دما را دراین تانک به تدریج زیاد میکنند به این ترتیب که ابتدا دما را به 48 درجه سانتی گراد مى رسانند هر سه دقیقه یک درجه حرارت را بالا مى برند بعد ازگذشت یک ساعت به 68 درجه سانتی گراد مى رسانند ، یک ساعت توقف در این دما خواهند داشت اگر تبدیل به مالتوز شده بود به بخش جداسازى منتقل میشود ) . بعد از اینکه مالتوز بوجود آمد به سانتریفوژ منتقل میشود و عمل جداسازى صورت می گیرد . سپس به دیگ جوش ( پخت ) منتقل میشود دراین قسمت پروتئین ها ته نشین می گردند . بعد از اینکه پروتئین ها ته نشین شد از صافی هاى شنى عبورداده میشود و درنهایت به بخش تغلیظ منتقل شده و شربت رقیق تبدیل به شربت غلیظ با بریکس 80 میشود . عمل تغلیظ حدود 24 ساعت طول میکشد . بعد از تغلیظ بسته بندى یا در بشکه هاى 300 کیلویی و یا توسط پرکن در شیشه هاى یک کیلویى صورت می گیرد .

ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید عصاره یا شربت مالت :

• ماشین اواپراتور
• مخزن جو خیس کنى
• ماشین سیکلون ( خاگیر )
• حوضچه هاى جوانه زنی
• کمپرسور خلاء
• پمپ واکیوم
• برج خنک کننده با پمپ
• کوره خشک کن
• آسیاب
• ماشین جوانه گیر ( ریشه گیرمالت )
• تانک نگهدارى
• تانک هیدرولیز
• اتصالات و لوله کشی های لازم
• ماشین سانتریفوژ
• ماشین بوجاری جو
• دیگ پخت
• پرکن شیشه
• تانک صافى استیل
• تانک ته نشینى استیل

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید عصاره یا شربت مالت

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید کنسانتره زرشک | آب زرشک

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید شربت نیشکر

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید ماء الشعیر

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه کنسانتره مرکبات

:: دانلود طرح توجیهی تیپ صنایع تبدیلی زرشک و تولید رب زرشک

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید و بسته بندی کنسانتره آب هویج

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید آبمیوه | آب انگور و آب آناناس

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید آنزیم پکتین استراز

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید آب معدنی و آب آشامیدنی طعم دار و ویتامینه

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید عصاره یا شربت مالت ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool