طرح توجیهی تولید ماءالشعیر سال 1400 + pdf + word

non alcoholic beer

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید ماءالشعیر سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید ماءالشعیر را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

ماء الشعیر یا کوشاب فرآورده ایست گازدار ، غیر الکلی و همراه با رنگی زلال و شفاف ، که از مالت جوی آب و مواد افزودنی مجاز ، بدون مرحله تخمیر الکلی تهیه می شود . عصاره مالت نیز از انجام فرآیند بر روی جو بدست می آید و رنگ ماء الشعیر زلال و شفاف می باشد .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید ماءالشعیر


Beer 18

ماء الشعیر یا کوشاب فرآورده ایست گازدار و غیر الکلی که از مالت جوی آب و مواد افزودنی مجاز بدون مرحله تخمیر الکلی تهیه می شود . عصاره مالت نیز از انجام فرآیند بر روی جو بدست می آید رنگ ماء الشعیر زلال و شفاف می باشد . وزن ماء الشعیر حدود 330 گر م می باشد . ( حدود 70% مایع ماء الشعیر را آب تشکیل می دهد ) .

ماء الشعیر به علت دارا بودن مواد غذایی ، در مقابل نور و گرما آسیب پذیر می باشد . اگرچه بخاطر جلوگیری از فعل و انفعالات شیمیایی مایع ماء الشعیر در شیشه های رنگی ارائه می گردد می بایست ماء الشعییر را در جای خنک و دور از نور خورشید نگهداری نمود که در این صورت مدت انقضای مصرف ماء الشعیر حدود 3 ماه بعد از تولید خواهد بود .

ماء الشعیر در بطری 330 میلی لیتر غیر قابل برگشت یا قوطی های یکبار مصرف عرضه می گردد که در این طرح نوع اول مورد نظر می باشد .


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید ماءالشعیر


• شرایط واردات محصول

حقوق ورودی مندرج در ستون مربوطه شامل حقوق پایه و سود بازرگانی است . حقوق پایه ، طبق ماده (2) قانون ( موسوم به قانون تجمیع عوارض مصوب 2/11/1381) اصلاح موادی از قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ، حقوق گمرکی ، مالیات ، حق ثبت سفارش کالا ، انواع عوارض و سایر وجوه دریافتی از کالاهای وارداتی تجمیع گردیده است و معادل 4% ارزش گمرکی کالاها تعیین می شود .

به مجموع این دریافتی و سود بازرگانی که طبق قوانین مربوطه توسط هیأت وزیران تعیین می شود ، حقوق ورودی اطلاق می شود .


فرایند تولید ماءالشعیر


Beer 19

فرایند تولید ماءالشعیر شامل 3 فاز می باشد :

فاز اول تهیه بطری

شیشه شور : در این مرحله بطری 330 میلی لیتری از انبار مواد اولیه ( بطری به دستگاه بطری شور آوره و در این دستگاه با آب شتسشو می شود و پس از آن از طریق نقاله به سمت بازرسی بطری انتقال می یابد .

بازرسی بطری : در این قسمت که بصورت اتوماتیک توسط دستگاه بازرس بطری انجام می گیرد بطری های معیوب و شکسته شده توسط سنسورهای توری شناسایی شده و بصورت مکانیکی توسط دستگاه بازرس بطری از خط نقاله جدا می گردد همچنین بطری های غیر رنگی توسط سنسورهای رنگی از خط تولید خارج می گردد و در نهایت بطری های سالم به سمت دستگاه پرکن هدایت می گردد .

فاز دوم

بخش تهیه و تصفیه آب : آب مورد نیاز کارخانه در خطوط تولید می یابد با توجه به مشخصات و میزان سختی آب خام موجود به یکی از روشهای پروس استاندارد تصفیه شیمیایی و فیزیکی اسموز معکوس و الکترولیز مورد استفاده قرار می گیرد .

شربت سازی : در این بخش ابتدا شکر مورد لزوم بر اساس استاندارد در مخزن استلس استیل با مقدار آب لازم ( آب تصفیه شده و خالص ) حل و پس از گذشتن از مرحله فیلتراسیون با مقدار معینی از عصاره در مخزن دیگری و شربت تمام شده ، فاصله به قسمت امتزاج و گا ز زنی هدایت می گردد . در این قسمت مواد به نسبت های شکر 7 درصد ، عصاره ، مالت 5 درصد ، مواد افزودنی و اسیدهای خوراکی 1/0 درصد و آب 9/77 درصد با هم مخلوط می گردند .

بخش امتزاج و گاز زنی : در این بخش شربت تهیه شده با میزان 4/0 درصد کل شربت گاز کربنیک مخلوط می گردد .

فاز سوم : پر کن و بسته بندی

بطری های پس از شستشو بازرسی شدن به سوی دستگاه پر کن هدایت و با فشار گاز کربنیک ظروف تا سطح معینی پر می شوند و پس از درب بندی و ازاست کنترل می گردند درب بکار رفته در این مرحله درب فلزی ( تشتک ) می باشد که هر تشتک دارای یک ورق پلی اتیلن در داخل بوده که جهت قرار گرفتن بین تشتک فلزی و بطری بکار می رود تا از خروج گاز تشتک و جذب گاز توسط درب جلوگیری کند .

تاریخ زن و بر چسب زدن : بطری های پر شده پس از دستگاه تاریخ زن و بر چسب زدن هدایت می گردند که در این مرحله بر چسب مربوط به تولید و تاریخ تولید و انقضاء توسط دستگاه بر چسب زن چسبانده شده و توسط دستگاه لیزری ، تاریخ بر روی بر چسب یا درب بطری حک می گردد .

بسته بندی : در این مرحله هر 12 بطری ماء الشعیر در یک ورق پلی اتیلن بصورت بسبته بندی می گردد میزان مصرف ورق پلی اتیلن برای هر 12 عدد بطری حدود 10 گرم می باشد .


ماشین آلات مورد نیاز ، مورد نیاز در طرح توجیهی تولید ماءالشعیر

Beer 15

• ماشین برچسب زن و تاریخ زن
• ماشین شیشه شور
• ماشین درب زن
• بازرسی بطری
• ماشین بسته بندی
• ماشین پرکن
• تجهیزات تولید جانبی ( مخازن )
• نوارنقاله

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید ماء الشعیر

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.