جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

non alcoholic beer

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید ماءالشعیر سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید ماءالشعیر را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

ماء الشعیر یا کوشاب فرآورده ایست گازدار ، غیر الکلی و همراه با رنگی زلال و شفاف ، که از مالت جوی آب و مواد افزودنی مجاز ، بدون مرحله تخمیر الکلی تهیه می شود . عصاره مالت نیز از انجام فرآیند بر روی جو بدست می آید و رنگ ماء الشعیر زلال و شفاف می باشد .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید ماءالشعیر


ماء الشعیر یا کوشاب فرآورده ایست گازدار و غیر الکلی که از مالت جوی آب و مواد افزودنی مجاز بدون مرحله تخمیر الکلی تهیه می شود . عصاره مالت نیز از انجام فرآیند بر روی جو بدست می آید رنگ ماء الشعیر زلال و شفاف می باشد . وزن ماء الشعیر حدود 330 گر م می باشد . ( حدود 70% مایع ماء الشعیر را آب تشکیل می دهد ) .

ماء الشعیر به علت دارا بودن مواد غذایی ، در مقابل نور و گرما آسیب پذیر می باشد . اگرچه بخاطر جلوگیری از فعل و انفعالات شیمیایی مایع ماء الشعیر در شیشه های رنگی ارائه می گردد می بایست ماء الشعییر را در جای خنک و دور از نور خورشید نگهداری نمود که در این صورت مدت انقضای مصرف ماء الشعیر حدود 3 ماه بعد از تولید خواهد بود .

ماء الشعیر در بطری 330 میلی لیتر غیر قابل برگشت یا قوطی های یکبار مصرف عرضه می گردد که در این طرح نوع اول مورد نظر می باشد .


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید ماءالشعیر


• شرایط واردات محصول

حقوق ورودی مندرج در ستون مربوطه شامل حقوق پایه و سود بازرگانی است . حقوق پایه ، طبق ماده (2) قانون ( موسوم به قانون تجمیع عوارض مصوب 2/11/1381) اصلاح موادی از قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ، حقوق گمرکی ، مالیات ، حق ثبت سفارش کالا ، انواع عوارض و سایر وجوه دریافتی از کالاهای وارداتی تجمیع گردیده است و معادل 4% ارزش گمرکی کالاها تعیین می شود .

به مجموع این دریافتی و سود بازرگانی که طبق قوانین مربوطه توسط هیأت وزیران تعیین می شود ، حقوق ورودی اطلاق می شود .


فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید ماءالشعیر


فرایند تولید شامل 3 فاز می باشد :

فاز اول تهیه بطری

شیشه شور : در این مرحله بطری 330 میلی لیتری از انبار مواد اولیه ( بطری به دستگاه بطری شور آوره و در این دستگاه با آب شتسشو می شود و پس از آن از طریق نقاله به سمت بازرسی بطری انتقال می یابد .

بازرسی بطری : در این قسمت که بصورت اتوماتیک توسط دستگاه بازرس بطری انجام می گیرد بطری های معیوب و شکسته شده توسط سنسورهای توری شناسایی شده و بصورت مکانیکی توسط دستگاه بازرس بطری از خط نقاله جدا می گردد همچنین بطری های غیر رنگی توسط سنسورهای رنگی از خط تولید خارج می گردد و در نهایت بطری های سالم به سمت دستگاه پرکن هدایت می گردد .

فاز دوم

بخش تهیه و تصفیه آب : آب مورد نیاز کارخانه در خطوط تولید می یابد با توجه به مشخصات و میزان سختی آب خام موجود به یکی از روشهای پروس استاندارد تصفیه شیمیایی و فیزیکی اسموز معکوس و الکترولیز مورد استفاده قرار می گیرد .

شربت سازی : در این بخش ابتدا شکر مورد لزوم بر اساس استاندارد در مخزن استلس استیل با مقدار آب لازم ( آب تصفیه شده و خالص ) حل و پس از گذشتن از مرحله فیلتراسیون با مقدار معینی از عصاره در مخزن دیگری و شربت تمام شده ، فاصله به قسمت امتزاج و گا ز زنی هدایت می گردد . در این قسمت مواد به نسبت های شکر 7 درصد ، عصاره ، مالت 5 درصد ، مواد افزودنی و اسیدهای خوراکی 1/0 درصد و آب 9/77 درصد با هم مخلوط می گردند .

بخش امتزاج و گاز زنی : در این بخش شربت تهیه شده با میزان 4/0 درصد کل شربت گاز کربنیک مخلوط می گردد .

فاز سوم : پر کن و بسته بندی

بطری های پس از شستشو بازرسی شدن به سوی دستگاه پر کن هدایت و با فشار گاز کربنیک ظروف تا سطح معینی پر می شوند و پس از درب بندی و ازاست کنترل می گردند درب بکار رفته در این مرحله درب فلزی ( تشتک ) می باشد که هر تشتک دارای یک ورق پلی اتیلن در داخل بوده که جهت قرار گرفتن بین تشتک فلزی و بطری بکار می رود تا از خروج گاز تشتک و جذب گاز توسط درب جلوگیری کند .

تاریخ زن و بر چسب زدن : بطری های پر شده پس از دستگاه تاریخ زن و بر چسب زدن هدایت می گردند که در این مرحله بر چسب مربوط به تولید و تاریخ تولید و انقضاء توسط دستگاه بر چسب زن چسبانده شده و توسط دستگاه لیزری ، تاریخ بر روی بر چسب یا درب بطری حک می گردد .

بسته بندی : در این مرحله هر 12 بطری ماء الشعیر در یک ورق پلی اتیلن بصورت بسبته بندی می گردد میزان مصرف ورق پلی اتیلن برای هر 12 عدد بطری حدود 10 گرم می باشد .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید ماءالشعیر

• ماشین برچسب زن و تاریخ زن
• ماشین شیشه شور
• ماشین درب زن
• بازرسی بطری
• ماشین بسته بندی
• ماشین پرکن
• تجهیزات تولید جانبی ( مخازن )
• نوارنقاله

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید ماء الشعیر

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید عصاره یا شربت مالت

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید ماءالشعیر ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool