طرح توجیهی انواع پنیر پیتزا ( موزارلا ) سال 1400 + pdf + word

Cheese Pizza

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید انواع پنیر پیتزا ( موزارلا ) سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید انواع پنیر پیتزا ( موزارلا ) را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

موزارلا یکی از انواع پنیرهای حرارت دیده یا دلمه کشیده شده می باشد ، که نرم و کشدار بوده ، عمل تخمیر آن در مراحل اولیه صورت می گیرد ، مراحل کشدار شدن آن نیز متعاقب عمل تخمیر در شرایط معین و در درجه حرارت معینی انجام گیرد . بدین طریق طعم و رایحه پنیر و همچنین خصوصیات فیزیکی آن به خوبی حفظ می گردد .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی انواع پنیر پیتزا


پنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای موزرارلاست که مبداء و پیدایش آن از کشور ایتالیا بوده است . تا حدود جنگ جهانی دوم این محصول ، یک محصول بومی با فروش محدود و کم بوده است ولی با انتشار دستور پخت غذای پیتزا در سطح عموم ، مصرف این غذا درعموم بالا رفت و کم کم مرزهای ایتالیا را پشت سر گذاشت و به کشورهای دیگر نیز راه پیدا کرد این رشد مصرف سریع بالا را مرهون ایتالیایی مهاجر کشورهای مختلف می بایست دانست .

تعریف و ویژگی های مشخصات فنی پنیر پیتزا

تعریف : پنیر پیتزا ، پنیر موزارلا با رطوبت پایین است .

موزارلا یکی از انواع پنیرهای حرارت دیده یا دلمه کشیده شده است و طبق تعریف پنیر تازه ، نرم و کشدار است که عمل تخمیر آن در مراحل اولیه و مراحل کشدار شدن آن متعاقب عمل تخمیر در شرایط معینی در درجه حرارت معینی انجام گیرد که طعم و رایحه پنیر و همچنین خصوصیات فیزیکی آن به خوبی حفظ میگردد .

پنیر موزارلا به دو دسته تقسیم میشود

1- پنیر موزارلا با رطوبت بالا
2- پنیر موزارلا با رطوبت پایین که همان پنیر پیتزا می باشد .

پنیر پیتزا موزارلا در مقایسه با پنیر پیتزا موزارلا با رطوبت بالا دارای عمر نگهداری طولانی تر، بافت سفت تر و خصوصیت ورقه ورقه شدن و خرد شدن بهتری است .

تعریف دیگر پنیر پیتزا عبارت است از : دلمه پنیری است که کاملا پخته شده و رسیدن اسیدی آن به طور نسبتاً سریع و یا توسط کشت باکتری های لاکتوباسیلوس بولگاریکوس و استرپتو کوکوس و ترموفیلوس و یا توسط روش اسیدی انجام گیرد .

ویژگی پنیر پیتزا :

رنگ پنیر رنگ سفید متمایل به زردی است . دارای رایحه قابل تشخیص است که از خمیر مایه پنیر یا فعالیت آنزیم لیپولیتیک به وجود آمده است . شکل پنیر پیتزا بسته به نوع بسته بندی میباشد . میتواند به شکل کروی یا گلابی یا استوانه ای و دارای سطح خارجی سفید و براق باشد .

بافت پنیر لایه لایه کشدار است و می بایستی قابلیت کشیده شدن داشته باشد . طعم پنیر حاوی رایحه ملایم گردویی است . با توجه به نمک پنیر پیتزا نسبتاً شیرین است ( 1% نمک ) ph پنیر پیتزا تا 4/5 میباشد و رطوبت آن ۵۲% - ۴۷% میباشد مناسب ترین درصد چربی 20 -15 درصد ، 20 -18 میزان لاکتوز 7/0 % درصد نمک حداکثر۱ درصد کلسیم حداقل۱۶۰میلی گرم ، فسفر حداقل۱۵۰میلی گرم درصد گرم ، اسیدیته حداکثر ۷۰ درصد درنیک میباشد .

بسته بندی پنیر پیتزا :

پنیر پیتزا در کاغذ روغنی و یا در بسته های پلی اتیلن ، سلوفان بسته بندی می گردد و یا بصورت توده ۵ کیلویی برای مصارف عمده فروشی ( رستوران ها و پیتزا فروشی ها ) و یا بصورت بسته بندیهای کوچک بصورت 250 – 500 – 1000 گرمی جهت مصارف خرده فروشی است .

فرمولاسیون پنیر پیتزا :

به منظور تولسد پنیر پیتزا شیر را توسط مایه پنیر تبدیل به دلمه کرده و عملیاتی در جهت عمل آوری دلمه انجام میدهند . لذا فرمولاسیون خاصی در این زمینه وجود ندارد .

البته افزودن یکسری مواد افزودنی برای انجام فرآیند عمل آوری در طی فرآیند ضروری خواهد بود که این مواد جزء فرمولاسیون خاص محصول نهایی نیست . و در واقع محصول نهایی دلمه شیری است که طی یکسری مراحل عمل آورده شده و رسیده میگردد وخصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاص محصول نهایی را کسب می نماید .


فرایند اجرای این طرح توجیهی انواع پنیر پیتزا


1. شیر
2. پاستوریزاتور
3. سپراتور
4. مایه پنیر
5. تانک نگهداری
6. تشکیل دلمه
7. برش دلمه
8. عمل آوری دلمه ( سیترات سدیم )
9. شستشو با آب داغ + خامه
10. مرحله پخت
11. قالب زنی
12. انبار سرد (5+)
13. سردخانه (5-)
14. برش
15. عرضه به بازار

استاندارد کردن شیر :

گرفتن چربی شیر توسط دستگاه سپراتور میباشد .

پاستوریزه کردن شیر :

این عمل توسط دستگاه پاستوریزاسیون انجام میگیرد .

تشکیل دلمه و انعقاد شیر :

اضافه کردن مایه پنیر به شیر چربی گرفته شده و پاستوریزاسیون شده .

بریدن دلمه :

بریدن دلمه توسط چاقوهای تیز و فلزی به صورت افقی وعمودی صورت میگیرد دلمه بریده را بدون دست زدن و پخش شدن در آب پنیر به مدت ۱۵دقیقه باقی میگذارند و فقط به تناوب به آرامی به هم میزنند .

عمل آوری دلمه :

شستشوی دلمه توسط آبجوش طی دو مرحله و اضافه کردن مواد افزودنی طی مرحله پخت را عمل آوری دلمه میگویند در پایان این عمل پنیر حالت کشدار به خود خواهد گرفت .

قالب زدن :

پنیری که به حالت کشدار به خود گرفت در قالب های بزرگ و کوچک بسته بندی میشود .

انبار کردن :

پنیر هایی که در قالب بزرگ بسته بندی میشود مستقیما در سردخانه در دمای ۵ - درجه سانتیگراد منتقل و نگهداری میشود و پنیرهایی که میبایست برش داده شوند در بسته های ۲۰۰ گرمی قرار گیرند ابتدا به اتاق سرد ۵- درجه سانتیگراد انتقال داده شده سپس برش داده شده و به بازار عرضه می شوند .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی انواع پنیر پیتزا

• پاستوریزاتور شیر
• سپراتور ( جدا کننده )
• فیلتر تک همراه با اتصالات
• پلیت کولر ( شیر سرد کن )
• چاقوی برش عرضی و طولی
• تراولی همراه با قالب و مش
• وان روی باکسول
• وان دریافت
• مخزن ذخیره شیرخام
• تانک نگهداری
• تابلوی تقسیم مواد
• پمپ استیل
• تانک خامه
• c.I.p
• لوله و اتصالات خط تولید
• چرخ گوشت و رنده
• ماشین بسته بندی
• ماشین برش دویست گرمی
• دیگ پخت

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید انواع پنیر پیتزا

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی انواع پنیر پیتزا ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.