طرح توجیهی تولید روغن پالم | روغن هسته خرما سال 1400 + pdf + word

Date palm oil2

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی روغن کشی از هسته خرما ( تولید روغن پالم ) سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی روغن کشی از هسته خرما ( تولید روغن پالم ) را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

هسته خرما دارای اسید های چرب غیر اشباع بوده و دارای مقداری اسید چرب لینوئیک می باشد . این محصول در صنایع غذایی ، تولید صابون ، تولید شامپو و صنایع آرایشی و بهداشتی دارای کاربرد می باشد .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید روغن پالم | روغن هسته خرما


خرما ( Phoneix dactylifera ) ، گیاهی است از جنس فونیكس خانواده پالماسه یا نخل . بیشتر گونه های جنس فونیكس به عنوان گیاه زینتی در درون یا بیرون خانه ها پرورش داده می شوند و تنها گونه ای كه میوه آن مصرف خوراكی دارد همان خرمای معمولی است .

این گیاه عمدتاً به خاطر میوه های بسیار شیرین و خوشمزه اش در بسیاری از نقاط جهان كاشته می شود . هسته خرما حدوداً 10 درصد وزن كل خرما را تشكیل می دهد . هسته به عنوان ضایعات در بسیاری از كارگاه های فرآوری خرما نظیر تهیه شیره ، قند ، اسید سیتریك و الكل از خرما تولید می شود و در برخی از كشورها مقداری از این هسته صرف خوراك دام های اصلی می شود .

گوشت خرما حاوی روغن اندكی در حدود 2/0 الی 5/0 درصد می باشد ، در صورتی كه هسته آن 7/7 الی 7/12 درصد روغن دارد . این روغن كه به رنگ زرد مایل به سبز كم رنگ است ، از هسته خرما استخراج می گردد . وزن مخصوص آن 9207/0 است . اسیدهای چرب لینولنیك ، لئوریك ، میریستیك و بالفتیك در آن وجود دارد .

استخراج روغن از هسته خرما ، توسط حلال هایی نظیر آب ، تترا كلرید كربن ، هگزان و هپتان صورت می گیرد . اما تجربیات نشان داده است كه حلال هگزان جهت استخراج این محصول مناسب تر است . هسته خرما دارای مقادیر زیادی پروتئین ، چربی ، كربوهیدرات ، استرول و استرون است . از روغن موجود در هسته در صابون سازی و تهیه محصولات آرایشی استفاده می شود .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید روغن پالم | روغن هسته خرما


از آنجایی كه عمده اسیدهای چرب موجود در هسته خرما غیر اشباع است و همچنین مقداری اسید چرب لینولئیك كه جزء اسیدهای چرب ضروری بدن می باشد در آن وجود دارد ، می تواند به عنوان منبع روغن خوراكی مطرح باشد . هم چنین به خاطر جزئی بودن میزان اسیدهای چرب غیر اشباع با چند پیوند دو گانه روغن حاصل از هسته خرما به اكسیداسیون مقاوم بود و قابلیت نگهداری خوبی دارد . با توجه به میزان نسبتاً مناسب اسیدهای چرب متوسط می تواند در تهیه صابون ، شامپو و سایر مواد آرایشی و بهداشتی نیز به كار رود .


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید روغن پالم | روغن هسته خرما


• 287 : خرما، ویژگی ها و روش های آزمون
• 5075 : شیره خرما – ویژگی ها و روش های آزمون
• 5720 : خمیر خرما – ویژگی ها
• 5259 : آیین كار روش و شرایط بهداشتی تولید شیره خرما
• 3876 : خرمای مضافتی
• 8757 : خرما ، ویژگی های عمومی


کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید روغن پالم | روغن هسته خرما


كشورهای هند و چین از بزرگترین مصرف كنندگان این محصول و از سنگاپور و مالزی نیز به عنوان تولید كنندگان بزرگ این محصول می توان یاد كرد .


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید روغن پالم | روغن هسته خرما


در زمینه اهمیت این كالا می توان به اهمیت و ارزش غذایی بالای آن در دنیای امروز اشاره نمود . هسته روغنی خرما دارای 8 تا 10 درصد روغن می باشد كه این امر از مزایای فوق العاده این محصول به حساب می آید .

خرما به دلیل داشتن خواص درمانی و برخورداری از ارزش غذایی بالا از با ارزش ترین مواد غذایی محسوب می گردد ؛ به نحوی كه امروزه فرآورده های بسیاری از این محصول تهیه گردیده و به بازار ارائه می شود .


فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید روغن پالم | روغن هسته خرما

روغن كشی و تصفیه روغن

هسته های روغنی از هنگام برداشت تا بدست آمدن محصول نهایی ( روغن ) مراحل مختلفی را پشت سر می گذارند ، مراحل اولیه شامل جداسازی هسته از خرما ، پاك كردن هسته و آماده سازی هسته برای روغنكشی است كه پس از این مراحل ، روغنكشی از هسته انجام می شود .

پس از طی این مراحل بر روی روغن خام بدست آمده مراحل مختلف تصفیه انجام می شود . در بخش تصفیه مواد مختلفی از روغن حذف میگردد و در این مرحله بعضی از مواد مفید نیز به مقدار كم خارج می گردند این مراحل شامل خنثی سازی ، بو زدائی ، رنگ زدائی ، هیدروژناسیون و فرآیندهای تكمیلی است .

آماده سازی هسته های روغنی

شامل قسمت های توزین ، تمیز كردن ، خرد كردن و واجد شرایط كردن هسته ها برای روغنكشی ( پختن ) و پرك كردن ( فیلك كردن ) است . اعمال خشك كردن و پوستگیری نیز میتواند بر حسب فرآیند و هسته ای كه روغنكشی می شود به این مراحل اضافه می شود .

تمیز كردن :

در این مرحله هسته خرما از ضایعات و خار و خاشاك جدا شده و به صورت هسته بدون ضایعات در می آید .

خرد كردن هسته :

پس از جداسازی هسته ، مرحله خرد كردن انجام می شود . بهترین راندمان و كیفیت روغنكشی زمانی بدست می آید كه از هسته بندی با مش 20 انجام شود . آزمایشات روغنكشی با استفاده از دستگاه سوكسله و حلال 406- AW براساس 167/10 AOAC صورت گیرد .

عمل پختن :

برای سهولت در آزاد شدن چربی در فرآیند پرس مكانیكی ، عمل حرارت دادن بكار برده می شود . رطوبت نقش مهمی در واكنش پختن و بدون رطوبت كافی عمل پختن به خوبی انجام نمی شود . آب یا بخار یا هر دو معمولاً برای افزودن رطوبت مصرف می شود . دستگاه های معمول برای پختن هسته های روغنی ، دیگ های پخت استوانهای عمودی یا افقی است . فرآیند پختن شامل دو مرحله پختن مرطوب و سپس خشك كردن ( تا حد رطوبت3 درصد ) است .

در دستگاه های عمودی ( دودكش مانند ) هسته ها در یك مخزن پخته و خشك می شوند . دستگاه های افقی برای پختن بوده و خشك كردن فقط در تانك افقی جداگانه انجام می شود . مزیت دستگاه های افقی پخت بر دستگاه عمودی این است كه در دیگ های افقی ماده خام به سرعت به درجه حرارت مورد نظر میرسد ، در حالی كه در دیگ های دودكشی زمان بیشتری لازم است .

آنزیمها مدتی فعالیت داشته و این امر سبب افت كیفیت روغن و كاهش ارزش غذایی كنجاله می شود ، یا موادی آزاد كند كه كاتالیست هیدروژناسیون را غیر فعال كند . اگر آنزیمها در ماده وجود داشته و یا به دلایلی دستیابی به زمان كافی برای نگهداری در دستگاه پخت میسر نباشد ، استفاده از دو دیگ افقی كه بطور ردیفی قبل از خشك كن قرار گرفته اند ، میتواند مفید باشد .

در دیگ های افقی امكان اینكه قدری از ماده خام بتواند به سرعت به سمت انتهای تخلیه دستگاه حركت كرده و قبل از پختن كامل از دستگاه خارج شود ، وجود دارد .

• استخراج روغن

استخراج روغن به سه طریق زیر در صنایع متداول است :

1ـ فشردن یا پرس كردن
2ـ استخراج با حلال
3 - استخراج بوسیله پیش پرس و سپس توسط حلال

فشردن یا پرس كردن : به دو روش سرد و گرم یا تركیبی از این دو استفاده می شود . در روش پرس به دلیل دمای بالای عملیات ، روغن تا حدی میسوزد و همین امر باعث ضربه زدن به كیفیت روغن گردیده و رنگ روغن كدر می شود . به همین دلیل روش حلال به روش پرس ترجیح داده می شود ؛ در استخراج روغن از هسته خرما روش پرس كاربرد دارد .

چربی مایع یا روغن خارج شده از پرس دارای 15-20% ماده جامد غیرچرب است كه معمولاً در دو مرحله از روغن خارج می شود ، ابتدا در تانك ته نشینی مواد جامد ته نشین شده و جدا می شوند و سپس روغن از یك فیلتر پرس قاب صفحه عبور كرده و صاف می شود .

استخراج با حلال :

به دلیل پایین بودن درجه حرارت هنگام استخراج با حلال ، روغن حاصله بهتر ازروغن استخراج شده توسط اسكروپرس است كه عمل استخراج در درجه حرارت بالاتری انجام می شود .

حلال مقداری از ناخالصی ها را كه در هنگام پرس كردن با روغن خارج نمی شود ، در خود حل می کند . بنابراین روغن استخراج شده با حلال دارای مقدار بیشتری ناخالصی در مقایسه با روغن استخراج شده با اسكروپرس است .

استخراج بوسیله پیش پرس و سپس توسط حلال : در یك كارخانه استخراج روغن هدف كاهش روغن باقیمانده در ماده جامد تا حداقل ممكن است . این مقدار كمتر از یك درصد و مقدار مطلوب نیم درصد است . در واقع آخرین قسمت روغن قابل استخراج از مواد جامد اصولاً روغن نبوده ، بلكه فسفاتیدها و تركیبات غیر گلیسریدی است .

مكانیزم استخراج با حلال

ابتدا حلال گرم شده و روی هسته های خرد شده حركت كرده و روغن را از این هسته ها جدا می کند . سپس بوسیله عملیات تقطیر مكرر از یكدیگر جدا می گردند . سپس روغن با بخار آب تماس گرفته تا مقدار حلال باقیمانده در آن نیز خارج گردد . با این روش از هسته خرما 11 تا 12 درصد میتوان روغنكشی كرد .

روغن استخراج شده به روش حلال دارای اسیدیته پایین و رنگ روشنتری نسبت به روغن استخراجی به روش فشاری است .

عملیات روغنكشی به روش حلال به دو صورت پیوسته و ناپیوسته صورت میگیرد . در روش پیوسته ، سبدی است كه حلال در حالیكه سبدهای حاوی هسته های روغنی در حال چرخش متوالی هستند و از بالابر روی آن ریخته شده و روغن استخراج می شود و بعد از این كه حلال بازیابی شد دوباره وارد استخراجكننده می شود .

در روش ناپیوسته ، چند تانك كه بصورت افقی یا عمودی قرار گرفته اند . در نوع عمودی اختلاط روغن با حلال توسط بهم زدن و در نوع افقی در اثر حركت دورانی روغن با حلال مخلوط می شود و سپس روغن و حلال كه میسلا نامیده می شود از صافی عبور داده شده و بعد از عبور از سانتریفوژ كه برای جدا كردن ذرات جامد ، میسلا وارد دستگاه تقطیر شده تا حلال از روغن جدا گردد .

حلال مناسب حلالی است كه فقط حلال روغن و چربی باشد و سبب انحلال مواد دیگر و تغییرات نامطلوب در كیفیت روغن نشود . یكی از مسائل مهم در استخراج با حلال ، بازیابی حلال از مخلوط روغن و حلال می باشد كه بایست حلال به ساده ترین و اقتصادی ترین روش بازیابی شود . استخراج بیشتر روغن در خلا صورت میگیرد ، لذا دستگاه استخراج كوماگاوا به دستگاه سوكسله ترجیح داده می شود .

استخراج بوسیله پیش پرس توسط حلال

بسیاری از هسته های روغنی كه روغن زیاد دارد هنگام استخراج مستقیم با حلال بطور نامطلوبی خرد می شوند و باید قسمتی از روغن موجود در این هسته ها توسط پرس كردن مقدماتی در اسكروپرسها خارج و سپس باقیمانده روغن را توسط استخراج با حلال خارج كرد .

در این روش هسته را كاملاً خرد می کنند و به شكل پودر در می آورند و سپس عمل استخراج با حلال را انجام میدهند ، پس از جداسازی هسته از تفاله و پس از خشك كردن آن را به شكل ریز درآورده و با 10- 12% آب مخلوط میگردد و همزمان گرم می شود و سپس فشاردهی انجام می شود .

• تصفیه روغن

چربی ها و روغن های خام حاوی تركیبات و مواد طبیعی هستند كه بر روی مشخصات ظاهری ، طعم ، بو، و بخصوص پایداری و ماندگاری روغن تأثیر منفی دارند . لذا ضروری است روغن ها قبل از مصرف تحت فرایند پالایش و تصفیه قرار گیرند تا كلیه ناخالصی ها و تركیبات مضر از آن ها جدا شوند .

در طی مراحل تصفیه روغن مواد ناخالصی از جمله اسیدهای چرب آزاد ، مواد رنگی ، مواد پروتئینی ، هیدرات های كربن و مواد صمغی حذف می گردند ، فرآیند تصفیه روغن شامل مراحل صمغ گیری ، خنثی سازی ، بی رنگ كردن و بی بو كردن می باشد .

مراحل فرایند تصفیه روغن

صمغ گیری

هدف از عملیات صمغ گیری جداسازی تقریباً كامل فسفاتیدها و سایر صمغها از روغن خام است . صمغها در حالت خشك ( بدون آب ) در روغن خام محلول هستند ، اما بر اثر هیدارته شدن و جذب آن به صورت رسوباتی نامحلول در روغن ته نشین می شوند . فرآیند صمغ گیری با اضافه كردن مواد شیمیایی نظیر اسید فسفریك تسریع می شود .

اسید فسفریك سرعت هیدارته شدن صمغها را افزایش می دهد و زمان ته نشینی و جدا شدن آنها را كوتاه تر می کند . در طی عملیات صمغ گیری باید به كمك میكسرهای مناسب زمان و فرصت كافی برای اختلاط آب ، اسید فسفریك و روغن فراهم شود و سپس فسفاتیدهای هیدارته كه سنگین تر از فاز روغنی هستند را توسط جدا كننده هایی كه با مكانیسم نیروی گریز از مركز كار می کنند می توان جداسازی نمود .

خنثی سازی

در طی دوران نگهداری هسته ها و میوه های روغنی از زمان برداشت تا زمان استحصال روغن بر اثر فعالیت آنزیم ها همچنین برخی میكرو ارگانیسم ها ، چربی موجود در هسته با میوه هیدرولیز شده و به اسید چرب آزاد و گلیسرول تبدیل می شوند . این اسیدهای چرب آزاد در طی فرایند استخراج روغن به همراه روغن خام استحصال می شوند .

در طی فرایند تصفیه لازم است كه اسیدهای چرب آزاد از روغن خام جدا شوند كه این فرایند كه به خنثی سازی معروف است به دو صورت شیمیایی و فیزیكی قابل انجام است كه نوع شیمیایی آن بیشتر متداول است .

فرایند خنثی سازی شیمیایی شامل سه بخش است :

1ـ اضافه كردن یك تركیب قلیایی همچون سود به روغن به منظور خنثی كردن اسیدهای چرب آزاد .
2ـ شستشوی روغن خنثی شده به منظور حذف بقایای صابون موجود در آن
3ـ خشك كردن روغن خنثی شده به منظور حذف بقایای رطوبت موجود در آن

مخلوط كردن روغن با محلول قلیایی سود باعث تبدیل شدن اسیدهای چرب به نمك سدیم اسیدهای چرب كه صابون نام دارد می شود . محلول صابون در آب از روغن سنگین تر است و لذا بوسیله جدا كننده های با مكانیسم گریز از مركز از روغن جدا می شود .

غلظت و میزان سود مصرفی در این مرحله بر روی كاهش رنگ روغن نیز مؤثر است و كمكی به فرایند بعدی تصفیه ، یعنی بی رنگ كردن می باشد . محصول جانبی این قسمت صابون خام یا خلط صابون خواهد بود . در بخش دیگر ازعملیات به منظور حذف باقیمانده صابون موجود در روغن لازم است آن را با آب گرم شستشو دهیم .

در این بخش به كمك میكسرهای مناسب روغن با آب گرم مجاور می شود و بقایای صابون به فاز آبی منتقل می شود و به كمك جدا كننده های مخصوص صابون محلول در آب از روغن جدا می شود . در بخش نهایی باقیمانده رطوبت موجود در روغن كه ناشی از عملیات صمغ گیری ، خنثی سازی و شستشو است از روغن حذف می شود . این كار در سیستمهای خشك كن تحت خلاء انجام می پذیرد .

مراحل فرایند صمغ گیری و خنثی سازی

1ـ گرم كردن روغن
2ـ تزریق اسید فسفریك
3ـ اختلاط
4ـ تزریق قلیا
5ـ اختلاط
6ـ جداسازی صابون تشكیل شده از روغن خنثی
7ـ تزریق آب گرم
8ـ اختلاط
9ـ سانتریفوژ شستشوی اولیه
10ـ تزریق آب گرم
11ـ اختلاط
12ـ سانتریفوژ شستشوی ثانویه
13ـ خشك كردن تحت خلاء

• بی رنگ كردن

در این مرحله تركیبات عامل رنگی به همراه برخی از ناخالصی های دیگر از روغن جدا می شوند . این فرایند اساساً یك عمل جذب فیزیكی است ، كه رنگ هسته ها از طریق جذب در یك جاذب كه معمولاً خاك رنگ بری است از روغن جدا می شوند . عملیات رنگبری به دو صورت مداوم و غیرمداوم است . معمولاً این عملیات در مخازن تحت خلاء مجهز به همزن انجام می پذیرد . در پایان این عملیات مخلوط روغن و خاك رنگبر ، به وسیله سیستمهای فیلتر پرس صاف شده و خاك رنگبر از روغن جدا می شود .

مراحل فرایند رنگ بری

1ـ گرم كردن روغن خنثی شده تحت خلاء
2ـ تهیه سوسپانسیون خاك رنگبر و روغن خنثی شده
3ـ پمپ كردن سوسپانسیون خاك رنگبر و روغن خنثی شده به داخل مخزن رنگی
4ـ عملیات رنگبری در درجه حرارت بالا و تحت خلاء
5ـ خنك كردن
6ـ فیلتر پرس

• بی بو كردن

روغن ها و چربی های خام دارای بو و طعم نامطبوعی است كه بر اثر عوامل مختلفی از جمله فعالیت آنزیم های موجود در هسته و میوههای روغنی ایجاد شده اند . عمده این تركیبات عبارتند از اسیدهای چرب آزاد ، لاكتونها و تركیبات حاصل از اكسیداسیون . این تركیبات اكثراً فرار هستند و در طی این عملیات به كمك تزریق حبابهای بخار زنده به داخل روغن از آن جدا می شوند . عملیات بی بو كردن معمولاً تحت خلاء شدید انجام می شوند تا هم باعث جداسازی تركیبات فرار شود و هم از اكسیداسیون و هیدرولیز روغن در دمای بالا جلوگیری شود . در واقع به كمك سه عامل خلاء ، دمای بالا و تزریق مستقیم بخار، تركیبات فرار عامل بو و طعم نامطلوب از روغن جدا شده و روغن بی بو می شود .

مراحل فرایند بی بو كردن

1ـ ورود روغن بی رنگ
2ـ گرم كردن تحت خلاء
3ـ تزریق بخار
4ـ افزودن افزودنیهای مجاز
حداقل تجهیزات مورد نیاز خط تولید روغن هسته خرما مخازن نگهداری روغن خام و نیمه تصفیه از جنس كربن استیل می باشد .

مرحله صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام

1ـ مرحله اسیدزنی به روغن خام
2ـ مخلوط كن
3ـ مرحله خنثی سازی
4ـ جدا كننده جهت جداسازی روغن و مخلوط صابونی ( Soapstock )
5ـ میكسر ( آب گرم بدون سختی حدود 90 درجه سانتیگراد ) ( Knife mix )
6ـ مبدل حرارتی ( جهت جبران افت حرارتی روغن )
7ـ جدا كننده شستشوی اولیه
8ـ خشك كن تحت خلاء

مرحله رنگبری

1ـ مخزن روغن خنثی شده
2ـ تجهیزات سیستم تزریق جاذب رنگبر ( خاك تونسیل ، كربن فعال )
3ـ پمپ
4ـ مخزن مخصوص رنگبری روغن خنثی شده
5ـ فیلتر پرس

سیستم خلاء مرحله بی بو كردن

1ـ مخزن روغن فراوری شده مراحل قبل
2ـ مبدل حرارتی
3ـ برج بی بو كردن روغن فراوری شده ( سیستم بالانس تانك ، سیستم هواگیری ، تزریق بخار )
4ـ مبدل حرارتی ( سیستم خنك كننده روغن كه میتواند در داخل برج باشد )
5ـ پمپ
6ـ فیلتر
7ـ مخزن ذخیره روغن بوگیری شده
8ـ سیستم افزایش افزودنی های مجاز

مرحله پر كردن و بسته بندی

1ـ دستگاه پركن
2ـ دستگاه دربند
3ـ دستگاه برچسب زنی و چاپگر
4ـ دستگاه شیرینگ یا كارتن گذاری


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید روغن پالم | روغن هسته خرما

• ماشین پرس سرد
• ماشین خشك كن
• ماشین غربال
• ماشین انتقال دهنده
• سیلوی مواد اولیه و گیربكس
• مخزن ذخیره روغن

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید روغن پالم | روغن هسته خرما

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید روغن پالم | روغن هسته خرما ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.