جستجو در محتوای K2
جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Breakfast Chocolateجهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید شکلات صبحانه نوتلا سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید شکلات صبحانه نوتلا را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

شكلات یكی از شیرینی های پر طرفدار در بین مردم جهان می باشد ، همچنین به صورت یك ماده غذائی به صورت مستقل نیز مورد استفاده قرار می گیرد . مصرف شکلات باعث افزایش محاسبات ذهنی ، کاهش خطرات سکته مغزی در زنان و برای سلامت قلب مفید می باشد .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید شکلات صبحانه نوتلا


نام محصول شکلات مرکب با پایه فندق می باشد که شكلات یكی از شیرینی های پر طرفدار در بین مردم جهان می باشد ضمناً این محصول به صورت یك ماده غذائی به صورت مستقل نیز مورد استفاده قرار می گیرد .

این محصول از ویژگی های جالبی برخوردار است ، چرا كه در دمای اتاق به حالت جامد می باشد ، اما به محض قرار گرفتن در دهان ذوب میگردد ، دلیل این خاصیت وجود نوعی چربی درتركیب شكلات است كه كره كاكائو نامیده می شود . كره كاكائو در دمای زیر ۲۵ درجه سانتیگراد جامد است و به هنگام تهیه شكلات با كاكائو و شكر تركیب می شوند .

نقطه ذوب این چربی تقریباﹰ برابر با دمای بدن است و به همین دلیل هنگامی كه با سایر اجزاء تشكیل دهنده شكلات مخلوط میشود باعث می گردد كه تركیب جدیدی به محض قرار گرفتن در درجه حرارت دهان تبدیل به یك مایع نرم و مطبوع شود . علاوه بر این شكلات دارای طعم بسیار دلچسب و شیرین است كه اكثر مردم آنرا می پسندند .

این ماده غذایی پر طرفدار و انرژی زا ، بطور معمول از ترکیب شیر ، شکر ، کره کاکائو و پودر کاکائو با نسبت های متفاوت تولید می شود .

درکاکائو مواد محرکه کافئين ، تئوبرومبين ، تئو فيلين وتانن موجود مي باشد که علاوه بر نقش تغذيه اي بعلت خاصيت تحريکي که در گلومرول هاي کليوي ايجاد مي کند، نقش دارويي دارد و از تشکيل سنگهاي کليوي و تاحدود زيادي از پيدايش سنگهاي مجاري ادراري جلوگيري مي کند .

همچنين با مصرف شکلات ، هورمون آندروفين در خون ترشح مي شود . اين هورمون سبب آرامش وحالت خواب آلودگي انسان مي شود .

همچنين شکلات وکاکائو حاوي ويتامين هاي گروه B و مواد معدني شامل سديم ، پتاسيم ، کلسيم و... مي باشد . شکلات وکاکائو محتوي سطح بالايي از فلاونوئيد ها خصوصاﹰ Epicatechin هستند که داراي اثرات مفيد قلبي و عروقي است .

شکلات داراي آلکالوئيد هايي مانند تئوبروبين وفنتيل آمين ( Phenethyl amin ) است که داراي خواص فيزيولوژيکي براي بدن مي باشد . فنتيل آمين به سروتنين ( Serotonin ) موجود در مغز متصل مي شود .

دانشمندان معتقدند که مصرف متعادل شکلات موجب کاهش فشارخون واحساس نشاط مي گردد . شکلات تيره امروزه بدليل فوايد سلامتي که ناشي از وجود مقادير فراوان آنتي اکسيدان در آن مي باشد موجب کاهش راديکال هاي آزاد مي گردد .

• مصرف شکلات باعث افزايش محاسبات ذهني ميشود .
• مصرف شکلات خطر سکته مغزي در زنان را کاهش مي دهد .
• مصرف شكلات براي سلامت قلب مفيد است .

استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید شکلات صبحانه نوتلا :

در بررسی و ارائه استاندارد می توان به استاندارد ملی صنایع غذایی به شماره ۶۰۸ و اصلاحیه این استاندارد یعنی استاندارد شماره ۶۰۸-a و ۹۷۹۸ اشاره نمود كه ویژگیها ، بسته بندی ، نمونه برداری روش های آزمون ، تعریف ، ساخت و نشانه گذاری انواع شكلات را بیان می كند .


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید شکلات صبحانه نوتلا


سه ناحیه عمده برای كشت كاكائو وجود دارد . افریقا غربی ، اسیای جنوب غربی و امریكای جنوبی . در حال حاضر بیش از ٤٠% كاكائوی دنیا ، در ساحل عاج كشت داده می شود .

در طول ٣٠ سال اخیر این تولید افزایش چشمگیری داشته و مواد اولیه حجم عظیمی از شکلات های اروپایی از این كشور تهیه می گردد . امروز اندونزی كشت و كار كاكائو را توسعه بخشیده است و تقریباﹰ تولید خود را هم سطح تولید كشور غنا كرده است .

اما از جمله كشورهای تولید كننده عمده محصول شكلات می توان در اروپا كشورهای آلمان ، تركیه و اتریش و سوئیس را نام برد ، كه بیش از ٧٠% از تولید كل اروپا و ٥٠% از تولید كل جهان را به خود اختصاص می دهند و در واقع تولیدكنندگان اصلی این محصول و تكنولوژی تولید آن می باشند . بهترین شكلات های دنیا در سوئیس تولید می شود كه شامل انواعی از شكلات های شیری ، تلخ و میوهای می شود كه در طرح ها و اندازه و وزن های مختلف با بسته بندی های منحصر به فرد و زیبا پوشیده شده است .

طبق آمار منتشر شده سوئیسی ها بیشتر از همه مردم دنیا شكلات می خورند . در سال ٢٠١٠ برابر با ٩/١١ كیلوگرم مصرف متوسط هر سوئیسی در سال بود و رتبه های بعدی از این حیث متعلق به بلژیكی ها و آلمانی ها است .

بیش از ٦٠ درصد تولیدات شكلات این كشور صادر می شود كه از این میزان ٥/١٩درصد به آلمان ، ١٢درصد به فرانسه ، ٤/١٠ به انگلیس و ٦/٧ درصد به آمریكا و مابقی به روسیه و دیگركشورها صادر می شود .


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید شکلات صبحانه نوتلا


موارد مصرف شکلات و تنوع تولید و مصرف آن بسیار زیاد و همچنین پرسود می باشد . بسیاری از كشورهای آفریقایی و امریكایی ( بخصوص امریكای جنوبی ) از تولیدكنندگان عمده كاكائو می باشند و تقریباﹰ می توان گفت تولید شكلات در هر ۵ قاره جهان یكی از شاخه های صنایع غذایی مهم می باشد .

از این نظر در كشورها تولید محصولات شكلاتی می تواند دریچه دیگری برای بازگشایی طرح های اقتصادی و مناسبات اقتصادی با سایر تولیدكنندگان مواد اولیه آن از یك طرف و از طرف دیگر برقراری مناسبات اقتصادی با كشورهای مصرف كننده به خصوص كشورهای آسیای میانه و آسیای دور و اروپا باشد .

اهمیت این محصول در ایران نیز به خصوص از جنبه صادراتی به كشورهای حوزه خلیج فارس و آسیای میانه بسیار حائز اهمیت است و در این زمینه نیز در یك دهه اخیر سرمایه گذاریهای نسبتاﹰ قابل توجهی صورت گرفته است . و لیكن در صورت امكان شایسته است به سمت تولیداتی بابرند جهانی در ایران پیش برویم .


فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید شکلات صبحانه نوتلا

در تولید شكلات ، ابتدا شكر را به وسیله آسیاب چكشی به حالت پودر با دانه های بسیار ریز ، آسیاب می كنند ، سپس پودر شكر را به همراه پودر كاكائو و شیر خشک و وانیلین و ۳۰% از روغن اولیه را وارد یك مكیسر ( همزن ) می كنند و ۳ تا ۴ ساعت آن را هم می زنند .

سپس مخلوط را وارد دستگاهی به نام والس می كند . این دستگاه عبارتست از یك سری غلظتكهای صاف و صیقلی كه به موازات هم قرار دارند و یكی در میان بالا و پایین هستند وجه حالت چرخان باشند .

مخلوط وارد این دستگاه شده تا مواد اولیه به طور كامل له شوند . و در انتهای دستگاه شكلات به صورت ورقه از دستگاه خارج می شود بعد از این مرحله ورق شكلات به همراه ۷۰% از باقی روغن وارد یك مخزن همزن دار شده و شكلات به حالت مایع از مخزن وارد دستگاه همگن سازی ( conch ) می شوند .

دستگاه كنچ عبارتست از یك مخزن كه در آن همزنهایی به شكل غلظت قرار دارد و حول یك محور می چرخند و یك مخزن دیگر موازی با مخزن اصلی قرار می گیرد كه شكلات پس از ورود به دستگاه كنچ و انجام عملیات از آن خارج شده و وارد مخزن دوم می شود و بعد از پرشدن مخزن مجدداً به دستگاه كنچ باز گردیده می شود كه عملیات همگن سازی به خوبی انجام شود ، عملیات كنچ یا همگن سازی حدود ۱۲ الی ۱۴ ساعت به طول می انجامد .

بعد از تولید شكلات به صورت تخته ای ، شكلات تخته را مجدداً با حرارت آب كرده وارد دستگاه های غالب زن می ریزند .

این دستگا ه ها در واقع از یك طرف شكلات را به صورت پوسته غالب ریزی كرده و مغز فندق را به داخل پوسته شكلاتی تزریق می كند . بعد از انجام این عملیات شكلات جهت بسته بندی وارد دستگاه بسته بندی می شود و در بسته های مختلف نسبت به وزن و اندازه بسته بندی می شوند .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید شکلات صبحانه نوتلا

• ماشین مخلوط كن
• ماشین والس
• ماشین همگن ساز ( CONCH )
• ماشین غالب زن و تزریق كن

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید شکلات صبحانه نوتلا

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید شکلات صبحانه نوتلا ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool