طرح توجیهی تولید پمپ روغن خودرو با کامفار ( Word و Pdf )

Car oil pump

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پمپ روغن خودرو سال 1403 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید پمپ روغن خودرو را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

اولین و مهمترین وظیفه روغن موتور ، چرب کنندگی و روانکاری قطعات در حین کار ، سپس خنک کنندگی ، پاک کنندگی ، آب بندی و ضربه گیری می باشد .

اویل پمپ یا پمپ روغن خودرو دستگاهی می باشد ، که روغن موتور را با فشار به قطعات متحرک موتور می رساند .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پمپ روغن خودرو


با توجه به مشخصات فنی ارائه شده محصول از سوی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران ، طرح حاضر مربوط به تولید پمپ روغن پیکان می باشد .

البته لازم به ذکر است که تولید پمپ روغن برای خودرو پیکان با توجه به توقف تولید این خودرو در کشور لازم به نظر نمیرسد لذا تولید پمپ روغن برای انواع خودرو در این طرح مورد بررسی قرار خواهد گرفت .

مشخصات فنی محصول مورد مطالعه در این طرح به این شرح است : مخصوص خودرو سواری فشار روغنکاری ٢‐٢/٢ اتمسفر، حداکثر فشار٣ اتمسفر از نوع روتوری با پوسته آلومینیومی

کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پمپ روغن خودرو

اویل پمپ دستگاهی است که روغن موتور را با فشار به قطعات متحرک موتور می رساند . پمپ روغن ممکن است با توجه به نوع موتورها در داخل یا خارج از کارتر نصب گردد ، معمولاو دنده آن بطور مستقیم یا غیر مستقیم با میل دلکو یا به وسیله دنده مورب میل سوپاپ می چرخد و در نتیجه روغن را تخلیه کرده و به کانال های روغن می رساند .

سیستم روغنکاری ماشین با به گردش در آوردن روغن در مجاری تعبیه شده وظایف زیر را انجام میدهد :

  • اولین و مهمترین وظیفه روغن ، چرب کنندگی و روانکاری قطعات در حین کار می باشد .
  • خنک کنندگی
  • پاک کنندگی
  • آب بندی
  • ضربه گیری

با توجه به اینکه کالای مورد بررسی در این طرح پمپ روغن روتوری یا گردشی ( دنده داخل ) Rotor Pump می باشد ، لذا در این بخش طرز کار این محصول مورد بررسی قرار می گیرد و این اویل پمپ دارای دو روتور ( دنده ) داخلی و بیرونی است .

روتور داخلی در مرکز پمپ قرار گرفته و دندانه های آن به سمت خارج است در صورتی که روتور بیرونی دارای دندانه های داخلی می باشد و هر دو روتور داخل هم بوده و نسبت به یکدیگر بطور اکسانتریک ( خارج مرکز ) قرار گرفته اند .

این دو روتور داخل بدنه پمپ قرار گرفته و به هنگام گردش روتور داخلی بوسیله محور گردان که حرکت خود را از میل سوپاپ می گیرد ، به گردش در می آید .

در حین گردش روغن موجود بین دو دندانه روتور داخلی و بیرونی با فشار از لوله خروجی بیرون می رود . پمپ های روتوری در فشار کمتری نسبت به نوع دنده ای کار می کنند .

پمپ روغن نوع روتاری حرکت خود را بوسیله یک چرخ دنده از جلوی موتور می گیرد . یک صافی روغن درلوله مکش نصب شده است .

موتورهای تنفس طبیعی دارای پمپ روغن نوع ٤/٣ دور وموتورهای توربو شارژ از نوع ٧/٦ دورمی باشند ، ازطریق محفظه شیر فشار شکن و فیلتر روغن نوع CANISTER جریان روغن درمسیرهای اصلی که درطول بدنه سیلندر قراردارند ، امکان می یابد .

استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید پمپ روغن خودرو

با مراجعه به آخرین فهرست استانداردهای ملی موجود در سایت اینترنتی موسسه استاندارد ملی ایران ، شماره استاندارد ٣٢٨٢ جهت این محصول بدست آمد .

همچنین پمپ روغن جزو کالاهای با مدت آزمون طولانی و یا عدم امکان آزمون در موسسه یا کشور می باشد .

کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پمپ روغن خودرو

مورد مصرف قطعات تولیدی طرح در صنعت خودرو می باشد ، لذا کشورهای تراز اول در تولید خودرو را می توان به عنوان بزرگترین تولیدکننده و همچنین بزرگترین مصرف کننده قطعات مورد مطالعه معرفی نمود ، که از آن جمله می توان به کشورهای آمریکا ، آلمان ، ژاپن و چین اشاره کرد.

با توجه به آمارهای وزارت بازرگانی و اداره گمرک عمده نیاز بازار کشور به این محصول با کد تعرفه ٨٤٠٩/٩١/٩٠ که شامل پمپ روغن نیز می باشد ، از کشورهای کره ، چین ، امارات متحده عربی و ترکیه تامین می گردد .

عمده تولید کنندگان این محصول در کشورهای تایوان قراردارد و از جمله شرکتهای مشهور در زمینه تولید این محصول شرکت آمریکایی Melling می باشد .

عمده مصرف کنندگان این محصول کشورهای بزرگ تولید کننده خودرو واقع در اروپا خواهند بود .

شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پمپ روغن خودرو

شرایط واردات پمپ روغن خودرو

طبق کتاب مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی مربوط به سال ١٣٨٦ محدودیت خاصی جهـت واردات محصـول مورد مطالعه وجود ندارد لذا با پرداخت حقوق گمرکی 25 درصد امکان واردات وجود دارد .

شرایط صادرات پمپ روغن خودرو

از نقطه نظر مقررات وزارت بازرگانی جهت صادرات محصولات تو لیدی طرح هیچگونه شرایط و محدودیتی وجود ندارد

اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پمپ روغن خودرو

در صنعت قطعه سازی خودرو در چند سال اخیر می توان دریافت که کالاهای عرضه شده توسط رقبای جدید در بازارهای جهانی به سرعت جایگزین کالاهای ایرانی شده و صادرکنندگان ایرانی با از دست دادن سهم خود از بازار در حاشیه قرارگرفته اند .

در این راستا بهره گیری از استعدادها و توانمندی های بالقوه مزیتهای نسبی موجود و قابل خلق ، ارتقا بهره وری عوامل تولید ، دستیابی به دانش نوین ، مهارت ها و فن آوری های روز ، در اختیار قراردادن اطلاعات بازرگانی صحیح و به هنگام به صادرکنندگان ، بهره گیری از تجهیزات نوین در امر ارتباطات و شناخت بازارهای هدف صادراتی و ویژگی های آنها جهت تحقق بخشیدن به اهداف برنامه جهش در صادرات کالاهای غیرنفتی از اهمیت بالایی برخوردار است .

بدین منظور شناخت کالاهای مزیت دار کشور از جمله قطعات خودرو از یک سو و شناخت بازارهای هدف صادراتی این محصولات از سوی دیگر می تواند در توسعه پایدار صادرات کالاها و خدمات غیرنفتی کمک شایانی نماید .

پمپ روغن وسایل نقلیه از نظر استراتژیکی اهمیت ویژه ای نداشته و تنها با توجه به مفروضات عنوان شده و اثر این عوامل در افزایش کیفیت و تولید می تواند بر روی صادرات این محصول اثر گذار گردد .


فرایند تولید پمپ روغن خودرو

فرایند تولید پمپ روغن خودرو شامل مراحل زیر است :

  • ورق فولادی و توری توسط گیوتین به تسمه هایی به عرض متناسب تبدیل می شود .
  • تسمه های تولیدی توسط پرس به فرم گسترده قطعه تبدیل شده که این عمل با قالب برش انجام می شود .
  • قطعات برش خورده در قالب کشش به فرم نهایی خود تبدیل می شوند .
  • مهره های اتصال به قالب صافی روغن جوشکاری می شوند . قاب صافی روغن از ورق فولادی تولید شده است و مهره اتصال روتراشی شده تا پله ای در یک طرف آن ایجاد نشود . سپس توری خمکاری شده روی قاب پرچ می شود این عمل با ماشین لب برگردان انجام می شود.
  • میلگرد فولاد توسط ماشین تراش با ابزار چرخان بصورت پله تراشی و داخل تراشی شده درمی آید .
  • دنده آماده شده در واحدهای بیرون از کارگاه تحت عملیات حرارتی قرار می گیرد .
  • سایر مواد مانند میلگرد و لوله برای تولید محور اصلی ، بوشها و قطعات دیگر توسط ماشین تراپ تراشکاری میشوند و سپس بریده می گردند.
  • بعضی قطعات تولیدی در ردیف ٧ مانند محور اصلی به غیرسوپاپ احتیاج به عملیات سوراخکاری دارند این عمل توسط دریل انجام می شود و سپس قطعات جهت مرحله بعدی آماده می گردند .
  • قطعات تولید شده در مراحل ٧ و ٨ جهت رسیدن به خواص فیزیکی مورد نیاز باید تحت عملیات حرارتی قرار گیرند . عملیات حرارتی مذکور ابتدا با سختکاری قطعات در دمای ٨٣٠ درجه سانتیگراد آغاز شده و سپس قطعات در آب یا روغن سریع سرد با دمای ١٨٠‐٢٥٠ درجه سانتیگراد قرار می گیرند . در مورد محور اصلی پمپ پس از انجام عملیات حرارتی باید سنگ زنی انجام شود این عملیات در کارگاه های خارج از واحد انجام می گیرد . .
  • پوسته های آلومینیومی ریخته شده باید توسط ماشین تراش ، تراشکاری شوند تا سطوح آب بندی آنها صیقلی گردد این عمل توسط تراش یونیورسال و فیکسچر مخصوص برای افزایش سرعت کار انجام می شود .
  • در این مرحله پوسته های آلومینیومی سوراخکاری می شود و سوراخهای محل اتصال روی آنها انجام می شود سپس در مورد پوسته خروجی روغن روی سه سوراخ قلاویزکاری انجام می شود .
  • دراین بخش قطعات خریدنی و قطعات آماده شده روی هم مونتاژ می شوند و محصول تحت آزمایش قرار می گیرد و پس از تایید کار محصول بسته بندی شده و برای فروش ارسال می شود .
ماشین آلات خط تولید طرح توجیهی پمپ روغن خودرو
  • ماشین تراش یونیورسال
  • ماشین سری تراش
  • فرز یونیورسال
  • فرز غلطکی
  • ماشین پرس
  • دریل ستونی
  • دریل
  • ماشین جوش استیل
  • ماشین لب برگردان
  • کمپرسور هوا
  • ماشین گیوتین
  • قالب فیکسچر

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پمپ روغن خودرو

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.