ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
فلاشر یکی از دستگاه های برقی روشنایی ، به منظور دادن علامت در انواع خودرو می باشد . کار اصلی و اساسی فلاشر درخودرو ، هشدار و اعلام خطر به سایر رانندگان در موقعیت های اضطراری ، مانند شرایط خاص خودرو می باشد .
با توجه به مشخصات فنی ارائه شده محصول از سوی سازمان صنایع كوچك و شهرك های صنعتی ایران ، طرح حاضر مربوط به تولید فلاشر خودرو می باشد . مشخصات فنی محصول مورد مطالعه در این طرح توانایی كار در دمای ٣٠‐ تا ٨٠ درجه سانتی گراد ، مقاوم در برابر ولتاژ ١٢ تا ١٠٠٠ ولت با فركانس ٥٠ هرتزدر دقیقه بین ترمینال ها و مقاوم در برابر جریان برق ٣٥ آمپر در مدت ٢٠ دقیقه با ویژگی ها و مشخصات مندرج در استاندارد اروپایی كرایسلر به شماره ٠١٢٧‐FR است .
فلاشر یکی از دستگاه های برقی روشنایی به منظور دادن علامت در انواع خودرو می باشد . کار اصلی و اساسی فلاشر درخودرو هشدار و اعلام خطر به سایر رانندگان در موقعیت های اضطراری مانند شرایط خاص خودرو می باشد .
این قطعه در مدار راهنمای خودرو استفاده می شود و کلید آن بطور مستقل در پنل جلوی راننده و یا روی دسته راهنما تعبیه می شود و در مدار راهنمای خودرو طوری طراحی می شود که امکان استفاده از فلاشر در حالت خاموش بودن خودرو وجود داشته باشد .
استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید فلاشر خودرو :
استاندارد این محصول ، استخراج شده از اطلاعات سازمان صنایع كوچك و شهرك های صنعتی ایران به شرح استاندارد اروپایی کرایسلر با شماره ٧٢١٠ FR- می باشد .
مورد مصرف قطعه تولیدی طرح در صنعت خودرو می باشد لذا کشورهای تراز اول در تولید خودرو را می توان به عنوان بزرگترین تولید کننده و همچنین بزرگترین مصرف کننده قطعه مورد مطالعه معرفی نمود كه از آنجمله می توان به كشورهای آمریكا ، آلمان ، ژاپن و چین اشاره كرد .
با توجه به آمارهای وزارت بازرگانی و اداره گمرك عمده نیاز بازار كشور به این محصول با كد تعرفه ٨٥١٢/٢٠/١٠ از كشورهای چین ، ژاپن ، آلمان ، تایلند ، تایوان و جمهوری کره تامین می گردد .
• شرایط واردات
طبق کتاب مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی مربوط به سال ١٣٨٦ محدودیت خاصی جهـت واردات محصول مورد مطالعه وجود ندارد لذا با پرداخت حقوق گمرکی 30 درصد امکان واردات وجود دارد .
• شرایط صادرات
از نقطه نظر مقررات وزارت بازرگانی ، جهت صادرات محصول تولیدی طرح هیچگونه شرایط و محدودیتی وجود ندارد .
قطعه سازی یکی از صنایع مادر و اساسی در هر کشور به شمار می آید . این قطعه خود به عنوان کالای واسطه ای در تولید انواع خودرو یا بازار خدمات پس از فروش آن مورد استفاده دارد از اینرو توسعه صنعت قطعه سازی به مفهوم توسعه صنعت خودرو سازی کشور است و لذا مجموعه قطعه سازی را می توان به عنوان یکی از محورهای توسعه کشورها تلقی کرد .
در دنیای امروز و با توجه به اینكه صنعت خودروسازی و تولید قطعات آن منحصر به كشور خاصی نیست و كشورهای صنعتی تولید كننده هر نوع خودرو، خود درصدد تولید قطعات جانبی و لوازم یدكی آن میباشند لذا تولید قطعات خودرو منحصر و در اختیار شركتهای تولید كننده آنهاست و كشورهای دیگر بدون دریافت مجوز از آن شركت مجاز به تولید آن نمی باشند .
تكنولوژی تولید این قطعات منحصر به كشور خاصی نبوده و اكثر كشورها با فرآیند تولید آن و كاربرد آن آشنا میباشند . مزیت های نسبی کشورها از قبیل بازار، انرژی ، هزینه ، موقعیت از نظر حمل ونقل و سایر قابلیت های صنعتی همانند نیروی انسانی آموزش دیده به همراه قابلیت مالکیت و توسعه دانش فنی و تکنولوژی باعث ایجاد و شکل گیری زمینه های صنعت خودرو در مناطق مختلف جهان هستند
1. برش ( قطعات فلزی و فیبر )
2. پرسکاری
3. آبکاری
4. مونتاژ
5. بسته بندی
6. محصول
7. خشک کردن ( مواد پلاستیکی )
8. تزریق پلاستیک
9. پلیسه گیری
10. آبکاری ( قطعات خریدنی )
11. مونتاژ
12. مواد بسته بندی
13. بسته بندی
14. محصول
15. سیم مونتاژ ( سیستم و متعلقات لازم )
16. آبکاری
17. مونتاژ
18. بسته بندی ( مواد بسته بندی )
19. محصول
قطعات متشکله فلاشر خودرو پلاستیکی یا فلزی می باشند . قطعات پلاستیکی به دو روش پرسکاری داغ و تزریق قابل تولید می باشند که معمولا به طریقه تزریق پلاستیک ساخته می شوند . تولید قطعات فلزی نیز توسط روش های برشکاری و پرسکاری انجام می پذیرد . تعدادی از این قطعات نیز خریدنی محسوب می شوند .
قطعاتی که از پلی آمید می باشند قبل از تزریق توسط دستگاه خشک کن خشک می شوند و پس از پلیسه گیری و بازرسی به قسمت مونتاژ فرستاده می شوند . بدنه اصلی پایه کلید قطع و وصل ، مهره پلاستیکی و دکمه کلید از این نوع می باشند . مفتول اتصال پایه لامپ فورج سرد شده و برش زده می شود .
کنتاکت قطع و وصل ، صفحه ویبره ، صفحه اتصال ، صفحه نگهداری ترمینال ، واسط اتصال و بست نگهداری ابتدا برش داده می شوند و سپس با ماشین پرس ، به شکلهای مورد نظر تبدیل می شوند . بست نگه دارنده و مهره پلاستیکی پس از تولید در خارج از واحد ، آبکاری می شوند . سیم نیز به طول های مورد نظر بریده می شود و روکش و سرسیمها بر روی آن نصب می گردد .
قطعات ساخته شده همراه با قطعات خریدنی در مرحله مونتاژ روی هم مونتاژ می شوند . فلاشر ابتدا در کیسه های پلاستیکی و سپس در جعبه مقوایی قرار داده می شود . در نهایت هر چند عدد از محصولات در کارتن های بزرگتر بسته بندی می شوند .
• ماشین تزریق پلاستیک
• گیوتین
• انواع پرس
• گازگیر
• پانچ
• كمپرسور باد
• غلتک های بازکن رول
• مولتی متر
• اسیلسکوپ
• ماشین ایجاد حرارت
• ماشین ایجاد برودت
• ماشین شبیه سازی
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید فلاشر خودرو
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.