طرح توجیهی احداث کارگاه جوراب بافی مردانه و زنانه سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Socks3

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث کارگاه جوراب بافی مردانه و زنانه سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی احداث کارگاه جوراب بافی مردانه و زنانه را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

جوراب پوششی از پا و یا قسمتی از ساق پا می باشد که معمولا امروزه بصورت حلقوی پودی تولید می شود و دارای اشکال ، طرح ها و جنس های مختلف می باشد . با توجه به عوامل یاد شده جوراب های تهیه شده دارای کاربردهای مختلف از جمله کاربرد روزانه ، ورزشی ، فانتزی ، زنانه ، بچه گانه و مردانه و... می باشند .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی احداث کارگاه جوراب بافی مردانه و زنانه


 

جوراب پوششی از پا و یا قسمتی از ساق پا می باشد که معمولا امروزه بصورت حلقوی پودی تولید می شود و دارای اشکال ، طرح ها و جنس های مختلف می باشد . با توجه به عوامل یاد شده جوراب های تهیه شده دارای کاربردهای مختلف از جمله کاربرد روزانه ، ورزشی ، فانتزی ، زنانه، بچه گانه و مردانه و... می باشد .

علاوه بر موارد یاد شده با توجه به فصل نیز جوراب ها دارای تنوع می باشند تا در فصول سرد پاها را در برابر سرما حفاظت نموده و در تابستان علاوه بر محافظت از پا ، سبک و راحت باشد .

تقسیم بندی انواع جوراب ها بر اساس معیارهای مختلفی انجام می گیرد که مهمترین این معیارها نوع مصرف جوراب ، اندازه جوراب ، مواد مصرفی در تولید جورراب و نوع بافت می باشد . البته چنانچه اشاره شد شرایط زمانی استفاده از جورابها ( تابستانه ، زمستانه ) هم که بستگی به ضخامت و نوع بافت جوراب خواهد داشت نیز می تواند بعنوان یک معیار تقسیم بندی حائز اهمیت باشد .

• اجزاء تشکیل دهنده جوراب

نخ به کار رفته در بافت جوراب ، کش ، نخ های فانتزی .

• قسمت های مختلف جوراب

کش ، ساق ، پاشنه ، کف پا ، روی پا ، پنجه جوراب .

کش جوراب : نخ الاستیک یا کش باید در مقابل حرارت و رطوبت و آب گرم co40 مقاوم بوده و قابلیت کشش آن حداکثر 700% بوده و ارتفاع قسمت کش در جوراب های مختلف متفاوت می باشد .

ساق جوراب : این قسمت بخش عمده جوراب را تشکیل می دهد .

پاشنه جوراب : شکل خاص پاشنه از لحاظ داشتن فرم هندسی متفاوت با سایر قسمت ها و اندکی عقب رفتگی نسبت به ساق پا طرح خاصی را ایجاد نمود و نیز به

دلیل وضعیت فیزیکی پا از لحاظ میزان تماس و درصد تحمل وزن کل بدن ، می بایست در این قسمت از نخ های مقاوم با ضخامت مناسب استفاده گردد .

کف و روی پا : عبارت است از فاصله بین پاشنه تا نوک پنجه و روی پا عبارت است از فاصله روی پا تا نوک پنجه . این قسمت از جوراب به دلیل سایش بیشتر و گرفتن عرق پا بایستی دارای نخ های مقاوم با بافت مناسب باشد .

پنجه جوراب : قسمت نوک جوراب همانند قسمت های پاشنه و کف در معرض سایش بوده و علاوه بر آن در جهت طولی تحت کشش می باشد و با ناخن های پا نیز در تماس می باشد . بنابراین در این قسمت نیز می بایست از نخ های مقاوم استفاده نمود و در بافت آن دقت کافی را مبذول داشت . بافت این قسمت از جوراب که در انتهای بافت کل جوراب شکل می گیرد به صورت کیسه بوده که پس از اتمام بافت جهت لبه دوزی به قسمت دوزندگی منتقل می گردد .

● طبقه بندی جوراب

از نظر نوع کاربرد زنانه ، مردانه و بچه گانه

از نظر نوع بافت ساده ، طرح دار یا فانتزی ، کبریتی ، توری و اسپرت

از نظر جنس پنبه ای ، نایلونی ، پشمی ، مخلوط اکریکلیک و پلی آمید

از نظر اندازه ساق کوتاه ، سه ربع و ساق بلند می باشد .

الف - جوراب ساق کوتاه

اندازه قسمت های مختلف جوراب با توجه به سایز کفش می باشد . ابتدا به تعریف قسمت های مختلف جوراب می پردازیم .

طول کشباف : قسمت بالای جوراب که قسمت جمع کننده عرض جوراب میباشد و در بافت آن نخ کش بکار رفته شده است .

طول ساق : عبارتست از فاصله زیر پاشنه تا لبه بالایی جوراب .

طول کف : عبارتست از فاصله پشت تا نوک پنجه .

عرض کف : عبارتست از پهنای کف .

عرض ساق : عبارتست از پهنای ساق .

نوع کشباف راه راه و یا فانتزی معمولا بر حسب موافقت خریدار و فروشنده تعیین میشود و پهنای کشباف برای جورابهای مردانه و زنانه حداقل 4 سانتیمتر و برای جورابهای بچگانه حداقل 3/5 سانتیمتر می باشد .

● ویژگی کشباف جوراب

کشباف جوراب در صورتیکه با ماشین یک رو سیلندر بافته شود باید به طرز مناسبی تا شده و دو لبه کاملا به هم دوخته شود و در صورتیکه با ماشین دو رو سیلندر بافته شود باید به نحوی بافته شده باشد که بیرون آوردن نخ یا کش به راحتی میسر نباشد .

در بافت کشبافت جوراب بایستی از نخ کش استفاده شده باشد و نخ کش مصرفی باید در مقابل حرارت و رطوبت و آب گرم با دمای 40 درجه سلسیوس مقاوم بوده و قابلیت کشش آن تحت بار 2/5 کیلوگرمی 200 درصد باشد.

می توان کش مصرفی را با نمرات مختلفی مانند 57 - 09 - 100 - 110 - 200 - 210 دنیر و نیز متناسب با ظرافت و ریزی (گیج ) ماشین انتخاب نمود . حداقل رجهای کش مصرفی در هر سانتیمتر لبه جوراب باید معادل نصف رج های بافت به کار رفته شده در لبه جوراب باشد .

ب - جوراب سه ربع زنانه

لبه یا قسمت کش قسمت بالای جوراب که در بافت آن کش به کار رفته است و قسمت کاهش دهنده عرض جوراب می باشد .

• ویژگی نخ

نمره نخ در این جورابها 70/1 دنیر میباشد که ویژگی آن طبق استاندارد 928 ایران میباشد .

• ویژگی های کش جوراب

نمره نخ کش مصرفی 210 دنیر و بدون روکش بوده که باید حداقل به میزان 300 درصد قابلیت کششی داشته باشد . روش آزمون طبق استاندارد ملی ایران به شماره 2264 میباشد . قسمت کش جوراب باید به طرز مناسبی تا شده و دو لبه کش کاملا بهم دوخته یا بافته شود . تعداد ردیف کش مصرفی حداقل 8 می باشد .

• اندازه ها

پهنای کش می بایست 2/5-1/8 سانتیمتر بوده و عرض آن در حالت آزاد باید حداقل 8/5 سانتیمتر و در حالت کشش حداقل 22 سانتیمتر باشد .

عرض ساق در حالت کشش باید حداقل 26 سانتیمتر باشد .

عرض مچ در حالت کشش باید حداقل 22 سانتیمتر باشد .

طول کل جوراب در حالت کشش باید حداقل 80 سانتیمتر باشد .

اختلاف ابعاد در هر دو لنگه جوراب نباید از 5 میلیمتر و پهنای کش از 2 میلیمتر تجاوز نماید .

• وزن جوراب

وزن هر جفت جوراب باید 1+24 گرم باشد که با تقریب 0/1 گرم پس از قرار گرفتن در شرایط استاندارد ( طبق استاندارد ملی ایران به شماره 948 ) اندازه گیری میگردد . اختلاف وزن دو لنگه در هر جفت جوراب نبایستی بیش از 0/5 گرم باشد . جوراب از نظر بافت باید کاملا یکنواخت بوده و رنگ جورابها باید کاملا با یکدیگر تطابق داشته باشد . دوخت سرپنجه نیز باید صاف بوده و پارگی نداشته باشد .

جوراب کوتاه نایلون ( مردانه ـ زنانه ـ بچهگانه )

لبه : قسمت بالای جوراب که قسمت کاهش دهنده عرض جوراب میباشد.

طول ساقه : عبارتست از فاصله زیر پاشنه تا لبه جوراب طول کفه فاصله بین پشت پا تا نوک پنجه

• بافت

جوراب بر حسب بافت به سه دسته تقسیم میشود : کشباف ساده ـ کشباف راه راه ـ کشباف فانتزی

● نخ

نخ نایلون استرچ که برای بافتن و متصل کردن قطعات جوراب بکار میرود .

● نخ الاستیک یا کش

کلیه جورابها باید لبه داشته و در لبه آنها کش بکار رود که حداقل 450 درصد قابلیت ارتجاع داشته باشد حداقل ردیف کشهای مصرفی در هر سانتیمتر 6 ردیف میباشد . قدرت ارتجـاعی لبـه جـوراب بایـد حـداقل%100 باشد . اگر کش لبه جوراب درون تا شدگی قرار میگیرد باید دو لبه کش کاملا بهم دوخت شده و به محـل درزنیز متصل شود .

• اندازه ها

جوراب به انواع مردانه و زنانه و بچه گانه تقسیم میشود .

• وزن

ده جفت جوراب تحت شرایط قرار گرفته و سپس با دقت 0/5 گرم وزن میـشوند وزن ده جفت جوراب 10 گرم میباشد .

• ویژگیهای ظاهری

جوراب از نظر بافت باید کاملا یکنواخت بوده و رنگ جورابها باید کاملا بـا یکـدیگر تطـابق داشـته باشـد . پاشنه و پنجه جوراب باید کشباف ساده بوده و محلهای اتـصال کـاملا یکنواخـت باشـد قـسمت سـوراخ دارجوراب باید عاری از هرگونه تا و چین خوردگی باشد . جوراب باید کاملا در پنجه و کفه بهم متـصل باشـد ومحل دوخت باید نرم و عاری از هرگونه گره باشد جوراب باید بعد از کشش تا حد مجاز بحالت اول برگردد .

● بسته بندی

هر جفت جوراب باید در قسمت پنجه و پاشنه و لبه بوسیله بستی فلزی و یا نـخ بهـم متـصل شـود هـرجوراب در خط وسط تکه سه گوش پاشنه تا شده بطوریکه بصورت یک لایه در آید هر جفت جوراب در یک بسته پلی اتیلن و یا کاغذ زرورق قرار میگیرد . عدد از این بسته ها در یک جعبه مقوائی نازک به اندازه مناسب قرار میگیـرد درب جعبـه بایـستی به خـوبی بسته شود .

هر جعبه مقوائی بصورت زیر علامت گذاری میشود :

اندازه : مردانه , زنانه , بچه گانه (1-2-3-4-5) تعداد جفتها که در یک بسته قرارگرفته است .

نام سازنده و یا علامت تجارتی

هر علامت دیگری که مورد نیاز خریدار باشد.

تعداد مناسبی از جعبه های مقوائی نازک درون کاغذ پلی اتیلن ( ضد نفوذ آب ) و یا درون یک کارتن قرار می گیرد و مواد بسته بندی برای پوشانیدن محتویات آن باید به ندازه کافی باشد صـندوقها بایـد بـا نوارهـ ایفولادی و یا تسمه محکم بسته شوند .

هر جعبه یا کارتن باید بصورت زیرعلامتگذاری شود :

نام جنس یعنی جوراب نایلون اندازه

نام سازنده و یا علامت تجارتی

هر اطلاعات دیگری که مورد نیاز خریدار باشد .

 


  1. کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی احداث کارگاه جوراب بافی مردانه و زنانه


 

جوراب همواره به عنوان یک پای پوش جهت محاظت پا در مقابل سرما و گرما ، عرق ،کاستن اصطکاک میان پا و کفش و جلوگیری از ساییدگی و آسیب پاها و نیز تمیز نگه داشتن پاها دارای اهمیت بوده است . امروزه جوراب به شکل نوعی از پوشاک بافتنی که پاها و ساق پا را می پوشاند می شناسند .

شکل کلی آن بصورت یک کیسه سر باز بوده که از ابتدای ایجاد تا کنون دارای تغییرات زیادی نبوده است و عمده تغییرات در طرح و رنگ و ضخامت و جنس آن می باشد. پاها دارای 250000 غده تولید کننده عرق میباشند که به طور متوسط روزانه تا 250 میلی لیتر عرق تولید می کنند . جوراب ها به جذب این عرق در هوای گرم کمک می کنند .

همچنین در زمستان جورابها پا را در درون کفش گرم نگاه میدارند . با توجه به کاربردهای مختلف و فصول استفاده از آن دارای تنوع بسیاری در جنس و طرح می باشند تا بیشترین کارایی و راحتی برای مصرف کننده فراهم گردد. نحوه تولید آن بصورت بافت حلقوی پودی گردباف می باشد . موارد مصرف جوراب بطور معمول جهت محافظت پا در برابر سرما ، گرما ، آسیب دیدگی و آلودگی می باشد .

در برخی موارد نیز جوراب ها جهت درمان عوارض پا یا ساق پا به کار می روند که از آن جمله می توان جوراب واریس را نام برد که با اعمال فشار متناسب بر عروق ساق پا از آسیب های بعدی جلوگیری نموده و جهت درمان به کار می رود . در حال حاضر عنواع مختلفی از جوراب در داخل و خارج از کشور تولید می گردد که هر کدام از این انواع دارای کاربرد خاص خود می باشند.

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی احداث کارگاه جوراب بافی مردانه و زنانه


 

شماره استاندارد    عنوان استاندارد

1364 ویژگیهای جورابهای کوتاه نایلونی ( مردانه - زنانه - بچه گانه )

3375 ویژگیهای جورابهای مخلوط پنبه و نایلون ( مردانه - بچگانه )

3640 جوراب ضخیم زنانه سه ربع ازالیاف پلی آمید

3703 ویژگیهای جورابهای مخلوط , آکریلیک پلی آمید

4216 ویژگیهای جورابهای مخلوط پشم - پلی آمید

5782 جورابهای ضخیم زنانه سه ربع از جنس پلی آمید - ویژگیها

6249 جورابهای واریس طبی با فشار تدریجی - ویژگیها و روشهای آزمون

6250 جورابهای واریس با فشار تدریجی قابل استفاده بدون تجویز پزشک - روش آزمون تعیین مقادیر فشار و سفتی

781 ویژگیهای جورابهای ظریف زنانه از الیاف پلی آمید استرچ شده ( نایلون- پرلون )

Knitted fabrics -- Types – Vocabulary TC 38/SC 20

TC 94/SC 3 Guidance for the selection, use and maintenance of safety, protective and occupational footwear

کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده جوراب مردانه و زنانه :

کشورهای عمده تولید کننده جوراب :

ترکیه – پاکستان – چین – هند – رومانی

کشورهای عمده مصرف کننده جوراب :

اروپا شامل کشورهای عضو اتحادیه اروپا - امریکا - ژاپن - کانادا - سوئیس - روسیه

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی احداث کارگاه جوراب بافی مردانه و زنانه


 

شرایط واردات جوراب مردانه و زنانه

با توجه به اطلاعات موجود در کتاب صادرات و واردات برای هر کدام از گروه های مربوط به جوراب تعرفه های مشخصی برای واردات در نظر گرفته شده است . با توجه به این اطلاعات میزان 100 درصد تعرفه برای واردات جوراب به کشور تعیین گردیده است .

شرایط صادرات جوراب مردانه و زنانه

با توجه به شرایط تجاری کشور عزیزمان ایران در سال های اخیر و روابط مطلوب تجاری با کشورهای همسایه امکان صادرات به این کشورها وجود دارد . بنابراین در صورت توجه تولید کنندگان به کیفیت محصول و با توجه به هزینه تولید نسبتا پایین در کشورمان می توان محصولات جوراب را بصورت رقابتی به بازار جهانی ارائه نمود زیرا قیمت ارائه این محصولات در کشور به مراتب از قیمت جهانی آن پایین تر بوده و این موضوع امتیازی در جهت گسترش صادرات محسوب می گردد .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی احداث کارگاه جوراب بافی مردانه و زنانه


 

نیاز به پوشاک یکی از نیازهای اولیه انسانها می باشد که تهیه و مصرف آن در تمامی طول تاریخ سابقه داشته است و با توجه به گرایش افراد به مد بخصوص در میان جوانان هر جامعه می توان از وجود تقاضا در بازار مطمئن بود .

جوراب نیز به عنوان یکی از البسه از این قاعده مستثنی نیست و نیاز بازار به آن همواره موجود است . جوراب نیز به عنوان یک پای پوش با اهمیت و حفاظت پا از سرما و عوامل خارجی و ایجاد احساس راحتی هنگام پوشیدن کفش یکی از منسوجات پر اهمیت به شمار می روند که هیچ منسوج دیگری قادر به جایگزینی آن نخواهد بود.

علاوه بر موارد یاد شده و اهمیت کاربرد جوراب ، استفاده از آن بر مبنای مد و به عنوان یک پوشاک زیبا نیز حائز اهمیت می باشد که همواره دارای مصرف حائز اهمیت در تمامی نقاط جهان می باشد .

 


فرایند احداث کارگاه جوراب بافی مردانه و زنانه

 

تولید جوراب قرن هاست که در صنعت بافندگی حلقوی پودی انجام می پذیرد به طوری که نخستین ماشین های گردباف ، تخت باف و فولی فشن به منظور تولید جوراب ساخته شده اند .

امروزه تولید جوراب تقریباً اختصاص به ماشین های گرد جوراب بافی دارد . به غیر از تعداد کمی ماشین های نوع دستی ، کلیه ماشین های جوراب بافی از نوع سیلندر گردان می باشند که سرعت بالا و حرکت ساده تری دارد و امکان تغذیه نخ از محل استقرار بسته نخ وجود دارد .

ترکیب بافت می بایستی به هم پیوسته باشد و از طریق قطعاتی انجام گیرد که کوتاه ترین راه ممکن برای فرمان به مکانیزم های مختلف منطقه بافندگی و سوزن های محیط سیلندر باشند ، بدون اینکه مزاحمتی برای دسترسی به قسمت های مختلف ماشین ایجاد نمایند .

سه نوع ماشین گردباف جوراب بافی وجود دارد : یک سیلندر، دو سیلندر ( سیلندر و صفحه ) و دوبله سیلندر . ماشین های یک سیلندر معمولا جهت تولید جوراب های زنانه بدون درز ، جوراب شلواری معمولی و نوع خاصی از آن به کار برده می شوند.

تولید جوراب های مردانه ساق سه ربع تقریبا به ماشین های دوبله سیلندر اختصاص دارد . قبل از ساخت ماشین های گرد باف برقی و متداول شدن آن در قرن نوزدهم جوراب به صورت غیر کیسه ای توسط ماشین گردباف پارچه بافی بافته می شد به طوری که پس از انجام بافت مرحله برش و دوخت بر روی آنها انجام می گرفت تا به صورت کیسه ای شکل مشابه ساق جوراب درآید .

جوراب هایی که دارای پاشنه و کف و پنجه بودند بر روی ماشین های دستی جوراب بافی با عملیات دستی بافته می شدند و در برخی واقع قسمت پاشنه ، کف و پنجه به ساق جوراب بافته شده متصل می گردید . پس از آن توسعه ماشین های گردباف مخصوص جوراب انجام گردید . در این نوع ماشین جدید بافت ساق پا به وسیله خارج از عمل شدن سوزن های انتخاب شده ، بافت پاشنه و پنجه قابل تولید بود .

پس از آن تکمیل ماشین جوراب بافی دستی صورت پذیرفت . این ماشین معروفریال دارای قطر کوچک سیلندر با سوزن زبانه دار و یک ابزار گردان بود، به طوری که سیلندر آن می توانست برای ایجاد بافت پاشنه و پنجه در جهت مخالف و موافق عقربه های ساعت حرکت داشته باشد ، همچنین امکان اتصال یک صفح که شامل سوزن های افقی بود نیز وجود داشت و بدین وسیله امکان تولید بافت ریب برای حاشیه بالای جوراب ( کش بالای جوراب ) میسر می گردید .

سپس پیشرفت ماشین های یک سیلندر با قطر کوچک و بزرگ ابتدا در امریکا صورت پذیرفت . از جمله این پیشرفت ها عبارت بودند از : برقی شدن ماشین ، استفاده از سینکرهای پارچه ، کنترل اتوماتیک مکانیزم تغییرات عملیات ، تغییر طراحی ماشین از ابزار گردان به سیلندر گردان و جایگزینی تدریجی سوزن های زبانه دار به جای سوزن های فنری و ساخت سوزن های ظریف .

استفاده از نخ هایی مانند ریون ، ابریشم ، پنبه و فاستونی برای بافندگی حلقوی ، عیب جا انداختن و چروک شدن ( خصوصاً اطراف مچ پا ) بر روی جوراب های ماشین گرد ، باعث شد تا در مقایسه با تولید جوراب با ماشین های فولی فشن که دارای درز پشت جوراب بودند در درجه دوم اهمیت و نامرغوب محسوب شود و بدین ترتیب انگیزه کمی برای سازندگان ماشین های گرد جوراب بافی جهت تجهیز آنها وجود داشت .

استفاده گسترده از این نوع نخ روی ماشین های فولی فشن جهت تولید جوراب های نایلونی باعث شد تا ماشین هایی از این نوع با گیج ظریفتر و سرعت و راندمان بالاتر ساخته شود . امروزه با تثبیت حرارتی جوراب ها را به فرم پا در می آورند .

پس از گذشت سال ها تغییراتی در صنعت جوراب پدید آمد که عمده این تغییرات عبارت بودند از :

ساده تر شدن مدل ها و ماشین های حلقوی و دوخت

افزایش تولیدات به طور اتوماتیک و حمل و نقل

افزایش سرعت بافندگی و یا تعداد ابزار بیشتر ( در مدت بیست و پنج سال تولید هر ماشین بافندگی حلقوی پنج برابر بوده است . )

افزایش روحیه رقابت و کاهش شدید قیمت های جوراب و جوراب شلواری ، تحولات خاصی در این زمان بر روی ماشین ها به وجود آورد به طوری که روی ماشینی که دو ابزار داشت از مکانیزم آهسته حرکت رفت و برگشت جهت ایجاد پاشنه به جای ماشینی که فقط حرکت تمام دور داشت و همچنین پارچه جداگانه ای که به شکل سرپنجه بریده و به بافت کیسه ای دوخته می شد استفاده گردید .

پس از آن مکانیز ایجاد پاشنه بر روی سوزن های انتخاب شده که در حرکت رفت و برگشت سیلندر انجام می گرفت ، ارائه گردید . در گذشته مکانیزم های تولیدی و ماشین های بیشتر به صورت مکانیکی بوده اند که امروزه بیشتر به سمت الکترونیکی شدن پیش رفته اند . ماشین های بافندگی جوراب در کشورمان نیز ساخته می شوند ولیکن معمولا دارای مکانیزم های الکترونیکی پیشرفته روز دنیا نمی باشند .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی احداث کارگاه جوراب بافی مردانه و زنانه

 

• دستگاه جوراب بافی دو سیلندر Bravo ساخت ایتالیا

• دستگاه جوراب بافی یک سیلندرGoal 15S ساخت ایتالیا

• دستگاه جوراب بافی ژاکارد G54JSL ساخت ایتالیا

• دستگاه جوراب بافی 6Donna L10P ساخت ایت

• دستگاه جوراب بافی یک سیلندر ساخت چین

• دستگاه دوخت

• دستگاه دانه گیری

• دستگاه رنگرزی

• دستگاه شستشو

• اطو

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارگاه جوراب بافی مردانه و زنانه

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی احداث کارگاه جوراب بافی مردانه و زنانه ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.