جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی صنعتی و معدنی کاملترطرح های توجیهی صنایع ساختمانیطرح توجیهی تولید ورق آکریلیک یا پلکسی گلاس سال 1401 + pdf + word
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Rock wool

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پشم سنگ سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید پشم سنگ را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

ماده اولیه اصلی برای تولید پشم سنگ ، سنگ بازالت ، ازگروه سنگ های آذرین است ، كه بازمانده فعالیت های آتشفشانی است و در كشور ما به وفور وجود دارد . پشم سنگ به منظور عایقکاری در ساختمان ها ، تاسیسات صنعتی ، پالایشگاه ها و ... مورد استفاده قرار می گیرد .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پشم سنگ


 

پشم سنگ كه در زبان انگلیسی WOOL ROCK نامیده می شود ، جزوخانواده عایق های حرارتی متشكل از الیاف معدنی است ، به همین دلیل گاهی به آن WOOL MINERAL هم اطلاق می شود. ماده اولیه اصلی برای تولید این عایق ، سنگ بازالت ، از گروه سنگ های آذرین است ، كه بازمانده فعالیت های آتشفشانی است و در كشور ما به وفور وجود دارد .

محصولات عایق پشم سنگ نقش مهمی ( چشمگیری ) در صرفه جویی انرژی ، به وسیله كاهش مصرف انرژی در خانه ها ، ساختمان های اداری و تجاری و كارخانه های تولیدی دارند . عایق كاری اصولی كمك می كند ، كه در خانه ها و محل كارمان انرژی فوق العاده كمتری مصرف شود . صرفه جویی در مصرف انرژی به وسیله عایق كاری به محیط زیست نیزكمك می كند .

عایق پشم سنگ به وسیله كاهش انرژی مورد لزوم برای گرم یا سرد كردن خانه ها و ساختمان های تجاری ، از متصاعد شدن دی اكسید كربن بیشتر از كارخانه های مواد برق برای گرمایش و سرمایش ساختمان ها جلوگیری می كند . پیدایش پشم سنگ در حدود سال های 1900 دانشمندان در اطراف آتشفشان كیلاةو در هاوایی به ماده عجیبی به شكل پشم پیدا كردند ، كه از درختان آویزان بود .

بررسی ها نشان داد كه آن ها رشته های سنگ هستند ، كه خواص استثنایی دارند ( آن ها خواص فوق العاده ضد آتش داشتند ، قابلیت های عالی برای عایق داشتند و همچنین كاملا طبیعی بودند( . پس از آن اروپاییان با الهام گیری از قوانین آتشفشانی ، كارخانه های پشم سنگ زیادی احداث كردند . شرایط آب و هوایی سرد در این كشورها تقاضای زیادی برای این محصول بوجود آورد و باعث توسعه روزافزون كارخانه های پشم سنگ شد .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پشم سنگ


 

عملكرد در برابر آتش :

یكی از مهمترین ویژگی های عایق پشم سنگ ، ایستایی استثنایی آن در برابر آتش است . پشم سنگ آتش گیر نیست ، مشتعل نمی شود و در نتیجه به عنوان نوعی حفاظ در برابر آتش شناخته شده است . سازه های فلزی در ساختمان ها هنگام بروز حریق در نتیجه جذب حرارت زیاد و داغ شدن ، مقاومت مكانیكی خود را از دست داده و بر اثر نرم شدن تغییر شكل می دهند و این مسئله باعث فرو ریختن كل سازه می شود .

برای جلوگیری از این مسئله ، سازه های فلزی خصوصا ستون ها و تیرهای ساختمان را ، با روش های مناسب به وسیله پشم سنگ عایقكاری می كنند و بدین ترتیب در صورت تداوم حریق ، حتی تا ده ساعت هیچ مشكلی برای سازه های ساختمان به وجود نمی آید . به همین دلیل در برخی از كشورها ، شركت های بیمه برای ساختمان هایی كه به این شكل عایقكاری شده باشند .

تخفیف های بسیار بالایی را قائل می شوند . همچنین تمام ساختمان های موجود روی سكوهای نفتی كه برای اسكان پرسنل در نظر گرفته شده با عایق پشم سنگ ، ضد حریق می شوند ، تا در صورت بروز حریق و تا رسیدن نیروهای كمكی ، پرسنل درون این ساختمان ها ایمن باشند.

قابلیت رسانایی حرارتی :

قابلیت رسانایی حرارتی یكی از مهمترین ویژگی های عایق های حرارتی است . از نظر ترمودینامیك ، انرژی حرارتی همواره تمایل دارد ، از طریق یك ، دو یا هر سه پدیده همرفت ، هدایت و تابش از منبع گرم به سمت منبع سرد جریان یابد . این جریان انرژی حرارتی تا وقتی ادامه می یابد ، كه هر دو منبع به یك دمای واحد ، كه آن را دمای تعادل می نامند ، برسند .

عمل عایق حرارتی پشم سنگ بدین گونه است ، كه از انتقال انرژی حرارتی از هر سه طریق فوق جلوگیری می كند و در نهایت جریان انرژی قطع می شود و یا به حداقل می رسد . این خصوصیت ، مبنای صرفه جویی در مصرف انرژی به وسیله عایق كاری است .

در ساختمان های مسكونی از عایق به منظور كاهش مصرف انرژی استفاده می شود . به عنوان مثال عملكرد ( مقاومت حرارتی ) لایه ای از عایق پشم سنگ ، همانند دیواری به ضخامت یك متر است و همان كار دیوارهای قطور ، ساختمان های قدیمی را انجام می دهد ، كه سبب می شود این ساختمان ها در زمستان گرم و در تابستان خنك باشند.

به طور كلی كار عایق حرارتی این است ، كه محیط گرم را گرم و محیط سرد را سرد نگه دارد . هر چه قابلیت رسانایی حرارتی كمتر باشد ، كیفیت عایق بهتر است . قابلیت رسانایی حرارتی پشم سنگ كمتر از چهل هزارم وات بر متر درجه كلوین می باشد. ویژگی های آگوستیكی عایق پشم سنگ از دو طریق به كاهش صدا كمك می كند ، با كاهش انتقال صدا در میان اجزای متشكله سازه و یا جذب صدا در سطح .

افت انتقال صدا عبارت است از :

كاهش انرژی صوتی هنگام عبور از دیوار ، كف ، بام و غیره ، كه در مجموع از خصوصیات محیط مادی است . صدا ممكن است در اثر ارتعاش هوا و یا در اثر ضربه مكانیكی ایجاد شود ، كه هر كدام در جای خود باید مورد بررسی قرار گیرد . جذب صدا عبارت است از : كاهش انرژی صوتی هنگامی كه صدا از سطح منعكس می گردد . ضریب جذب صدا با عددی بین صفر و یك بیان می شود . اگر سطحی هیچ صدایی را جذب نكند ، ضریب جذب صفر است .

اگر 100% صدا جذب شود ، ضریب برابر با یك می شود . عایق پشم سنگ بازدهی بالایی در جذب و كاهش صدا دارد ، به همین دلیل در فرودگاه ها ، استودیوهای صدابرداری ، زیر ریل ها و در ایستگاه های متروی داخل شهری ، به منظور جلوگیری از انتقال ارتعاشات و صدا از عایق پشم سنگ استفاده می كنند . آزمایش ها نشان می دهد ، كه با طراحی و نصب عایق ها می توان به كاهش صدا تا تراز مورد نظر رسید.

مقدار تضعیف انرژی صوتی در هنگام عبور از مواد ، بستگی به ضخامت آن ها دارد . این مقدار در مورد پشم سنگ به ویژه در فركانس های كم ، با افزایش ضخامت بالا می رود . گذاشتن فاصله هوایی مناسب در پشت عایق صدا ، ضریب تضعیف آن را به نحو محسوسی افزایش می دهد . محدوده دمای كاركر ایستایی موثر محصولات پشم سنگ در برابر دما در محدوده 150 تا 800 درجه سانتی گراد است .

الیاف پشم سنگ در مقابل شعله مستقیم آتش ( حدود 1000 درجه ) تا 4 ساعت مقاومت می كنند . نقطه ذوب این الیاف بیش از 1000 درجه سانتیگراد است و توانایی كار مداوم در دامنه دمایی 150 تا 800 درجه سانتی گراد را دارند . محدوده دمای كاركرد محصولاتی كه نوعی روكش دارند ( غیر از گروه. ( WM بستگی به محدوده دمای كاركرد روكش آن ها دارد .

عامل پیوندی كه در اكثر محصولات پشم سنگ استفاده می شود ، در دمای حدود 220 درجه سانتی گراد تجزیه می شود ، ولی هیچگونه تاثیر منفی در خاصیت ترمودینامیكی عایق نخواهد داشت .

نیروگاه ها ، پالایشگاه های نفت و گاز ، مجتمع های پتروشیمی ، صنایع سیمان و صنایع سنگین بدون عایق كاری دقیق و اصولی تجهیزات و محیط كار خود قادر به فعالیت نمی باشند و عایق پشم سنگ به دلیل دارا بودن محدوده دمای كار بالا ( 800 درجه سانتیگراد ) به عنوان عایقی منحصر به فرد در صنایع فوق مطرح است .

كاربرد پشم سنگ در هایدروپونیك :

هایدروپونیك ( Hydroponics ) به روش های پرورش گیاهان در محیط بدون خاك اطلاق می شود . در این روش ها معمولا موادی برای حفظ و نگهداری سیستم ریشه ای به كار می رود و تغذیه گیاه از طریق محلول غذایی كه به محیط اضافه می شود ، صورت می گیرد . ماده به كاررفته به عنوان بستر رشد ممكن است یك ماده آلی ( پیت موس ، پوست درخت ، فوم و ... ) و یا یك ماده غیر آلی ( ماسه ، پرلیت ، ورمی كولیت ، پشم سنگ و .... ) باشد .

پشم سنگ مورد استفاده در هایدروپونیك ، از سنگ های بازالتی مرغوب بدست می آید . پشم سنگ به اشكال مختلف از جمله خام و بی شكل ، پانل بلوك ، قطعات مكعبی شكل و گرانول استفاده می شود . امروزه در سراسر جهان در گلخانه های هایدروپونیك ، از پشم سنگ برای پرورش برخی صیفی جات از جمله ، گوجه فرنگی ، خیار ، فلفل و تولید گل های شاخه بریده ( رز ، میخك ، داودی ) به طور وسیعی استفاده می شود .

عایق حرارتی پشم سنگ خواص ضد آتش پشم سنگ ، جلوگیری از آتش و بستن روزنه ها راه دستیابی به دیوارها ، كف ها و سقف های ضد آتشی است ، كه احتمالا تجهیزات و فضاهای خالی نیز در آن ها وجود دارد . خواص ضد آتش پشم سنگ تا بیشتر از چهار ساعت آزمایش و اندازه گیری شده است و خاصیت پوشش دهی روزنه های آن در سازه های گچی یا سیمانی دیوارها و یا كاربردهای كف ، جایی كه لوله ها ، كابل ها یا كانال ها از میان حفره هاعبور می كنند ، اندازه گیری و تایید شده است.

گرمایش و تهویه مطبوع عایق كاری با پشم سنگ ، استفاده بهینه از انرژی را در تمام قسمت های ساختمان اعم از كف زمین ، پشت بام ها ، اتاق های زیر شیروانی ، دیوارها و نماها تضمین می كند . همچنین پشم سنگ برای عایق كاری لوله ها و دیگ های بخار ومخازن آب گرم ، به منظور جلوگیری از اتلاف انرژی در ساختمان ها ، تاسیسات صنعتی ، نیروگاه ها ، كشتی ها ، دكل های نفتی و ... بسیار مناسب است .

عایق كاری به همان اندازه ای كه به آب وهوای سرد مربوط می شود ، به آب و هوای گرم نیز مربوط است . در مناطق سرد و خنك عایقكاری ، ساختمان را گرم نگه داشته و نیاز به مصرف انرژی برای گرمایش را كاهش می دهد . برعكس در مناطق گرم همان سیستم عایقكاری گرما را در خارج نگاه داشته و نیاز به مصرف انرژی برای تهویه مطبوع را كاهش می دهد .

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید پشم سنگ


 

در لیست استاندارد های تعریف شده در سازمان استاندارد كشور وسیستم كد بندی این استانداردها ، كد استاندارد مشخصی جهت تولید محصول پشم سنگ تعریف نشده است و استاندارد های موجود به طور كلی در راستای تولید " فرآورده های عایق حرارتی برای مصارف ساختمانی" می باشد . پشم سنگ جزء مواد سوختنی یا غیر قابل سوختن ارزیابی می شود و در گروه A1 ) واكنش در برابر آتش برای مصالح و فرآورده های ساختمانی ) قرار می گیرد .

کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده پشم سنگ :

از آنجا كه این محصول به تازگی مورد توجه قرار گرفته است ، در زمینه ساختمان سازی ، به مرحله تولید انبوه و عمده نرسیده است و در حال حاظر یكی از كشورهای عمده تولید كننده پشم سنگ كشور خودمان می باشد .

كل میزان تولید در ایران باتوجه به نبود صادرات در داخل كشور به مصرف می رسد و همین امر كشور را به یكی از مصرف كنندگان این محصول تبدیل كرده است. كشور های در حال توسعه دیگر مصرف كنندگان عمده این محصول و محصولات مشابه آن می باشند. سهم تولیدكننده بزرگ درصنعت پشم كانی درجهان ،International Rockwoll در دانمارك Knouf lnsulation در آلمان و Gobain Saint در فرانسه هستند .

تمامی این شركت ها دارای زیر مجموعه یا شركت های وابسته ای در سراسر جهان هستند و تولیدات آنان براساس توافقات صورت می پذیرد . در اروپا چهار تولید كننده عمده پشم سنگ وجود دارد Rockwool : دانمارك ، ab Oy Group Paroc فنلاند ،lnsulationKnauf آلمان وGobain Saint فرانسه .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پشم سنگ


 

طبق بررسی های انجام شده در زمینه واردات محصول " پشم سنگ " شرایط مذكور در ذیل وجود دارد :

منع واردات این محصول توسط كار گروه حمایت از تولید دولت ، در راستای حمایت از كالا¬ های تولید داخل ، به استناد از گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت صنایع و معادن بنابر اعلام معاونت امور صنایع و اقتصادی ، برای دیگر اقشار جامعه { خارج از دستگاه های دولتی } هیچ ممنوعیت خاصی برای واردات این محصول وجود ندارد و طبق شرایط وارداتی سازمان گمرك كشور ، با واردات این محصول برخورد می شود .

به طبع محصولات خریداری شده و وارداتی از سایر كشورها بر طبق استانداردهای خاص و ویژه تعریف شده در سطح ملی و بین المللی ارزیابی و آزموده می شوند .

بنابر آمار گرفته شده از سازمان صنایع و معادن كشور ، تنها واحد فعال تولید پشم سنگ در ایران كارخانه ای واقع در تهران با ظرفیت تولیدی 19000تن در سال می باشد و با توجه به اهمیت و جایگاه این كالا و توسعه استفاده از آن ، این میزان تولید جوابگوی مصرف داخلی نمی باشد ، پس عملا صادراتی نخواهیم داشت ، بنابراین تا به حال شرایط خاصی جهت صادرات پشم سنگ تدوین و تهیه نشده است .

از آنجا كه یكی از برنامه های كشور و دولت افزایش سهم صادرات و به دست آوری بازارهای جهانی می باشد ، قطعا می توان یكی از برنامه های توسعه را افزایش تولید و صادرات محصول به كشورهای دیگر در نظر گرفت .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پشم سنگ


 

امروزه جهان با تقاضای فزاینده ای برای تامین و تولید انرژی مواجه است ، به گونه ای كه تامین انرژی به عنوان یك نیاز استراتژیك و وابسته به منافع ملی و حیات كشورها محسوب شده و كشوری كه از امنیت انرژی بالاتری برخوردار باشد ، رشد اقتصادی و رفاه پایدارتری خواهد داشت .

بر همین اساس مدیریت بهینه سازی مصرف انرژی ، به عنوان یكی از مهمترین مولفه های كارآمدی است ، كه جایگاه ویژه ای در سیاست های كلان انرژی كشورها دارد و هیچ كس نمی تواند منكر نقش و جایگاه اساسی و مهم انرژی در رشد و توسعه اقتصادی و اجتماعی كشورها شود .

رشد جمعیت و روند توسعه اقتصادی كشورها ، موجب شده هر روزه بر سرعت مصرف انرژی در جهان افزوده شود ؛ به گونه ای كه براساس آمارهای اتحادیه جهانی انرژی ، مصرف انرژی هر 10 سال 2 برابر می شود و پیش بینی های همین اتحادیه نشان می دهد مصرف انرژی در جهان طی سال 2001 تا سال 2025 به میزان 54 درصد افزایش خواهد یافت و در این چشم انداز بیشترین میزان مصرف انرژی به كشورهای در حال توسعه ( مثل ایران ) تعلق دارد .

این در حالی است كه كشور ما نیز سرانه مصرف انرژی بسیار بالایی دارد . آمارها نشان می دهد مصرف فرآورده های نفتی در ایران در كمتر از 2 دهه به 3 برابر افزایش پیدا كرده است و متوسط مصرف انرژی سالانه حدود 10 درصد رشد و مصرف نادرست آن هزینه ای معادل 5 میلیارد دلار برای كشور در بر دارد.

در این زمینه اتكا به روش های سنتی ، به كارگیری فناوری های قدیمی در صنایع ، فراوانی و ارزان بودن قیمت سوخت و منابع فسیلی ، نبود فرهنگ بهینه سازی مصرف انرژی ، عدم اطلاع رسانی و آموزش های مناسب ، آشنا نبودن غالب افراد با این موضوع و ... ، همگی از دلایل افزایش سرانه مصرف انرژی در كشور به شمار می روند .

لذا با عنایت به اقتصاد تك محصولی و متكی بر درآمدهای نفتی و مصرف بالای انرژی در كشور ، سیاست تلاش برای بهره وری و بهینه سازی مصرف انرژی ، به عنوان یك ضرورت ملی بیش از پیش آشكار می شود . تردیدی نیست كه عدم توسعه و بهره مندی از دانش و فناوری های نوین به منظور مصرف بهینه منابع انرژی در كشور نیز ، زیان های فراوانی به همراه خواهد داشت .

لذا در این راستا تامین انرژی پایدار و بهبود روند مصرف آن در كشور ، مستلزم اراده ملی و تلاشی همگانی است و برای رسیدن به این مهم ، می بایست ضمن به استخدام درآوردن فناوری های نوین و پیشرفته ازجمله تولید برق هسته ای در جهت متنوع كردن سبد انرژی مصرفی و اجرای اصول صرفه جویی و بهینه سازی در مصرف انرژی ، گام های اساسی برداشت .

بدون شك لزوم توجه روزافزون به مقوله بهره وری و بهینه سازی مصرف انرژی در جامعه با توجه به سیر صعودی مصرف آن در كشور محتاج استدلال نیست ، نگاهی كوچك به آمار و ارقام موجود در این زمینه ، حاكی از مصرف بالای انرژی و عدم توجه به مساله بهره وری و بهینه سازی مصرف انرژی در كشور است .

با اعتقاد و تاكید بر این كه كوشش های اندك برای كاهش مصرف انرژی ، می تواند نتایج قابل توجهی را در سطح ملی به بار آورد ، بخش هایی كه بیشترین سهم را در میزان اتلاف انرژی كشور به خود اختصاص داده اند ذكر و متناسب با هر بخش ، پیشنهادها و راهكارهای علمی و عملی جلوگیری از اتلاف انرژی و تلاش در جهت بهره وری و بهینه سازی مصرف آن ارائه شده اند . این بخش ها عبارتند از : مصارف خانگی ، حمل و نقل و بخش صنعتی .

 


فرایند تولید پشم سنگ

 

چرخه تولید پشم سنگ پشم سنگ یك ماده كاملا طبیعی ، به شكل پشم ریسیده شده است ، كه از سنگ به دست می آید . پشم سنگ ماده ای طبیعی است ، كه از یكی از فراوان ترین مواد روی كره زمین ، گدازه های سنگ های آتشفشانی كه بیش از 200 میلیون سال عمر دارند ، به دست می آ ید . این سنگ ها طبقه بندی و به اندازه مناسب خرد می شوند . سپس با كك و سرباره مخلوط شده و در كوره ای با دمای 1500 درجه سانتی گراد ذوب می شوند.

ماده مذاب به سوی یك سری چرخ های در حال گردش هدایت می شود ، تا در آنجا به شكل پشم ریسیده شود. این پشم از ماشین ریسندگی وارد محفظه ای می شود ، كه در آن مقدار كمی رزین و روغن های معدنی به آن اضافه می شود. این كار رشته ها را به هم متصل كرده و همچنین آن ها را ضد آب می كند .

در این مرحله پشم به صورت تشكی است ، كه به كوره هایی هدایت می شود ، تا در آنجا فرآوری و فشرده شود. سپس به شكل ها و اندازه های مختلفی بریده می شود ، تا بتواند با روكش هایی از مواد دیگر تلفیق شده و محصولات تخصصی و استاندارد برای گستره وسیعی از مصارف بوجود آورد.

1) خرد كردن سنگ توسط سنگ شكن

2) انتقال سنگ های خرد شده به دستگاه سوند و برگرداندن خرده سنگ های درشت تر از دانه بندی 10 تا 25 سانتی متر دوباره به دستگاه سنگ شكن

3) ذوب كردن خرده سنگ ها در كوره تحت دمای 1400 درجه سانتی گراد

4) تولید الیاف سنگ توسط ریزش سنگ مذاب شده

5) پاشش روغن گیاهی بر روی الیاف سنگ جهت نرم شدن آنها سپس بافت پتوی از آنها باضخامت معین

6) دوخت پتو ( درصورت تیار )

7) اضافه كردن پوشش كاغذی و چسباندن آن برروی پتو

8) برش طولی وعرضی پتو توس طارهدیسكی و گیوتین

9) رول و بسته بندی كردن محصول

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید پشم سنگ

 

• سنگ شکن

• نقاله

• سرند

• قسمت کوره

• تابلوها

• قسمت تولید پتو

• تجهیزات مکش

• تجهیزات کارگاهی

 

:: دانلود طرح توجیهی تولید پشم سنگ

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید پشم سنگ ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool