جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید گاز بتن سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید گاز بتن را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
گاز بتن یکی از مصالح مهم و کارآمد در صنعت ساختمان مدرن است و دارای کاربرد های متنوعی در دیوارهای جداکننده ، سقف های پوشاننده ، صفحات انعطاف پذیر پل ها ، عناصر پیش تنیده و پس تنیده و ... می باشند .
نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید گاز بتن
به طور عمده روش های سبک سازی ساختمان ، به دو دسته تقسیم می گردند :
1) سبک کردن اجزای باربر ساختمان
2) سبک کردن سازه ساختمان
سبک کردن سازه ساختمان ، بخش عمده ای از مباحث مربوط به سبک سازی و تکنیک های رایج در مورد دستیابی به وزن مناسب ساختمانی را در بر می گیرد ، که شامل : شناخت مصالح سبک رایج در صنعت ساختمان ( در داخل و خارج کشور ) و تکنولوژی استفاده از آن ها ، معیار های ارزیابی ، میزان کارایی این مصالح به عنوان مصالح سبک و میزان تاثیر به کار گیری مصالح نو در کاهش وزن ساختمان هزینه و زمان مورد نیاز اجرای یک ساختمان .
تعریف مصالح سبک :
مصالح سبک به مصالحی اطلاق می شود ، که وزن مخصوص آن ها از نمونه های مشابه کمتر بوده و استفاده از آن ها به کاهش وزن کلی ساختمان بیانجامد . مصالح سبک در یک تقسیم بندی کلی به سه دسته تقسیم میشوند:
1) مصالح سبک سازه ای
2) مصالح سبک غیر سازه ای
3) مصالح سبک سازه ای سیستم ها
به آن دسته از مصالح گفته می شود ، که در موارد سازه ای در بنا به کار برده می شوند ، به سه نوع تقسیم می شوند:
1) بتونی
2) طبیعی
3) صنعتی
بتن سبک :
یکی از مصالح مهم و کارآمد در صنعت ساختمان مدرن است و دارای کاربرد های متنوعی دارد . قاب های ساختمانی چند منطقه و دیوارهای جداکننده ، سقف های پوشاننده ، صفحات انعطاف پذیر پل ها ، عناصر پیش تنیده وپس تنیده و بقیه اجزا از جمله این مواد هستند . در بسیاری از موارد فرم های معماری از تلفیق شده طرح های عملکردی می تواند به آسانی و بهتر از هر مصالح دیگر ، به وسیله بتن سبک حاصل شود .
انواع بتن سبک :
در یک تقسیم بندی کلی به سه دسته زیر تقسیم می شوند :
1) بتن سبک
2) بتن اسفنجی
3) بتن بدون ریز دانه
به کار گیری بتن سبک به عنوان یک نوع از مصالح ساختمانی نوین ، ضمن کاهش بار مرده ساختمان ، سرعت بسیار زیادی در اجرا به وجود می آورد .
مزایای استفاده از بتن سبک سازه ای عبارتست از :
برخورداری از امتیاز سرعت در نصب ، انطباق با هر نوع نقشه ساختمانی ، وزن کم ، مقاومت زیاد و به صرفه می باشد ( بتن مصرفی در دیوار های غیر باربر ) ، مصارف تیرآهن را حذف کرده ، یا به حداقل ممکن کاهش می دهد و انرژی مصرفی اولیه آن 10 درصد آجر هم حجم خود است . ( بتن سبک سازه ای ) دارای خاصیت ویژه ای از نظر ایزولاسیون در برابر حرارت وصداست .
( بتن های عایق حرارتی ) بتن سبک را میتوان از لحاظ هدف از کاربرد آن به سه دسته کلی تقسیم کرد: 1) بتن سبک سازه ای ، 2) بتن سبک مورد مصرف در واحد ، 3) بتن غیر سازه ای ( بتن عایق بندی و جداکننده )
کاربرد بتن سازه ای سبک ، در مرحله اول مبتنی بر ملاحظات اقتصادی است . انواع بتن سازه ای سبک را می توان با توجه به روش تولید آن ها بصورت زیر طبقه بندی کرد .
بتن سبک دانه:
با استفاده از سنگ دانه های سبک و متخلخل ، که وزن مخصوص ظاهری آن ها کمتر از 2/6 می باشد . این نوع بتن به عنوان بتن دانه سبک شناخته می شود .
بتن اسفنجی :
با ایجاد حفره های بزرگ در داخل بتن با ملات بدست می آید . این حفره ها باید به وضوح از حباب های فوق العاده ریز ناشی از حباب ریز قابل تشخیص باشند . انواع مختلف این نوع بتن با اسامی بتن اسفنجی بتن متخلخل وبتن کفی یا گازی شناخته می شوند .
بتن بدون ریز دانه :
با حذف ریز دانه ها از مخلوط ، بطوری که تعداد زیادی حفره های درونی در بتن ایجاد شود ، در این موارد معمولا درشت دانه های معمولی مورد استفاده قرار میگیرند . این نوع بتن بدون ریز دانه شناخته می شود .
بتن سبک دانه :
اولین تقسیم بندی را می توان بین سنگدانه های طبیعی و مصنوعی قائل گردید . گروه اصلی سنگدانه های سبک طبیعی عبارت است ، از دیاتومه سنگ پا پوکه سنگ جوش های آتش فشانی وتوف ، به استثنای دیاتومه همه این ها دارای منشا آتش فشانی .
سنگ دانه های طبیعی :
سنگ دانه های مصنوعی ، رس ، شیل و اسلیت منبسط شده ورمیکولیت سر باره کوره ای سنگدانه کلینگر وپس مانده زغال کک .
بتن های بدست آمده از سنگ دانه های سبک به سه دسته تقسیم می شوند :
بتن سازه ای :
از رس وشیل منبسط شده و به روش خاکستر های کلوخه ای ، خاکستر بادی گندوله ای و سر بار منبسط شده ورس ، اسلیت و شیل منبسط شده بدست می آید .
بتن با مقاومت متوسط ( نیمه سازه ای ) : از پوکه سنگ ها و سنگ های آتشفشانی تولید می شود ، بتن جدا کننده بتن از پرلیت و ورمیکولیت حاصل می شود .
بتن سبک با سبکدانه پلی استایرن : نمونه موردی از سنگ دانه های سبک تولید داخل ، سنگ دانه های سبک لیکا
ویژگی های عمومی دانه های لیکا :
بافت متخلخل دانه های لیکا که از انبساط خاك رس و در نتیجه ایجاد ومحبوس شدن گازها در توده خمیری روان در دمای حدود 1200 در جه سانتی گراد به وجود می آید . از خصوصیات اساسی این دانه ها می باشد .
مواد اولیه مورد نیاز ، جهت اجرای این طرح توجیهی تولید گاز بتن عبارتند از
• ماسه
• سیمان
• پودر آلومینیوم
• آب گرم
• افزودنی ها شامل PVC و سیلیس و ...
• گاز مخصوص
ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید گاز بتن
• سیستم درصد بندی ( Aqqreqate ) محل تحمیل ماسه میکرونیزه شده .
• سیستم حاضر کننده سیمان
• قالب های محصول به ابعاد 60cm×120×120
• دستگاه جمع آوری محصول
• جرثقیل متحرك به ظرفیت حداقل 3 تن .
• سیستم مخلوط کننده گاز
• میکسر مواد ( گروه میکسر )
• تونل متحرك ( زنجیر موتور )
• سیستم اتوماتیک و الکترونیک
• گرمکن آب
• کمپرسور هوا
• اندازه گیری و برش
• مونتاژ و راه اندازی سیستم
• مخلوط کن لرزاننده ( بونکر )
• خرد کن
• الک لرزاننده 2 طبقه
• بونکر ذخیره سازی
• سیستم حمل به بالا
• ریموت الکتریکی کنترل کننده
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید گاز بتن
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید گاز بتن ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.