طرح توجیهی تولید پلی وینیل الکل PVA سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Polyvinyl alcohol

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پلی وینیل الکل PVA سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید پلی وینیل الکل PVA را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید. پلی وینیل الکل ، یک پلیمر پلی هیدروکسی است که به عنوان یک رزین سنتزی محلول در آب در جهان تولید می شود .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پلی وینیل الکل


 

پلی وینیل الکل به فرمول شیمیایی CH3CHOH(CH2-CHOH)n از هیدرولیز پلی وینیل استات حاصل می شود ( پلی وینیل استات از پلیمریزاسیون وینیل استات مونومر بدست می آید ) .

پلی وینیل الکل ، یک پلیمر پلی هیدروکسی است که به عنوان یک رزین سنتزی محلول در آب در جهان تولید می شود . خصوصیات فیزیکی پلی وینیل الکل توسط وزن مولکولی و درجه هیدرولیز آن ها کنترل می شود . آب مهمترین حلال برای پلی وینیل الکل است . پلی وینیل الکل به مقدار زیادی در حلال های قطبی و آب دوست مانند آب ، استامید و گلیکول محلول می باشد . به طور کلی میزان حلالیت بهینه در پلی وینیل الکل هایی که درجه هیدرولیز آنها 89-87 درصد است ، حاصل می شود .

انواع کامل هیدرولیز شده فقط در آب داغ و یا در حال جوش محلول هستند ، در حالی که انواع جزیی هیدرولیز شده در دمای اتاق محلول اند . پلی وینیل الکل برای چسبندگی استثنایی به سطوح سلولزی دارای شهرت است . تمامی انواع پلی وینیل الکل ها چسبندگی خوبی با مواد آب دوست از خود نشان داده اند . اما در این میان ، انواع کامل هیدرولیز شده از سایر انواع پلی وینیل الکل ها بهتر عمل می کنند .

فقط پلی وینیل الکل جزیی هیدرولیز شده دارای چسبندگی خوبی به سطوح آ ب گریزی مانند شیشه و فلزات و خیلی از پلاستیک ها است . پلی وینیل الکل های کاملا هیدرولیز شده دارای بیشینه مقاومت در برابر آب هستند . ویسکوزیته محلول های پلی وینیل الکل جزیی هیدرولیز شده در محدوده وسیعی از غلظت در دماهای نگهداری بالا ثابت است . اما ویسکوزیته محلول های غلیظ پلی وینیل الکل کامل شده ، وقتی در دمای اتاق نگهداری شوند ، به آهستگی ( طی چند روز ) افزایش می یابد .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پلی وینیل الکل


 

طبق اطلاعات موجود در کتاب " آمار صادرات و واردات گمرك جمهوری اسلامی ایران " ، حقوق ورودی برای پلی الکل وینیلیک ، حتی حاوی گروه های استات غیر هیدرولیزه ، 4 می باشد .

همچنین در حال حاضر به دلیل وارداتی بودن چسب های PVA ، اولویت تولید این محصول برای مصارف داخل کشور می باشد و در صورت رفع نیاز داخلی و مناسب بودن قیمت فروش محصول در مقایسه با قیمت جهانی آن ، می توان به صادرات این محصول پرداخت .

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید پلی وینیل الکل


 

مشخصات استاندارد ASTM برای چسب ها عبارتند از :

ASTM D-1144 ،ASTM D-2093 ،ASTM D-3163 ، ASTM D-1916

چند نمونه از استانداردهای ملی قابل اشاره برای چسب ها نیز عبارتند از :

• چسب ها - روش های آزمون مقاومت اتصالات چسب در برابر آب یا رطوبت : 4858

• چسب ها - روش های آزمون تعیین مقاومت اتصالات چسب در برابر مواد شیمیایی : 5054

• چسب ها - تعیین میزان نفوذ چسب روش آزمون : 6647

• چسب ها - روش اندازه گیری استحکام برشی پیوند چسب با اعمال نیروی فشاری : 6648

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پلی وینیل الکل


 

پلی وینیل الکل یکی از پلیمرهای سازگار با طبیعت و محلول در آب است ، که دارای خواص بسیار عالی و همچنین خواص امولسیون کننده در محیط می باشد . مقاومت بسیار عالی شیمیایی و خواص فیزیکی رزین پلی وینیل الکل باعث استفاده بسیار وسیع این رزین در صنعت شد . این پلیمر یک چسب بسیار مرغوب بوده و مقاومت بسیار خوبی درمقابل حلال ها ، روغن و گریس دارد . فیلم تهیه شده از پلی وینیل الکل ، قدرت کشسانی بسیار عالی داشته و مقاومت ویژه آن نیز بسیار بالا است .

استفاده بسیار مهم پلی وینیل الکل در صنعت در صنایع نساجی ، چسب سازی ، کلوئیدهای محافظت کننده برای پلیمریزاسیون امولسیونی و تهیه پلی وینیل بوتیرال و روکش های کاغذ می باشد . حجم زیادی از استفاده از این پلیمر در هنگامی است که به عنوان اضافه شونده در سیمان و یا بتون های اتصال ، در صنعت ساختمان بکار می رود . همچنین این پلیمر پر مصرف برای محافظت کردن رخت های بیمارستانی ، حشره کشها و کشنده های آفات نباتی بکار می رود .

علاوه بر آن این پلیمر درصنایع آرایشی ، در صنایع روکش کاری و در ساخت و پوشش دهی صفحات چاپ جهت جلوگیری از سایش استفاده فراوان دارد . پلی وینیل استات می تواند طبق واکنش ترانس استریفیکاسیون هیدرولیز یا آمینولیز به پلی وینیل الکل تبدیل شود . از نظر اقتصادی مهمترین واکنش همان ترانس استریفیکاسیون است ، که به سیستم مقداری اسید و باز به عنوان کاتالیست اضافه می شود . اما مهمترین کاربرد پلی وینیل الکل در ساخت انواع چسبها ، رنگ ها و ورنی های می باشد .

 


بررسی کالاهای جایگزینی و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول تولید پلی وینیل الکل


 

برای محصول فوق در حال حاضر کالای جایگزینی وجود ندارد و تقریبا برای چسباندن کاغذ سیگار در کارخانجات تولید سیگار (چه در داخل کشور و چه در خارج از کشور) از چسب پلی وینیل الکل استفاده می- شود .

اهمیت استراتژیکی پلی وینیل الکل :

کالاهای استراتژیک ، کالاهایی هستند که در صورت عدم تأمین و توزیع آن در کشور باعث ایجاد مشکلات سیاسی و اقتصادی شدیدی در کشور می گردند و کشور را با بحران مواجه می سازند .

عدم تولید و ساخت پلی وینیل الکل ، باعث ایجاد مشکلات سیاسی و اقتصادی شدیدی نمی گردد ، اما با توجه به نوع کاربرد این محصول ( که در ساخت نخ سیگار به کار می رود ) ، عدم تأمین آن مشکلات فراوانی را برای کشور به وجود می آورد ، که اهمیت آن بسیار زیاد و در حد مشکلات به وجود آمده ناشی از عدم تأمین کالاهای استراتژیک می باشد . بنابراین به عنوان یک کالای شبه استراتژیک محسوب می شود .

همچنین با توجه به اینکه آمار مصرف سالانه سیگار در کشور بسیار بالا می باشد و بازار مناسبی در داخل کشور وجود دارد ، در صورتی که محاسبات اقتصادی تولید این محصول مطلوب باشد ، احداث این کارخانه اکیدا توصیه می گردد .

کشورهای عمده تولیدکننده پلی وینیل الکل:

چین ، ژاپن و ایالات متحده بزرگترین کشورهای تولیدکننده و مصرفکننده پلی وینیل الکل در سراسر جهان می باشند . سطح تولید بالا با تمرکز بر صادرات در ژاپن و ایالات متحده مورد توجه می باشد . تولید و مصرف در چین حدود نیمی از مصرف جهان را شامل می شود .

 


فرایند تولید پلی وینیل الکل

 

برای تولید پلی وینیل الکل دو انتخاب وجود دارد :

1- تولید پلی وینیل الکل از پلی وینیل استات

2- تولید پلی وینیل الکل از وینیل استات مونومر

با توجه به بررسی های اقتصادی انجام شده ، اگرچه هزینه سرمایه گذاری واحد تولید پلی وینیل الکل از وینیل استات مونومر بیشتر از هزینه سرمایه گذاری واحد تولید این پلیمر از پلی وینیل استات است .

ولی به دلیل ارزش افزودهای که از تبدیل وینیل استات به پلی وینیل استات حاصل می شود ، قیمت تمام شده پلی وینیل استات تولیدی بسیار کمتر از وقتی خواهد بود که بخواهیم پلی وینیل استات را از تولید کننده های آن خریداری کنیم . در نتیجه قیمت تمام شده پلی وینیل الکل کاهش یافته و در نهایت باعث توجیه پذیر بودن پروژه می گردد . پلی وینیل الکل از هیدرولیز پلی وینیل استات بدست می آید . پلی وینیل استات از پلیمریزاسیون وینیل استات در متانول حاصل می شود .

بازده محصولات در راکتور اول ( راکتوری که پلیمریزاسیون اولیه در آن انجام می گیرد ) بیش از 30 درصد است و در راکتور آخر به 65-60 درصد می رسد . وینیل استات باقی مانده و متانول گرم وارد بخش عاری سازی می شود . با این سیستم مواد بازدارنده ( مثل هیدرازین ، هیدروکینون و . . . ) اضافه شده تا محلولی حاصل گردد ، که در محیط برج عاری سازی ، عملیات پلیمریزاسیون انجام ندهد .

بخارات وینیل استات و متانول از برج عاری ساز خارج شده ، کندانس و سرد گردیده و سپس دوباره برای بازیابی برگشت داده می شود . مونومرهای واکنش نداده ، از محلول حاصل جدا شده تا جهت مرحله بعد آماده گردد . در مرحله بعد عملیات ژل شدن صورت می گیرد . ژل حاصل به قطعات کوچک تقسیم و محصول هیدرولیز شده شستشو داده شده و خشک می گردد .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید پلی وینیل الکل

 

- راکتور

- کندانسور و بویلر

- برج عاری سازی

- تجهیزات حرارتی

- تجهیزات انتقال ( پمپ ها ، تسمه نقاله و . . . )

- تانک های ذخیره سازی

- سردخانه و سیستم های سرمایشی

- تجهیزات آزمایشگاهی

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پلی وینیل الکل PVA

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید طرح توجیهی تولید پلی وینیل الکل PVA ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.