طرح توجیهی تولید لوله و اتصالات پلی اتیلن سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

PE pipe

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید لوله و اتصالات پلی اتیلن سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید لوله و اتصالات پلی اتیلن را که آرشیوی و مربوط به سال های گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

لوله پلی اتیلن از اولین لوله های پلاستیكی ساخته شده می باشد ، که از موارد کاربرد آن می توان آبرسانی و آبیاری مزارع ، آبیاری قطره ای ، انتقال فاضلاب شهری ، ساختمانی و پسآبهای صنعتی اشاره کرد .

علاوه بر موارد ذکر شده چند سال است كه در خدمات مهندسی شبكه های گاز رسانی بحث جایگزینی پلی اتیلن به جای فولاد در سیستم توزیع گاز مورد توجه قرار گرفته و طراحی و اجرای شبكه های توزیع گاز شهری توسط لوله و اتصال های پلی اتیلن انجام می گیرد . این تكنیك بر مبنای حداكثر استفاده از كیفیت های ویژه پلی اتیلن بنا نهاده شده است .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لوله و اتصالات پلی اتیلن


 

لوله پلی اتیلن از اولین لوله های پلاستیكی ساخت بشر پس از لوله های ( پلی وینیل كلراید ) می باشد. اولین كارخانه لوله و اتصالات پلاستیكی در ایران كارخانه پلیكا كرج بوده كه لوله و اتصالات پی وی سی را تولید نمود كه به همین واسطه تمامی لوله های پلاستیكی در ایران به لوله پلیكا مشهور گردید . محصول مورد بررسی در این طرح لوله و اتصالات پلی اتیلن كه كد آیسیك ٣ آن ٢٥٢٠١٢٢٢ می باشد .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لوله و اتصالات پلی اتیلن


 

• آبرسانی و آبیاری مزارع

با نظر به شرایط جغرافیایی و اقلیمی كشورمان ، همواره كمبود آب در اقصی نقاط كشور وجود داشته لذا با استفاده از لوله های پلی اتیلن جهت آبرسانی از مصرف بیش از اندازه اتصالات و از هدر رفتن آب در مسیر خط لوله جلوگیری می گردد .

• آبیاری قطره ای

یكی از جدیدترین روشهایی كه جهت افزایش تولیدات كشاورزی بوجود آمده است آبیاری قطره ای می باشد. با استفاده از این روش آب فقط به گیاهان مورد نظر خواهد رسید و از هدر رفتن آن در مناطقی كه با كمبود آب مواجه می باشند جلوگیری خواهد شد .

• انتقال فاضلاب شهری ، ساختمانی و پساب های صنعتی

امروزه در كشورهای پیشرفته جهان جهت انتقال آب باران و فاضلابهای ( شهری ، خانگی و كارخانجات ) از لوله های پلی اتیلن سنگین HDPE استفاده می نمایند و علت این امر مقاومتی است كه این نوع لوله ها در برابر مواد شیمیایی دارند .

علاوه بر موارد فوق یك بازار جدید مصرف برای لوله ها و اتصالات پلی اتیلن استفاده از آنها در شبكه توزیع گاز می باشد . از بدو ورود گاز به دنیای مصرف، بسیاری از كشورها به دنبال تكنیك های جدید توزیع آن از راه شبكه های گازرسانی بوده اند. در گذشته لوله های فولادی و سپس لوله های پوشش دار در شبكه های توزیع گاز استفاده می شد.

اگرچه كاربرد لوله های فولادی پوشش دار رضایت بخش و از خواص مكانیكی خوبی برخوردار بود ، اما استفاده از آن مشكلات متعددی به ویژه مساله حفاظت از زنگ را دربرداشت. با توجه به این امر تلاش مهندسان گاز برای استفاده از لوله هایی با قدرت شكل پذیری بیشتر و شكنندگی كمتر كه دارای خواص فیزیكی خوبی باشد و تحت تاثیر خوردگی نیز قرار نگیرد، منجر به كاربرد نوع خاصی از پلیمرها به نام پلی اتیلن شد.

استفاده از لوله های پلی اتیلن در جهان از حدود ٣٠ سال پیش به شدت گسترش یافت . این كار در حقیقت جواب كاملی به توسعه سیستم توزیع گاز با فشار متوسط است. در سال ١٩٨٥طول لوله های پلی اتیلن در فرانسه برای خطوط اصلی و انشعاب های آن حدود 33 هزار كیلومتر و تعداد اتصال های الكتروفیوژن به كار رفته رقمی حدود 13 میلیون بوده است.

چند سال است كه در خدمات مهندسی شبكه های گاز رسانی بحث جایگزینی پلی اتیلن به جای فولاد در سیستم توزیع گاز مورد توجه قرار گرفته و طراحی و اجرای شبكه های توزیع گاز شهری توسط لوله و اتصال های پلی اتیلن انجام می گیرد . این تكنیك بر مبنای حداكثر استفاده از كیفیت های ویژه پلی اتیلن بنا نهاده شده است.

در مقام مقایسه می توان گفت كه این نوع لوله از مزایا و برتری های بی شماری نسبت به لوله های فولادی برخورداراست ، به طوری كه استفاده از تكنولوژی پلی اتیلن برای توزیع گاز ، علاوه بر سرعت كار و سهولت اجرایی ازلحاظ اقتصادی و طول عمر و... نیز مقرون به صرفه است .

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید لوله و اتصالات پلی اتیلن


 

لوله های پلی اتیلن دارای دو استاندارد ملی و جهانی می باشد. استاندارد ملی ویژگی های پلی اتیلن برای آبرسانی نخستین بار در سال ١٣٥٣ تدوین و در كمیسیون فنی پلاستیك ایران برای اولین مرتبه مورد تجدید نظر قرار گرفت و در اسفند ماه ١٣٥٦ تصویب و به عنوان استاندارد رسمی ایران در زمینه لوله های پلی اتیلن آبرسانی تعیین و مورد استفاده قرار گرفت. استاندارد مذكور مشخصات لوله های پلی اتیلن آبرسانی با وزن مخصوص كم ، متوسط و زیاد را شرح می دهد .

از جمله مواردی كه در استاندارد ملی ایران مورد توجه قرار گرفته و می بایستی هر نوع تولید لوله پلی اتیلن مشمول آن گردند ، خصوصیات ، طبقه بندی ، رده بندی فشار لوله ها، نشانه گذاری و بسته بندی می باشد. همچنین از جمله مواردی دیگر مواد افزودنی به پلی اتیلن از جمله آنتی اكسیدان و دوده می باشد كه تركیبات وزنی آنها بایستی دقیقاً مشخص گردد . بر اساس این استاندارد مقدار درصد مواد ضد اكسیدان نباید از سه درصد وزنی تركیب بیشتر باشد.

همچنین همانطور كه قبلاً گفته شد مقدار وزن دوده مصرفی حداكثر5/2 درصد با 5/0 - + درصد وزنی تركیب باشد. دوده به كار رفته نیز بایستی دارای مشخصاتی خاص باشد كه در كتابهای مربوط به استانداردهای لوله های پلی اتیلن آمده است. از نظر مواد اولیه مصرفی برای ساخت لوله نیز باید گفت كه مواد مصرفی بایستی دارای وزن مخصوص های تعیین شده باشند .

علاوه بر استاندارد مواد و آزمایشات مربوط به آنها ابعاد ( قطر خارجی ) لوله می بایستی متناسب با ضخامت جداره لوله باشد. ضخامت جداره نیز بر اساس فشار اسمی تعیین شده مربوط به هر اندازه در جداولی مشخص گردیده كه تولید كننده لوله ملزم به رعایت آنها می باشد. مشخصات دیگر استاندارد لوله های پلی اتیلن كه می بایستی مورد توجه قرار گیرد عبارتند از :

• تغییرات طول لوله در اثر حرارت

چنانچه نمونه ای از لوله تحت آزمون تغییرات اثر درجه حرارت قرار گیرد تقلیل طول لوله پس ازحرارت دادن نباید بیش از ٣ درصد اندازه اصلی نمونه آزمایش شده باشد .

• فشار هیدروستاتیكی قابل تحمل

یك قطعه از لوله كه تحت آزمون فشار هیدروستاتیكی قرار می گیرد می بایستی پس از یك ساعت تحت فشار مداوم و یكنواخت بتواند تنش لازم به شرح زیر را در شرایط ٢٠ درجه سانتیگراد تحمل نماید .

بر اساس استاندارد تعیین شده مقدار استحكام كششی لوله پلی اتیلن نرم نبایستی كمتر از ١٥، لوله های پلی اتیلن متوسط كمتر از ١٨ و لوله های پلی اتیلن سخت نبایستی كمتر از ٢١ مگا پاسكال باشد .

• شكنندگی حاصل از تنش محیطی

مقدار تنش شكنندگی لوله های آبرسانی پلی اتیلن نبایستی كمتر از 8/2 مگا پاسكال باشد. علاوه بر آنچه كه گفته شد در استاندارد ملی ایران شاخص های دیگری نیز برای ساخت لوله و اتصالات پلی اتیلن مدنظر بوده كه شاخص ذوب ، فشار قابل تحمل در درجه حرارت بالا و بسته بندی و نشانه گذاری را می توان نام برد .

از نظر استاندارد جهانی باید گفت كه متداول ترین استاندارد جهانی لوله و اتصالات پلی اتیلن ، ASTM استاندارد می باشد كه در آن بیش از ده مورد برای آزمایش و ارزیابی خصوصیات پلی اتیلن مصرفی در لوله و تعدادی پیشنهاد دیگر جهت اتصالات و نصب لوله های پلی اتیلن مبنای عمل قرار گرفته است.

همچنین استانداردهای BSI و DIN نیز از جمله استانداردهای مهم و مورد استفاده جهانی می باشد كه هر كدام دارای شماره های مخصوص از نظر مواد اولیه و نوع آزمایشات بوده و برای صادرات لوله بایستی مورد عمل قرار گیرد . در حال حاضر شركتهای داخلی بر اساس استاندارد ملی و استاندارد آلمان DIN ٨٠٧٤ محصولات خود را تولید می نمایند .


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لوله و اتصالات پلی اتیلن


• کشور های عمده تولید کننده لوله و اتصالات پلی اتیلن

مناطق امریكای شمالی ( عمدتاً ایالات متحده) ، اروپای غربی و كشورهای آسیایی بجز خاور میانه ( عمدتاً ژاپن و كره جنوبی ) بیشترین تولید لوله و اتصالات پلی اتیلن را درجهان دارند .

• کشور های عمده مصرف کننده لوله و اتصالات پلی اتیلن

مناطق پیشرفته و توسعه یافته مانند امریكای شمالی ، اروپای غربی و كشورهای آسیایی بجز خاور میانه ( عمدتاً ژاپن و كره جنوبی) بیشترین مصرف لوله و اتصالات پلی اتیلن را دارا می باشند .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لوله و اتصالات پلی اتیلن


 

• شرایط واردات لوله و اتصالات پلی اتیلن

واردات این محصول طبق تعرفه ٣٩١٧٢١٠٠ صورت می گیرد كه طبق مقررات صادرات و واردات بازرگانی در سالهای اخیر شرایط واردات آن به صورت زیر بوده است .

• شرایط صادرات لوله و اتصالات پلی اتیلن

لوله و اتصالات پلی اتیلن از جمله محصولاتی بوده كه ممنوعیت صادراتی نداشته و با توجه به ارزش افزوده بالایی كه دارد از نظر صادرات نیز تحت حمایتهای دولتی قرار می گیرد. آمارها نشان میدهد كه با توجه به سبك بودن این محصول صادرات آن در مسافتهای طولانی شاید مقرون به صرفه نباشد و بیشتر صادرات به كشورهای همسایه و كشورهای تازه استقلال یافته می باشد. حمل و نقل این محصول هم به صورت زمینی از طریق كامیون و قطار و هم به صورت هوایی و دریایی صورت می گیرد .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لوله و اتصالات پلی اتیلن


 

دنیای امروز دنیای توسعه ، صرفه جویی در مصارف انرژی و دنیای پایین آوردن قیمت تمام شده و بالا بردن ارزش افزوده كالا می باشد . آب به عنوان یكی از سرمایه های ملی هر كشوری نقش تعیین كننده ای در اقتصاد داشته و استفاده صحیح و كارآمد از آن مستلزم وجود ابزار آلات مناسب می باشد. همانطور كه بیان شد از لوله و اتصالات پلی اتیلن عمدتاً در مصارف آبیاری كشاورزی و لوله كشی آب سرد منازل استفاده می شود .

بنابراین استفاده بهینه از آب موجب كاهش هزینه ها بوده و كمك شایانی به هزینه های اقتصادی می نماید . لوله كشی با لوله های پلی اتیلن در مصارف كشاورزی و خانگی و حتی صنعتی ( شبكه گاز رسانی) با توجه به هزینه كمتر آن نسبت به لوله های فلزی ، زیبایی و شكیل تر بودن آن ، سبكی و نصب راحت آن وتمامی مزایای كه در قسمت های قبلی بیان شد باعث می شود كه این محصول نقش مهم استراتژیكی در دنیای امروز داشته باشد .

استفاده از این لوله ها با توجه به قابلیت بازیافت مجدد آن باعث می شود كه وابستگی به فلزات كمتر شده و قدرت مانور بهتری در اتصالات و نحوه طراحی آن وجود داشته باشد كه مورد اخیر در طراحی سیستم لوله كشی برای مجتمع های بسیار بزرگ نقش تعیین كننده ای دارد .

 


فرایند تولید لوله و اتصالات پلی اتیلن

 

روش متداول تولید لوله های پلی اتیلن به چهار قسمت كلی شامل اختلاط – اكستروژن و شكل دهی ، سرد كردن و كشش و در نهایت بسته بندی تقسیم می گردد. در مرحله اختلاط پلی اتیلن گرانول از انبار به دستگاه توزین رفته و در آنجا به مقدار معین وزن شده و سپس همراه با كربن یا دوده ( به نسبت حداكثر 3 درصد وزنی ) به دستگاه مخلوط كن منتقل می گردد.

در دستگاه مخلوط كن این دو ماده و در صورت نیاز افزودنی های دیگر ( برای رسیدن به حالت مطلوب) به طور یكنواخت مخلوط گردیده و سپس توسط ظروف قابل حمل به قسمت اكستروژن فرستاده می شوند. دقت در عملیات توزین مواد مخصوصاً استفاده از دوده به میزان لازم و انجام عمل اختلاط یكنواخت حائز اهمیت بوده و بایستی بادقت كامل صورت گیرد . مواد مخلوط شده پس از حمل در قیف دستگاه اكسترودر ریخته می شود. بطور كلی اكستروژن عبارتند از :

تهیه یك ماده نرم از مواد موجود در قیف كه توسط حرارت و اعمال فشار صورت می گیرد ، و عبور این ماده از قالبهای مخصوص می باشد گرانول های پلی اتیلن سپس از قیف به قسمت تغذیه كننده می روند و توسط مارپیچ هائی به قسمت جلو و یا در حقیقت ناحیه ذوب مواد هدایت می گردند. در هنگام ذوب مواد حوضچه ای از ماده در بخش انتهائی مارپیچ تشكیل می شود .

عملیات ذوب مواد توسط المنت های حرارتی الكتریكی صورت گرفته و سپس تحت فشار به مرحله شكل دهی یا تیوپ سایزر می رود. در این قسمت علاوه بر لوازم هدایت شونده طبق برنامه ریزی تولید ، قالب مخصوص لوله ( دای ) نصب شده و لوله با قطر مورد نظر تولید می گردد.

قالبهای مورد استفاده از نوع كربن استیل بوده و لازم است به طور دقیق طراحی گردند چرا كه علیرغم سادگی آنها چنانچه درجهت بدست آمدن بهترین محصول طراحی و ساخته نگردند ، موجب از بین رفتن مواد و غیر یكنواختی محصول خواهد شد. لوله ای كه بدین ترتیب بدست می آید وارد مرحله سوم یعنی سرد كردن و كشش می شود. به منظور جلوگیری از شكستگی لوله در مسیر تولید و هدایت به جلو در این قسمت توسط لوله كش به ناحیه خنك كننده برده شده و درآنجا توسط جریان آب خنك می شود.

پس از انجام عملیات خنك شدن ، لوله وارد دستگاه كشش لوله می گردد. این دستگاه كه پس از سیستمهای خنك كننده نصب می شود به صورتهای مختلف تولید گردیده و معمولی ترین آن كه در طرح حاضر نیز مورد استفاده قرار می گیرد از دو تسمه انتقال با قطعات مربوطه تشكیل شده است.

در مرحله نهائی كه مرحله بسته بندی است ابتدا لوله هائی كه بدین ترتیب تولید گردیده و توسط دستگاه كشش به جلو رانده شده و كار یكنواخت شدن آنها به اتمام رسیده است ، روی دستگاه جمع كن لوله جمع آوری شده و برای انتقال به بازار به انبار فرستاده می شوند . در اینجا یادآوری می شود كه لوله های تولیدی به صورت حلقه های دوار جمع شده و از نظر طول و وزنمتفاوت می باشند .

برای مثال لوله های 110 میلیمتری در حلقه های 208 كیلوگرمی ، لوله های 90 میلیمتری در حلقه های ١٣٩ كیلوگرمی و لوله های 50 میلمتری در حلقه های 88 كیلوگرمی بسته بندی می گردند . اضافه می نماید كه پس از حركت لوله ها به دور قرقره های نگهدارنده و جمع كننده لوله و در زمانیكه به وزن گفته شده رسید انجام عملیات برش توسط تیغه متحرك و یا اره دوار صورت می پذیرد .

لوله های با ضخامت كم توسط تیغه و لوله های با ضخامت بیشتر توسط اره دوار برش داده می شوند و پس از تكمیل جمع كن اول به جمع كن دوم انتقال می یابند. دستگاههای پیچش به یك كنترل كننده سرعت مجهز بوده تا عمل بسته بندی یكنواخت انجام گرفته و از لهیدگی و شكستگی لوله جلوگیری به عمل آید .

• روش تولید اتصالات لوله های پلی اتیلن

لوله های آبرسانی معمولاً در مناطق مورد استفاده بایستی به وسیله رابط هائی به یكدیگر متصل گردند . تا بتوان آب را از مخزن اصلی به نقاط توزیع نمود. این ارتباط شامل لوله های هم قطر با یكدیگر و اتصال قطره چكانها در آبیاری قطره ای می گردد. برای انجام این عمل لازم است اتصالات لازم در اندازه های مختلف تولید گردیده و قطره چكانهای لازم ساخته شود. نوعی از اتصالات نیز اتصال لبه دار می باشد كه برای اتصال لوله با یكدیگر صورت گرفته و به وسیله حرارت دادن قابل اتصال خواهد بود.

برای تولید اتصالات لوله های پلی اتیلن و یا قطره چكانها از روش تزریق استفاده می گردد. در این روش توزین و آماده سازی مواد پلی اتیلن و كربن آنها را در مخلوط كن بهم زده تا به اندازه كافی به صورت ماده یكنواخت درآید. سپس توسط كارگر به قیف دستگاه تزریق ریخته شده و از آنجا توسط یك مارپیچ به جلو هدایت گردیده و در یك سیلندر گرم و تحت فشار عمل ذوب انجام پذیرفته و مواد با فشار به داخل قالب مربوطه تزریق می گردد .

قالب توسط گیره انتهائی ماشین تا هنگامی كه سرد شده و آماده جداسازی قطعه خواهد شد بسته بوده و پس از آن بازگردیده و قطعه اتصالات تولیدی به بیرون افتاده می شود.

دستگاههای تزریقی كه برای تولید این قطعات مورد استفاده قرار می گیرند عمودی و یا افقی می باشند و معمولاً دستگاههای عمودی را برای ساخت قطعاتی بكار می برند كه در داخل قطعه دیگری نظیر قطعات فلزی بایستی قرار گیرد. لیكن برای تولید قطعاتی كه بطور ساده انجام پذیر است نظیر اتصالات مورد نظر، نیاز به دستگاههای عمودی نبوده و ازدستگاههای چند حفره ای Cavity ) ) بوده و در هر تزریق قادر است

4 تا 6 قطعه را تولید و به بیرون پرتاب نماید . دستگاههای تزریقی دارای اندازه معینی برای تزریق می باشند كه در زمان ساخت با توجه به نوع قالب مورد استفاده و قدرت دستگاه ، مورد توجه قرار گرفته و برای خریدار روشن می گردد لیكن باید دانست كه به منظور انجام هرچه بهتر ساخت قطعه مقدار مواد تزریق شده نبایستی در هر مرتبه از دو سوم ظرفیت تزریق تجاوز نماید با دستگاههای تزریقی ساخت اتصالات یا قطره چكانها می توان قطعاتی از چند گرم تا چند صد گرم تولید نمود .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید لوله و اتصالات پلی اتیلن

 

• اكسترودر

• تسمه كشش

• ماشین برش

• ماشین تزریق

• قالب ها

• ماشین مخلوط كن

• آسیاب

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید لوله و اتصالات پلی اتیلن

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید لوله و اتصالات پلی اتیلن ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.