جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی صنعتی و معدنی کاملترطرح های توجیهی صنایع برق و الکترونیکطرح توجیهی تولید الکترود جوشکاری و دریایی سال 1400 + کامفار
طرح توجیهی تولید دی اکسید تیتانیوم یا تیتان سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf ) - 4.0 out of 5 based on 4 votes
امتیاز کاربر:  / 4
ضعیفعالی 

Titanium dioxide

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید دی اکسید تیتانیوم یا تیتان سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید دی اکسید تیتانیوم یا تیتان را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

عمده ترین مصرف تیتانیوم در صنایع به دو صورت فلزی و دی اكسید تیتانیوم می باشد . فلز تیتانیوم به عنوان یك فلز استراتژیک در موتور و ساختمان داخلی هواپیما ، تجهیزات حمل و نقل صنایع شیمیایی ، واحد های مولد برق ، صنایع آلیاژی ، ساخت زیر دریایی ها ، كارخانه های ساخت مواد شیمیایی ، دستگاه های خنك كننده نیروگاه های اتمی و حرارتی و ده ها مورد دیگر كاربرد دارد .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید دی اکسید تیتانیوم یا تیتان :


 

تیتانیم دركانیهای آناتاز ، بروسیت ، ایلمنیت ، پرووسكایت ، لئوكوكسن ، روتیل واشفن وجود دارد . از بین این كانیها تنها ایلمنیت ، روتیل و لئوككسن اهمیت اقتصادی دارند . عمده ترین مصرف تیتانیوم در صنایع به دو صورت فلزی و دی اكسیدتیتانیوم می باشد . مصرف فلزآن به دلیل مشكلات تهیه و خالص سازی آن مصرف چندانی ندارد ، اما درعوض مصرف اكسید آن بصورت TiO2 درصنعت كاربرد بسیار گسترده ای دارد.

بطوریكه 90 درصد از صنایع اولیه، مصرف كننده اكسید تیتانیوم می باشد . حدوداً 95٪ تیتانیم به شكل TiO2 مصرف می شود كه رنگدانه مفیدی در نقاشی ، كاغذ و پلاستیكها می باشد . لازم به ذكر است كه مصرف این محصول در رنگدانه ها با خلوص بالای 98% امكان پذیراست. لذا خالص سازی این محصول مهمترین بخش روسه می باشد كه متاسفانه در داخل كشور صورت نمی گیرد .

امروزه فلز تیتانیوم به عنوان یك فلز استراتژیك در موتور و ساختمان داخلی هواپیما، تجهیزات حمل و نقل صنایع شیمیایی، واحد های مولد برق، صنایع آلیاژی ، ساخت زیر دریایی ها ، كارخانه های ساخت مواد شیمیایی ، دستگاههای خنك كننده نیروگاه های اتمی و حرارتی و ده ها مورد دیگر كاربرد دارد .

مصرف عمده دی اكسید تیتانیوم در صنایع رنگ سازی به عنوان رنگدانه می باشد و همچنین این ماده در صنایع سرامیك ، پلاستیك ، كاغذ و الكترونیك كاربرد دارد . مصرف این ماده در كشورهای پیشرفته تقریبا 10 برابركشورهای در حال توسعه می باشد .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید دی اکسید تیتانیوم یا تیتان :


 

اكسید تیتانیم در صنایع رنگ سازی ، كاغذ سازی و پلاستیك به عنوان ماده رنگی ، براق كردن سطح فلزات ، لعاب ، لاستیك سازی ، شیشه ، فایبرگلاس ، سرامیك ، الكتروسرامیك و . . . مصرف می شود و كاربرد دارد . تنها در حدود 5 % تولید سالانه جهانی تیتانیوم صرف تولید فلز تیتانیوم شده و 95% باقیمانده در تولید ماده رنگ دی اكسید تیتانیوم مورد استفاده قرار می گیرد .

این ماده دارای دو شكل آلوتروپی روتیل و آناتازاست كه به واسطه رنگ سفید ، ضریب شكست بالا (94/2- 90/2)، درخشندگی عالی ، بی اثر ( خنثی بودن ) و مقاومت سایشی و حرارتی بالای آن ، درجه دیرگدازی بالا و توان زیاد درتوزیع وانتشار یكنواخت درتركیبات دیگر به عنوان عمده ترین ماده اولیه رنگ سفید در صنایع رنگ سازی ، كاغذسازی ، پلاستیك ، لاستیك و ... شناخته می شود .

• مصارف دارویی تیتان

پودر دی اكسید تیتان ( روتیل ) كه از آن پراكسید تیتان ، سالسیلات تیتان و تانات تیتان تهیه می كنند ، عملی همانند اكسید روی بر روی پوست بدن ایجاد می كند . دی اكسید تیتان برای التیام سوزش های پوستی مورد استفاده قرار می گیرد و منعكس كننده اشعه ماوراء بنفش خورشید است و بدین جهت در ساختن كرم ها و لوسیون های ضد آفتاب ( ضد سوختگی ) استفاده می شود . از پودر دی اكسید تیتان در ساخت قاب كپسول های دارویی و پوشش قرص ها نیز استفاده می شود .

• مصارف آرایشی تیتان

دی اكسید تیتان در ساخت وسایل آرایشی به كار می رود . تقریباً 95 % تیتان به فرم اكسید تیتان TiO2 مصرف می شود و یك رنگدانه دایمی و به شدت سفید رنگ با قدرت پوششی خوب در رنگ ها ، كاغذ و پلاستیك است .

استاندارد های قابل توجه دی اکسید تیتانیوم یا تیتان :

7484 : اكسید تیتانیم درمصارف رنگدانه

5322 : اكسید تیتانیم درمصارف بهداشتی

 


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید دی اکسید تیتانیوم یا تیتان :


 

• كشورهای عمده تولید كننده دی اکسید تیتانیوم یا تیتان

آفریقای جنوبی - استرالیا - كانادا – چین - اوكراین - نروژ

• كشورهای عمده مصرف كننده دی اکسید تیتانیوم یا تیتان

ایالات متحده آمریكا - اروپای غربی - چین - ژاپن - اروپای شرقی - برزیل - جمهوری كره – كانادا - هند - آمریكای جنوبی - تركیه

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید دی اکسید تیتانیوم یا تیتان :


 

• شرایط واردات دی اکسید تیتانیوم یا تیتان

دی اكسید تیتان جزو كالاهایی است كه واردات آن مجاز بوده و برای واردات این محصول و تركیبات آن قانون و شرایط خاصی قرار داده نشده است . اداره كل مقررات صادرات و ورادات وزارت بازرگانی بخشنامه شماره 8218472 مورخ 8/01/1382 را به شرح زیربه دفترثبت سفارشات و نظارت بر مبادلات بازرگانی ارسال نموده است :

احتراماً ، پیرو نامه های شماره 8117614 مورخ 01/01/1381 و شماره 8214322 مورخ 4/8/1382 و شماره 8216148 مورخ 4/9/1382 در خصوص ابلاغ فهرست كالاهای مشمول اجرای اجباری استاندارد و اقلام مشمول مصوبه مورخ 6/3/1380 هیات محترم وزیران به پیوست تصویرنامه شماره 75174 مورخ 52/9/1382 موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران بانضمام آخرین اصلاحات به عمل آمده در فهرست های مورد بحث راجع به ضوابط فنی واردات انواع مواد رنگزا و رنگدانه جهت اطلاع و اقدام مقتضی ارسال می گردد .

• شرایط صادرات دی اکسید تیتانیوم یا تیتان

به علت عدم تولید با خلوص زیاد دی اكسید تیتان در كشور ایران ، صادرات آن به صورت محدود و به صورت مواد اولیه با درصد خلوص پایین و بالطبع با قیمت بسیار پایین تر صورت می گیرد .

اهمیت استراتژیک دی اکسید تیتانیوم یا تیتان

با توجه به اهمیت و مصرف فوق العاده كاغذ ، پلاستیك و بالاخص رنگ در صنعت امروز جهان و افزایش چشمگیر تقاضا ، بومی بودن صنعت مذكور گامی مؤثر در صنعت كشور خواهد بود . افزایش قیمت این محصول و همچنین افزایش تقاضای آن ، اهمیت این ماده شكل تازه ای به خود گرفته است .

 


فرایند تولید دی اکسید تیتانیوم یا تیتان :

 

فرآيند توليد سرباره غني اكسيد تيتانيوم شامل احياء و ذوب كنستانتره ايلمنيت به همراه آنتراسيت به عنوان ماده احياء كننده در كوره قوس الكتريك است . در طي فرآيند احياء و ذوب در دماي بالا، آهن موجود در كنستانتره توسط كربن احياء شده و توليد چدن مي كند . با خروج آهن از تركيب كنستانتره، اكسيد تيتانيوم به همراه ديگر تركيبات احياء نشده، وارد سرباره شده و سرباره غني از اكسيد تيتانيوم توليد ميشود .

بدين ترتيب علاوه بر افزايش عيار اكسيد تيتانيوم درسرباره ، آهن به عنوان يك محصول جانبي قابل مصرف در صنايع ريخته گري تبديل ميشود . بدين ترتيب كنستانتره ايلمنيت حاوي حدود 45 درصد اكسيد تيتانيوم به محصول سرباره غني اكسيد تيتانيوم حاوي 57-80 درصد اكسيد تيتانيوم شده و تركيبات مضر آن در توليد پيگمنت نيز كاهش مي يابد . فرآيند توليد سرباره غني اكسيد تيتانيوم شامل فرآوري مواد اوليه ، احياء و ذوب ، فرآوري سرباره و چدن و تصفيه گاز است .

مواد اوليه شامل كنستانتره ايلمنيت و آنتراسيت با دانه بندي مناسب در انبار مواد اوليه ذخيره شده و به مرور مصرف ميشود . بخشي از مواد اوليه پس از آسياب كردن در واحد گندله سازي با افزودن چسب و آب به گندله تبديل شده و پس از خشك كردن در مخازن روزانه كوره ذخيره ميشود . رطوبت آنتراسيت مصرفي در فرآيند گندله سازي ، در خشك كن حذف ميشود . بخش ديگري از كنستانتره و آنتراسيت مستقيما " به مخازن روزانه انتقال مي يابد .

در مخازن روزانه كنستانتره ، آنتراسيت و گندله كنستانتره - آنتراسيت با نسبت هاي معين وزن شده و مخلوط آنها به كوره منتقل شده و توسط لوله هاي باردهي وارد كوره ميگردد . به علت دماي بالا در كوره و اختلاف چگالي ، سرباره و چدن از هم جدا شده و به صورت متناوب به صورت مذاب از كوره تخليه مي شوند . سرباره ژل از سرد كردن توسط پاشش آب ، شكسته و خرد ميگردد .

پس از حذف ذرات چدن باقيمانده توسط جدا كننده مغناطيسي ، سرباره در انبار محصول ذخيره شده و در واحد توليد پيگمنت مورد استفاده قرار ميگيرد . چدن مذاب پس از حذف گوگرد و تنظيم تركيب به شكل شمش ريخته گري شده و به فروش مي رسد . گازهاي گرم حاوي گرد و غبار توليد شده در كوره به بخش تصفيه گاز منتقل شده ، پس از كاهش دماي ذرات گرد و غبار آن جدا ميشود . گرد و غبار جمع آوري شده مجددا " در بخش گندله سازي مصرف مي شود .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید دی اکسید تیتانیوم یا تیتان :

 

• ماشین آسیا

• ماشین سیلوی 10 تن ضد زنگ

• رآكتور بستر سیال با ظرفیت 5 تن

• برج خنك كننده

• برج تقطیر

• ماشین كندانسور

• تانكر نگهدارنده

• ماشین خنك كننده

• مخزن احیای اسیدی

• ماشین تبخیر كننده

• كوره تصعید

• ماشین اتوكلاو افقی

• كویل خنك كننده

• فیلتر گازی

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید دی اکسید تیتانیوم یا تیتان

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید دی اکسید تیتانیوم یا تیتان ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool