ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
در قرن 19 استفاده از واکس کفش برای طبقاتی که می توانستند از عهده خرید پاپوش های چرمی گران قیمت برآیند ، مورد اهمیت قرار گرفت . با ظهور قرن بیستم روش های تولید واکس کفش گسترده تر و پیشرفته تر شد .
با وقوع جنگ جهانی اول و نیاز برای محافظت و نگهداری از چکمه های سربازان ، افزایش ثابت و پایداری در تقاضای واکس چکمه به وجود آمد ، تا جایی که در طول جنگ جهانی دوم این تقاضا ادامه یافت تا دومین نسل مصرف کنندگان که به این محصول متکی بودند از پاپوشهایشان حفاظت کنند . با بازگشت سربازان به زندگی شهری ، مصرف واکس همچنان ادامه یافت تا از کفش ها و چکمه هایشان محافظت کنند .
کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید واکس کفش
از واکس کفش برای حفاظت ، تمیزکاری و پولیش کفشهای چرمی استفاده می شود .
استاندارد ملی واکس کفش طی شماره 1639 تحت عنوان واکس مایع با ویژگیهای و مشخصات ارائه گردیده است .
سایر استانداردهای جهانی مربوط به واکس کفش عبارت اند از:
Specification for paste polish tins . B.S.1680 – 1950
Specification for shoe polish containers : I.S.5241 - 1969
از آنجائیکه امکانات و سطح تکنولوژی برای تهیه این محصول در بسیاری از کشورها موجود است ، بنابراین نیاز به خرید تکنولوژی نمی باشد و کشورهای متعددی از جمله کشورهای چین و ترکیه و کشورهای حوزه خلیج فارس از جمله تولید کننده و مصرف کننده این محصول می باشند .
شرایط واردات
طبق قوانین و مقررات واردات جمهوری اسلامی ایران ، کالاهای وارداتی به سه زیر گروه تقسیم بندی می شوند :
1 – کالای مجاز : کالایی است که ورود آن با رعایت ضوابط نیاز به کسب مجوز ندارد .
2 – کالای مشروط : کالایی است که ورود آن با کسب مجوز امکان پذیر است .
3 - کالای ممنوع : کالایی است که ورود آن به موجب شرع مقدس اسلام ( به اعتبار خرید و فروش یا مصرف ) و یا به موجب قانون ممنوع گردد
در رابطه با محصول این طرح ، واکس کفش جزء گروه اول این دسته بندی قرار دارد و با رعایت ضوابط مشکلی به لحاظ واردات آن در حال حاضر وجود ندارد . هر کالایی که وارد کشور می شود بسته به ماهیت آن محصول دارای مقررات و ضوابط خاص خود می باشد و تعرفه های گمرکی برای حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان داخلی برای محصولات مختلف متفاوت می باشد .
در این رابطه چنان چه یک محصول وضعیت تولد کنندگان داخلی را به مخاطره بیاندازد مسلما حقوق گمرکی آن محصول بالا خواهد بود و برعکس چنان چه محصولی به هر دلیلی در کشورتولید نشود یا اینکه نیاز کشور از تولید آن محصول بیشتر باشد به علت جلوگیری از مسائل تورم تا حد ممکن از حقوق گمرکی آن محصول کاسته شده است . با توجه به کد تعرفه این محصول ، حقوق گمرکی آن در حال حاضر 30 درصد می باشد .
شرایط صادرات
با توجه به تعرفه گمرکی این محصول ، سود گمرکی برای این محصول 30 درصد می باشد .
تنها فرآیند تولید واکس ، اختلاط مواد اولیه در حرارت و سپس سرد کردن تدریجی و بسته بندی است . تمامی این عملیات تحت فشار اتمسفریک انجام می گیرد و دمای حداکثر 100 درجه سانتی گراد می باشد . جنس دستگاه ها و تمامی قسمتهایی که در تماس با مواد می باشند باید از جنس فولاد ضد زنگ باشد و کامل شدن عمل اختلاط به سرعت همزن ها مربوط است و تولید بیشتر را سرعت دستگاه پرکن تکمیل می کند .
مواد پس از توزین جهت گرم شدن و اختلاط با یکدیگر به مخزن دو جداره که شامل همزن می باشد ، هدایت می شوند . در جداره این مخزن آب جوش یا بخار آب جریان دارد . بدین ترتیب چون درجه ذوب اکثر واکسها حدود 50 درجه سانتی گراد است با تبادل حرارتی انجام شده ، مواد داخل تانک به درجه حرارت ذوب رسیده و عمل همزدن نیز باعث اختلاط بهتر آنها می شود . موادی که ابتدا به داخل مخزن ریخته می شوند ، حلالهای نفتی و معدنی و سپس مواد واکس ( موم ، پارافین و واکس کارنویا ) و آنگاه رنگ می باشد .
پس از اطمینان از تکمیل عمل ، محصول تولیدی توسط پمپ دنده ای از جنس فولاد ضدزنگ به دستگاه های پر کننده قوطی منتقل می شوند . عمل پر کردن قوطیها اتوماتیک بوده و پس از پر شدن قوطیهای واکس ، داخل تونل سرد کن می شوند . چون که مواد تا درجه حرارت بالای 90 درجه سانتی گراد به حالت تقریبا مایع بوده و سرد شدن تدریجی آنها زمان طولانی تری را طلب می کند که نتیجتاً باعث کندی حمل و نقل و انبار کردن می شود .
پس از بیرون آمدن قوطیها از تونل سرد کن ، درب قوطیها با دستگاهی بنام Parss بسته شده و سپس جهت چیده شدن در کارتن به انبار منتقل می گردند . در زمان تولید واکس مایع ، درجه حرارت تا حدود 50 درجه سانتی گراد کافی می باشد و لازم نیست بویلر درجه حرارت مخزن را به 100 درجه سانتی گراد برساند و نتیجتاً عبور از تونل انجماد نیز لازم نیست .
- مخزن همراه با میکسر دوجداره
- پمپ
- پرکن قوطی
- تسمه نقاله
- تونل انجماد مخزن اختلاط
- سینی جمع کننده
- دربند قوطی ( Parss)
دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید واکس کفش
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید واکس کفش ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.
:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند :
:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار
:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی
:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98