جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
طرح توجیهی احداث پالایشگاه تولید بنزین سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf ) - 5.0 out of 5 based on 1 vote
امتیاز کاربر:  / 1
ضعیفعالی 

Gasoline refinery

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث پالایشگاه تولید بنزین سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی احداث پالایشگاه تولید بنزین را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

عمده مصرف بنزین برای تأمین انرژی موتور خودرو می باشد و مقداری از آن نیز در تهیه حلال ها ، در صنایع رنگ و غیره استفاده می شود ، که با سهمیه بندی ، استفاده از آن در این صنایع محدود شده است و نسبت به کل مصرف بسیار ناچیز می باشد .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی احداث پالایشگاه تولید بنزین :


 

عمده مصرف این محصول برای تأمین انرژی موتور خودرو می باشد و مقداری از آن نیز در تهیه حلال ها در صنایع رنگ و ... استفاده می شود ، که با سهمیه بندی ، استفاده از آن در این صنایع محدود شده است و نسبت به کل مصرف بسیار ناچیز می باشد .

استاندارد های قابل توجه ، جهت احداث پالایشگاه تولید بنزین :

استاندارد اجباری بنزین : 4904

کشور های عمده دارنده ی تکنولوژی احداث پالایشگاه تولید بنزین :

• آلمان

• انگلیس

• مکزیک

• کانادا

• روسيه

• چین

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی احداث پالایشگاه تولید بنزین :


 

با توجه به آزاد بودن واردات بنزین از سوی بخش خصوصی ، آن هم در شرایطی که قیمت بنزین در داخل کشور به طور تکلیفی و از سوی دولت تعیین می شود و با اما و اگرهای بسیاری همراه است . به طوری که بسیاری از نشدنی بودن و محال بودن آن سخن می گویند .

با این حال برخی کارشناسان بر این باورند ، که عبور از جایگاه داری سنتی یعنی برندسازی جایگاه های سوخت و بحث واردات بنزین توسط بخش خصوصی به نوعی اولین گام های دولت برای آزادسازی قیمت سوخت محسوب می شود ، دولت با وارد کردن بخش خصوصی به بحث واردات و برندسازی جایگاه ها به نوعی قصد دارد جامعه را برای آزادسازی قیمت ها آماده کند .

با این حال به گفته فعالان بخش خصوصی ، ورود به این موضوعات ریسک بسیاری برای بخش خصوصی به همراه دارد و مادامی که دولت نتواند تضمین های کافی برای پوشش ریسک را بدهد و بخش خصوصی ، به این موضوعات ورود نخواهد کرد ، اگرچه بخش خصوصی می تواند واردات بنزین داشته باشد و بنزین وارداتی را در جایگاه هایی که توسط این بخش احداث شده یا خصوصی هستند ، با نرخ آزاد به فروش برساند ، اما تبعاتی به همراه دارد .

دلیل اصلی حضور بخش خصوصی در این زمینه این می تواند باشد که با وجود لغو تحریم ها ، هنوزهم ورود مستقیم دولت به این زمینه چندان ساده نیست و نمی تواند به راحتی اقدام به واردات بنزین کند ، چرا که هنوز برای انتقال پول و بسیاری مسائل دیگر این بخش خصوصی است که می تواند راحت تر ورود کند . آن طور که گفته می شود یا به بهره برداری رسیدن پالایشگاه ستاره خلیج فارس ، ایران در آینده ای نه چندان دور به صادر کننده بنزین تبدیل خواهد شد .

در حال حاضر روزانه حدود ۱۲ میلیون لیتر بنزین وارد کشور می شود ، که کسری بنزین کشور است که توسط هیچ پالایشگاهی تامین نمی شود . بنابراین با بهره برداری از پالایشگاه ستاره خلیج فارس نه تنها این کسری برطرف خواهد شد ، بلکه صادرات بنزین نیز ممکن به نظر می رسد . اما با توجه به اینکه سه چهار سال است بهره برداری از این پالایشگاه به تاخیر افتاده و امسال هم به سال آینده موکول شده اما بابت واردات نگرانی وجود نخواهد داشت ، زیرا هم دولت نیاز به واردات دارد و هم ظرفیت آن وجود دارد .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی احداث پالایشگاه تولید بنزین :


 

بنزین از زمان تولید انبوه خودرو و نیز صنعتی شدن دنیا ، به عنوان یکی از مقوله های مورد توجه تمام کشورها و دولت ها می باشد . در ایران به دلیل عدم توان بالا در تولید بنزین و همچنین عدم وجود پشتوانه فنی ، دولت مجبور به فروش نفت خام شده و به منظور تامین مصرف مورد نیاز کشور ، مجبور بوده است تا بنزین را از سایر کشورها وارد نماید .

بنابراین دولت از یک طرف مجبور به خام فروشی طلای سیاه شده و از طرف دیگر مقدار زیادی از بودجه کشور را صرف خرید بنزین می نماید ، که هردو باعث کاهش بودجه کشور می شود .

بنابراین اگر مقدار تولید بنزین کشور حداقل برابر با مصرف آن شود . دو مشکل ذکر شده مرتفع می گردد و در نتیجه به مقدار زیادی در صرفه جویی بودجه کشور کمک می نماید . حال با این شرایط می توان گفت بنزین جزء محصولات استراتژیک دنیا و البته ایران محسوب می شود .

 


فرایند احداث پالایشگاه تولید بنزین :

 

تکنولوژی بکار گرفته شده در این طرح کمترین آلودگی ممکن برای محیط زیست را دارد . این ویژگی بدلیل وجود بحران های بالقوه و بالفعل در کشور ویژگی بارزی می باشد . همچنین به دلیل تولید بنزین مطابق با الزامات استاندارد اجباری بنزین ۴۹۰۴ مطابق با تکنولوژی مورد استفاه در این طرح، به روز می باشد .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی احداث پالایشگاه تولید بنزین :

 

• مخازن نگهداری مواد اولیه و محصولات تولیدی

• خطوط انتقال پایپینگ و کانال انتقال و اتصالات و پایه و سایت پمپ های انتقال

• احداث رینگ آتش نشانی ( فومینگ )

• خط تولید تقطیر پکیج کامل ۲۵۰ تنی همراه با استراکچر فلزی

• خط تولید شیرین سازی پکیج کامل ۲۵۰ تنی همراه با استراکچر

• باسکول ۶۰ تنی

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث پالایشگاه تولید بنزین

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث مینی پالایشگاه یا مینی ریفاینری

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی احداث پالایشگاه تولید بنزین ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool