ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
در ذوب بعضی مواد ، مواد كریستال شونده تبدیل به مذابی گرانرو می شوند . وقتی چنین مذابی به سرعت سرد می شود كریستال های یاد شده در یك توده بی نظم و بی شكل مستقر می گردند . بر اساس این تعریف می توان به این نتیجه رسید كه هر ماده ای به شرط اینكه سریع از حالت مذاب سرد شود و فرصت تبلور نیابد ، قابل تبدیل شدن به شیشه است .
بنابراین برای اینكه مواد بتوانند در اثر سرد كردن به آسانی از حالت مذاب به صورت شیشه در آیند ، باید به هنگام سرد شدن سرعت تبلور در آنها پایین و افزایش ویسكوزیته آن ها سریع باشد .
سیلیس یكی از موادی است كه ویژگی های فوق را ماهیت خود دارد ، لذا یكی از بهترین شیشه سازها به شمار می رود . عناصر دیگری مثل بور و فسفر ( B,P ) نیز می توانند به عنوان شیشه ساز ، در ساخت شیشه به كار گرفته شوند . شیشه های بوروسیلیكاتی با داشتن ویژگی های مهمی مثل مقاومت در مقابل شوك حرارتی از جمله شیشه های رایج در صنعت شیشه سازی می باشند .
موارد كاربرد شیشه متناسب با نوع آن متنوع و متفاوت می باشد . شیشه جام در ضخامت های معمولی و متداول بیشتر در ساختمان ها به كار می رود و با ضخامتی بالا هم به عنوان درهای شیشه ای مورد استفاده قرار می گیرند ، هم چنین در صنعت مبلمان كاربرد دارند .
سایر اشكال شیشه نیز به صورت بطری و ظروف شیشه ای مورد استفاده قرار می گیرند . شیشه مورد نیاز صنایع مختلف مانند خودروسازان نیز ، بر اساس مشخصات مورد نیاز آن صنعت ، در كارخانجات شیشه سازی تولید می شوند .
استاندارد های قابل توجه کریستال و بطری و ظروف شیشه ای :
استاندارد های ملی مورد نیاز عبارتند از : 1409 ، 49 ، 1164 و 6631
استاندارد های بین المللی مورد نیاز عبارتند از : ISO 9100 ، 8163 ISO ، 8162 ISO و 9050 ISO
افزایش صادرات غیر نفتی از مهمترین سیاست های كلان اقتصادی كشور به شمار می رود . یكی از عوامل تاثیرگذار بر گسترش امكان حضور كالاهای ایرانی در بازارهای خارج از كشور ، بسته بندی محصولات صادراتی می باشد . در صنایع غذایی كه از توانمندی های بالقوه كشور برای گسترش صادرات می باشد ، اهمیت بسته بندی از دو منظر زیبایی و بهداشتی كه هم چشم نواز باشد و هم حافظ كیفیت مواد خوراكی بوده و سلامت مصرف كنندگان را به مخاطره نیفكند ، دو چندان می شود .
با توجه به اینكه طرح مورد بررسی بطری و ظروف شیشه ای سبک برای بسته بندی نوشابه و برخی از اقلام مواد خوراكی مثل مربا ، كنسرو ، خیارشور و زیتون تولید می نماید ، به طور غیر مستقیم از اجزا و در خدمت برنامه كلان توسعه صادرات محصولات غذایی خواهد بود . از دیگر مواردی كه می توان به آن اشاره نمود زیبایی ظروف شیشه ای و كریستال و همچنین بهداشتی بودن این محصولات در مقایسه با محصولات جایگزین مورد استفاده در منازل می باشد .
1. توزین مواد
2. عملیات اختلاط مواد
3. ذوب مواد در کوره در دمای 1580
4. لقمه گذاری در دستگاه IS
5. قالب گیری
6. دمش هوا
7. سردشدن آرام در گرم خانه
8. کنترل کیفی الکترونیکی
9. بازگشت شیشه های معیوب به کوره ذوب
10. بسته بندی توسط دستگاه شیرینک و پالاتایزر
• تجهیزات حمل و نقل ماسه و دولومیت
• تجهیزات انتقال و بارگذاری مواد اولیه
• تجهیزات انتقال مواد اولیه بسته بندی شده
• تجهیزات آماده سازی خرده شیشه
• خط وزن کنی Weighing Line
• همگن سازی Homogenization
• آماده سازی بچ شیشه
• ساکش و غبارگیر
• سیستم کنترل سیماتیک
• سیستم توزیع رسانه ای
• تاسیسات برقی اندازه گیری
• استیل استراکچر ( سازه فلزی )
• سیستم روشنایی و کنداکتور
و . . .
لینک دانلود فایل طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید کریستال و بطری و ظروف شیشه ای
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید کریستال و بطری و ظروف شیشه ای ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.