جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتسایر قسمت ها
طرح توجیهی تولید تراپاژل سیلیس سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf ) - 5.0 out of 5 based on 1 vote
امتیاز کاربر:  / 1
ضعیفعالی 

Silica

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید تراپاژل سیلیس سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید تراپاژل سیلیس را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

تراپاژل سیلیس علاوه بر داشتن خصوصیات کامل سیلیکاژل در توانایی جذب رطوبت ، کلیه ویژگی های کربن اکتیو را داراست و به عنوان یک ژل ترکیبی می تواند ، رطوبت و سایر گاز های مزاحم محیطی را جذب نماید ( جاذب چند منظوره ) و محافظت کامل از قطعات و تجهیزات بعمل آورد . تراپاژل سیلیس کربن به صورت بسته های تی بگ و یا جاسازی در برج های جذب و .... مورد استفاده قرار می گیرد .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید تراپاژل سیلیس


 

تراپاژل ها گروه های جاذب هستند ، که برحسب نوع ترکیب می توانند گاز های مختلف را جذب نمایند .

زئولیت – کربن اکتیو و سیلیکاژل را می توان در اعداد تراپاژل ها محسوب نمود .

تراپاژل سیلیس – کربن ( با فرمول شیمیاییSio2 . nH2O + C ) به شماره 41839 در تاریخ 17/5/86 در اداره مالکیت های صنعتی کشور به ثبت رسیده ، مراحل تولید آزمایشی خود را پشت سر گذاشته و آماده تولید انبوه می باشد .

این ماده علاوه بر داشتن خصوصیات کامل سیلیکاژل در توانایی جذب رطوبت ، کلیه ویژگی های کربن اکتیو را داراست و به عنوان یک ژل ترکیبی می تواند ، رطوبت و سایر گاز های مزاحم محیطی را جذب نماید ( جاذب چند منظوره ) و محافظت کامل از قطعات و تجهیزات بعمل آورد .

تراپاژل سیلیس – کربن انقلابی در صنعت جاذب ها محسوب شده و جایگزین مناسبی برای سیلیکاژل به شمار می آید . این محصول صد درصد داخلی و بدون مشابه خارجی است ، که می تواند کشور را از واردات سیلیکاژل بی نیاز ساخته و علاوه بر نقش جایگزینی واردات در رونق صنایع جنبی مانند کارخانجات سیلیکات سدیم ، گروه های اسیدی و کربن اکتیو موثر باشد .

تراپاژل سیلیس – کربن به صورت بسته های تی بگ و یا جاسازی در برج های جذب و .... مورد استفاده قرار می گیرد .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید تراپاژل سیلیس


 

تقریبا بیشتر نیاز کشور به محصول مورد بررسی از طریق واردات تامین می شود . بیشترین واردات این محصول به کشور ما ایران ، از طریق کشور های آلمان و چین صورت می گیرد .

همچنین با عنایت به این که محصول اختراع جدیدی در زمینه رطوبت گیر ها می باشد ، بنابراین با تبلیغات موثر و بازاریابی دقیق قابلیت صادراتی کامل را خواهد داشت .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید تراپاژل سیلیس


 

تراپاژل مورد استفاده فراوانی در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی به عنوان نم زدا دارد . سه نوع تراپاژل پرک ، کروی و پودر هیدراته به صورت عمده تولید می شوند . تراپاژل کروی از پرمصرف ترین نوع تراپاژل در صنایع نفت است .

انواع تراپاژل

تراپاژل از لحاظ ظاهری به سه دسته زیر تقسیم می شوند :

1. تراپاژل پرک

2. تراپاژل کروی

3. پودر هیدراته

درصورت داشتن مشخصات فیزیکی و شیمیایی یکسان ، نوع شکل هیچگونه تاثیری در عملکرد ندارد ، فقط میزان افت فشار و مقدار فضای خالی در بستر های تراپاژل دارای مقادیر متفاومتی خواهد بود . تراپاژل کروی کمترین میزان افت فشار و مقدار خالی را دارد و اساسا هنگامی که مقادیر این دو پارامتر از لحاظ پایین بودن مقدار آن ها مد نظر باشد .

استفاده از آن ها در برج های نم زدای پالایشگاه های گاز اجتناب ناپذیر است .

اهمیت استراتژیک سیلیس و تراپاژل سیلیس :

با توجه به گسترش روز افزون صنعت نفت و پتروشیمی و صنایع پایین دستی آن ، مصرف تراپاژل روز به روز افزایش داشته و چون تاکنون هیچ گونه جایگزینی برای تراپاژل ( ازنظر رطوبت گیری ) ساخته نشده می توان به اهمیت بسیار زیاد این محصول پی برد .

کشور های عمده تولیدکننده و مصرف کننده تراپاژل سیلیس :

از نظر مصرف ، همه کشور های دارای صنایع نظامی ، پتروشیمی و سایر صنایعی که نیاز به مواد جاذب رطوبت دارند ، کاملا به این ماده نیازمند بوده و می توان گفت تمامی کشور ها به نوعی مصرف کننده این محصول هستند . اما عمده مصرف کنندگان این محصول سه کشور آمریکا ، روسیه و چین هستند .

 


فرایند تولید تراپاژل سیلیس

 

عمده ترین روش تولید تراپاژل ( اعم از حالت های فیزیکی پرک ، پودر هیدراته و یا کروی ) ، اضافه کردن اسید به سیلیکات سدیم یا پتاسیم و تشکیل ژل است . پس از تشکیل ژل ، عمل شستشو و بعد از آن خشک کردن انجام می شود . کلسیناسیون مرحله نهایی تولید خواهد بود .

مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید تراپاژل سیلیس :

• کربن اکتیو

• کلرید کبالت

• اکسید روی

• اکسید آلومینیوم

• سیلیکات سدیم

• اسید سولفوریک

• اسید کلریدریک

• پلی اتیلن تزریقی

• پلی اتیلن بادی

 


ماشین الات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید تراپاژل سیلیس

 

• راکتور

• شیکر

• کوره پیش گرم

• دستگاه تزریق پلاستیک

• دستگاه بادی

• دستگاه تی بگ زن 20-1

• دستگاه تی بگ زن 100-20

• دستگاه مخازن

• خرک حمل مواد

• وان شستشو

• میکسر 1000 لیتری

• جرثقیل ریلی

 

دانلود طرح توجیهی تولید تراپاژل سیلیس

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید تراپاژل سیلیس ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool