طرح توجیهی تولید جی پی اس یا ردیاب ماهواره ای ( GPS ) سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

GPS

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید جی پی اس یا ردیاب ماهواره ای ( GPS ) سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید جی پی اس یا ردیاب ماهواره ای ( GPS ) را که آرشیوی و مربوط به سال های گذشته می باشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید. جی پی اس ها در زمینه های نظامی ، نقشه برداری ، دریایی ، زمینی ، پیش بینی زلزله ، ردیابی خودرو ها و ... دارای کاربرد می باشند .


نکاتی مهم درباره جی پی اس یا ردیاب ماهواره ای ( GPS )


 

GPS سیستم مكان یابی جهانی ( Global Positioning System ) یك سیستم هدایت ( ناوبری ) ماهواره ای است شامل شبكه ای از 24 ماهواره درگردش كه درفاصله 11 هزارمایلی و در شش مدارمختلف قراردارند .

در واقع یك سیستم راهبری و مسیریابی ماهواره ای است ، كه از شبكه ای با 24 ماهواره تشكیل شده است و این ماهواره ها به سفارش وزارت دفاع ایالات متحده ساخته و در مدار قرار داده شده اند . این سیستم در ابتدا برای مصارف نظامی تهیه شد ولی از سال 1980 استفاده عمومی آن آزاد و آغاز شد .

خدمات این مجموعه در هر شرایط آب و هوایی و در هر نقطه از كره زمین در تمام ساعت شبانه روز در دسترس است . پدید آوردنگان این سیستم ، هیچ حق اشتراكی برای كاربران در نظر نگرفته اند و استفاده از آن رایگان است .

ماهواره ها درحال حركت می باشند و درعرض 24 ساعت دوبار كامل برگرد زمین میگردند . ( هر روز دوبار ) باسرعتی درحدود 108 مایل درثانیه ، ماهواره های GPS به نام NAVSTAR شناخته می شوند .

لازمه هر گونه آشنایی با GPS فراگیری ماهیت اصلی این ماهواره ها می باشد . اولین ماهواره GPS درفوریه 1978 پرتاب شد . وزن هر ماهواره تقریباً 2000 پوند و دارای صفحات آفتابی به پهنای 17f می باشد . و قدرت فرستنده آن 50 وات ویا كمتر است .

هر ماهواره 2 سیگنال ارسال می كند : L1 و L2

GPS های غیر نظامی از فركانس ٤٢MHZ .1575 :L1 استفاده می كننند .

هر ماهواره حدوداً 10 سال فعال می ماند و جایگزینی ماهواره ها بموقع انجام گشته و ماهواره های جایگزین به فضا پرتاب می گردند . یكی از بزرگترین مزایای رهیابی بوسیله GPS نسبت به روش های دیگر زمینی آن است كه این سیستم درهر شرایط جوی و بدون توجه به نوع كاربرد گیرنده GPS بخوبی كار می كند .

ماهواره های GPS

24 عدد ماهواره GPS در مدارهایی بفاصله 24000 هزار مایل از سطح دریا گردش می كنند . هرماهواره دقیقا طی 12 ساعت یك دور كامل بدور زمین می گردد . سرعت هریك 7000 مایل برساعت است . این ماهواره ها نیروی خود را از خورشید تامین می كنند .

همچنین باتری هایی نیزبرای زمان های خورشید گرفتگی و یا مواقعی كه در سایه زمین حركت می كنند به همراه دارند . راكت های كوچكی نیز ماهواره ها را در مسیر صحیح نگاه می دارد . به این ماهواره ها NAVSTAR نیز گفته می شود .

در اینجا به برخی مشخصه های جالب این سیستم اشاره می كنیم :

- اولین ماهواره GPS در سال 1978 یعنی حدود 35 سال پیش در مدار زمین قرار گرفت .

- در سال 1994 شبكه 24 عددی NAVSTAR تكمیل گردید .

- عمر هر ماهواره حدود 10 سال است كه پس از آن جایگزین می گردد .

- هر ماهواره حدود 2000 پاوند وزن دارد و طول باتری های خورشیدی آن 5,5 متر است .

- انرژی مصرفی هر ماهواره ، كمتر از 50 وات است .

 


انواع گیرنده های چی پی اس ( GPS ) یا ردیاب ماهواره ای


 

گیرنده های جی پی اس انواع گوناگونی دارند و انتخاب هركدام از آن ها بستگی به موارد استفادهٔ شما دارد ؛ برای نمونه این كه میخواهید در داخل خودرو آن را نصب كنید یا اینكه آن را در كوله پشت یخود قرار دهید گزینه های متعددی را پیش روی شما می گذارد .

گیرندهٔ بیسیك جی پی اس - بیسیك : این گیرنده ها در واقع از ساده ترین و كم قیمت ترین گونه ها هستند ( اغلب كمتر از $100 us) یك گیرندهٔ بیسیك ( پایه ) می تواند بسیار دقیق تر از گیرنده های گران قیمت باشد ، اما باید این مساله را هم در نظر داشت كه این گیرنده ها بسیاری از ویژگی های دستگاه های گران قیمت را ندارند . ویژگی قابل توجهی كه كمبود آن بیشتر حس می شود ، نداشتن قابلیت نقشه برداری یا Mapping است كه بعدا شرح داده خواهد شد .

در زیر تعدادی از امكانات این گیرنده های ساده آمده است :

- موقعیت یابی ؛ تعیین طول جغرافیایی و عرض جغرافیایی كه در واقع ویژگی اصلی یك گیرندهٔ جی پی اس است .

- تعیین جهت ؛ با یك قطب نمای الكترونیكی .

- تعیین ارتفاع از سطح دریاهای آزاد ؛ البته باید توجه داشت كه دقت در اندازه گیری ارتفاع به خوبی دقت در موقعیت یابی نیست .

- زمان دقیق .

- موقعیت ماهواره ها و قدرت سیگنال ها .

- توانایی محاسبهٔ مسافت پیموده شده .

- توانایی ذخیره سازی مسیر پیموده شده ؛ كه با استفاده از نقطه گذاری در صفحهٔ نمایشگر انجام می شود .

- توانایی هدایت و مسیر یابی .

- یافتن مسیری كه در گذشته آن را پیموده اید .

گیرنده های دستی جی پی اس - نقشه بردار :

همانطور كه از نام این گیرنده بر می آید گیرندهٔ نقشه بردار از قابلیت نمایش نقشه برخوردار است . این گیرنده ها ابعاد بزرگ تری نسبت به گیرنده های قبلی دارند . با اتصال این گیرنده به یك رایانه شخصی نقشهٔ دلخواهتان را به گیرنده می دهید . جزئیات نقشه نیز بستگی به اندازه و نیز رزولوشن نمایشگردارد . این گیرنده ها فشارسنج ، قطب نمای الكترونیكی ، بازی و سالنامه هم دارند .

اگرچه این گیرنده ها باید خیلی گران قیمت تر از نمونهٔ قبلی باشند ، ولی افزایش قیمت نسبتاً كمی دارند و افزودن یك نمایشگر بزرگ تر برای شركت تولید كننده هزینهٔ زیادی را در بر ندارد . قیمت این گیرنده ها از 150 دلار آمریكا شروع می شود . نقشه هایی كه قابلیت بار كردن (upload) داشته باشند در یك سیدی قرار دارند كه در هنگام خرید دستگاه به شما داده می شود .

با استفاده از نصب نرم افزار نقشه در رایانه شخصی خود می توانید به انتخاب یك یا چند مسیر بپردازید و بعد از علامت گذاری نقشه آن را به گیرندهٔ نقشه بردار خود بدهید . ولی در این میان باید توجه كرد كه دستگاه های دستی ، ظرفیت محدودی دارند و تنها مقدار مشخصی از اطلاعات را می توانید در آن ها ذخیره كنید .

مدل هایی از این گیرنده ها وجود دارند كه می توان به آن ها كارت حافظه اضافه كرد (كه معمولاً از حافظهٔ SD یا ازحافظهٔ CF استفاده می شود) . پس اگر به ذخیرهٔ مقدار بیشتری از اطلاعات نیاز دارید به یك كارت حافظه هم احتیاج پیدا می كنید . یك دستگاه پی دی ای

گیرنده های جی پی اس برای خودرو :

این گیرنده ها بزرگ تر از گیرنده های دستی هستند و نمایشگری نسبتاً بزرگ دارند تا راننده درهنگام رانندگی به سادگی آن را بخواند . این گیرنده ها با استفاده از برق خودرو كار می كنند و بنابراین تنها در داخل خودرو قابل استفاده هستند . ویژگی جالبی كه معمولاً در این دستگاه ها وجود دارد ، راهنمایی های صوتی دستگاه است و به راننده اجازه می دهد بدون اینكه چشم خود را از جاده بردارد ، با گوش دادن به صدای دستگاه طبق نقشه پیش برود .

قیمت این دستگاه از 500 دلار آمریكا شروع می شود . بسیاری از كارخانه های تولید خودرو با سفارش مشتری ، یك دستگاه جی پی اس بر روی خودروهای فروشی خود نصب می كنند . آن ها ثابت هستند و از زیبایی و نیزایمنی بیشتری برخوردارند . قیمت تمام شدهٔ آنها بیشتر از گیرندهٔ جی پی اس ای است كه بعداخودتان در خودرو نصب می كنید .

گیرندهٔ جی پی اس برای یك دستگاه پی دی ای :

برتری استفاده از یك دستگاه پی دی ای ( PDA ) به عنوان یك جی پی اس ، نمایشگری بزرگ است كه افزون بر راحتی در مطالعهٔ نقشه ، جزئیات بیشتری را نیز قابل مشاهده می سازد . همچنین همانندجی پی اس هایی كه در داخل خودرو نصب می شوند ، می توانند به صورت صوتی راهنمایی كنند . برای استفاده از یك دستگاه پی دی ای به عنوان جی پی اس و اتصال پی دی ای به گیرندهٔ جی پی اس چندین راه مختلف وجود دارد :

1 - استفاده ازSleeve

وسیله ای است كه با قرار دادن پی دی ای در آن ، عملكردهای متفاوتی را می توان برای پی دی ای فراهم ساخت . برای این كار به حافظهٔ CF و یا اسلات PCMCIA هم احتیاج داریم . یكSleeve می تواند كارت حافظهٔ اضافی ، باتری اضافی ، یك دوربین و یك تلفن را به دستگاه شما متصل كند و مهم تر از همه به عنوان یك گیرندهٔ جی پی اس برای دستگاه شما عمل كند .

همچنین یك اسلاتCF دیگر هم برای شما فراهم می كند كه این اجازه را به شما می دهد تابتوانید به كارهای دیگری در كنار استفاده از جی پی اس بپردازید . عملكرد یك Sleeve جی پی اس درست همانند عملكرد یك CF جی پی اس است .

2 - حافظهٔ CF

یكی از حافظه های متداول برای پی دی ای است كه می تواند مستقیما به وسیلهٔ اسلات مخصوصCF كه در پی دی ای وجود دارد یا با استفاده از Sleeve به دستگاه متصل شود . یك كارتCF جی پی اس انتخاب نسبتاً ارزان قیمتی است . ولی مشكلی در اینجا وجود دارد و آن این است كه یكCF جی پی اس به سرعت باتری های پی دی ای شما را مصرف می كند و باید به فكر چاره باشید .

3 - بلوتوث جی پی اس

فن آوری بلوتوث این اجازه را به ما می دهد ارتباطی بدون سیم را بین چند دستگاه فراهم كنیم . شما میتوانید پی دی ای خود را در دست گرفته و به گیرندهٔ جی پی اس ای كه در كوله پشتی تان قرار داده اید بصورت بی سیم متصل شوید . استفاده از یك بلوتوث جی پی اس همچنین برای داخل خودرو بسیار مناسب است چرا كه با قرار دادن آن در جلوی داشبورد دید بهتری از آسمان را برای گیرندهٔ تان فراهم میكنید .

اتصال پی دی ای به گیرندهٔ دستی جی پی اس با استفاده از كابل : به بیشتر گیرنده های دستی ، كابلی جهت اتصال به پی دی ای وصل می شود . با این روش می توانید با قیمتی مناسب هم در داخل خودرو و هم در خارج آن از دستگاه موقعیت یاب خود استفاده كنید . دستگاه پی دی ای با نمایشگر خوب و نسبتاً بزرگی كه دارد برای مشاهدهٔ نقشه ها مناسب است .

4 - اتصال پی دی ای به گیرندهٔ جی پی اس خودرو با استفاده از كابل

میتوانید با انتخاب گیرنده های موسوم به موشواره ( mouse ) برای خودرو و یك پی دی ای از یك جی پی اس خوب بهره مند شوید .

اگر میخواهید از جی پی اس خود تنها درون خودرو استفاده كنید ، این مورد بهترین انتخاب است . گیرنده ی موشواره برق خود را از خودرو تأمین می كند و باتری های پی دی ای شما بیشتر دوام خواهند آورد . همچنین این گیرنده یك كابل دوشاخه (Y) دارد كه برق پی دی ای شما را نیز تأمین میكند . گذشته از این ها ، ویژگی بسیار خوب گیرنده های موشواره ، حداقل قیمت آنها است .

گیرندهٔ جی پی اس برای رایانه كیفی ( لپ تاپ ) :

تقریباً همانند یك گیرندهٔ جی پی اس برای دستگاه پی دی ای است با این تفاوت كه در اینجا دیگرنیازی به استفاده ازSleeve یا چیزی شبیه به آن نیست . بخاطر داشته باشید كه اگر شما بخواهید از یكCF جی پی اس به عنوان گیرندهٔ لَپ تاپ خود استفاده كنید ، CF جی پی اس شما با اتصال مستقیم به لپتاپ از آن بیرون می زند و بنابراین اگر بخواهید در حالی كه روی صندلی خودرو نشسته اید از جی پی اس هم استفاده كنید ،گیرندهٔ جی پی اس شما دید خوبی از آسمان نخواهد داشت و به خوبی وضعیتی كه گیرنده را مستقیما زیر آسمان قرار می دهید عمل نخواهد كرد .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید جی پی اس ( GPS ) یا ردیاب ماهواره ای


بطور كلی از مهمترین زمینه های كاربرد GPS یا ردیاب ماهواره ای می توان به موارد زیر اشاه كرد .

الف - در زمینه های نظامی

1- كاربرد هوایی :

ازهدایت موشك ها تا تمام هواپیماهای جنگنده و بمب افكن , هلی كوپتر .موشك كروز , چتر بازی و پروازهای نظامی و . . . .

2- كاربرد های دریایی :

زیردریایی , كشتی و تمام انواع قایق ها ودریانوردی نظامی .

3- كاربردهای زمینی :

مكان توپخانه ها, ناوبری خودروها , هدایت پیاده نظام , سیستم موشك زمین به زمین , شناخت نوع وجنس خاك .

ب - كاربرد های نقشه برداری :

از GPS به طریق مختلف درنقشه برداری می توان استفاده كرد . مهمترین كاربردهای GPS درنقشه برداری عبارتنداز :

1) نقشه برداری هیدرو گرافیك .

2) نقشه برداری سینما تیكی خیلی دقیق برروی زمین .

3) فتو گرامتری بدون كنترل زمینی

4) انبوه سازی شبكه ژئو دتیك

5) نقشه برداری كارامتری

6) فتو گرامتری بصورت REAL .TIME

ج - كاربردهای تجاری :

1- ناوبری هوایی :

دردهه هشتاد , چهل سال پس از كنوانسیون شیكاگو كه منجر به تأسیس سازمان بین المللی هواپیماهای كشوری ایكائو گردید نگرانی جامعه هواپیمایی ازمحدودیت های سیستم های ناوبری موجود به طور روزافزونی افزایش یافت .

پیش بینی های به عمل آمده نیز نشان دهنده رشدسریع مسافرت های هوایی تاسال 2001 خصوصاً درمناطقی مانند آسیا , اقیانوسه بود تعداد 18 میلیارد مسافر وبیش از 10000هواپیمای درحال تردد درهرلحظه این نگرانی را تایید می نمود . لذا پیشنهاد شد كه از تكنولوژی ماهواره برای مبادله صوتی و داده های موردنیاز با خطوط ارتباطی مستقیم از هواپیمابه ماهواره و از آن طریق به كنترل ترافیك هوایی استفاده شود .

دراین حالت محدودیت دید مستقیم درسیستم های (17) VHF و كیفیت درسیستم های (18) HF وجود ندارد ، بعلاوه دریك مجموعه واحدمی توان بصورت همزمان داده های ضروری هواپیما مانند مشخصات پرواز , ارتفاع , سرعت و جهت را نیز به كنترلر مراقب پرواز اطلاع داد و از این طریق خطای انتقال صحیح اطلاعات ناشی از عوامل انسانی در وقوع سوانح را به كلی ازبین برد .

امروزه تئوری پرواز آزاد انقلابی درصنعت حمل ونقل هوایی بوجود آورده است ، درپرواز های آزاد با توجه به قابلیت انعطاف سیستم های ناوبری و نظارت می توان به جای استفاده از مسیرهای ثابت هوایی آنها را بصورت كاملاً دینامیكی بهینه نمود ، این ایده جالب بهره برداری بسیار موثر از فضا را دارد . بنابراین امروزه شركت های بزرگ هواپیما سازی مشغول نصب سیستم های GPS برروی هواپیما ها می باشند .

2- ناوبری دریایی :

درناوبری دریایی برای تعیین مسیر , نقاط مبداء و مقصد و غیره از GPS می توان بهره گرفت .

د - كاربردهای همگانی

سیستم موقعیت یاب GPS كاربرهای همگانی نیز دارد ، كه ازمهمترین این كاربردها می توان به موارد زیراشاره كرد .

1- حركت در فضای باز :

حركت در مناطقی كه راه های چندان مناسبی ندارد ، یا به كلی فاقد راه است . گیرنده GPS بسیار ارزشمند خواهدبود .

2- ماهیگیری

3- پرواز با گلایدر

4- استفاده حرفه ای درعملیات زمینی

5- اسكی , كوهنوردی

6- قایقرانی

7- عملیات جستجو و نجات

8- حركت اتومبیل درجاده

9- مسابقات اتومبیل رانی رالی

البته كاربرهای GPS روزبه روز بیشتر و بیشتر می شود و نیزنباید این نكته را ازنظر دورداشت كه این سیستم با تمام مزایای خود ممكن است ، دچار اختلال گردد و یا گیرنده ای كه دردست شماست دچار خرابی گردد . پس باید روش های موقعیت یابی كلاسیك را كه كار با قطب نما و نقشه است ازیادنبرد و اول این روش را یادگرفت و بعد بسراغGPS رفت تا درمواقع نیاز دچاروابستگی به سیستم موقعیت یابی جهانی نباشیم .

البته مطالب گفته شده دراین مقاله بطور كامل تمام جزئیات را موردبررسی قرار نداده . زیرابسیاری از موارد مسائل فنی و یا محرمانه سیستم می باشد ، كه كمتر دردسترس افراد عادی می باشد و نیز بررسی آن نیاز به دانستن بسیاری ازروابط پیچیده فیزیك و . . . . دارد .

نمونه ای از كاربردهای سیستم GPS یا ردیاب ماهواره ای :

پیش بینی زلزله ( در حال حاضر برای پیش بینی زلزله بیش از 1200 GPS در ژاپن نصب شده و همچنین فقط در اطراف شهر لس آنجلس آمریكا ،250 GPS در حال اندازه گیری و فعالیت 24 ساعته هستند. ) ، نقشه برداری ، كاداستر ، كنترل امور مربوط به حمل و نقل و ترافیك ، كنترل حركات تكتونیكی زمین ، كنترل جابجایی سدها و برج های بلند ، پیش بینی وضع هوا ( از طریق اندازه گیری میزان انرژی موج فرستاده شده از سوی GPS پس از عبور از لایه های جو و ابرهای موجود در منطقه مورد نظر ) ، هیدروگرافی ( آبنگاری ) ، تعیین موقعیت سكوهای دریایی نفتی ، تعیین موقعیت جزیره های مرجانی ، مین یابی ، SCAN كردن دریا ، بروز رسانی سیستم های تعیین موقعیت اینرشیال .

 


بررسی اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید جی پی اس ( GPS ) یا ردیاب ماهواره ای

بشر اولیه همیشه به دنبال روش های مناسبی جهت پیدا كردن مسیر خود بوده است . انسان های اولیه این كار را با سنگ چین كردن و در نظر گرفتن علائم طبیعی انجام می دادند ، ولی این علائم به مرور زمان از بین می رفت . در اوائل قرن هفدهم كشورها فقط عرض جغرافیایی را می توانستند محاسبه كنند و این كار را با محاسبه زاویه ستاره شمالی با خط افق انجام می دادند .

ولی به هیچ وجه نمی توانستند محاسبه كنند طول جغرافیایی را اندازه گیری كنند و به همین خاطر بسیاری از كشتی ها در اثر ناوبری اشتباه گم می شدند و دیگر هرگز پیدا نمی شدند . همچنین آن زمان مصادف با جنگ های بین كشورهای اسپانیا , ایتالیا , فرانسه , انگلستان و سایر كشورها بود و حتی در ملاقات كشتی های تجاری آنها جنگ و خونریزی رخ می داد . در نهایت بشر با اختراع ساعت توانست طول جغرافیایی را محاسبه نماید . مبداء طول جغرافیایی طبق قرارداد بین كشورها گرینویچ می باشد .

Time Greenwich Mean یا همان GMT طبق این قرارداد كره زمین كه 360 درجه می باشد و هر ساعت 15 درجه خواهد بود . برای مثال كشور ما ایران 30:30 + نسبت به گرینویچ جلو تر است . بشر هر روز به دنبال پیدا كردن راه جدیدی جهت ناوبری مطمئن تر بود . در دوران جنگ سرد و پس از حمله غافلگیرانه به Pearl harbor در 7 دسامبر 1941 آمریكایی ها احساس خطر كردند و به دلیل نگرانی از آغاز جنگ ناگهانی و از دست دادن مستعمراتشان شروع به طراحی GPS نمودند .

GPS های اولیه بسیار پیچیده بودند و كار با آن ها بسیار سخت بود . به مرور زمان GPS ها بسیار پیشرفته تر شدند ولی این دستگاه فقط در اختیار وزارت دفاع آمریكا بود و هیچ سازمانی دیگر قادر به استفاده از این تكنولوزی نبود . پس از سقوط هواپیمای 007 كره ای در روسیه به خاطر ناوبری اشتباه , ریگان ( رییس جمهور وقت امریكا ) اعلام كرد كه استفاده از GPS برای عموم آزاد است .

 


کشور های عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید جی پی اس ( GPS ) یا ردیاب ماهواره ای

كشورهای بزرگ تولید كننده دستگاه GPS یا ردیاب ماهواره ای

آمریكا ، اتحادیه اروپا ، روسیه و تایوان

در خصوص مصرف كنندگان با توجه به اهمیت مسایل امنیتی در كشورها این محصول را نمی توان انحصارا برای بعضی از كشورها در نظر گرفت .

شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید جی پی اس ( GPS ) یا ردیاب ماهواره ای

برای وارد كردن این محصول قوانین خاصی وجود ندارد و وارد كنندگان می توانند با پرداخت 4% عوارض گمركی نسبت به ورود كالا اقدام نمایند .

همچنین مطابق كتابچه مقررات صادرات و واردات كه هر ساله توسط وزارت بازرگانی براساس آخرین تصویب نامه هیات وزیران منتشر می شود ، شرایط ویژه ای جهت صادرات این محصول لحاظ نشده است .

 

دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید جی پی اس ( GPS ) یا ردیاب ماهواره ای

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید جی پی اس ( GPS ) ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.