جستجو در محتوای K2
جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستاطلاعات طرح های توجیهی

pepton:: طرح توجیهی تولید پپتون و پروتئین سویا و روش تولید پپتن

در طرح توجیهی تولید پپتون و پروتئین سویا سعی شده است تا با معرفی این صنعت اطلاعات بیشتری در زمینه این طرح، میزان سرمایه گذاری، سودآوری، تسهیلات اعطایی و نرخ های بازده سرمایه گذاری آن ارائه شده و آن را به عنوان یک فرصت سرمایه گذاری مناسب بررسی نماییم، امیدوارم این اطلاعات مفید فایده باشد و تا پایان مطلب همراه کانون مشاوران صنعتی ایران باشید.

پپتون ها در صنایعی نظیر واکسن سازی، داروهای نو ترکیب کارخانه های توليد مخمر و مايه خمير، ، توليد محيط های کشت باکتریایی و سلولی، برخی صنايع غذايی نظير کالباس، کنسرو و غذاهای آماده و بستني سازی، صنایع پرورش دام و طیور صنایع چرم سازی و .... به مقدار زياد مورد استفاده قرار می گيرد.

معرفی طرح توجیهی تولید پپتون و پروتئین سویا
در این طرح ابعاد مختلف فنی و اقتصادی تولید پروتئین سویا ، پپتون و محیط کشت آزمایشگاهی مورد بررسی قرار می گیرد.

محصولات تولیدی این واحد به شرح زیر می باشد:

پپتون درجه 1 با ظرفیت 20 تن در سال
پپتون درجه 2 با ظرفیت 130 تن در سال
پپتون درجه 3 با ظرفیت 700 تن در سال
پپتون سویا درجه 1 با ظرفیت 150 تن در سال

پپتون
پپتون ( پپتن، peptone ) ترکیبی است با 3 الی 10 اسید آمینه که از هیدرولیز پروتئین ها حاصل می شود. لذا رنگ، طعم و بوی پپتن ها بستگی به منبع پروتئینی آنها دارد. فرمول عمومی پپتون ها بصورت n [R-CH(NH2)COOH] است.که در این فرمولn می تواند بین 2 تا 15 متغیر باشد . همانطوریکه ثابت شده است باکتری ها و سلولها جهت رشد و نمو خود نیاز به منبع کربن (C) و ازت (N) دارند که پپتن ها مهمترین و اصلی ترین منبع ازت جهت رشد و نمو آنها است. پپتن ها بصورت پودر و یا گرانول تهیه می گردد . بطوریکه در آب و اکثر حلال های آبی حل می شود.
این محصول مهمترين و اصلی ترين منبع ازت جهت رشد و نمو باکتری ها و سلولها است.
در اين طرح جهت توليد پپتون ابتداء پروتئین ها از منابع مختلف استخراج و سپس مورد هضم آنزيمي قرار مي گيرد. و پس از انجام آزمايشات كنترلي به بازار فروش عرضه مي گردد.

در جدول زیر منابع محتلف پپتون و موارد استفاده آن نشان داده شده است.

منبع اولیه پروتئین : ضایعات کشتارگاه، پودر ماهی و گوشت
مصرف پروتئین استخراج شده : (پروتئین حیوانی) صنعت پرورش دام و طیور و پرورش ماهی
مصرف پپتون تولید شده : محيط های کشت باکتری ها و سلولها ( آزمایشگاه های تشخیصی)- موسسات تولید واکسن و داروهای نوترکیب -کارخانه های توليد مخمر و کود های بیولوژیک

منبع اولیه پروتئین : گوشت گوساله و ماهی
مصرف پروتئین استخراج شده : صنایع مواد غذایی
مصرف پپتون تولید شده : صنایع مواد غذایی

منبع اولیه پروتئین : سویا و کنجاله سویا
مصرف پروتئین استخراج شده : (پروتئین تکستوره – ایزوله سویا)صنعت پرورش دام و طیور و پرورش ماهی- صنایع مواد غذایی - پرورش اندام
مصرف پپتون تولید شده : محيط های کشت باکتری ها و سلولها ( آزمایشگاه های تشخیصی طبی)- موسسات تولید واکسن و داروهای نوترکیب - صنایع مواد غذایی کارخانه های توليد مخمر و کود های بیولوژیک

منبع اولیه پروتئین : شیر و مشتقات آن
مصرف پروتئین استخراج شده : (کازئین و کازئینات) صنایع مواد غذایی و باشگاه های پرورش اندام
مصرف پپتون تولید شده : محيط های کشت باکتری ها و سلولها ( آزمایشگاه های تشخیصی طبی)- موسسات تولید واکسن و داروهای نوترکیب- صنایع مواد غذایی

پروتئین سویا
پروتئین سویا یک محصول خوراکی است که پروتئین آن خاصیت جایگزینی پروتئین حیوانی را دارد . پروتئین سویا در صنایع مختلف از جمله بیسکویت سازي ، شیرینی سازي و مصارف گوشتی مورد استفاده قرار می گیرد و روز به روز بر اهمیت و میزان مصرف آن افزوده می شود .بد نیست بدانید سرفصل های موجود در طرح توجیهی تولید پپتون و پروتئین سویا به شرح زیر است:

:: فصل اول

1-1-معرفی پروژه
1-2- پپتون
1-3- پروتئین سویا
1-3 -1- ویژگیها
1-3-2- استاندارد هاي کنجاله سویا
1-3-3- توضیح موارد مصرف وکاربرد
1-3-4- آرد و گریتس سویا
1-3-5- پروتئین ایزوله سویا
1-3-6- پروتئین کنسانتره سویا
1-3-7- کاربردهاي غیر تغذیه اي ( صنعتی)
1-3-8- بررسی کالاي جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
1-3-9- اهمیت استراتژیکی کالا در دنیاي امروز
1-4- محیط کشت
1-4-1- تعریف کشت
1-4-2- تعریف محیط کشت
1-4-3- طرز تهیه انواع محیط های كشت
1-4-4- روش تولید محیط کشت
1-4-5- محیط های كشت باكتری
1-4-6- محتوای یک محیط کشت مناسب
1-5- کد آیسیک
1-6- تعرفه گمرکی
1-7- بررسی و ارائه استاندارد ( ملی )
1-7-1- استاندارد هاي محیط کشت

:: فصل دوم

2-1- دیاگرام تولید پپتون
2-1-1- فرآيند توليد پپتن گوشت گريد
2-2- شرح فرآیند تولید پروتئین سویا
2-2-1- ایزوله سویا

:: فصل سوم

3-1- وضعیت عرضه و تقاضا
3-1-1- بررسی ظرفیت بهره برداري و روند تولید در سال های اخیر
3-1-2- بررسی وضعیت طرحهاي جدید و طرح هاي توسعه در دست اجرا
3-2- بررسی روند واردات محصول در سال های اخیر
3-3- بررسی روند صادرات در سال های اخیر
3-4- پیش بینی میزان تقاضای پروتئین سویا در سال های آینده
3-5- نتیجه گیری
3-6- محیط کشت
3-7- پپتون

:: فصل چهارم

4-1- شرايط عملياتي طرح
4-2- برآورد هزینه های سرمایه گذاری
4-2-1- زمين محل اجراي طرح
4-2-2- هزینه های محوطه سازي و اجرای ساختمان
4-2-3- تأسيسات و تجهيزات
4-2-4- ماشین آلات و تجهیزات
4-2-5- وسايل نقليه و وسايل حمل و نقل داخل و خارج كارخانه
4-2-6- تجهيزات اداري و كارگاهي
4-2-7- هزينه هاي قبل از بهره برداري
4-3- هزينه هاي ثابت طرح
4-4- برآورد هزينه هاي جاري طرح
4-4-1- مواد اوليه
4-4-2- بر آوردحقوق و دستمزد پرسنل
4-4-3- برآورد میزان انرژی و آب مصرفی
4-4-4- استهلاك و تعمير و نگهداري
4-4-5- جدول هزينه هاي جاري طرح
4-5- جدول هزينه هاي ثابت و متغير توليد
4-6- برآورد میزان سرمایه در گردش طرح
4-7- جدول سرمايه گذاري
4-8- هزینه تولید سالانه
4-9- پیش بینی فروش کالا
4-10- نتیجه گیری

:: فرآیند تولید پپتن

پپتون، (peptone) ترکیبی است با 3 الی 10 اسید آمینه که از هیدرولیز پروتئین ها حاصل می شود. لذا رنگ، طعم و بوی پپتن ها بستگی به منبع پروتئینی آنها دارد. فرمول عمومی پپتن ها بصورت n [R-CH(NH2)COOH] است.که در این فرمولn می تواند بین 2 تا 15 متغیر باشد . همانطوریکه ثابت شده است باکتری ها و سلولها جهت رشد و نمو خود نیاز به منبع کربن (C) و ازت (N) دارند که پپتن ها مهمترین و اصلی ترین منبع ازت جهت رشد و نمو آنها است. پپتن ها بصورت پودر و یا گرانول تهیه می گردد . بطوریکه در آب و اکثر حلال های آبی حل می شود.این محصول علاوه براينكه مهمترين و اصلی ترين منبع ازت جهت رشد و نمو باکتری ها و سلولها است. در صنايع مختلف نظير موسسات تولید واکسن و داروهای نوترکیب کارخانه های توليد مخمر و مايه خمير، ، توليد محيط های کشت باکتریایی و سلولی، برخی صنايع غذايی نظير کالباس، کنسرو و غذاهای آماده و بستني سازی، صنایع پرورش دام و طیور صنایع چرم سازی و .... به مقدار زياد مورد استفاده قرار می گيرد. در اين طرح جهت توليد پپتن ابتداء پروتئین ها از منابع مختلف استخراج و سپس مورد هضم آنزيمي قرار مي گيرد. و پس از انجام آزمايشات كنترلي به بازار فروش عرضه مي گردد.

 پپتن ها مهمترین ماده تشکیل دهنده محیط های کشت تشخیص بالینی می باشند . و بطور متوسط بیش از 50 درصد اغلب محیط های کشت سلولی را تشکیل می دهند. در ارتباط با میزان مصرف این فرآورده بیولوژیک می توان گفت اگر ایران 1000 شهر داشته باشد و در هر شهر 5 آزمایشگاه تشخیص طبی وجود داشته باشد و هر آزمایشگاه بطور متوسط سالیانه 10 کیلو محیط کشت مصرف کند. می توان گفت که تنها بالغ بر 25 تن پپتن با کیفیت بالا در آزمایشگاه های تشخیص طبی مصرف می شود. با توجه به مصرف این فرآورده در مراکز تولید دارو و واکسن و فرآوردهای بیولوژیک می توان حدس زد که سالیانه بالغ بر 150 تن پپتون با کیفیت بالا در ایران مصرف می گردد. محیط های کشت پایه به گونه ی توسعه و طراحی شده اند تا حداقل ترکیباتی را که برای رشد سلولها و باکتری ها نیاز هستند شامل شوند. همانطور که در بالا اشاره شد قسمت اعظم محیط های کشت از پپتن تشکیل شده است. محیط های کشت پایه سلولی و باکتریی، مهمترین عامل در کشت سلولها و باکتری ها است و وظیفه آن ایجاد محیطی برای ابقاء و همچنین تهیه مواد مورد نیاز سلولها و باکتری ها است.

 مصرف پپتن به آزمایشگاه های تشخیص طبی و تولید فرآورده های بیولوژیک ختم نمی شود بلکه امروزه مقادیر قابل توجهی از آن در صنایع موادغذایی ( ساخت سوسیس ، کالباس ، بستنی ، غذاهای آماده و ...) صنایع پرورش دام و طیور (مکمل غذایی و غذایی جوجه های 1تا 10 روزه) صنایع ساخت مواد آرایشی و کرم های نرم کننده پوست و دیگر صنایع کاربرد زیادی دارند.

 پروتئین سویا
پروتئین سویا یک محصول خوراکی است که پروتئین آن خاصیت جایگزینی پروتئین حیوانی را دارد . پروتئین سویا در صنایع مختلف از جمله بیسکویت سازي ، شیرینی سازي و مصارف گوشتی مورد استفاده قرار می گیرد و روز به روز بر اهمیت و میزان مصرف آن افزوده می شود .

 ویژگیها ی پروتئین سویا

 ویژگیهاي فیزیکی

 شکل ظاهري : انواع پروتئین سویا به اشکال گرانول درشت و ریز پودر عرضه می شود .
رنگ : رنگ پروتئین سویا از کرم شیري تا کرم نخودي متغیر است .
بو : پروتئین سویا باید داراي بوي طبیعی مخصوص بخود بوده و عاري از هر گونه بوي غیر طبیعی بخصوص تندشدگی ناشی از اکسیداسیون باشد .
ویژگیهاي شیمیائی
ویژگیهاي شیمیائی انواع پروتئین سویا باید بشرح جدول زیر باشد : 

peptone1

توضیح : اعداد بیان شده در جدول بر حسب درصد می باشند .

 ویژگیهاي بهداشتی

- پروتئین سویا باید طوري تهیه , بسته بندي , نگهداري و توزیع شود که عاري از آلودگی به حشرات و کنه هاي زنده در هر یک از مراحل رشد باشد .
- عاري از کپک زدگی ظاهري باشد .
- عملا عاري از آلودگی به آفلاتوکسین بوده و در صورت وجود مقدار آن از 25 میکروگرم در کیلوگرم بیشتر نباشد .
- ویژگیهاي میکروبی باید طبق استاندارد ملی ایران شماره " 2393 " حد مجاز آلودگیهاي میکروبی در انواع آرد , رشته و ماکارونی " باشد .

 بسته بندي

 پروتئین سویا را میتوان در کیسه یا ظروف پلاستیکی , پاکتهاي چند لایه کاغذي ترجیحأ با لفاف داخلی پلاستیکی , کیسه هاي دو لایه کنفی وپلاستیکی و یا قوطیهاي فلزي متناسب با وزن کالا بسته بندي نمود.

 - در صورتیکه پروتئین سویا در کیسه بسته بندي گردد دهانه کیسه ها باید بصورت دو ردیفه دوخته شود .
- لوازمی که براي بسته بندي پروتئین سویا بکار برده می شود باید سالم , تمیز , خشک و بدون بو باشد .
- روش بسته بندي باید طوري باشد که در نظر گرفتن رطوبت کالا و مشخصات لوازم بسته بندي حفاظت کامل علیه هرگونه فساد و آسیب ناشی از عملیات معمولی حمل و نقل تامین گردد .
- حداکثر وزن هر بسته نباید از 50 کیلوگرم بیشتر باشد .
- بسته هاي موجود در هر بهر باید از نظر شکل , اندازه , وزن و نوع فرآورده یکنواخت باشد .

 نشانه گذاري

 بر روي هر بسته مشخصات زیر باید به زبان فارسی و در صورت صدور به زبان انگلیسی و یا بزبان کشور خریدار نوشته و یا برچسب شود :

 1) نام ( پروتئین سویا بافت دارد , پروتئین سویا کنسانتره و یا پروتئین سویا ایزوله )
2) نوع ( برحسب شکل ظاهري , پودر , گرانول و غیره )
3) وزن خالص
4) نام و آدرس تولید کننده
5) شماره پروانه ساخت
6) دستورالعمل نگهداري و روش استفاده
7) تاریخ تولید


8) درصد مواد متشکله

 توضیح موارد مصرف وکاربرد پروتئین سویا

 همانگونه که ذکر شد ارزش تغذیه اي محصولات پروتئینی سویا در کنار خصوصیات بسیار مهم کاربردي این محصولات باعث می گردد مصارف خوراکی و مصارف صنعتی زیادي براي این محصولات شناسایی شود.
بیشترین حجم مصرف انواع پروتئین هاي سویا مربوط به مصارف خوراکی و تغذیه اي آن است بطوریکه تمامی مصرف آرد سویا بافت دار و آرد سویا با چربی کامل و حدود 94 درصد مصرف آرد سویاي بدون چربی ، مصارف خوراکی و تغذیه اي است . این سهم در مورد کنسانتره به 89 درصد و در مورد ایزوله سویا به 72 درصد کاهش می یابد که گرچه نشان دهنده قابلیت مصرف این دو محصول در کاربردهاي صنعتی و سایر کاربردها است لیکن همچنان مصارف تغذیه اي و خوراکی نیز در مورد این محصولات نیز بیشترین حجم را بخود اختصاص داده است و در مجموع می توان اظهار داشت که بیش از 90 درصد مجموع مصارف انواع پروتئین هاي سویا مربوط به مصارف خوراکی و تغذیه اي ا ست . بطور کلی محصولات پروتئینی پروسس شده سویا را می توان براساس مقدار پروتئین به سه دسته کلی تقسیم بندي نمود :"آرد وگریتس سویا" ، "کنسانتره سویا" و "ایزوله سویا" . دسته بندي مذکور از پروتئین هاي سویا براساس درصد پروتئین و نیز استفاده از هر یک بعنوان ماده اولیه در تولید سایر محصولات بر پایه سویا بدست آمده است ، گرچه ممکن است قبل از استفاده از این مواد پروسس هاي بیشتري نیز روي آنها انجام گیرد .
بطور کلی سه دسته محصولات پروتئینی ذکر شده در بالا ( بجز آرد سویا با چربی کامل) از فلیک هاي بدون چربی سویا تهیه می شوند .

 پروتئین ایزوله سویا
ایزوله سویا باقیمانده پروتئینی حاصل از فلیک هاي بدون چربی سویا است و تنها محصولی از سویا است که بصورت تجاري با بالاترین درصد پروتئین تولید می گردد . ایزوله سویا بصورت ماده خشک حاوي حدود 90 درصد پروتئین بوده و در واقع بیشترین مقدار پروتئین در تمامی محصولات سویا را دارا است .
این ماده بالاترین منبع غذایی جهت تأمین اسیدهاي آمینه بوده و بدلیل طعم ملایم ، آن را می توان بدون واهمه از تغییر مزه و خصوصیات ظاهري به مواد غذایی اضافه نمود . این ماده همچنین منبع تأمین پروتئین در جانشین هاي شیر است و بدلیل دارا بودن بالاترین درصد پروتئین براي تمامی افراد نیازمند به پروتئین زیاد قابل استفاده است .

پروتئین کنسانتره سویا
کنسانتره سویا حاصل انجام برخی فرآیندها بر روي فلیک هاي بدون چربی سویا است که تحت فرآیندهاي مذکور بیشتر اجزاء غیر پروتئینی محلول در آب از آن خارج می شود و محصول به صورت ماده خشک داراي حدود 70 درصد پروتئین حاصل می گردد . کنسانتره سویا بسیار مغذي بوده و براي کودکان در سن رشد ، دوران حاملگی و شیردهی بانوان ، افراد پیر و ضعیف ، افراد بیمار و بطور کلی در هر جایی که کمبود پروتئینی بشدت احساس می شود ، قابل مصرف است .

 کد آیسیک تولید پروتئین سویا و پپتون

 بر اساس آمار و اطلاعات سازمان صنایع و معادن ایران کد شناسایی کالا ( کد آیسیک ) مربوط به این محصولات به صورت زیر می باشد :

peptone2

 تعرفه گمرکی پروتئین سویا و پپتون

 انواع محصولات مرتبط با کد تعرفه گمرکی آنها در جدول زیر آمده است :

peptone3

 بررسی و ارائه استاندارد ( ملی ) تولید پروتئین سویا و پپتون

 کلیه موارد ذکر شده در خصوص استانداردها ، مطابق با موارد اعلام شده از طرف " موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران " به صورت زیر می باشد:

peptone4

 این استاندارد در مورد انواع پروتئین سویا مورد مصرف در مواد غذایی و صنایع کاربرد دارد .

 در این استاندارد واژه ها و اصطلاحات با تعاریف زیر بکار برده میشود :

 پروتئین سویا : پروتئین سویا فرآورده اي است که از طریق کاهش یا حذف مواد غیر پروتئینی دانه سویا از قبیل آب , روغن و کربوهیدراتها بدست می آید . این فرآورده بر حسب مقدار پروتئین موجود در آن به پروتئین سویا , پروتئین سویا کنسانتره و پروتئین سویا ایزوله طبقه بندي می گردد .
پروتئین سویا : فرآورده اي است که پروتئین آن 50 تا 65 درصد باشد .
کنسانتره سویا : فرآورده اي است که پروتئین آن بیش از 65 تا 90 درصد باشد .
ایزولات سویا : فرآورده اي است که پروتئین آن بیش از 90 درصد باشد .

دیاگرام تولید پپتون

peptone5

 (وسایل مورد نیاز بدون در نظر گرفتن شیر آلات و شلنگ های ار تباطی)

 A: چرخ گوشت صنعتی استیل
B: راکتور پخت
C: فیلترپرس
D: مخزن ذخیره و نگهداری مواد
E: اسپری درایر
P: پمپ

 شرح فرآیند تولید پروتئین سویا

 براي تولید هر کدام از انواع پروتئین هاي سویا روشهاي مختلفی وجود دارد که در اینجا به اجمال ذکر می گردد .

 تولید کنسانتره سویا :

 سه نوع فرآیند براي تولید پروتئین سویا کنسانتره وجود دارد که به اختصار ذکر می شود .

 فرایند شستشو با الکل آبی :
این فرایند براساس قابلیت محلولهاي آبکی با الکلهاي حاوي الیفاتیک کمتر ( متانول ، اتانول و ایزو پروفیل الکل ) بمنظور استخراج مواد قندي محلول در آرد سویاي بدون چربی است. این فرایند شامل مراحل زیر می باشد.

 1) استخراج مایع از جامد .
2) انتقال و بازیافت حلال از مایع استخراج شده .
3) انتقال و بازیافت از فلیکهاي استخراج شده .

 فرایند اسید شویی :


این فرایند براساس ارتباط PH با حلالیت پروتئینهاي سویا می باشد اکثر پروتئینهاي سویا مینیمم حلالیتی در حدودPH < 4/5> 2/4 دارند ( ناحیه ایزوالکتریک ) بنابراین امکان استخراج مواد قندي محلول بدون حل شدن اکثریت پروتئینها وجود دارد. حلال مورد استفاده در این فرایند آب بوده بطوریکه با اضافه شدن اسید به آن PH در ناحیه ایزوالکتریک ثابت نگه داشته می شود .

 فرایند شستشوي با آب همراه با گرماي دناتورا سیون :
در این فرایند ابتدا پروتئینهاي بلغور سویاي بدون چربی بوسیله گرماي دناتوراسیون و با استفاده از گرماي مرطوب نامحلول می شوند در این عملیات حرارتی ، موا قندي محلول توسط آب گرم استخراج می شوند. از آنجائیکه این فرایند بر اساس استخراج مایع از جامد با استفاده از آب بعنوان حلال است لذا کلیه عملیات ، روشها و تجهیزات مورد استفاده در این فرایند درست شبیه به فرایند اسید شویی است .

 تولید ایزوله سویا
با توجه به اینکه بلغور سویا یا آرد سویا بدون چربی ماده اولیه مناسب براي تولید ایزوله سویا می باشد لذا یکی از فاکتورهاي مهم و مؤثر در کیفیت نهایی محصول ایزوله پروتئین سویا ، انتخاب نوع مخصوصی از واریته دانه سویا در فرآیند تولید بلغور سویا یا آرد سویا بدون چربی می باشد .

 بطور کلی فرآیند تولید ایزوله پروتئین سویا را می توان به سه مرحله اساسی به شرح زیر تقسیم کرد:

 1) استخراج پروتئین از آرد یا بلغور سویا
2) تشکیل رسوب یا لخته پروتئین
3) خشک کردن

 لازم بذکر است بهینه یابی متغیرهاي مربوط به هر مرحله و کنترل دقیق آنها موجب حداکثر شدن بازده و خلوص فرآورده نهایی می شود .

 تولید پروتئین سویا ( حاوي 50 % پروتئین ) (تکنولوژي داخلی ) :

 روش تولید :

 ابتدا کنجاله بوجاري وپاك شده سپس آسیاب می گردد و از ترکیب آن با آب و طعم دهنده هاي مختلف خمیر درست می شود ، سپس ازطریق پخت به طریقه " حرارت خیلی زیاد در زمان کوتاه خمیربه گرانول تبدیل شده که پس از خشک و سرد کردن در کیسه هاي مخصوص جهت حمل به بازار بسته بندي می گردد .

:: جهت سفارش تدوین طرح توجیهی با مهر مورد تایید بانکها ( جهت اخد وام بانکی و مصوبه و مجوز ) و یا خرید همه پکیجهای طرحهای کسب و کار توجیهی و یا دانلود طرح توجیهی رایگان و دانلود رایگان پروژه های کارآفرینی صنعتی معدنی خدواتی جهانگردی گردشگری ایرانگردی و طرح های تجاری کشاورزی و طرحهای زودبازده ی دامداری و دامپروری روی لینک مربوطه کلیک نمایید :

:: سفارش طرح توجیهی و امکانسنجی بانکی با مهر مورد تایید بانکها و سازمانهای کشور ( جهت اخذ وام و جواز تاسیس )( کلیک کنید ... )
:: خرید کلیه ی پکیجهای طرح های کسب و کار و طرحهای توجیهی ( حدود 1400 طرح )( کلیک کنید ... )
:: دانلود رایگان صدها طرح توجیهی و کارآفرینی تجاری و طرحهای زودبازده وزارت تعاون و وزارت کار ( کلیک کنید ... )

:: در پایان مجموعه ما توانایی دریافت پیش فاکتور خرید ماشین آلات و تجهیزات خط تولید از چین و کشورهای اروپایی و همچنین واردات ماشین آلات با تکنولوژی روز دنیا برای این طرح را داراست. جهت واردات ماشین آلات این طرح حتما به بخش بازرگانی سایت ما مراجعه فرمایید . همچنین اگر بازرگان هستید و یا قصد واردات و صادرات دارید توصیه میکنیم قبل از هر کاری لیست خدمات بازرگانی کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران را به دقت مطالعه نمایید . برای آگاهی دقیق تر از خدمات بازرگانی ما کلیک کنید !
:: برای مطالعه ی مقالات و اطلاعات تخصصی بازرگانی کلیک نمایید !


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool