ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
مقدمه ای بر طرح توجیهی
آیا تا کنون سعی کرده اید مراحل نوشتن طرح توجیهی را بیاموزید ؟ آیا به دنبال آموزش طرح توجیهی و فراگیری اصول نگارش طرح توجیهی بوده اید؟! مثلا نحوه نوشتن طرح توجیهی کشاورزی یا نحوه نوشتن طرح توجیهی خدمات و یا نوشتن طرح توجیهی گردشگری ؟! آیا در فضای اینترنت به دنبال راهنمای نوشتن طرح توجیهی و اصول نگارش طرح توجیهی برای نوشتن طرح کسب و کار مدتها وقت خود را صرف کرده و بعضا نتیجه ای هم نگرفته اید؟! آیا میدانستید تبلیغات بسیاری از سایتها مبنی بر ارائه ی فرم خام طرح توجیهی فقط حیله ی تبلیغاتی بوده و طرح توجیهی فرم خام مشخصی ندارد ؟؟!
برای آشنایی با فرمت طرح توجیهی باید ابتدا تعریف طرح توجیهی را بدانیم . به زبان ساده طرح توجیهی اقتصادی سلسله مطالب به هم پیوسته ای است از محاسبات پیجیده و کاملا تخصصی اقتصادی و مالی برای یک پروژه که منجر به برآورد نهایی صورتهای مالی چند سال آینده ی آن پروژه و همینطور محاسبه ی شاخصه های مالی نظیر نقطه ی سر به سر و دوره ی بازگشت سرمایه و نرخ بازگشت سرمایه و موارد دیگر میشود .حصول این نتایج در نهایت باعث میشود که بعد از نوشتن گزارش توجیهی بدانیم که آیا پروژه دارای توجیه اقتصادی بوده یا نه؟!!
مطالعات بازار یا تحقیقات بازار به زبان ساده تخمین میزان سهم قابل حصول از بازار برای پروژه است بدین معنا که با استفاده از استعلامات دقیق میزان واردات و صادرات و همینطور میزان تولید محصول یا خدمت مورد نظر در طی چند سال برآورد گردیده و در نهایت به برآوردی از میزان مصرف محصول یا نیاز کشور به محصول در چند سال آینده خواهد رسید که متعاقبا در صورتی که میزان نیاز قابل توجهی برای کشور موجود باشد میتوان گفت توجیه بازار صورت پذیرفته و این خروجی مطالعات امکان سنجی میباشد.
در این مطلب ما برای آشنایی شما با نحوه نوشتن طرح توجیهی و همینطور اصول نگارش طرح توجیهی بسته ی راهنمای نوشتن طرح توجیهی را فراهم دیده ایم که مشتمل بر موارد زیر میباشد :
1- جزوه ی خلاصه آموزش تدوین طرح توجیهی و مطالعات بازار 90 صفحه ( word + pdf )
2- کتابچه آموزش نوشتن مطالعات بازار و طرح توجیهی با فرمت بانک صنعت و معدن 204 صفحه ( word + pdf )
آیا تا به حال به دنبال یادگیری نگارش طرح توجیهی نرم افزار کامفار 3 بوده اید؟! اگر محتوای این مطلب را مطالعه میکنید جواب احتمالا مثبت است.
همانطور که میدانید فصل مالی یک طرح توجیهی با نرم افزار کامفار تدوین میگردد البته برای این کار از فرمت های داخلی با اکسل هم میتوان استفاده کرد.اما بهتر است هم خودتان یکبار فصل مالی طرح زودبازده را با اکسل بنویسید و بعد از کامفار گزارش بگیرید.
در مسیر یادگیری کامفار مطمئنا در ابتدای کار به دنبال کتاب آموزش کامفار بوده اید یا برخی که به آموزش مولتی میدیا علاقه دارند به دنبال فیلم آموزش نرم افزار کامفار بوده اند برخی ها هم فقط با آموزش حضوری میانه ی خوبی داشته و به دنبال دوره آموزش نرم افزار کامفار در سایتهای مختلف جستجومیکردند و برخی دیگر هم به گمان اینکه کامفار 3 یه نرم افزار دانلودی است دنبال گزینه ی دانلود نرم افزار کامفار در سایتهای مختلف دانلود نرم افزار گشته اند که مطمدنا چیزی نیافته اند چرا که نرم افزار کامفار قفل سخت افزاری داشته و بدون آن شما قادر به گزارش گیری نخواهید بود و این بدین معنیست که عملا هیچ کاری با نرم افزار نمیتوانید بکنید به جر اینکه با محیط نرم افزار و امکاناتش آشنا شوید.
حال به بحث آموزش نرم افزار کامفار برگردیم ، ما نه فیلم آموزش کامفار را نفی میکنیم و نه دوره ی آموزش کامفار را بلکه قبل از اینکه کاربران عزیز سایت ما بخواهند هزینه سنگینی برای آموزش کامفار بپردازند توجهشان را به جزوه آموزش نرم افزار کامفار pdf که توسط وبسایت کانون مشاوران برای کاربران ویژه ی سایت در نظر گرفته شده جلب میکنیم. ما این کتاب آموزش نرم افزار کامفار را که 38 صفحه است با دانلود نرم افزار کامفار البته دموی نرم افزار در یک فایل زیپ به کاربران ویژه ی سایت تقدیم میکنیم .امیدواریم مطالعه ی این کتاب و تمرین سرفصل های کتاب در دموی نرم افزار کامفار شما کاربر گرامی را از صرف هزینه های گزاف کلاسها و دوره آموزش نرم افزار کامفار بینیاز نماید.
البته لازم به ذکر میباشد که طرح توجیهی نویسی کاری بسیار تخصصی و در گرید مهندسی مالی بوده و مضاف بر نیاز به داشتن دانش مهندسی مالی ، نیاز به تجربه چندین ساله هم دارد. در نتیجه در صورتی که نیاز به تدوین یک طرح توجیهی کاملا به روز و با گرید بانکی + گزارش کامفار دارید با ما تماس بگیرید تا مشاوره های لازم به شما داده شود .