طرح توجیهی احداث نانوایی سنتی چند منظوره سال 1400 + pdf + word

bread

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث نانوایی سنتی چند منظوره سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی احداث نانوایی سنتی چند منظوره را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

نان از جمله محصولاتی می باشد که در تمام جهان با هرنوع فرهنگ و عقیده ای برای مردم از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد . تقریبا در همه منازل نان به صورت روزانه مورد استفاده قرار می گیرد .

در کشور ایران بیشتر غذا های سنتی ازقبیل دیزی ، کله پاچه ، کباب و ... با استفاده از نان مصرف می شوند . بنابراین نان یکی از محصولات غذایی جدایی ناپذیر در خانه های ایرانی می باشد .

نانوایی های سنتی در داخل کشور ایران از اهمیت بالایی برخوردار می باشند ، چرا که در کشور ایران تقریبا بیش از 60 درصد از مردم از نان های سنتی مانند نان لواش ، نان بربری و نان سنگک استفاده می نمایند .

به علت وجود تقاضای مناسب و همیشگی برای نان های سنتی ، وجود بیش از یک نانوایی سنتی چند منظوره در هر منطقه نیز بعضا توجیه اقتصادی مناسبی داشته و ضمنا موجب جلوگیری از ایجاد صفهای طویل در نانوایی ها می شود .


کد های آیسیک مرتبط با محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی تولید نان های سنتی لواش و سنگک و بربری


  • نان لواش ماشینی : 1541512310
  • سنگک ماشینی : 1541412305

استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی احداث مجتمع نانوایی سنتی چند منظوره

  • نان های سنتی – ویژگی ها و روش های آزمون : 2628
  • نان های سنتی – ویژگی ها و روش های آزمون ( اصلاحیه شماره یک ) : A-2628
  • غلات و فرآورده های آن – نان تافتون ، بربری ، لواش ، آئین کار تولید : 5810 ، 5809 و 5808
  • غلات و فرآورده های آن – نان جو – ویژگی ها و روش های آزمون : 6761 و 6943
  • آرد گندم و آرد چاودار – راهنمای عمومی روش های آزمایشی تولید نان : 12043
  • شرایط فنی – بهداشتی کارگاه های نانوایی : 2749
  • ویژگی ها و نحوه آزمون ، نان ، شیرینی آردی و خمیر آن ها - نگهداری در سردخانه – آیین کار : 10928

مواد اولیه مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید نان های سنتی لواش و سنگک و بربری


  • آرد معمولی
  • آرد مخصوص نان سنگک
  • آرد ستاره
  • شکر
  • رومال
  • خمیر مایه
  • روغن
  • نمک ید دار
  • آب

دانلود فایل طرح توجیهی تولید نان های سنتی لواش و سنگک و بربری

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.