طرح توجیهی تولید شکلات صبحانه نوتلا سال 1400 + pdf + word

Breakfast Chocolateجهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید شکلات صبحانه نوتلا سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید شکلات صبحانه نوتلا را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

شکلات یکی از شیرینی های پر طرفدار در بین مردم جهان می باشد ، همچنین به صورت یک ماده غذائی به صورت مستقل نیز مورد استفاده قرار می گیرد . مصرف شکلات باعث افزایش محاسبات ذهنی ، کاهش خطرات سکته مغزی در زنان و برای سلامت قلب مفید می باشد .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید شکلات صبحانه نوتلا


نام محصول شکلات مرکب با پایه فندق می باشد که شکلات یکی از شیرینی های پر طرفدار در بین مردم جهان می باشد ضمناً این محصول به صورت یک ماده غذائی به صورت مستقل نیز مورد استفاده قرار می گیرد .

این محصول از ویژگی های جالبی برخوردار است ، چرا که در دمای اتاق به حالت جامد می باشد ، اما به محض قرار گرفتن در دهان ذوب میگردد ، دلیل این خاصیت وجود نوعی چربی درترکیب شکلات است که کره کاکائو نامیده می شود . کره کاکائو در دمای زیر ۲۵ درجه سانتیگراد جامد است و به هنگام تهیه شکلات با کاکائو و شکر ترکیب می شوند .

نقطه ذوب این چربی تقریباﹰ برابر با دمای بدن است و به همین دلیل هنگامی که با سایر اجزاء تشکیل دهنده شکلات مخلوط میشود باعث می گردد که ترکیب جدیدی به محض قرار گرفتن در درجه حرارت دهان تبدیل به یک مایع نرم و مطبوع شود . علاوه بر این شکلات دارای طعم بسیار دلچسب و شیرین است که اکثر مردم آنرا می پسندند .

این ماده غذایی پر طرفدار و انرژی زا ، بطور معمول از ترکیب شیر ، شکر ، کره کاکائو و پودر کاکائو با نسبت های متفاوت تولید می شود .

درکاکائو مواد محرکه کافئين ، تئوبرومبين ، تئو فيلين وتانن موجود مي باشد که علاوه بر نقش تغذيه اي بعلت خاصيت تحريکي که در گلومرول هاي کليوي ايجاد مي کند، نقش دارويي دارد و از تشکيل سنگهاي کليوي و تاحدود زيادي از پيدايش سنگهاي مجاري ادراري جلوگيري مي کند .

همچنين با مصرف شکلات ، هورمون آندروفين در خون ترشح مي شود . اين هورمون سبب آرامش وحالت خواب آلودگي انسان مي شود .

همچنين شکلات وکاکائو حاوي ويتامين هاي گروه B و مواد معدني شامل سديم ، پتاسيم ، کلسيم و... مي باشد . شکلات وکاکائو محتوي سطح بالايي از فلاونوئيد ها خصوصاﹰ Epicatechin هستند که داراي اثرات مفيد قلبي و عروقي است .

شکلات داراي آلکالوئيد هايي مانند تئوبروبين وفنتيل آمين ( Phenethyl amin ) است که داراي خواص فيزيولوژيکي براي بدن مي باشد . فنتيل آمين به سروتنين ( Serotonin ) موجود در مغز متصل مي شود .

دانشمندان معتقدند که مصرف متعادل شکلات موجب کاهش فشارخون واحساس نشاط مي گردد . شکلات تيره امروزه بدليل فوايد سلامتي که ناشي از وجود مقادير فراوان آنتي اکسيدان در آن مي باشد موجب کاهش راديکال هاي آزاد مي گردد .

• مصرف شکلات باعث افزايش محاسبات ذهني ميشود .
• مصرف شکلات خطر سکته مغزي در زنان را کاهش مي دهد .
• مصرف شکلات براي سلامت قلب مفيد است .

استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید شکلات صبحانه نوتلا :

در بررسی و ارائه استاندارد می توان به استاندارد ملی صنایع غذایی به شماره ۶۰۸ و اصلاحیه این استاندارد یعنی استاندارد شماره ۶۰۸-a و ۹۷۹۸ اشاره نمود که ویژگیها ، بسته بندی ، نمونه برداری روش های آزمون ، تعریف ، ساخت و نشانه گذاری انواع شکلات را بیان می کند .


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید شکلات صبحانه نوتلا


سه ناحیه عمده برای کشت کاکائو وجود دارد . افریقا غربی ، اسیای جنوب غربی و امریکای جنوبی . در حال حاضر بیش از ٤٠% کاکائوی دنیا ، در ساحل عاج کشت داده می شود .

در طول ٣٠ سال اخیر این تولید افزایش چشمگیری داشته و مواد اولیه حجم عظیمی از شکلات های اروپایی از این کشور تهیه می گردد . امروز اندونزی کشت و کار کاکائو را توسعه بخشیده است و تقریباﹰ تولید خود را هم سطح تولید کشور غنا کرده است .

اما از جمله کشورهای تولید کننده عمده محصول شکلات می توان در اروپا کشورهای آلمان ، ترکیه و اتریش و سوئیس را نام برد ، که بیش از ٧٠% از تولید کل اروپا و ٥٠% از تولید کل جهان را به خود اختصاص می دهند و در واقع تولیدکنندگان اصلی این محصول و تکنولوژی تولید آن می باشند .

بهترین شکلات های دنیا در سوئیس تولید می شود که شامل انواعی از شکلات های شیری ، تلخ و میوهای می شود که در طرح ها و اندازه و وزن های مختلف با بسته بندی های منحصر به فرد و زیبا پوشیده شده است .

طبق آمار منتشر شده سوئیسی ها بیشتر از همه مردم دنیا شکلات می خورند . در سال ٢٠١٠ برابر با ٩/١١ کیلوگرم مصرف متوسط هر سوئیسی در سال بود و رتبه های بعدی از این حیث متعلق به بلژیکی ها و آلمانی ها است .

بیش از ٦٠ درصد تولیدات شکلات این کشور صادر می شود که از این میزان ٥/١٩درصد به آلمان ، ١٢درصد به فرانسه ، ٤/١٠ به انگلیس و ٦/٧ درصد به آمریکا و مابقی به روسیه و دیگرکشورها صادر می شود .


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید شکلات صبحانه نوتلا


موارد مصرف شکلات و تنوع تولید و مصرف آن بسیار زیاد و همچنین پرسود می باشد . بسیاری از کشورهای آفریقایی و امریکایی ( بخصوص امریکای جنوبی ) از تولیدکنندگان عمده کاکائو می باشند و تقریباﹰ می توان گفت تولید شکلات در هر ۵ قاره جهان یکی از شاخه های صنایع غذایی مهم می باشد .

از این نظر در کشورها تولید محصولات شکلاتی می تواند دریچه دیگری برای بازگشایی طرح های اقتصادی و مناسبات اقتصادی با سایر تولیدکنندگان مواد اولیه آن از یک طرف و از طرف دیگر برقراری مناسبات اقتصادی با کشورهای مصرف کننده به خصوص کشورهای آسیای میانه و آسیای دور و اروپا باشد .

اهمیت این محصول در ایران نیز به خصوص از جنبه صادراتی به کشورهای حوزه خلیج فارس و آسیای میانه بسیار حائز اهمیت است و در این زمینه نیز در یک دهه اخیر سرمایه گذاری های نسبتا قابل توجهی صورت گرفته است و لیکن در صورت امکان شایسته است به سمت تولیداتی با برند جهانی در ایران پیش برویم .


فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید شکلات صبحانه نوتلا

در تولید شکلات ، ابتدا شکر را به وسیله آسیاب چکشی به حالت پودر با دانه های بسیار ریز ، آسیاب می کنند ، سپس پودر شکر را به همراه پودر کاکائو و شیر خشک و وانیلین و ۳۰% از روغن اولیه را وارد یک مکیسر ( همزن ) می کنند و ۳ تا ۴ ساعت آن را هم می زنند .

سپس مخلوط را وارد دستگاهی به نام والس می کند . این دستگاه عبارتست از یک سری غلتک های صاف و صیقلی که به موازات هم قرار دارند و یکی در میان بالا و پایین هستند وجه حالت چرخان باشند .

مخلوط وارد این دستگاه شده تا مواد اولیه به طور کامل له شوند . و در انتهای دستگاه شکلات به صورت ورقه از دستگاه خارج می شود بعد از این مرحله ورق شکلات به همراه ۷۰% از باقی روغن وارد یک مخزن همزن دار شده و شکلات به حالت مایع از مخزن وارد دستگاه همگن سازی ( conch ) می شوند .

دستگاه کنچ عبارتست از یک مخزن که در آن همزنهایی به شکل غلظت قرار دارد و حول یک محور می چرخند و یک مخزن دیگر موازی با مخزن اصلی قرار می گیرد که شکلات پس از ورود به دستگاه کنچ و انجام عملیات از آن خارج شده و وارد مخزن دوم می شود و بعد از پرشدن مخزن مجدداً به دستگاه کنچ باز گردیده می شود که عملیات همگن سازی به خوبی انجام شود ، عملیات کنچ یا همگن سازی حدود ۱۲ الی ۱۴ ساعت به طول می انجامد .

بعد از تولید شکلات به صورت تخته ای ، شکلات تخته را مجدداً با حرارت آب کرده وارد دستگاه های غالب زن می ریزند .

این دستگا ه ها در واقع از یک طرف شکلات را به صورت پوسته غالب ریزی کرده و مغز فندق را به داخل پوسته شکلاتی تزریق می کند . بعد از انجام این عملیات شکلات جهت بسته بندی وارد دستگاه بسته بندی می شود و در بسته های مختلف نسبت به وزن و اندازه بسته بندی می شوند .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید شکلات صبحانه نوتلا

• ماشین مخلوط کن
• ماشین والس
• ماشین همگن ساز ( CONCH )
• ماشین غالب زن و تزریق کن

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید شکلات صبحانه نوتلا

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.