طرح توجیهی تولید غذای کودک از میوه و شیر سویا سال 1400 + pdf + word

طرح توجیهی تولید غذای کودک از میوه

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید غذای کودک از میوه و شیر سویا سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید. ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید غذای کودک از میوه و شیر سویا را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

غذای کودک یكی از مهترین عوامل رشد و ساختار بدنی و فكری کودک می باشد ، بنابراین باید از مواد مغذی مانند میوه ، شیر سویا و .... تولید شود .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید غذای کودک از میوه و شیر سویا


طرح توجیهی تولید غذای کودک از میوه و شیر سویا

منظور از غذای کودک چیست؟

غذای کودک یكی از مهترین عوامل رشد و ساختار بدنی و فكری کودک می باشد . در این گزارش به بررسی در زمینه تغذیه کودک می پردازیم .

ما در این مطالعه با توجه به اینکه در ایران مرسوم ترین نوع غذای کودک مورد استفاده خانواده ها انواع شیر سویا و میوه است ، که در اینجا یکی از انواع جدید شیر مورد استفاده کودک به نام شیر سویا را مورد بررسی قرار می دهیم .

غذای کودک : (کد محصول = 1549201)
شیر سویا : ( کد محصول = 15141312)

غذای کودک در بازار جهانی به طور کلی به صورت زیر طبقه بندی می شود :

انواع شیر ( شیر خشک ، شیر سویا و ... )
وعده های غذایی ( کنسروی ، سرد و ... )
غذاهایی که کودک با دست خودش می خورد ( بیسکویت بچه ، نان برنج و ... )
نوشیدنی ها ( عصاره ها ، آماده برای سرو و ... )

از بین چهار گروه ذکر شده دو گروه اول هر کدام حدود 45 درصد بازار فروش را به خود اختصاص می دهند و دو گروه آخر هر کدام حدود 5 درصد را شامل می شوند .

ما در این مطالعه با توجه به اینکه در ایران مرسوم ترین نوع غذای کودک مورد استفاده خانواده ها انواع شیر است ، یکی از انواع جدید شیر مود استفاده کودک به نام شیر سویا را مورد بررسی قرار می دهیم .

کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید غذای کودک از میوه و شیر سویا

غذای کودک شامل کلیه مواد غذایی و مکمل های غذایی می شود ، که از دوره شیر خوارگی تا 2 سالگی به کودکان داده می شود .

هر نوع از غذای کودک در دوره سنی خاصی به کودک داده می شود و حاوی مقادیری از مواد مغذی و ویتامین های مختلف است که برای رشد کودک مورد نیاز است .

غذاهای کودک بصورت ترکیبی از اجزای گروه های غذایی اصلی تهیه می شوند . ( مانند : گوشت ، ماهی ، گوشت مرغ ، غلات ، لبنیات ، میوه ها و سبزیجات ) .

در اکثر موارد مواقع اجزای سازنده غذاهای کودک با آنچه برای بزرگسالان بکار می روند تفاوتی ندارند .


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید غذای کودک از میوه و شیر سویا


ایالات متحده آمریكا بزرگترین تولید كننده سویا می باشد و تقریبا دو سوم محصول كل دنیا را تولید می كند . لذا به دلیل داشتن پتانسیل بسیار بالا در تامین مواد اولیه بزرگترین تولید کننده شیر سویا نیز می باشد .

میوه از چین به نقاط دیگر دنیا راه یافته است و بطور وحشی در آن كشور وجود دارد .

سویا در حدود 3500 نوع مختلف دارد كه هر كدام آب و هوای مخصوصی را می خواهد . لذا انواع مختلف آن در نقاط مختلف جهان رشد می کنند.

شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید غذای کودک از میوه و شیر سویا

غذای کودک جزء محصولات غذایی می باشد ، که دارای استاندارهای سخت خوراکی در اروپا و آمریکا بوده و رعایت کردن اینگونه استاندارها در بدو تولید دارای هزینه زیادی می باشد ، لذا پیشنهاد می شود در ابتدای تولید ، با توجه به شرایط صادرات آسان و تعرفه ای گمرکی و هزینه حمل و نقل در ابتدا صادرات به کشورهایی که شرایط واردات آسان تری دارند مد نظر قرار گیرد .

اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید غذای کودک از میوه و شیر سویا

تمام خانواده ها در برهه های مختلف زمانی از غذای کودک استفاده می کنند و این نشان از کابرد بسیار گسترده آن در سطح جامعه می باشد و چنانچه انواع با کیفیت آن به اندازه نیاز در بازار موجود نباشد ، می تواند مردم را با مشکلات زیادی روبرو کند .

لذا توجه به تامین انواع مرغوب آن و به اندازه مورد نیاز برای سلامت یک نسل از جامعه بسیار پر اهمیت است و چنانچه در این مورد سهل انگاری شود ، مشکلات زیادی را برای سلامت جامعه در آینده در پی خواهد داشت .

به علاوه شیر سویا هم با توجه به خواص مخصوص آن در تامین سلامت کودک بسیار موثر است و با توجه به توجه جهانی به این محصول در صورت تولید انواع مرغوب آن امکان رقابت با انواع جهانی نیز وجود دارد .

استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید غذای کودک از میوه و شیر سویا

پودر شیر - محاسبه پروتئین سویا و نخود فرنگی به روش ( SDS-CE) : BS ISO 17129
پودر شیر - محاسبه پروتئین سویا و نخود فرنگی به روش ( SDS-CE) : ISO 17129
شیر و فرآورده های شیر - محاسبه پروتئین سویا و نخود فرنگی به روش ( SDS-CE ) : ISO FDIS 17129
شیر و فرآورده های شیر - محاسبه پروتئین سویا و نخود فرنگی به روش ( SDS-CE ) : ISO 17129 FRENCH


فرایند تولید غذای کودک از میوه و شیر سویا

فرایند تولید غذای کودک از میوه و شیر سویا

فرایند تولید غذای کودک از میوه و شیر سویا شامل مراحل زیر است :

1- انتخاب واریته :

دانه هایی که انتخاب می شوند باید از لحاظ طعم ، رنگ و بوی محصول مطلوب باشد .

2- پوست گیری :

شیر سویا را می توان از لوبیای پوست گیری شده یا نشده تهیه نمود .

پوست گیری خشک توسط پیش گرم کردن لوبیاها برای 10 دقیقه ، خنک کردن و سپس عبور از یک آسیاب پره ای یا سنگی و در نهایت جدا کردن پوست توسط عبور از یک سپراتور صورت می گیرد .

3- خیساندن :

عمل خیساندن در بیشتر روش های تجاری به مدت 16 ساعت یا تا حدود دو برابر شدن وزن اولیه صورت می گیرد .

حذف الیگوساکاریدها در هنگام خیساندن سبب پراکندگی و تعلیق پذیری بهتر مواد جامد در مدت استخراج ، افزایش راندمان و کاهش زمان پخت می شود .

4- خرد کردن :

لوبیای خیس خورده را می توان با آب سرد یا گرم خرد کرد .

5- تنظیم میزان آب :

یک عامل مهم در تعیین کیفیت و کمیت شیر سویا و غلظت آن می باشد ، که وابسته به مقدار آب اضافه شده در واحد وزن دانه سویای خشک است . در عملیات تجاری نسبت آب به سویا 10 به 1 است .

6- پختن :

برای دستیابی به ارزش غذایی و طعم مطلوب توصیه می شود ، که دوغ آب سویا را در 100 درجه سانتیگراد برای مدت 30 دقیقه جهت غیر فعال کردن 90 درصد ممانعت کننده تریپسین جوشاند .

7- استخراج شیر سویا :

شیر سویا را می توان از دوغ آب قبل یا بعد از پختن به صورت گرم یا سرد استخراج کرد و گزارش شده ، که محدوده درجه حرارت استخراج بین 4 تا 80 درجه سانتیگراد بالاترین راندمان شیر را از لحاظ مقدار مواد جامد به وجود می آورد .

8- شستن تفاله شیر سویا :

بیش از 25 تا 30 درصد کل پروتئین دانه سویا را می توان توسط استخراج دوباره بازیافت نمود .

9- فرمولاسیون :

یکی از نکات قابل توجه برای پذیرش همه جانبه شیر سویا نوع فرمولاسیون و مقادیر مناسب آنها مطابق ذائقه عمومی است .

از روغن تصفیه شده سویا برای افزایش کالری و سفیدی شیر سویا نیز می توان استفاده کرد .

10- غنی سازی :

شیر سویا را می توان با ویتامین ها ، مواد معدنی و اسیدهای آمینه برای کودکان و همچنین مصرف عموم مردم غنی کرد .

در بین اینها کلسیم ، ویتامین B12 و متیونین کاربرد بیشتری دارد .

11- هموژنیزاسیون :

هموژنیزه کردن سبب ایجاد حالت خامه ای بهتر ، غلظت یکنواخت تر ، ثبات بیشتر و افزایش قابلیت هضم می شود .

12- پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون :

پاستوریزاسیون جزئی از تکنیک استریلیزاسیون است و از بین بردن کامل میکروب های پاتوژن ، کاهش بار میکروبی و بهبود کیفیت نگهداری شیر سویا می شود .

استریل کردن نیز در درجه حرارت بالایی انجام می گیرد و کلیه باکتری ها و اسپورها را از بین می برد .

13- بسته بندی :

شیر سویا را نیز می توان بطور مستقیم بدون بسته بندی ارائه کرد و یا در ظروف متنوعی این کار را انجام داد .

14- طعم شیر سویا :

پذیرش طعم شیر سویا بر اساس افزودنی ها ، فرهنگ مردم و الگوی غذایی متفاوت است .

آنزیم لیپوکسی ژناز در سویا عامل اصلی ایجاد طعم لوبیایی در شیر سویا می باشد .

ماشین آلات خط تولید غذای کودک از میوه و شیر سویا

ماشین آلات خط تولید غذای کودک از میوه و شیر سویا

  • واحد آماده سازی مواد اولیه
  • سیستم ژنراتور ها
  • واحد فرآوری شیر سویا
  • پمپ شیر
  • فن
  • میز پرس

دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید غذای کودک از میوه

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.