طرح توجیهی تولید چیلر و آبگرمکن خورشیدی سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Solar Water Heater

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید چیلر و آبگرمکن خورشیدی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید چیلر و آبگرمکن خورشیدی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

آبگرمكن خورشیدی جهت تهیه آب گرم جهت استحمام و شستشو استفاده می شود و با انرژی تجدید شونده خورشید كار می كند . كاربرد این محصول برای مصارف خانگی و تجاری ( غیر از گرم كردن فضای ساختمان ها ) می باشد .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید چیلر و آبگرمکن خورشیدی


 

آبگرمكن های خورشیدی به طوری كه از نام آنها پیداست از طریق جذب انرژی خورشید و تابش نور بر صفحات جاذب ( كلكتور) عمل می نمایند و راندمان گرمایشی آنها در فصول مختلف سال و بر حسب موقعیت های جغرافیایی هر شهر متفاوت می باشد . راندمان زمانی رسیدن به گرمایشی بیشتر و سریعتر از معمول با افزایش پنل هایی بیش از ظرفیت محاسبه شده مقدور می باشد .

لذا در شهری با آب و هوای معمول ، بطور مثال ، شهر مشهد به طور میانگین 9 ماه از سال را می توان بطور مستقیم از این سیستم و بقیه مدت را به عنوان پیش گرم سیستم گرمایشی اعم از پكیج و موتور خانه مورد استفاده قرار داد . این دستگاه می تواند دارای المنت برقی باشد ، كه در مكانهایی كه دارای سیستم پشتیبان نباشند مورد استفاده قرار گیرد .

در شهر مشهد می توان با استفاده از این سیستم به حداكثر دمای 85 درجه سانتی گراد و حداقل دمای 35درجه رسید ، هرچه به سمت جنوب پیش رویم می توان به راندمان بالاتری دست یافت . سیستم گرمایش هر پنل و ارتباط آن با سیستم مركزی به صورت بسته بوده و این امكان را به پنل می دهد كه رسوب نگرفته و در زمستان یخ نزند . آبگرمكن های خورشیدی می توانند فعال یا غیر فعال باشند .

سیستم فعال دارای یك پمپ الكتریكی ، دریچه ها و كنترل كننده ها برای چرخش سیال جهت انتقال حرارت می باشند . سیستم غیر فعال پمپ ندارد . مقدار آب گرم تولیدی توسط آبگرمكن خورشیدی بستگی به نوع و اندازه سیستم ، میزان آفتاب موجود در محل ، نصب صحیح سیستم ، زاویه تمایل به طرف خورشید و بالاخره جهت گیری جمع كننده ها دارد . همچنین ، آبگرمكن های خورشیدی را می توان در قالب مدار باز( یا مستقیم ) و مدار بسته ( یا غیر مستقیم ) نیز طبق بندی نمود .

سیستم مدار باز آب شرب خانه را از جمع كننده ها عبور می دهد . سیستم مدار بسته سیال انتقال دهنده حرارت ( كه می تواند به عنوان مثال آب یا ضد یخ رقیق باشد ) را برای جمع آوری حرارت مورد استفاده قرار می دهد و سپس در یك مبدل حرارتی این گرما به آب خانگی منتقل می شود .

• آبگرمكن های عمومی خورشیدی (Solar Bath water heater) :

به طور معمول مصرف انرژی برای تأمین آبگرم می تواند بیشترین هزینه انرژی باشد ، با استفاده از حمام خورشیدی روستایی ، مصرف انرژی برای تأمین آبگرم می تواند 75% كاهش یابد . این سیستم بسیار كارآمد و سازگار با محیط زیست می باشد .

حمام خورشیدی روستائی از انرژی تجدید شونده استفاده می كند و سازگار با محیط زیست است . در صورت تمایل می توان حتی پمپی كه برای گردش مایع گرم كننده از كلكتورهای خورشیدی به مبدل حرارتی بكار می رود با انرژی خورشیدی به حركت در آورد .

در این صورت كل سیستم بی نیاز ازاتصال به برق شبكه می باشد . حمام خورشیدی روستایی شامل دو مدار حرارتی می باشد . در مدار نخست آب توسط سیال گرم كننده كه از كلكتورهای سری دوم می آید گرم شده و پس از رسیدن به دمای مطلوب آماده استفاده می گردد . اگر انرژی خورشیدی كه در دسترس می باشد به اندازه كافی نبود ، سیستم انرژی مورد نیاز را به وسیله یك گرمكن با سوخت فسیلی ( گازوئیل یا گاز طبیعی ) برای آب در مخزن دوم تأمین می كند .

• بررسی چیلرهای جذبی خورشیدی :

سیستمهای تهویه مطبوع خورشیدی دارای مزایای بسیاری در صرفه جویی مصرف سوخت ساختمان و حفظ محیط زیست می باشند. ولی این سیستمها دارای ویژگی های فنی و اقتصادی خاص خود می باشند كه گسترش آنها را با مشكلاتی روبرو كرده است .

با بررسی سیستم های مختلف تهویه مطبوع خورشیدی می توان به این نتیجه رسید كه دو سیستم چیلر جذبی خورشیدی و سیستم دسیكنت جامد دارای قابلیت های تجاری بیشتری از سیستم های دیگر می باشند در حال حاضر بكارگیری چیلرهای جذبی خورشیدی با توجه به امكانات ساخت داخل كشور از نظر فنی میسر است .

سیستم های مختلف تهویه مطبوع خورشیدی تاكنون توسط دانشمندان پیشنهاد شده است، كه بطور كلی به تقسیم بندی زیر در مورد آنها می توان اشاره كرد :

- چیلرهای جذبی خورشیدی از نوع جاذب مایع (absorption chillers )

این سیستم دارای سیكل بسته مبرد می باشد و برای تولید آب سرد استفاده می شود . مبرد و جاذب سیكل تبرید به ترتیب آب و محلول لیتیم برماید و یا آمونیاك و آب می باشد . تكنولوژی در بازار چیلرها با توان 35kw حداكثر 5kw موجود است .

همچنین ضریب عملكرد (cop) برای یك مرحله ای از 6/0 تا 75/0 می باشد و برای دو مرحله ای از 1 تا 2/1 می باشد . دما لازم برای گرمایش ژنراتور چیلر از 75 تا 110 درجه سانتیگراد برای چیلرهای یك مرحله ای و از 140 تا 180درحه سانتی گراد برای چیلرهای دو مرحله ای هست . تكنولوژی خورشیدی لازم گرد آورندهای لوله خلا می باشد .

- چیلرهای جذبی خورشیدی از نوع جاذب جامد (Adsorption chillers)

این سیستم نیز دارای سیكل بسته مبرد می باشد و برای تولید آب سرد استفاده می شود . مبرد و جاذب سیكل تبرید به ترتیب آب و سیلیكاژل و یا آمونیاك و نمك می باشد . تكنولوژی در بازار این ماشین های حرارتی از ظرفیت 50kw تا kw 430 موجود می باشد.

ضریب عملكرد(cop) این چیلرها از 3/0 تا 7/0 در عمل می باشد . دما لازم برای گرمایش ژنراتور در محدوده 60 تا 90 درجه سانتی گراد هست و تكنولوژی خورشیدی لازم گرد آورنده های صفحه تخت و گرد آورنده های لوله خلاء می باشد .

- سیستم های خنك كننده دسیكنت جامد (solid desiccant cooling systems)

این سیستم ها دارای سیكل باز می باشد و اساس كار آنها در رطوبت زدایی از هوا به وسیله جاذب جامد مانند سیلكاژل و كلرید لیتیم – سلولز و خنك كردن با تبخیر آب می باشد. تكنولوژی موجود بر اساس ساخت چرخ آنتالپی ( جهت رطوبت زدایی ) در دسترس5 سازنده اصلی در كشورهای ژاپن ، ایالت متحده ، سوئد و آلمان قرار دارد .

ظرفیت سیستم های دسیكنت جامد از kw20 تا حدودkw 350 و ضریب عملكرد بین 5/0 تا 1 عرضه شده است و دما لازم جهت عملكرد سیستم بین 45 تا 95 درجه سانتی گراد و توسط تكنولوژی خورشیدی گرد آورنده های صفحه تخت و كلكتورهای هوایی خورشدی قابل تامین می باشد .

باید توجه شود سیستم فوق در آب و هوای مرطوب دارای كاربرد است. و در مناطق بسیار گرم و مرطوب مانند سواحل خلیج فارس به صورت تركیبی با سیستم چیلر تراكمی مورد استفاده قرار گرفته كه بطور چشم گیر موجب صرفه جویی در مصرف انرژی های تجدید نا پذیر شده است .

- سیستمهای خنك كننده دسیكنت مایع (Liquid desiccant cooling systems)

این سیستم ها نیز مانند سیستم های قبل دارای سیكل باز می باشد و همچنین اساس كار آنها در رطوبت زدایی از هوا به وسیله جاذب مایع مانند محلول آب و كلرید كلسیم و یا محلول آب و كلرید لیتیم و خنك كردن با تبخیر آب می باشد .

تكنولوژی این سیتم در حال توسعه و تحقیق در كشورهای آلمان و ایالت متحده می باشد و هنوز به تولید صنعتی نرسیده است . ضریب عملكرد این سیستم كمتر از 1 و دما لازم جهت عملكرد بین 45 تا 70 درجه سانتی گراد می باشد و توسط تكنولوژی خورشیدی گرد آورنده های صفحه تخت و كلكتورهای هوایی خورشیدی قابل تامین می باشد .

- سیستمهای فتوولتایی - تراكمی (photolovoltiatic compression systems)

این سیستم شامل یك سری سلول های فتوولتائیك برای تولید برق و چیلر تراكمی می باشد كه در عمل به علت كم بودن ضریب عملكرد و بالا بودن قیمت از نظر فنی و اقتصادی مورد توجه قرار نگرفته است هر چند برای یخچال های الكتریكی كم مصرف از سلول های فتوولتائیك در مناطق دور از شبكه برق استفاده می شود .

- سیستمهای مكانیكی – حرارتی (thermomechanical systems)

این سیستم ها در دو گروه فرآیند سیكل رانكین – تراكمی و سیكل افشانك بخار قابل تقسیم می باشد در سیستم رانكین – تراكمی انرژی خورشید به انرژی مكانیكی تبدیل می شود و سپس توسط یك چیلر تراكمی تهویه مطبوع ساختمان تامین می گردد .

ولی تولید توان مكانیكی از تشعشع خورشید نشان نمی دهد كه در ابعاد تهویه مطبوع ساختمان اقتصادی باشد و درعمل نیز این سیستم گسترش نیافته است . سیكل های افشانك بخار در مرحله تحقیق و توسعه قرار دارند و برخی پژوهشگران عملكرد آن را قابل مقایسه با سیستم های چیلر جذبی خورشیدی می دانند .

نكته مهم در این دو سیستم اخیر نیاز به تامین بخار با دمای بالا در نتیجه استفاده ازگردآورنده های سهمی می باشد .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید چیلر و آبگرمکن خورشیدی


 

محصول تولیدی ، آبگرمكن خورشیدی ، كه از آن برای تهیه آب گرم جهت استحمام و شستشو استفاده می شود و با انرژی تجدید شونده خورشید كار می كند . كاربرد آن برای مصارف خانگی و تجاری ( غیر از گرم كردن فضای ساختمانها ) می باشد .

استاندارد های قابل توجه چیلر و آبگرمکن خورشیدی :

برای محصولات خانگی كه منبع انرژی شان خورشید می باشد استاندارد خاصی موجود نمی باشد تنها استانداردهای موجود بر طبق اطلاعات كسب شده از موسسه تحقیقات و استاندارد ملی ، مختص به كلكتورمی باشد .

کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده چیلر و آبگرمکن خورشیدی :

بعد از بررسی های به عمل آمده از وزارت بازرگانی بیشترین كلكتور كه در ساخت آبگرمكن خورشیدی استفاده می شود ، وارد كشور می شود از كشورهای چین ، آلمان ،اسپانیا ، ایتالیا ، تركیه ، جمهوری كره ، كانادا ، لوگزامبورگ ، ایالات متحده می باشد ، كه چین رتبه نخست در بخش صادرات این محصول به ایران را دارا می باشد .

 


شرایط واردات و صادرات چیلر و آبگرمکن خورشیدی


 

جهت واردات پنل خورشیدی هیچ گونه شرایط خاصی لحاظ نشده و وارد كنندگان می توانند با پرداخت حقوق گمركی نسبت به واردات این محصول اقدام نمایند .

اهمیت استراتژیک چیلر و آبگرمکن خورشیدی :

بحران انرژی در سالهای اخیر، كشورهای جهان را بر آن داشته كه با مسائل مربوط به انرژی ، برخوردی متفاوت نمایند كه در این میان جایگزینی انرژیهای فسیلی با انرژیهای تجدید پذیر و ازجمله انرژی خورشیدی به منظور كاهش و صرفه جویی در مصرف انرژی ، كنترل عرضه و تقاضای انرژی و كاهش انتشار گازهای آلاینده با استقبال فراوانی روبرو شده است .

انرژی خورشیدی یكی ازمهمترین انواع انرژی های تجدید پذیر در ایران است ؛ زیرا اكثر مناطق به ویژه كویر مركزی از توانایی قابل توجهی در استفاده از انرژی خورشیدی برخوردار است .

با گران شدن برق فسیلی ومضرات زیست محیطی و خشكسالی و قطع برق و بی پایان بودن نور خورشید و تعداد روز های آفتابی شیراز و اهواز و جنوب ایران وغیره ....... منطقی است كه هر چه بیشتر از انرژی پاك و ارزان آفتاب استفاده كنیم . سلول های فتوولتائیك در روز ابری هم برق تولید می كنند .

 


فرایند تولید چیلر و آبگرمکن خورشیدی

 

• تولید كلكتور

در این بخش ابتدا لوله ها و شبكه گردش آب همراه با اتصالات مربوط به آن توسط عملیات برش وجوشكاری ساخته می شود و سپس صفحه جاذب انتخاب شده كه در این طرح flat plate است متصل می گردد . عمل اتصال در این مرحله از اهمیت بالائی برخوردار است . پس از نصب صفحه جاذب مجموعه آماده شده از نظر آب بندی مورد تست و آزمایش قرار می گیرد .

- قاب سازی

یكی از اجزاء اصلی آبگرمكن خورشیدی است كه در ابتدا عملیات آن با برش پروفیل های آلومینیمی به ابعاد لازم آغاز می گردد . پس از برش ، پروفیل ها توسط زانوئی آلومینیومی به همدیگر پرچ می گردند و قاب كلكتور آماده می شود .

پس از مرحله قابسازی صفحه عقبی قاب كه از جنس ورق آلومینیم است به اندازه لازم برش خورده و توسط عایق EPDM یا عایق های مشابه و به وسیله چسب سیلیكونی اندود می گردد . صفحه عقبی و قاب ، مجموعه قاب كلكتور را تشكیل می دهند .

- مخزن

مخزن كلكتور معمولاً از جنس ورق گالوانیزه تهیه می گردد و شامل عملیات برش ، خمكاری ، جوشكاری و عایق كاری مخزن می شود . حجم این مخازن معمولاً در اندازه های 200 یا 210 لیتر می باشد .

- مونتاژ

در این بخش كلكتورو قاب مونتاژ می گردند و پس از عایق بندی توسط زرین سیلیكونی شیشه جلوئی مجموعه كلكتور نصب می گردد . در این مرحله واشرها و سرپوش ها و تجهیزات و شیرآلات مخازن نیز به طور جداگانه مونتاژ و آماده نصب در محل می گردند .

- بازرسی نهائی

پس از آماده سازی مجموعه كلكتور و مخازن ، این قطعات مورد تست و بازرسی نهائی قرار می گیرند و سپس به انبار حمل می گردند .

بررسی اجمالی تكنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول دركشور فرآیند تولید و ساخت سلول های خورشیدی بر اساس اسكرین پرینت كه با كمی تفاوت در اغلب شركت های سازنده مورد استفاده قرار می گیرد به صورت مراحل زیر است .

• مواد اولیه
مهمترین ماده اولیه فرآیند ویفر ( تراشه ) تك بلوره یا چند بلوره Cz-Siاز گرید خورشیدی است . این قطعات معمولاً به دو شكل مربع مستطیل و دایره به قطر 10تا 15 سانتیمتر و ضخامت 350 تا 200میكرومتر هستند . ناخالصی این تراشه ها از نوعp و دارای مقاومت الكتریكی یك اهم در سانتیمتر می باشند .

• رفع عیوب سطحی

ویفرهای سیلیکونی وارد شده به خط تولید در اثر عملیات برش دركارخانجات سازنده ویفر دارای ناهمواری ها و زوائدی در سطح هستند . این ناهمواری ها در فرآیند تولید سلول خورشیدی نامطلوب و باعث كاهش كیفیت ساخت و حتی شكستن سلول می گردد .

به این منظور در این مرحله حدود 10 میكرون از لایه سطحی ویفر خام توسط محلول های اسیدی یا قلیائی برداشته می شود . غوطه وری ویفرها توسط كاست های تفلونی تحت دما و تركیب كنترل شده انجام می گیرد . در این عمل به كارگیری محلول های قلیائی به دلیل هزینه مربوط به ضایعات عمل از ارجحیت بیشتری برخوردار است .

• عاجكاری سطح

در این مرحله باید سطح ویفرها با الگوی مشخصی عاجكاری گردد . بافت سطحی به صورت هرمی شكل و به روش اچینگ NAOH به دست می آید . در صورتی كه عاجكاری سطحی هرمی شكل حاصل از این عمل بسیار ریز بافت باشد منجر به افزایش بازتاب سطحی نور در سلول خواهد شد .

در صورتیكه بافت عاج سطح بیش از حد درشت باشد نور از جذب مناسب در واحد سطح برخوردار نخواهد بود به این دلیل باید پارامترهای غلظت ، دما و زمان در فرآیند اچینگ NAOH تحت كنترل مناسب قرار داشته باشند . معمولاً این عمل در محلول با غلظت 5 % NAOH در دمای ° 80 سانتیگراد و به مدت 15 دقیقه به انجام می رسد .

• دیفوزیون فسفر

فسفر به عنوان ناخالصی نوع Pدر سیكیلون گرید خورشیدی مورد استفاده قرار می گیرد دیفوزیون فسفر در دمای بسیار زیاد قابل انجام است به این دلیل لازم است ویفرهای عاجكاری شده قبل از عمل دیفوزیون از طریق اچینگ اسیدی از هرگونه پسماند قلیائی و ناخالصی های فلزی كاملاً تمیز شوند .

روش های اصلی دیفوزیون فسفر شامل دیفوزیون كوره كوارتز و دیفوزیون كوره خطی است كه مختصراً شرح داده می شود .

• كوره كوارتز

در این روش ویفرها در حامل هائی از جنس كوارتز قرار داده می شوند و سپس در درون یك محفظه كوارتز ( بدنه اصلی كوره ) توسط گرمكن های مقاومتی به درجه مورد نظر می رسد . حركت ویفرها در كوره به صورت دوار است بدین معنی كه از همان دهانه ورودی و پس از پایان عملیات خارج می گردند .

گاز حاوی فسفر از دهانه دیگر كوره به داخل محفظه دمیده می شود . برای تأمین فسفر مورد نظر از عمل دیفوریون استفاده می شود محلول. POCL3 در این كوره در دمای 950 تا 900درجه سانتی گراد و طی مدت 15 تا 5 دقیقه انجام می شود ویفرها باید در هر دو رو ( طرفین ) دیفوزه شوند .

• كوره خطی یا تسمه نقاله ای

در این روش به جای گاز از فسفر جامد استفاده می شود به این صورت كه نوعی خمیره قابل پخت حاوی عنصر فسفر بر روی یك سطح از ویفر پخش شده و بعد از خشك شدن بر روی نقاله تسمه ای به داخل كوره حرارتی هدایت می گردند .

حرارت در مناطق مختلف این نوع كوره متفاوت و قابل كنترل است و به دلیل اینكه فضای كوره باز است امكان دمیدن گازهای مورد نیاز به اتمسفر كوره وجود دارد .

در این كوره ابتدا در دمای 600 درجه سانتیگراد ناخالصی های ویفر از بین رفته و سپس عمل دیفوزیون در دمای 950 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه در مجاورت اتمسفر نیتروژن انجام می پذیرد .

• ایزولاسیون اتصالات

در ویفرهای دارای ناخالصی نوع Pلبه ها می توانند باعث شَنت اتصالات سطح روئی و ، زیرین ویفر گردند . به منظور كنترل این پدیده ، فرآیند اچینگ خشك دردمای پائین مورد استفاده قرار می گیرد . طی این عمل لبه سلول ها به صورت سطوح بسیار نازك در درون راكتور در معرض پلاسما قرار می گیرند .

در این فرآیند از تركیبات SF6 و یا CF4 استفاده می شود . راه جایگزین برای ایزولاسیون ویفر ستفاده از لیزر برای برش نواحی لبه ای می باشد . 7پوشش آنتی رفكلت به منظور كاهش اثر انعكاس پذیری سطح سلول های خورشیدی توسط اكسید تیتانیوم روكش می گردد .

برای این منظور محلول محتوی تركیبات تیتانیوم توسط یك نازل بر روی سطح سلول و در دمای 200 درجه سانتی گراد پاشیده می شود . این عملیات در راكتورهای اتوماتیك به انجام می رسد . نیترید سیلیكون نیز می تواند به عنوان پوشش آنتی رفكلت بكار رود .

چاپ اتصالات رویه سلول به منظـور ایجـاد اتـصالات در رویـه سـلول از خمیـره حـاوی پـودر نقـره اسـتفاده می شود به این صورت كه خمیره بر رویه چسبانده شده و ماحصل بـه داخـل كـوره پخـت خطـی هـدایت می گردد . در كوره ، عمل پخت در دمای 200 تا 100 درجه سانتی گراد انجام می گیرد .

• چاپ اتصالات پشت سلول

در این مرحله عملیات مشابه مرحله قبل انجام می گیرد . تفاوت در نوع خمیره الگوی چاپ اتصالات نیز در پشت سلول با رویه سلول متفاوت است .

• احتراق همزمان

در این مرحله یك نوع عملیات حرارتی در دمای بالا انجام می گیرد . هدف از این عملیات سوزاندن ناخالصی های ارگانیك خمیره ، جوشش ( سینتر كردن ) ذرات و دانه های فلزی خمیره به منظور افزایش قابلیت رسانائی و همچنین بهبود كیفیت اتصالات الكتریكی پوشش با زیرساخت سیلیكونی می باشد .

• تست و طبقه بندی

سلول خورشیدی با استفاده از منبع نور مجازی ( خورشید شبیه سازی شده ) در دمای 25درجه سانتی گراد مورد تست و آزمون قرار می گیرد . سلول های نامنطبق تأئید نمی گردند و سایر سلول ها بر اساس میزان بازدهی و خروجی طبقه بندی می گردند .

قابل ذكر است طی 30 سال گذشته تكنولوژی متعارف به كارگرفته شده برای تولید سلول های خورشیدی در سطح دنیا بدین شكل بوده است .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید چیلر و آبگرمکن خورشیدی

 

• ماشین جوش درز 4,0 میلمتر

• ماشین جوش درز 6,0 میلمتر

• ماشین جوش درز اتصالات

• ماشین جوش نقطه ای دوار

• ماشین جوش ترموتیوپ

• ماشین خمكن پنوماتیكی

• ماشین لبه كاری

• ماشین شكل دهی

• ماشین عاجكاری

• ماشین پرداخت

• ماشین پانچ 10 تن

• ماشین پانچ 16 تن

• ماشین برش 5,1 متر

• ماشین تزریق فوم

 

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید چیلر و آبگرمکن خورشیدی

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید چیلر و آبگرمکن خورشیدی ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.