طرح توجیهی تولید منسوجات نبافته | البسه یکبار مصرف سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Disposable clothing

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید منسوجات نبافته مانند البسه یکبار مصرف سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید منسوجات نبافته مانند البسه یکبار مصرف را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

محصولات منسوجات بی بافت (NON-WOVEN ) منسوجاتی می باشند ، که بر خلاف منسوجات دیگر از نخ ساخته نمی شوند ، بلکه الیاف مستقیما به منسوج تبدیل می گردد . بدین صورت که الیاف جدا از هم به روش های مختلف در کنار هم قرار گرفته و به یگدیگر پیوند داده می شوند تا در نهایت یک لایه یکنواخت و در هم تنیده منسوج تشکیل می گردد .

امروزه عمده ترین کاربرد منسوجات بی بافت با سهم 33% (معادل 497900 تن) در مصارف بهداشتی است . از جمله کاربردهای آن می توان در زمینه کاربردهای نظافتی ، بهداشتی ، پارچه های پزشکی ، چرم مصنوعی ، کاربردهای صنعتی ، فیلترها و کشاورزی دانست .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید منسوجات نبافته


 

محصولات منسوجات بی بافت (NON-WOVEN ) منسوجاتی می باشند که بر خلاف منسوجات دیگر از نخ ساخته نمی شوند بلکه الیاف مستقیما به منسوج تبدیل می گردد . بدین صورت که الیاف جدا از هم به روش های مختلف در کنار هم قرار گرفته و به یگدیگر پیوند داده می شوند تا در نهایت یک لایه یکنواخت و در هم تنیده منسوج تشکیل می گردد .

منسوج نبافته ،لایه تهیه شده به صورت ورق ، تار عنکبوتی یا لایه الیاف است که در آن الیاف به صورت جهت یافته یا رندم قرار گرفته و به وسیله اصطحکاک و یا چسب و یا تمایل الیاف به چسبیدن به یکدیگر پیوند یابد .

روش اصلی تولید یعنی همان تبدیل الیاف جدا از هم به منسوج در نمد و منسوجات بی بافت یکسان است . هرچند که روش های جدید تولید این محصولات بسار متنوع و متفاوت می باشند.

با توجه به روش های مختلفی که برای اتصال الیاف به یکدیگر وجود دارد در واقع روش های مختلف تولید این منسوجات شکل می گیرند که با توجه به این نوع تولید منسوجات بی بافت با خصوصیت های مختلف و برای کاربردهای مختلف به وجود می آیند.

مصارف مختلف منسوجات بی بافت از لایی لباس ، لباس بیمارستانی ، مصارف بهداشتی و یکبار مصرف ، لایی هایی با ضخامت زیاد جهت عایق ، استفاده در ژئوتکستایل ها در مصارف عمرانی ، جاده ای ، کشاورزی و...، انواع کیسه ، فیلتراسیون ، پوشش داخلی خودروها و ... می باشد .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید منسوجات نبافته


 

منسوجات بی بافت به دلیل گستردگی روش های تولید ، جنس الیاف به کار رفته در تولید و محصولاتی که با اشکال و وزن های مختلف تولید می گردند دارای کاربردهای بسیار زیادی می باشند و به همین دلیل صنایع کشورهای مختلف دارای اقبال بسیار زیادی برای تولید در این زمینه می باشند . امروزه عمده ترین کاربرد منسوجات بی بافت با سهم 33% (معادل 497900 تن) در مصارف بهداشتی است .

کاربردهای عمده منسوجات بی بافت را می توان در گروه های ذیل طبقه نمود :

کاربردهای نظافتی( دستمال بچه ، جهت تمیز نمودن صنعتی و خانگی... )

بهداشتی ( لایه روی پوشک و نوار بهداشتی ،... )

پارچه های پزشکی ( لباس ها ، بانداژ و ...پزشکی )

چرم مصنوعی

کاربردهای صنعتی ( صنعت خودرو ، مواد جهت عایق و روکش سقف ، کاربردهای خانگی... )

فیلترها

کشاورزی

ژئوتکستایل

تکنولوژی تولید کاربرد

Spunlace نظافت ، پزشکی ، جراحی ، صنعتی ، پدهای پنبه ای ، پوشاک نساجی

Spunbond بهداشتی ، جراحی ، صنعتی

Spunjet بهداشتی ، نظافت ، پوشش سقف ، ژئوتکستایل

Spunjet soft بهداشتی ، پزشکی ، نظافت

انتخاب مواد خام و خواص لیف یک فاکتور اساسی در تعیین خواص نهایی منسوجات بی بافت است . مهمترین کاربرد این منسوجات در کفپوش ها می باشد و در موکت و فرش ماشینی ( به عنوان لایه میانی ) کاربرد فراوانی دارد .

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید منسوجات نبافته | البسه یکبار مصرف


 

شماره استاندارد     عنوان استاندارد

1424  ویژگی های پارچه های لایی بدون بافت

1425 ویژگی های پارچه های لایی بافته شده

1-1425 منسوجات – لایی - قسمت اول - لایی با چسب حرارتی ( تار و پودی و حلقوی بافت ) ویژگیها

2-1425 منسوجات - لایی - قسمت دوم : لایی تاروپودی قابل دوخت - ویژگیها و روشهای آزمون

D5729-97(2004)e1 Standard Test Method for Thickness of Nonwoven Fabrics

D1117-01 Standard Guide for Evaluating Nonwoven Fabrics

Standard Test Method for Tearing Strength on Nonwoven Fabrics by the Tongue (Single Rip) (D5735-95)200

Procedure (Constant-Rate-of-Extension Tensile (Testing Machine

D5732-95)2001 ) Standard Test Method for Stiffness of Nonwoven Fabrics Using the Cantilever Test

Standard Test Method for Thickness of Highloft Nonwoven Fabrics (D5736-95(2001

کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده منسوجات نبافته | البسه یکبار مصرف :

کشورهای عمده تولید کننده محصول عبارت اند از : کشورهای غرب اروپا ، امریکا ، ژاپن ، چین

کشورهای عمده مصرف کننده محصول عبارت اند از : روسیه ، ونزوئلا ، آرژانتین

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید منسوجات نبافته | البسه یکبار مصرف


 

• شرایط واردات منسوجات نبافته | البسه یکبار مصرف

شرایط واردات با توجه به اطلاعات موجود در کتاب صادرات و واردات برای هر کدام از گروه های مربوط به منسوجات نبافته تعرفه های مشخصی برای واردات در نظر گرفته شده است . با توجه به این اطلاعات میزان 30 درصد تعرفه برای واردات منسوجات بی بافت با وزن تقریبی 40 گرم در متر مربع از الیاف سنتتیک ، به کشور تعیین گردیده است .

• شرایط صادرات منسوجات نبافته | البسه یکبار مصرف

در مورد شرایط صادرات این محصول شرایط خاصی در کتاب صادرات و واردات ذکر نشده است .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید منسوجات نبافته | البسه یکبار مصرف

 

با نظر به اینکه صنعت تولید پوشاک در جهان یکی از صنایع سرمایه ساز در جهان به شمار می آید ، صنایع هم گروه این صنعت نیز که نقش تامین نیازهای صنعت پوشاک را به عهده دارند دارای نقش مهمی در میان تولیدات دنیای امروز دارند .

لازم به ذکر است که هرچند کاربردی که در این طرح برای منسوجات بی بافت در نظر گرفته شده است لایی لباس می باشد ولیکن با توجه به گستره وسیع کاربرد می توان منسوج تولید شده را به بازارهای مختلف مصرف ارائه نمود .

با توجه به توضیحات ارائه شده و روند جهانی گرایش به این محصول و انجام تحقیقات گسترده در اشاعه استفاده از این محصول خود گویای اهمیت استراتژیک این کالا در زمان حال می باشد .

امروزه نیز با توجه به جایگاه منسوجات بی بافت و روند رو به رشد تمایل جوامع به استفاده از البسه یک بار مصرف، و ده ها کاربردی که برای منسوجات بی بافت مطرح می شود، صنایع نساجی کشورهای مختلف را به این امر واداشته است که سرمایه گذاری تحقیقاتی، مالی و انسانی در این زمینه را گسترش دهد . در تولید لایی لباس نیز در کنار مابقی کاربردهای منسوجات نبافته این روند وجود خواهد داشت .

 


فرایند تولید منسوجات نبافته | البسه یکبار مصرف

 

منسوجات بی بافت از یک لایه یا تار عنکبوتی تشکیل شده و از الیاف منقطع یا فیلامنتی می باشد . پس از تشکیل لایه لازم است به روشی مناسب میان الیاف تشکیل دهنده لایه پیوند ایجاد گردد .

بنابراین می توان مراحل تشکیل منسوجات بی بافت را به سه مرحله تقسیم کرد :

در مرحله اول لایه از مواد خام ( الیاف کوتاه یا فیلامنتی ) تشکیل می شود و سپس فرآیند ایجاد اتصال در لایه انجام گرفته و در نهایت پیچیده می شود . تشکیل تار عنکبوتی با لایه می تواند در یک فرآیند خشک یا مرطوب انجام شود و یا اینکه در مورد فیلامنت ها به طور مستقیم پس از ذوب ریسی این عمل صورت گیرد .

این مرحله اصطلاحاً(WEB FORMING) نامیده می شود . مرحله دوم یعنی ایجاد اتصال در لایه ها می تواند به صورت مکانیکی ( سوزن زنی ) ، حرارتی ( ترمو باندیگ) ، شیمیایی ( بوسیله مواد اتصال دهنده ) و یا هیدرودینامیکی (در گیر سازی بوسیله آب که فرآیند اسپان لیث معروف است) انجام میشود . ( قابل ذکر است که در فرآیند شیمیایی از یک لایه چسب یا لاتکس استفاده میشود . ) این مرحله اصطلاحا (BONDING ) نامیده می شود.

و در نهایت مرحله آخر تکمیل و پیچش می باشد . این مرحله اصطلاحا ( FINISHING ) نامیده می شود . در هر کدام از مراحل یاد شده با توجه به کاربردی که برای منسوج بی بافت مورد نظر است ، شرایط و ویژگی های خاصی که برای منسوج بی بافت مورد نظر است تعیین شده و با توجه به این خواص مانند وزن واحد سطح ، عرض ، میزان استحکام و انعطاف پذیری ، نوع الیاف مورد استفاده و ... تکنولوژی های مختلفی جهت تولید انتخاب می گردند .

هر کدام از روش ها ( تکنولوژی های ) تولید منسوجات بی بافت با توجه به موارد یاد شده کاربردی می باشند .

1- تشکیل لایه تار عنکبوتی (WEB)

این مرحله که اولین مرحله تولید منسوج بی بافت می باشد شامل تشکیل یک لایه یکنواخت از الیاف می باشد که عرض آن بستگی به عرض دستگاه دارد . این لایه تشکیل شده در مرحله بعد استحکام دهی یا اصطلاحا (BONDING) می گردد .

در این مرحله برای تولید تارعنکبوتی روش های مختلفی وجود دارد که عبارتند از :

تشکیل تار عنکبوتی از الیاف فیلامنتی به طریق SPUNBOND

تشکیل تار عنکبوتی از الیاف کوتاه به روش MELTBLOWN

تشکیل تار عنکبوتی از الیاف کوتاه به روش CARDING

تشکیل لایه ای از اختلاط الیاف فیلامنتی و الیاف کوتاه به طریق ساندویچی

• اسپان باند (SPUNBOND)

در این روش چیپس الیاف مصرفی در ابتدای خط تولید به دستگاه وارد می شود و پس از عبور از قسمت کریستالایزر ، مانند دستگاه ذوب ریسی ، در هر کدام از رشته سازها (Spinneret) عمل تولید فیلامنت ها انجام می گیرد . بعد از رشته ساز نیز عملیات کشش انجام می گیرد . لازم به ذکر است که در صورت نیاز به تولید الیاف رنگی ، مستربچ رنگی نیز به همراه چیپس به مخلوط اضافه می گردد . الیاف پس از این مرحله توسط فشار هوا و حرکتهای نوسانی از یکدیگر بازشده روی نوار نقاله متحرک با عرض نسبتا بزرگ ریخته میشوند . در این مرحله بر روی تسمه نقاله یک لایه از الیاف به این روش تولید می گردد که می بایست به مرحله بعد یعنی استحکام دهی لایه تغذیه گردد

• ملت بلون (MELTBLOWN)

در این روش که معمولا برای تولید لایه هایی از الیاف بسیار ریز و کاربردهایی مانند فیلتراسیون در ماسک ها و فیلترها و ... به کار می رود الیاف از چیپس پلیمر مورد نظر تهیه می شود . برای این منظور چیپس به دستگاه ملت بلون تغذیه شده و مستقیماً تبدیل به الیاف کوتاه با ظرافت بالا می گردد . پس از خروج الیاف تشکیل اشده از رشته ساز ، جریانات شدید هوای گرم با اعمال نیروهایی که به رشته ظریف الیاف وارد می کنند باعث اعمال کشش زیاد در رشته های ایجاد شده و در نتیجه ایجاد الیافی بسیارظریف می گردند . با استمرار این جریانات هوا رشته های الیاف از هم گسیخته شده و به شکل الیافی کوتاه روی نوار نقاله بصورت رندوم قرار می گیرند . بدین شکل لایه الیاف از الیاف کوتاه بسیار ظریف تشکیل می گردد .

• کاردینگ (CARDING)

در این روش از تولید لایه تار عنکبوتی از الیاف کوتاه با ظرافت حدود 5-4 دسی تکس و متوسط طول حدود 04-95 میلیمتر استفاده می شود در این روش الیاف که در ابتدا به صورت عدل های فشرده می باشند در ابتدای خط حلاجی قرار گرفته و بعد از باز شدن کامل در مرحله حلاجی به دستگاه کاردینگ تغذیه می شود . در دستگاه کاردینگ با توجه به عملیات مختلف توسط سطوح سوزنی، یک لایه از الیاف بصورت تار عنکبوتی حاصل می شود . لایه نهائی پس از عبور از سایر مراحلWeb forming به مرحله بعد منتقل می گردد .

• تشکیل لایه با اختلاط الیاف مختلف کوتاه و بلند به شکل ساندویچ

در این روش تولید به طور همزمان از دو لایه اسپان باند و الیاف کوتاه به شکل ساندویچی استفاده می گردد . برای این منظور لایه تولید شده به روش اسپان باند و لایه حاصله از کاردینگ به دستگاه Cross-lapper تغذیه شده و با روی هم قرار دادن ساندویچی این لایه ها، یک لایه نهایی حاصل می گردد . 2- استحکام دهی لایه تار عنکبوتی

روش های مختلف استحکام دهی لایه تار عنکبوتی به دست آمده عبارتند از :

ترموباندینگ (( Thermo bondingاستحکام دهی حرارتی

فوم باندینگ (Foam bonding) استحکام دهی شیمیائی

اسپری باندینگ (spray bonding) استحکام دهی شیمیائی

سوزن زنی (Needle punching) استحکام دهی به روش سوزن زنی

اسپان لیس (Spun lace) استحکام دهی به روش جت آب

• ترموباندینگ

در این روش تنها می توان از الیاف ترموپلاست یا ترکیب الیاف دیگر با الیاف ترموپلاست می باشد . این روش به دو روش مجزا تقسیم می شود . در روش اول از کلندرهای با حرارت بالا استفاده می شود که لایه الیاف با عبور از میان این کلندرها هم فشرده شده و هم در نقاط خاصی( با توجه به شکل سطح کلندر ) الیاف ذوب شده و این نقاط باعث اتصال الیاف شده و لایه منسوج نبافته به این وسیله استحکام می یابد. روش دیگر نیز که برای منسوجات نبافته حجیم به کار می رود بدین صورت انجام می گیرد که در میان الیاف، از الیافی با نقطه ذوب پایین تر یا پودر پلیمری استفاده می شود . هنگام عبور لایه الیاف از هوای داغ ،پلیمر یا لیف با درجه ذوب پایین تر ذوب شده و باعث اتصال لایه منسوج بی بافت خواهد شد .

• استحکام دهی شیمیایی

در این روش تولید که Spray bonding یاFoam bonding می باشد لایه الیاف با آغشته شدن به مواد شیمیایی و مواد تکمیلی دیگر و پس از عبور از خشک کن یا پخت مستحکم می گردد .

• سوزن زنی

این روش استحکام دهی برای منسوجاتی با وزن متوسط یا نیمه سنگین به کار می رود . این روش با استفاده از سوزن هایی که بر روی سطح آنها زوائدی برای درگیر نمودن الیاف می باشد باعث استحکام لایه الیاف می گردد و روش معمول تولید موکت های نمدی می باشد .

• استحکام دهی با استفاده از جت آب

در این روش با استفاده از نازل های ظریف ، آب از سطح منسوج نبافته با فشار بالا عبور نموده و باعث درگیری الیاف می گردد . این روش برای تولید محدوده وسیعی از تولیدات با سرعت و کیفیت مطلوب استفاده می گردد و امروزه بسیار مورد استقبال می باشد .

2- تکمیل نهایی

این مرحله از تولید منسوجات بی بافت امروزه با توجه به محدوده وسیع کاربردها بسیار مورد توجه قرار گرفته است . این مرحله می تواند شامل تثبیت حرارتی ، شستشو ، تکمیل ضد آب و ضد آتش ، چاپ ، رنگرزی و سفیدگری و... باشد . اگرچه بسیاری از منسوجات بی بافت دارای تکمیل خاصی نبوده و می توانند مستقیماً مورد استفاده قرار گیرند .

 

دانلود طرح توجیهی تولید منسوجات نبافته مانند البسه یکبار مصرف

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید منسوجات نبافته | البسه یکبار مصرف با کامفار ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.