طرح توجیهی تولید تجهیزات و دستگاه های فیزیوتراپی و کایروپراکتیک سال 1400

Physiotherapy devices

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید تجهیزات و دستگاه های فیزیوتراپی و کایروپراکتیک سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید تجهیزات و دستگاه های فیزیوتراپی و کایروپراکتیک را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

تجهیزات و دستگاه های فیزیوتراپی و کایروپراکتیک ، جهت انجام درمان های غیر داروئی در بیمارستان ها و منازل ، انجام حرکات ورزشی درمانی ، اندازه گیری برخی شاخص های مهم بدن مانند فشار خون مورد استفاده قرار می گیرند . همچنین از این تجهیزات در فعالیت های ورزشی استفاده می شود و افراد با بکار گیری آن ها ، نوعی ورزش درمانی را انجام می دهند .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید تجهیزات و دستگاه های فیزیوتراپی و کایروپراکتیک


 

فیزیوتراپی یک شاخه از علم پزشکی و توانبخشی است و توانبخشی مجموعه اقداماتی است که پزشک برای یک فرد معلول یا بیمار انجام می دهد . تا شخص بتواند از نظر جسمی - روانی - حداکثر توانائی و استقلال خویش را بدست آورد و زندگیش را به حد طبیعی نزدیک نماید .

در این شیوه درمان بدون استفاده از دارو و تنها با کمک تجهیزات مختلف به مداوای بیماران پرداخته می شود . در این عملیات بیماران بصورت مداوم و تحت نظر پزشک با استفاده از تجهیزات مختلف ، عضو بیمار بدن خود را التیام می بخشند .

تجهیزات مورد استفاده در فیزیوتراپی بسیار متنوع و متعدد است ، که در طرح حاضر هدف تولید نوع الکترونیکی و الکتریکی آن است . این تجهیزات در فعالیت های ورزشی نیز دارای کاربرد هستند و افراد با بکار گیری آنها نوعی ورزش درمانی را انجام می دهد .

از جمله روش های فیزیوتراپی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

الف - امواج مادون قرمز و ماوراء بنفش

ب - تحریکات الکتریکی پوستی

ج - امواج مافوق صوت

د - میدان های الکتریکی و مغناطیسی

ه - لیزر تجهیزات فیزیوتراپی ، که از موارد بسیار متنوعی تشکیل یافته است که ذیلا به برخی موارد آن اشاره شده است :

• دستگاه سنجش پوکی استخوان

• دستگاه تحریک الکتریکی

• دستگاه مادون قرمز

• دستگاه التراسونیک

• فشار سنج ها

• دستگاه فارادیک

• دستگاه گرم کننده و ماساژ دهنده

کاربرد تجهیزات و دستگاه های فیزیوتراپی و کایروپراکتیک :

تجهیزات ورزشی و فیزیوتراپی الکترونیکی ، بر اساس محل و نوع کاربرد طراحی و ساخته می شوند ، که در اینجا جهت روشن شدن موضوع ، به موارد عمده مصرف این قطعات اشاره شده است : انجام درمان های غیر داروئی در بیمارستان ها و منازل ، انجام حرکات ورزشی درمانی ، اندازه گیری برخی شاخص های مهم بدن مانند فشار خون

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید تجهیزات و دستگاه های فیزیوتراپی و کایروپراکتیک


 

ماشین آلات و تجهیزات مهندسی پزشکی و ورزشی حالت عمومی در بازار نداشته ، بلکه بصورت تخصصی برای استفاده در بیماستان ها و منازل مورد استفاده قرار می گیرد .

از این رو ماهیت محصولات طرح طوری است که نمیتوان استاندارد خاصی را برای آن تعیین کرد و لذا هیچگونه استاندارد ملی یا بین المللی برای این محصولات وجود ندارد .

ولی باید گفت که تولید این محصولات تحت مشخصات فنی ارائه شده از طرف طراح ماشین صورت می گیرد ، که به نوعی نیز می توانیم مشخصات فوق را به عنوان الزامات و استانداردهای مورد نیاز در تولید تلقی نماییم .

مشخصات فنی در قالب نقشه فنی ، برگ آنالیز مواد اولیه مصرفی ساخت و برگ مشخصات مکانیکی و عملکردی از طرف مهندس طراح ارائه می گردد ، که رعایت تک تک آنها از طرف سازنده گان امری اجتناب ناپذیر است .

کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده تجهیزات و دستگاه های فیزیوتراپی و کایروپراکتیک :

تجهیزات فیزیوتراپی در کلیه کشورهای جهان دارای کاربرد هستند ، چرا که این تجهیزات بعنوان یکی از مجموعه ابزارآلات پزشکی و مداوای بیماران محسوب می گردد . از نظر کشور های تولید کننده نیز می توان گفت ، که تعداد زیادی از کشورهای جهان این تجهیزات را تولید می کنند .

البته باید گفت که تجهیزات فوق از نظر تنوع بسیار بالا هستند و لذا هر تولید کننده تنها بخش هائی از آن را تولید می کند ولی اکثر کشورهای صنعتی جهان کلیه تجهیزات مورد نیاز جامعه را تولید و عرضه می نمایند .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید تجهیزات و دستگاه های فیزیوتراپی و کایروپراکتیک


 

شماره تعرفه خاصی برای محصولات مورد مطالعه وجود ندارد ، ولی در صورتی که این تجهیزات با موارد مشابه و هم گروه خود در کتاب مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی مقایسه گردد ، می توان گفت که محدودیت خاصی برای واردات تجهیزات مورد مطالعه وجود ندارد .

لذا با پرداخت حقوق گمرکی که از 10 تا 15 درصد است ، امکان واردات وجود خواهد داشت . همچنین محدودیت خاصی جهت صادرات محصول مورد مطالعه وجود ندارد.

 


فرایند تولید تجهیزات و دستگاه های فیزیوتراپی و کایروپراکتیک

 

تکنولوژی مورد استفاده در تجهیزات سازی برای واحدهای تولیدی آن را می توان به دو سطح تقسیم بندی کرد ، که شامل موارد زیر می باشد .

گروه اول :

شرکت های مونتاژ کار این شرکت ها مجموعه های منفصله تجهیزات را از خارج کشور وارد کرده و پس از مونتاژ مجموعه کامل را به بازار عرضه می نمایند .

گروه دوم :

شرکت های سازنده این شرکت ها بخش هائی از قطعات را از خارج کشور وارد کرده و با ساخت و اضافه کردن بقیه ، تجهیز کامل شده و روانه بازار می شود . این گروه عموما از طریق مهندسی معکوس اقدام به ساخت داخل بخش های مذکور تجهیزات می نمایند . در طرح حاضر هدف ایجاد طرحی مشابه گروه دوم می باشد .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید تجهیزات و دستگاه های فیزیوتراپی و کایروپراکتیک

 

• ماشین مته ستونی

• گیوتین ورق بر ( گیوتین )

• دستگاه اره صابونی

• ماشین خم

• دستگاه های نمایشگر الکترونیکی

• تجهیزات مونتاژ قطعات الکترونیکی

• میزهای کار

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید تجهیزات و دستگاه های فیزیوتراپی و کایروپراکتیک

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید تجهیزات و دستگاه های فیزیوتراپی و کایروپراکتیک ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.