طرح توجیهی تولید چسب های درزگیر سیلیکونی ( چسب آکواریوم ) سال 1400 + کامفار

Silicone sealant adhesive

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید چسب های درزگیر سیلیکونی ( چسب آکواریوم ) سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید چسب سنگ ( چسب آکواریوم ) را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

درزگیر سیلیکونی RVT که محصول مورد نظر این طرح است از نوعی بوده که به صورت یک جزئی وبدون کاتالیزور تهیه می شود و پس از پر کردن درز و یا نقطه اتصال ، بسته به نوع فرمول ، در حدود یک تا ٨ ساعت ولکانیزه شده و خود را می گیرد .

از موارد کاربرد این محصول می توان به بسته بندی مواد غذایی ، بسته بندی مواد صنعتی ، دیافراگم ، لاستیک های آب بندی ارتعاشی روغنی ، اورینگ ، رول های لاستیکی ، محافظ درب های مایکروویو ، کوره های حرارتی ، بسته بندی اتو بخار ، محصولات ریخته گیری مقاوم در برابر شعله ، کلاهک آندی تلویزیون رنگی ، وایرهای الکتریکی ، لوله های عایق بندی لاستیکی ، کابل ، وایر و خرطومی مقاوم در برابر گرما و صفحات و کلیدهای کامپیوتر ، ماشین حساب و موبایل و اتصالات و ... اشاره نمود .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید چسب های درزگیر سیلیکونی ( چسب آکواریوم )


 

محصول مورد بررسی در این طرح درزگیر سیلیکونی یا چسب آکواریوم می باشد . شیمی سیلیکونها بر اساس چهار عاملی بودن Si استوار می باشد و از آنجائیکه در جدول تناوبی سیلیس و کربن در یک گروه قرار دارند ، سیلیس نیز می تواند با اتمهای دیگر چهار پیوند تشکیل دهد . توانایی سیلیکون برای تشکیل پیوند با کربن ، هالوژنها و اکسیژن و اتمهای دیگر باعث میشود که از سیلیکونها محصولات متنوع با کاربردهای گوناگون حاصل شود .

مواد سنتزی که سیلیکون نامیده می شوند شامل نوع خاصی از پلیمرها یا مولکولهایی با زنجیر طولانی می باشند که پیوند Si-O متوالیاﹰ در زنجیره اصلیشان تکرار میشود . این پلیمرها قادر به حفظ خواص خود در محدوده وسیعی از تغییرات محیطی می باشند . علیرغم پلیمرهای آلی که حاوی اتم های کربن در زنجیره اصلی خود می باشند ، سیلیکون ها متوالیاﹰ دارای پیوندهای سیلیسیوم ـ اکسیژن (OـSi) در زنجیره اصلی خود می باشند و گروه های آلی حاوی کربن از کناره ها به اتم سیلیسیوم متصل میشوند .

مهم ترین گروه های آلی ، متیل و فنیل می باشند . با تعدیل طول زنجیره Si-O سیلیکون ها در سه شکل مهم سیال ، الاستومر و رزین به دست می آیند که این ترکیبات در زمینه های مختلف از جمله روا نکننده ها ، مواد ضد آب ، واکس ها ، براق کننده ها ، عایق های الکتریکی ، پوشش های غیرچسبان و... استفاده می شوند . برخلاف سایر پلیمرهای آلی که ممکن است در طبیعت نیز یافت شوند ، سیلیکون ها فقط از راه سنتز به دست می آیند .

خـــواص منحصر به فرد سیلیکونهـــا که آنها را از سایر پلیمرها متمایز می کند مربوط به پیوند Si-O موجود در ساختار آنها می باشد . زیرا این پیوند به مراتب قوی تر از پیوند C-C در پلیمرهای آلی می باشد ، لذا سیلیکون ها در برابر اکسیداسیون مقاوم تر بوده و همچنین عایق الکتریکی بهتری می باشند .علاوه بر این ، زنجیره Si -O به راحتی حلقوی شده و گروه های متصل به سیلیسیوم نیز به راحتی حول پیوند خود می چرخند .

زنجیره Si–O ( زنجیر سیلوکسان ) از هیدرولیز ارگانوهالوسیلان ها وسپس کندانس کردن آن حاصل می شود ، سیلیکون ها دارای نقطه انجماد ، کشش سطحی و نیروی جذب پایین می باشند که این خواص باعث شده که از آنها در زمینه های متنوعی استفاده شود . مهم ترین مونومر مورد استفاده در تولید این پلیمرها متیل کلروسیلانها می باشند . در این قسمت در مورد هر سه شکل پلیمرهای سیلیکون و همچنین متیل کلروسیلانها بطور کامل توضیح داده خواهد شد .

پلیمرهای سیلوکسان سنگین صمغ سیلیکون نامیده میشوند . اکثر صمغ های سیلیکون متیل پلی سیلوکسان می باشند . صمغ های سیلیکون برای اینکه در صنعت قابل استفاده باشند ، نیاز به پخت یا ولکانیزه شدن دارند که محصول بدست آمده از عمل ولکانیزاسیون ، الاستومر نامیده میشود . انعطاف پذیری الاستومر با اضافه کردن مقدار کمی گروه های فنیل به زنجیره سیلوکسان در دماهای پایین حاصل می شود .

صمغ های مورد استفاده در تولید الاستومرها از مانایی فشاری (Compression Set) کمی برخوردار هستند . که این مشکل نیز با افزودن مقداری از گروه های وینیل به ساختار الاستومر رفع می شود . ولکانیزاســـیون الاســـتومرهای ســـیلیکون بـــه دو صـــورت ، ولکانیزاســـیون در دمـــای اتـــاق ( Vulcanization=RTV Temprature Room) و ولکانیزاســــــیون در دمــــــای بــــــالا ((Heat Cured Rubber=HCR انجام می گیرد .

الاستومرهای RTV پلیمرهایی هستند که دارای گروه های انتهایی واکنش پذیر می باشند . مخلوطی ازاین پلیمرها و پرکننده ها معمولاﹰ به شکل مایع بوده و نیازی به صرف انرژی زیاد برای پختن آن نمی باشد . الاستومرهای سیلیکون در برابر اشعه ماورای بنفش ، مادون قرمز، گاما ، UV، ازن ، باکتر یها و قــارچ ها مقاوم بوده و شفافیت و در عین حال قابلیت رنگ پذیری و شک لگیری در مقاطع و ابعاد گوناگون دارند .

همچنین در مقایسه با لاستیک ها طول عمر بسیار زیادی داشته و باعث صرفه جویی در هزینه های تعمیرات و نگهداری می شوند . محصول مورد نظر این طرح درزگیر سیلیکونی خشک شونده در دمای عادی RTV است که به صورت یک جزئی تهیه می گردد . البته انواع دیگری هم هستند از جمله درزگیرهای HCV که در دماهای بالا پخته می شوند و موارد استفاده کمتری نسبت به RTV دارند .

درزگیر سیلیکونی RVT که محصول مورد نظر این طرح است از نوعی بوده که به صورت یک جزئی وبدون کاتالیزور تهیه می شود و پس از پر کردن درز و یا نقطه اتصال ، بسته به نوع فرمول ، در حدود یک تا ٨ ساعت ولکانیزه شده و خود را می گیرد . پلیمر سیلیکونی که ماده اصلی درزگیر را تشکیل میدهد ، از نوع الاستومر سلیکونی یا سیلیکون رابر (Silicon elastomer, Silicon rubber) است .

درزگیر سیلیکونی خمیر شکل ، بدون حلال (Solventless) خود تراز شونده ، با ویسکوزیته ٦٠٠- ١٠٠، در مقابل اوزن (٣(O و اشعه UV بسیار مقاوم است . در واقع از نظر خواص حرارتی ، پلیمری بین پلیمرهای آلی و پلیمرهای سیلیکاتی ( مانند لعاب ) به شمار می رود . زمان خشک شدن آن براساس نوع فرمول و مواد مصرفی متغیر است . از آن جهت که این درزگیر باید در تماس با هوا پخت گردد و خود را بگیرد لذا در حفر ههای عمیق ( بیشتر از ٢/١ میلی متر) نمی تواند مصرف گردد .

زمان خشک شدن فرمول های مختلف از یک تا ٨ ساعت است و گاهی برای برخی کاربردها تا ٢٤ ساعت نیز افزایش می یابد . مقاومت دی الکتریکی Volt/mil ٥٠٠ و ثابت دی الکتریک آن ٧/٢ در Hz ٦٠ است. بطور کلی درزگیر سیلیکونی عایق الکتریکی است . درزگیر سیلیکونی ( چسب آکواریوم ) انعطاف پذیری بسیار جالبی حتی در حرارت پائین دارد .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید چسب های درزگیر سیلیکونی ( چسب آکواریوم )


 

بسته بندی مواد غذایی - بسته بندی مواد صنعتی - دیافراگم - لاستیک های آب بندی ارتعاشی روغنی - اورینگ - رول های لاستیکی - محافظ درب های مایکروویو - کوره های حرارتی - بسته بندی اتو بخار- محصولات ریخته گیری مقاوم در برابر شعله - کلاهک آندی تلویزیون رنگی - وایرهای الکتریکی - لوله های عایق بندی لاستیکی - کابل، وایر و خرطومی مقاوم در برابر گرما و صفحات و کلیدهای کامپیوتر - ماشین حساب و موبایل - اتصالات - لوله های لاستیکی با قابلیت خزش در گرما - صفحات لاستیکی سیلیکونی هادی گرما - صنایع پزشکی - صنایع ساختمانی - صنایع اتومبیل

ویژگی های برجسته الاستومرهای سیلیکون باعث شده است که از آنها در قسمت های مختلف استفاده شود که شامل قطعات مورد استفاده در زمینه های زیر می باشد :

1- عایق کاری الکتریکی

2- دماهای بالا و پایین

3- اشعه ماورای بنفش و هوا

4- محیط های روغنی و هوای داغ

5- تنش های دینامیکی

6- مقاومت قوسی و حرارتی

7- نفوذپذیری در برابر گازها

8- تماس با مواد غذایی

9- تماس با بافت های موجودات زنده

10- سطوح نچسب

11- سطوح شفاف

با توجه به زمینه های کاربردی الاستومرهای سیلیکون می توان به کاربردهای مختلف درزگیرهای سیلینکو ی در انواع محصولات اشاره کرد که عبارتند از :

الف- صنایع خودرو

قطعات سیلیکونی در صنعت خودرو استفاده فراوان دارند که می توان به موارد زیر اشاره کرد :

تولید شیشه های ایمنی اتومبیل ، سیستم وکیوم ، تیغه های برف پاک کن ، بوتهای سرشمع ، شیلنگ سر ریز آب رادیاتور و واشر سرسیلندر ، کیسه های هوا ، درزگیر محور ، درزگیرهای مخزن روغن ، درزبندی های چراغ ، گیره های لوله اگزوز و.... در صنایع اتومبیل برای اتصال آینه ها و درزهایی که باید در مقابل روغن و یا دمای بالا مقاوم باشد ، استفاده می شود .

ب ـ صنایع ساختمانی

به منظور بهینه سازی مصرف سوخت و جلوگیری از هدر رفتن انرژی و همچنین جلوگیری از ورود گرد و غبار از نوارها و درزگیرهای سیلیکونی جهت کلیه پروفیل های درب و پنجره فلزی و غیرفلزی استفاده می شود . از قطعات سیلیکونی به عنوان درزبند در حمام و آشپزخانه نیز استفاده می شود . درزگیرهای سیلینکو ی در صنایع ساختمان و یا در منازل برای درزگیری و یا اتصال انواع پلاستیک ، شیشه ، بتون ، سنگ مرمر ، چوب و فلز بکار می رود .

ج- صنایع روشنایی

با توجه به ویژگی های خاص سیلیکون امروزه در همه کشورهای توسعه یافته و صنعتی ( جهت پروژکتورها و چراغ های خیابانی ) به دلیل تغییرات درجه حرارت محیط و فرسایش بسیار زیاد لاستیک ها یا نمدهای متداول جهت درزگیری به صورت استاندارد اجباری از نوارهای سیلیکونی استفاده می گردد زیرا دمای حاصل از لامپ و همچنین نفوذ گرد و غبار و بخار آب و حشرات موجب کدر شدن شیشه یا رفلکتورها و نهایتاﹰ باعث کاهش طول عمر مفید چراغ ها و کیفیت روشنایی میگردد که بر طبق گزارش های موجود گسگت های (Gasgate) سیلیکونی افزایش طول عمری معادل پنج تا هفت برابر را ایجاد می کنند .

دـ صنایع هواپیماسازی

ز- صنایع متفرقه

از قطعات سیلیکونی در صنایع الکترونیک ، مخابرات و ماشین سازی چون عایق های صفحه کلیدکامپیوتر، شماره گیرهای تلفن همراه ، ماشین حساب ، بردهای ترازو ، درزگیرهای دیگ بخار، صنایع بسته بندی ، قالب های تولید شکلات و... استفاده می شود .

درزگیرهای سیلیکونی RTV به دو گروه یک جزئی و دو جزئی تقسیم می گردد . در فرمول ساخت یک جزئی از پلیمر سیلیکونی ، پلیمر چند عاملی ، فیلر و مواد افزودنی استفاده شده و در ظروف مخصوص بسته بندی میگردد . این درزگیرها مصارف خانگی ساختمانی دارد . ولی درزگیرهای سیلیکونی RTV دو جزئی اضافه بر مواد فوق حاوی کاتالیزور نیز هست که در ظرف جداگان های بسته بندی شده و در زمان مصرف با جزء سیلیکونی مخلوط می گردد .

زمان خشک شدن درزگیرهای دو جزئی بسیار کوتاه تر است و در صنایع اتومبیل و الکترونیک کاربرد بیشتری دارد . محصول مورد نظر این طرح درزگیر یک جزئی بوده که در ایران متداول تر و پرمصرف تر است . درزگیر سیلیکونی برای مصارف ساختمانی ، خانگی و اتومبیل به صورت یک جزئی در ظروف مخصوص بسته بندی می گردد .

جنس ظرف پلی اتیلن است و به یک پیچ بلند مجهز است که در زمان مصرف در انتهای ظرف قرار گرفته و با دوران پیچ ماده درزگیر درون ظرف از نازل سر آن خارج شده و به صورت لول های باریک روی محل درز مورد نظر قرار می گیرد . درزگیر سیلیکونی در ظروف ٥٠٠ گرمی بسته بندی می گردد .

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید چسب های درزگیر سیلیکونی ( چسب آکواریوم )


 

الاستومرهای سیلیکونی فشرده : ASTM-C ١١١٥-٩٤

درزبندهای سیلیکونی : ASTM-C ١١٨٤-٩٥

لباس سیلیکونی با حبابهای شیشه ای و نوارهای الکتریکی : ASTM-D ١٤٥٩-٩٣

سیلیکون رابر با پخت کامل با الیاف شیشه ای و مواد دی الکتریک : ASTM-D ١٩٣١-٩٤

نوارهــای الکتریکــی عــایق بنــدی از ســیلیکونرابرهای اتصال پذیر : ASTM-D ٢١٤٨-٩٥

سیلیکون رابر ضد اوزون کاربرد در کابل و سیم : ASTM-D ٢٥٢٦-٩٠

الاستومرهای سیلیکون : ASTM-F ٦٠٤-٩٤

الاستومرهای سیلیکون : ASTM-F ٨٨١-٩٤

کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده چسب های درزگیر سیلیکونی ( چسب آکواریوم ) :

عمده ترین تولید کنندگان سیلیکونها عبارتند از : آمریکا ، آلمان ، فرانسه و ژاپن ، اکثر کشورهای تولید کننده خود مصرف کننده نیز می باشند .

شرایط صادرات چسب های درزگیر سیلیکونی ( چسب آکواریوم ) :

متأسفانه منبع کاملی برای واردات و صادرات الاستومرهای سیلیکونی مخصوصا درزگیرهای سیلینکو ی در حال حاضر موجود نمی باشد و میزان واردات و صادرات این محصول تحت عنوان “درزگیرها“ موجود است که شامل انواع مختلف درزگیرها می باشد .

مراودات این محصول رایج است و به علت راحتی حمل و نقل به کشورهای مصرف کننده صادر می شود . در ایران تولید کننده الاستومرهای سیلیکون نداریم و لذا کلیه مواد اولیه مورد نیاز از خارج از کشور و از طریق واردات تامین می گردد ، در نتیجه هیچگونه مزیت صادراتی و بازار صادراتی برای آن نمی توان در نظر گرفت .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید چسب های درزگیر سیلیکونی ( چسب آکواریوم )


 

سیلیکون ها با توجه به اینکه در مقابل حرارت و نور آفتاب و همچنین در برابر مواد شیمیایی از دوام فوق العاده ای برخوردار هستند ، در مصارف صنعتی براحتی از رقبای خود پیشی می گیرند . با توجه به مصرف درزگیرهای سیلینکو ی در زمینه های خودرو ، هواپیما سازی ، ساختمان سازی و صنایع روشنایی اهمیت این محصول مشخص است .

بعضی از زمینه های مصرف محصول از جمله هواپیما سازی و خودرو از حساسیت خاصی برخوردار است . علت آنست که این محصول در محلهای حساس این وسائل ( از جمله سیستم سوخت رسانی و ... ) مورد استفاده قرار می گیرد . با توجه به این موضوع و با در نظر گرفتن اینکه در زمینه های مصرف خیلی خاص این محصول به خاطر ایمنی و دوام بالا امکان جایگزینی با کالاهای دیگر را ندارد ، لذا این محصول از نظر استراتژیکی از اهمیت بالایی برخوردار است .

 


فرایند تولید چسب های درزگیر سیلیکونی ( چسب آکواریوم )

 

فرآیند تولید درزگیر سیلیکونی ( چسب آکواریوم ) بسیار ساده می باشد و در واقع می توان گفت که فرایند اختلاط ساده می باشد که در زیر تشریح می گردد .

تشریح فرآیند

شیوه تولید اختلاط مواد اولیه در مخزن واکنش که به صورت دربسته است و مجهز به همزن و سیستم چرخش آب گرم در اطراف آن است ، انجام می گیرد . واکنش در دمای C°٥٥-٤٥ انجام می گیرد . مواد اولیه مورد نیاز طرح شامل موارد زیر است که در مراحل مختلف تولید اضافه می گردد :

1- الاستومر سیلیکون:

نوع مورد استفاده در فرمول درزگیر پلی متیل سیلوکسان (siloxane Polymethyl ) حاوی ١٦٠٠- ٣٠٠ منومر

O ■(CH3@Si@CH3) می باشد. وزن مولکولی آن 2٠٠٠٠ تا ١٢٠٠٠٠ گرم در هر مول می باشد .

2- عامل شبکه ساز (Crosslinking agent)

یا سخت کننده که از جنس پلیمر اصلی و یا سیلان چند عاملی است ( سه یا چهار ). عوامل شبکه ساز که می تواند در فرمول

درزگیر مصرف شود ، شامل مواد زیراست .

متیل تری متوکسی سیلان

متیل تری استوکسی سیلان

متیل تریس - سیکلوهگزیل آمینو سیلان

اتیل ارتو سیلیکات

نوع اول در این طرح به عنوان عامل شبکه ساز انتخاب شده است .

از ترکیب الاستومر سیلیکونی و سیلان چند عاملی در مخزن واکنش و در دمای °C 55-45 رزین سیلیکونی ویژه درزگیر همراه با اتانل ( الکل اتیلیک ) تولید می گردد. وجود الکل ، سیالیت و روانی مواد در مخزن واکنش را بهبود داده و محصول به صورت سیالی روان و ویسکوز در می آید. مواد از مخزن واکنش تخلیه شده و در مخلوط کن با سایر مواد مانند پرکننده ها ، نرم کننده ( انعطاف دهنده ) مانند پارافین و مواد افزودنی ( کمک چسبندگی و پایدار کننده حرارتی ) مخلوط می گردد .

3- پرکننده های مصرفی

پرکننده های مصرفی درزگیر سیلیکونی برای پوش شدهی و کاهش قیمت محصول بکار میروند. برای این منظور میتوان از انواع سیلیس SiO2 کربن بلاک ، دی اکسید تیتان ، کربنات کلسیم ، اکسید روی ، اکسید آهن ، خاک های دیاتومه استفاده نمود. در این طرح از پرکننده های اکسید روی و سیلیس استفاده شده است. پس از اختلاط کامل مواد در مخلوط کن و انجام آزمو نهای کنترل کیفیت ، محصول به مخزن دستگاه بسته بندی منتقل می گردد تا در ظروف مخصوص درزگیر ( ٥٠٠ گرمی ) بسته بندی گردد .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید چسب های درزگیر سیلیکونی ( چسب آکواریوم )

 

مخازن تحت فشار و مخازن و ظروف کوچک ذخیره

ظروف خشک کن ها و ظروف کوچک اتمسفریک

راکتورهای ناپیوسته

پمپ های سانتریفیوژ

پمپ های انتقال دوغاب

پمپ های تزریق مواد شیمیایی

دمنده های حمل دانه های پلیمر

دمنده های حمل دانه های پلیمر

مبدلهای حرارتی صفحه ای

سانتریفیوژ

هم زن ها

سیستم کنترل

واحد تولید بخار

برج خنک کننده

واحد تصفیه آب

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید چسب های درزگیر سیلیکونی ( چسب آکواریوم )

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید چسب های درزگیر سیلیکونی ( چسب آکواریوم ) ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.