طرح توجیهی استخراج و فراوری سنگ معدن کائولن سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Kaolin ore

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی استخراج و فراوری سنگ معدن کائولن سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی استخراج و فراوری سنگ معدن کائولن را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

كائولینیت ماده ای است ( كانی ) كه در حالت خلوص به رنگ سفید و غالبا خاكستری متمایل به زرد و بصورت خاك رس بسیار نرم و ظریفی است ، كه در اثر فشردن بین انگشتان خرد شده و پودر می گردد . کاربرد محصول مدنظر عبارت است از صنایع كاغذ سازی ، صنایع سرامیك ، نسوزها ، مصالح ساختمان صنعت رنگسازی ، صنایع لاستیك سازی ، صنعت پلاستیك ، مصارف شیمیایی و بصورت كاتالیزور ، صنایع كشاورزی و از جمله صنایع غذایی حیوانات ، كودهای شیمیایی و آفت كش ها مورد استفاده قرار می گیرد .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی استخراج و فراوری سنگ معدن کائولن


 

كائولن از نظر صنعتی به رسهائی كه دارای مقدار قابل توجهی كائولینیت باشند اطلاق می گردد . كائولینیت ماده ای است ( كانی ) كه در حالت خلوص به رنگ سفید و غالبا خاكستری متمایل به زرد و بصورت خاك رس بسیار نرم و ظریفی است كه در اثر فشردن بین انگشتان خرد شده و پودر می گردد . سختی آن یك و در حالت متبلور به 5/2-2 میرسد . وزن مخصوص آن 6/2 و نقطه ذوب آن 1785 درجه سانیتگراد است .

به سهولت در آب و عموما در مایعات پراكنده می شود . نفوذ ناپذیر است و در حالت خشك مقدار زیادی آب حذف میكند . اما منبسط نمیگردد ، همین خاصیت كائولن را از گروه اسمكتیت متمایز مینماید . خمیر آن با آب شكل پذیر است و با پختن شكل و رنگ آن تغییر نمی كند . در اثر دمیدن برروی آن ، بوی خاك می دهد . شكستگی و كلیواژ آن قاعده ای كامل دارد و جلای آن تــیره ( خاكی ) تا مرواریدی تیره می باشد . دارای لمس چوب و صابونی است مزه خاك رسی دارد .

قابلیت هدایت جریان الكتریسته و گرمای آن اندك است . انقباض طولی آن در 1300 درجه سانتیگراد از 6 درصد تا 17 درصد متغیر میباشد و در شیشه سازی این مقدار حتی به 20 درصد هم میرسد . هنگام پخت بشدت منقبض می شود و رفتار آن در برابر دما عموما مرتبط به آب موجود در آن ، خصوصا آب بشكهای ، بسیار قابل توجه است . بی آب شدن كانه های رسی از جمله كائولینیت عموما در برابر دما ، دگرگونیهایی را در ساختمان این كانه پدید می آورد .

چسبندگی یكی دیگر از خواص مهم فیزیكی كائولن است زیرا این ویژگی با درجه خلوص آن نسبت مستقیم دارد ، یعنی هر چه درجه و میزان چسبندگی در كائولن بیشتر باشد به همان نسبت درجه خلوص كائولن نیز افزایش مییابد . كائولن مرغوب كائولنی است كه اگر یك تكه از آن را به زبان بزنیم روی زبان بچسبد و این خود یكی از بهترین و ساده ترین روشهای تشخیص كائولن است . كائولن در اثر هوازدگی رنگ اصلی خود را از دست داده و رفته رفته قهوه ای می گردد .

از خصوصیات شیمیائی كائولینیت آن است كه در گستره وسیعی از تغییرات pH تغییر نمی كند ولی در اسید سولفویك غلیظ حل شده ، ژل سیلیسی از خود بجا می گذارد . گداخته آن در اسید كلریدریك نیز حل می شود . كائولینیت در دمای 300- 253 درجه سانتیگراد بخش زیادی از آب خود را از دست می دهد و در دمای 650 درجه سانتیگراد تمامی مولكولهای آب موجود در شبكه ساختمانی آن بخار میشود .

در دمای 800 درجه سانتیگراد این عمل پایان می یابد و یك كانی به شكل نیمه بلورین بنام متاكائولن بــه فرمول 2Al2O3, 4SiO2 پدید می آید . مجموعه واكنشهای فوق تا پایان این مرحله از نوع حرارت گیر است . چنانچه دما از 800 درجه سانتیگراد بالاتر رود ، ساختمان لایه ای كانه شكسته شد و دیگر توان جذب آب دوباره را ندارد . در دمای 925 درجه سانتیگراد واكنش حرارت زائی آن آغاز میشود و در این مرحله با خارج شدن سیلیس از متاكائولینیت مازاد ، تركیب بصورت یك فاز شبكه اسپــینل (2Al2O3, 3SiO2) در می آید.

سیلیس آزاد شده بصورت بی شكل ( آمورف ) و یا نیمه بلورین پدیدار میشود . بگونه ای كه شناسایی آن با آزمایش دیفراكسیون اشعه ایكس امكان پذیر نمی باشد . در دمای حدود 1100- 950 درجه سانتیگراد این فاز شبه اسپینل شروع به شكسته شدن كرده و بخش زیادتری از سیلیس خود را آزاد میكند . فرآورده پایانی این مرحله مولیتی است كه احتمالا مقدار سیلیسی آن از تركیب طبیعی مولیت بیشتر و سیلیس پدید آمده بصورت كریستوبالیت میباشد كه امكان شناسائی آن با اشعه ایكس وجود دارد .

كانیهای بدست آمده از واكنشهای یاد شده با بالا رفتن دما ناپایدار میشوند و در این راستا همواره به سوی نوعی ناپایداری بیشتر میروند . از این رو در دماهای بالاتر از 1300 درجه سانتیگراد یا بیشتر ازاین مسیر تعادلی كانی ها كامل شده و به مرحله پایداری میرسند . در این مرحله كانی مولیت بدون سیلیس مازاد پدید می آید . بنابر این فاز پایانی این فرآیندهای حرارتی شیمیائی ، مولیت و كریستوبالیت میباشد كه مقدار كمی كوارتز و بندرت تریدیمیت آنها را همراهی میكنند.

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی استخراج و فراوری سنگ معدن کائولن


 

مرغوب ترین كائولن ها تا حدود 20 درصد ناخالصی را دارا میباشند كه به منظور كاهش این ناخالصی ها به طرق مختلف فرآوری میگردد و در هر روش نوعی خاص از این ماده حاصل میشود و هر كدام مصرف ویژه خود را دارد كه علاوه بر صفات خاص ژنتیكی ، نوع فرآوری نیز محصول را از یكدیگر متمایز مینماید .

كائولن كلسینه شده ، كائولن شسته شده توسط آب ، حرارت نخورده ، پودر شده ، دانه بندی شده و كائولنپر كننده و طبقه بندی های مختلف كائولن از نطقه نظر نوع فرآوری میباشند . بطور متوسط بیش از 30 درصد وزن كاغذها را كائولن بعنوان پركننده و پوشش دهنده سطح تشكیل میدهد . قدرت جذب مركب و پوشش دهندگی خوب و پر كردن سطوح ناهموار كاغذ از خمیر سلولز و ایجاد شفافیت در كاغذ از مزایای استفاده از كائولن در صنعت كاغذ سازی میباشد .

1) صنایع كاغذ سازی :

كاغذ حتی اگر خلل و ناهمواریهای بین الیاف سلولزی آن بوسیله پر كننده معدنی پر شده باشد به منظور استفاده در فرآیند كارهای چاپی مدرن ، تا زمانیكه پوشش سطح را نداشته باشد مناسب نیست . استفاده از پر كننده در خمیر كاغذ بخشی از شكافها و درزهای بین الیاف سلولز را پر كرده ، لذا بسیاری از نقاط ریز مركب چاپ در این نقاط بدرستی قرار نگرفته و كیفیت كار چاپ كاهش مییابد .

پوشش سطحی در روی كاغذ باعث نرمی ، جلاء و قدرت جذب مركب چاپ میشود . پوشش مناسب باعث افزایش كاربرد كاغذ میگردد . كائولن بسرعت در آب ( حتی در آبهای سخت ) پراكنده شده و به وسیله ماشینهای مدرن پوشش دهـنده ، پـوششی نـازك به كاغذ داده می شود . كائولین پوششی مناسب برای كـاغذهای پـرجلای ، كاغذهای سبك با پوشش LWC1 و كاغذهای مناسب گراور به روش غلتگی ( افست ) میباشد .

در صنعت تولید كاغذ ، كائولن مورد استفاده باید به سرعت در آب معلق گردد . اندازه ذرات و دانه بندی از اهمیت ویژه ای برخوردار است . درجه روانی ( ویسكوزیته ) و درصد ذرات با ابعاد كمتر از 2 میكرون دارای اهمیت بیشتری هستند . كائولن پوششی درجه یك 92 درصد ذرات آن كمتر از 2 میكرون و درخشندگی آن حداقل 87 درصد است . كـائـولن پـوششی درجـه دو 80 درصد ذرات آن كمتر از 2 میكرون و درخشندگی آن حداقل 5/85 درصد میباشد .

بطور خلاصه می توان خواص زیر را برای كائولن جهت مصرف در صنایع كاغذ سازی در نظر گرفت :

الف - شفافیت :

حداقل شفافیت برای مصرف كائولن بعنوان پر كننده 80 درصد و برای رس بعنوان پوشش 85 درصد است كه این عمل در مقایسه با استاندارد شفافیت مشخص می شود .

ب - اندازه ذرات :

دقیقترین روش برای تعیین اندازه ذرات و پراكندگی آنها به اصل استوك استوار است به عبارت دیگر از روی سرعت ته نشین شدن در سیال قطر ذرات كنترل میشود . تعیین اندازه ذرات از رویزمان نشست آنها انجام میگردد .

ج - ویسكوزیته :

درجه روانی كائولن در پوشش كاغذ بسیار مهم است . در صنایع كائولن دو آزمایش ویسكوزیته انجام میگردد كه عبارتند از HSV 1 وLSV 2، كه برای تعیین این دو مورد به ترتیب از ویسكازی مترهای هركولس و فیلد براك استفاده می شود .

د - باقیمانده سرند :

325 مش بعنوان مواد ساینده یا باقیمانده سرند مصطلح میباشد . طریقه عملی بدین صورت است كه 100 گرم نمونه را كوبیده و خوب مخلوط نموده توسط مواد شیمیایی پراكنده مینمایند . سپس وزن درصد مواد جامد را در مخلوط اندازه گیری نموده ، مجموع باقیمانده روی سرند را وزن كرده و درصد آن را محاسبه مینمایند .

2) صنایع سرامیك :

قدیمی ترین و شاید متداولترین روش كاربرد كائولن در صنعت ، استفاده از این كانه در ساخت انواع محصولات سرامیكی میباشد . گل چینی بیش از چهار هزار سال است كه در ساخت سرامیك مورد استفاده قرار میگیرد . در صنعت سرامیك سازی از مجموعه روشهای فرمول سازی مواد ، شكل دادن و روشهای حرارت دادن و پخت استفاده میشود . بنابراین دامنه تغییرات نوع كائولن مصرفی وسیع میباشد به عبارت دیگر نوع محصول و روش تولید نوع كائولن را تعیین مینماید .

كائولن بدلیل تركیب خاص شیمیایی در صنعت سرامیك مورد استفاده قرار میگیرد در مقابل حرارت حالت شیشه ای آن تغییرنمی كند و درخشندگی و شفافیت خاصی در محصول ایجاد مینماید . درتهیه سرامیك مهمترین عامل نسبت اختلاط كائولن ، سیلیس و كمك ذوب (Flux) دربدنه سرامیكها میباشد . ویژگی كائولن مصرفی در صنعت سرامیك عموما مربوط به ناخالصی های زیان آور موجود در آن است كه باعث تغییر رنگ محصول بعد از پخت می گردد .

مهم ترین و مضرترین ناخالصی ها اكسید آهن می باشد . از دیگر عناصر مضر می توان از مس ، كروم و منگنز نام برد . این مشكل زمانی نمود پیدا می شود كه این مواد بصورت ریز دانه در رس قرار گرفته باشند ، در اینصورت بصورت بدنه محصول پس از پخت ظاهر گردیده و در پخت بیسكویت چنانچه مقدار اكسیژن كوره پایین بیاید . اطراف لكه حفره هایی بوجود می آید . مقدار Fe2O3 مجاز در سرامیك بین 6/0 تا 7/0 درصد است .

اكسید آهن در كائولن جهت ساخت پرسلان باید كمتر از 5/0 درصد باشد زیرا تیتانیوم با آهن در بدنه سرامیك عكس العمل نشان میدهد وموجب كاهش شفافیت میگردد . درجه آلكالی بودن اثر خاصی بر روی شیشه ای بودن محصول دارد ، زیرا بدنه سرامیك را متخلخل می نماید . كائولنی كه در پرسلان بكار می رود پتاس آن باید كمتر از 5/1 درصد و مقدار تیتانیوم و سیلیس آن حداقل باشد .

وجود بعضی از كانیها در كائولن مضر است ، رس های طبیعی متورم كننده مانند مونت موریونیت كه آب را در شبكه خود نگهداری مینمایند در روانی و شكل گیری قالب اثر میگذارد . در صنعت سرامیك كائولن ریز دانه ترجیح داده میشود . زیرا ریز دانه بودن موجب افزایش پلاستیسیته و افزایش مقاومت بدنه خام میگردد . انتخاب نوع دانه بندی بسیار مهم است ، اگر چه ریز و نرمه بودن كائولن درجه ریخته گری را كاهش میدهد ولی در طول پخت موجب انقباض میگردد .

به منظور استفاده كائولن در صنایع سرامیك سازی ، آزمایشات مدول شكست ، میزان شكل پذیری ، رنگ پس از حرارت و انقباض در طول حرارت ، میزان قالب پذیری و تعیین ویسكوزیته بر روی كائولن انجام میپذیرد .

3 ) نسوزها :

كائولن كانی است كه مصرف گستردهای در صنایع نسوز دارد . این كانی حاوی 20 تا 9/54 درصد آلومینا ( Al2O3) بوده و همین امر استفاده آن را در صنایع نسوز امكان پذیر میسازد. نسوزها موادی هستند كه در مقابل حرارت مقاوم بوده و تركیب شیمیائی ، شكل ظاهری و خواص مكانیكی آنها تغییر نمی كند .

كائولن و خاكهای كائولن دار كاربردهای وسیعی بعنوان نسوز دارند و مهمترین بازار استفاده آن در صنایع آهن و فولاد است ، لیكن مصرف رس صنعتی بعنوان نسوز به علت دسترسی راحتی و قیمت مناسب نیز بسیار گسترده میباشد .

4 ) مصالح ساختمان :

كائولن در ساخت انواع مصالح ساختمانی بكار می رود . در برخی از این مصالح بعنوان ماده اصلی و در برخی بعنوان ماده كم اهمیت تر مصرف میگردد . عموما در این صنایع از كائولن نامرغوب استفاده می شود .

از موارد مصرف كائولن در ساختمان سازی می توان از ساخت آجر، آجر نما ، اتصالات لوله ساخته شده ( از انواع رس ها ) كاشی كف و دیواری ، محصولات بهداشتی ، پوشش سقف و استفاده در نمای ساختمانها نام برد . از كائولن نیز همچنین در ساخت بعضی از آسفالت ها و موزائیك سقفی و نوعی كف پوش بنام لینولیوم استفاده می گردد .

همچنین از كائولن در ساخت سیمانهای سفید مورد استفاده قرار میگیرد و در ساخت سیمان معمولی كاربردی ندارد . كائولن بعنوان پر كننده و افزایش دهنده مقاومت مكانیكی در صنایع فیبر شیشه ، پشم سنگ و سایر تولیدات عایق كننده بكار میرود . حجم كمی از كائولن نیز بعنوان پر كننده و تقویت كننده در صنایع دیوارهای پیش ساخته گچی و سایر تولیدات پیش ساخته گچی بكار می رود .

5 ) صنعت رنگ سازی :

جایگاه صنعت رنگسازی در مصرف كائولن ، همچون صنعت لاستیك سازی در طی سالیان اخیر بوده است . افزایش رقابت بین كربنات كلسیم و كائولن ، باعث كاهش سهم مصرف كائولن بعنوان پر كننده در صنعت رنگسازی بوده است . بیشترین میزان رشد مصرف كائولن در صنعت رنگسازی در كشورهای ایالات متحده امریكا و اروپا بوده كه حدود دو درصد در سال بر آورد گردیده است .

اصولا كائولن بعنوان یك بسط دهنده و ماده اصلی رنگ سفید بصورت جایگزین اكسید تیتانیوم در تولید رنگ مورد استفاده قرار میگیرد . كائولن كلسینه شده اصلی ترین كائولن بكار برده شده در صنایع رنگسازی است روشن بودن رنگ ضمن ناشفاف بودن ، از خصوصیات كائولن مصرفی در صنایع رنگسازی است و مشابهت خاصی با كائولن مصرفی در صنایع كاغذ دارد .

سطوح صاف كائولینیت ، بویژه در صنایع رنگسازی با آرایشی خاص بر روی یكدیگر قرار گرفته كه موجب استقامت ورقه رنگ شه و به آن عمر طولانی می دهد . بزرگترین تقاضا برای كائولن در صنعت رنگ ، ساخت رنگهای مات داخلی ساختمان است .

اداره استانداردهای ایالات متحده امریكا توصیه نموده كه برای رنگهای خانگی حداقل 20 درصد نسبت از كائولن استفاده گردد . معمولا تا 10 درصد وزنی رنگهای براق را می توان كائولن اضافه نمود . كائولنی كه در رنگسازی مصرف میگردد باید از نظر رنگ روشن و از حداقل ناخالصی برخوردار باشد . ضریب تعلیق بالائی در آب داشته و نمكهای محلول آن پایین باشد . از نظر درخشندگی بین 09-80 درصد و ذرات آن 80-70 درصد زیر 2 میكرون باشد .

6 ) صنایع لاستیک سازی :

مصرف كائولن در صنایع پلاستیك سازی موجب كاهش قیمت لاستیك میگردد . چون كائولن از لاستیك طبیعی و یا الاستومر بسیار ارزانتر است . كائولن مصرفی در صنایع لاستیك از نوع كائولن مرغوب نمی باشد . در ایالات متحده امریكا ، كائولن مصرفی در این صنعت از نوع تغلیظ شده بوسیله هوا می باشد .

در صنایعی كه ذرات درشت مزاحم است مانند صنایع لاستیك كه بوسیله اكستروژن شكل داده می شوند . از كائولن كلسینه شده هم در صنایع لاستیك بعنوان پوشش استفاده میگردد . از خصوصیات عمده كائولن مصرفدر صنعت لاستیك سازی این است كه 5/99 درصد ذرات باید زیر 44 میكرون باشند .

7 ) صنعت پلاستیك :

مصرف كائولن در صنایع پلاستیك سازی كاملا شبیه مصرف در صنایع لاستیك است و نقش كائولن بعنوان پر كننده و بسط دهنده میباشد . كائولن در این صنعت با دیگر مواد خام به رقابت پرداخته است .

با افزایش قیمت نفت در دهه 1970، بازار مصرف كائولن و سایر پر كننده ها گسترش چشمگیری یافت و با استفاده از پر كننده های ارزان قیمت نظیر كائولن ، در مصرف رزین های گران قیمت صرفه جویی شد. كائولن بعنوان بسط دهنده ارزان قیمت در صنعت ساخت PVC ( پلی وینیل كلراید ) نیز مصرف میگردد . كائولن همچنین در ساخت نایلون ، تهیه پلی استر و سایر پلاستیك ها ، تهیه رنگینه ها ( بجای رنگی اكسید تیتانیوم ) نیز مورد استفاده قرار میگیرد .

8 ) مصارف شیمیایی و بصورت كاتالیزور :

یكی از پرارزشترین مصارف كائولن ، مصرف درصنایع شیمیایی و به ویژه بعنوان كاتالیزور می باشد . در ایالات متحده امریكا حدود 5 درصد كل مصرف كائولن در این زمینه صورت میپذیرد .

خصوصیاتی كائولن مصرفی محدود به شركتهایی میشود كه از تكنولوژی خاص و پیشرفته برخوردار هستند و از مصارف عمده كائولن ، استفاده بعنوان كاتالیزور در صنایع نفت و ساخت زئولیت مصنوعی است . تركیبات آلومینیوم از جمله سولفات آلومینیوم كه در صنعت كاغذ سازی و در تصفیه آب مصرف عمده دارند ، از دیگر مصارف عمده كائولن در این بخش میباشد .

9 ) سایر موارد :

كائولن علاوه بر مواردی كه توضیح داده شده در مواردی از قبیل صنایع كشاورزی و از جمله صنایع غذایی حیوانات ، كودهای شیمیایی و آفت كش ها مورد استفاده قرار می گیرد . این كانه همچنین در ساخت چسب و مواد چسبنده ، فایبر گلاس ، ساخت لوازم داروئی و بهداشتی و آرایشی نیزمورد استفاده قرار می گیرد كه بعلت درصد كم مصرف آن فقط به ذكر موارد مصرف اكتفا میشود .

 


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی استخراج و فراوری سنگ معدن کائولن


 

• کشورهای عمده تولید کننده سنگ معدن کائولن

آمریكا - برزیل - جمهوری چك - آلمان - كره جنوبی - كشورهای مستقل - مكزیك - تركیه

• کشورهای عمده مصرف کننده سنگ معدن کائولن

آمریكا - ژاپن - فنلاند - كانادا

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی استخراج و فراوری سنگ معدن کائولن


 

• شرایط واردات سنگ معدن کائولن

شرایط صادرات و واردات كالا در ایران بر اساس مقررات صادرات و واردات ایران مـصوب هیئـت وزیـران درتاریخ 4/7/1372 میباشد . بر اساس قوانین و مقررات مصوب مصوب هیئت وزیران در تاریخ 4/7/1372 كانی كائولن از كالاهای مجـازمحسوب میشوند و لذا واردات آن با رعایت قوانین گمركی و بازرگانی هیچ منع قانونی ندارد .

• شرایط صادرات سنگ معدن کائولن

شرایط صادرات و واردات كالا در ایران بر اساس مقررات صادرات و واردات ایران مصوب هیئت وزیران در تاریخ 4/7/1372 میباشد . شرایط صادرات كائولن نیز مانند شرایط واردات آن میباشد كه با توجه به خصوصیات آن و فاقد هرگونه قوانین صادراتی در صورت رعایت قوانین گمركی وصادراتی كشور صدور آن به كشورهایی كه با ایران رابطه دارند مجاز می باشد.

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی استخراج و فراوری سنگ معدن کائولن


 

اهمیت استراتژی این كالا به كاربرد وسیع آن در صنایع مختلف مربوط میباشد . این ماده معدنی امروزه در بسیاری از صنایع و كالاها به عنوان ماده اولیه نقش اساسی دارد . مشخصات كیفی كائولن مورد مصرف هر صنعت به تبعیت از صفات مورد نظر محصول نهائی متغیر است .

این تفاوت حتی در صنایع مشابه بعلت تغییرات شدید كیفی كائولن استخراجی و یا فرآوری شده معادن كاملا مشهود است ، ویژگی صنعت ، محدوده تغییرات مورد قبول را تعیین مینماید و فرمول سازی مواد مصرفی یكی از رایج ترین راه حلها در اینگونه صنایع است .

 


فرایند استخراج و فراوری سنگ معدن کائولن

 

1- خردایش اولیه سنگ شکن فکی

2- آسیای خود شکن

3- کلاسیفایرپارویی

4- هیدروسیکلون

5- سانتریفیوژ

6- حوضچه ته نشین

7- رنگ زدایی

8- فیلتر پرس

9- خشک کن

10- انبار

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی استخراج و فراوری سنگ معدن کائولن

 

• ماشین سنگ شكن فكی یا غلطكی

• آسیای گلوله ای

• سرند

• ماشین سیكلون یا كلاسیفایر

• ماشین خشك كن

• فیلتر

• تیكنر

• ماشین سانتریفیوژ

• انتقال دهنده ها ( نوار نقاله و فیدر و بالابرنده )

• جداكننده های مغناطیسی

• ماشین بسته بندی

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ استخراج و فراوری سنگ معدن کائولن

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی استخراج و فراوری سنگ معدن کائولن ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.