طرح توجیهی تولید و فراوری تالک سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

talk

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید و فراوری کانی تالک سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید تولید و فراوری کانی تالک را که آرشیوی و مربوط به سال های گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

تالک یك كانی سیلیكات منیزیم آبدار است كه به دلیل خصوصیات منحصر به فرد فیزیكی و شیمیایی ، كاربرد بسیار زیادی در صنایع مختلف نظیر سرامیك سازی ، كاغذ سازی ، لاستیك سازی ، پلاستیك سازی ، لوازم آرایشی ، بهداشتی ودارویی ، رنگ سازی ، دیرگدازها و نسوزها ، صیقل دهی ذرات برنج و جو ، عوامل رنگزدا یا رنگ بر، ماده جاذب بو از غذاها ، فیلتر و تصفیه آب ، جذب روغن و عمل آوری چرم ، حشره كشها مواد پوشانده سقف ها و دیگر صنایع دارد .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید و فراوری کانی تالک


 

تالک یك كانی سیلیكات منیزیم آبدار است كه به دلیل خصوصیات منحصر به فرد فیزیكی و شیمیایی كاربرد بسیار زیادی در صنایع مختلف نظیر سرامیك سازی ، كاغذ سازی ، لاستیك سازی ، پلاستیك سازی ، لوازم آرایشی ، بهداشتی ودارویی ، رنگ سازی ، دیرگدازها و نسوزها ، مواد پوشانده سقف ها و دیگر صنایع دارد . كانی تالک دارای تركیب شیمیایی سیلیكات منیزیم آبدار به فرمول 2(Mg3(Si4O10)(OH می باشد كه در سیستم منوكلینیك متبلور می شود .

از نظر ساختمانی تالک در رده سیلیكاتهای ورقه ای قرار میگیرد . تالک كمتر در طبیعت بصورت خالص یافت می شود ، اگر به صورت خالص باشد از63/63 سیلیس ،89/31 درصد منیزیم و 75/4 درصد آب تشكیل شده است . از لحاظ شكل ظاهری تالک بندرت دارای بلورهای مسطح مـیباشـد . اغلـب تـوده ای بـا سـاختمان داخلـی ورقهای ، همچنین توده ای دانه ای ، فشرده و مخفی بلورین ( كریپتوكریستالین ) است .

تالک كلیواژ كامل دارد كه این باعث ایجاد صفحات نازك قابل انحناء ولی بدون خاصیت ارتجاعی میگردد . رنگ آن معمولا سـفید ، سفید نقره ای ، سبزكمرنگ ، خاكستری متمایل به سبز و سبز تیره می باشد ( بسته به نوع ناخالصی و درجه خلوص آن )، رنگ تالک در حالت كلوخه ممكن است خاكستری یا سبز باشد ولی به حالت پودری و خـالص دارای رنگ سفید درخشان می باشد . از ورقه های كاملا مستقل تشكیل یافته اند .

تالـك خـالص سـاختمانی شبیه میكا دارد و حاوی لایه هایی از سیلیكات منیزیم م یباشد كه از نظر بارالكتریكی خنثی میباشـند و بـا پیوند ضعیف كووالانسی به یكدیگر متصل هستند . منیزیم موجود میتواند بوسیله آلومینیوم و آهن به طریق ایزوتوپی جانشین گردد .

ضخامت كلی این ورقه سیلیكاته بیش از 9 آنگستروم است . جلای تالک مرواریدی نیمه شفاف است و دارای لمس چرب می باشد . وزن مخصوص نوع خالص آن بین 7/2 تا 8/2 است . درصورت خالص بودن، تالک دارای سختی یك می باشد ( نرمترین كانی درجدول موهس كه با ناخن خط بر می دارد ) .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید و فراوری کانی تالک


 

تالک های بسیار خالص در مواد آرایشی، سرامیك های استئاتیت و كوردیدریت ، كنترل پیچ كاغذ سازی و پركننده تقویتی درلاستیك و محصولاتی با عیار متوسط (75 تا 95 درصد ) به عنوان پركننده كاغذ ، آجر دیوار، رنگ سازی بكار می روند . محصولاتی با عیار پایین تر ( كمتر از 75 درصد ) در مواد سازنده سقف استفاده می شوند .

از دیگر مصارف تالک میتوان به استفاد از آن در صنایع نساجی ، لعاب سازی ، سفال سازی ، پلاستیك سازی ، مصارف كشاورزی ( كود شیمیایی ) ، مصارف دامداری ، ساخت گریس ، داروسازی ، تهیه دینامیت ها و صنایع شیمیایی مواد منفجره ، درزگیری و بتونه كاری و همچنین در اجزاء ساختمان پلی استر، مصالح فرش اتاق نیز نام برد .

دیگر موارد استفاده تالک عبارتند از : صیقل دهی ذرات برنج و جو ، عوامل رنگزدا یا رنگ بر، ماده جاذب بو از غذاها ، فیلتر و تصفیه آب ، جذب روغن و عمل آوری چرم ، حشره كشها ، واكس های كفش ، پوششهای الكترودهای جوشكاری ، جوهر چاپ ، پركردن كپسولهای ویژه برای آزمایش شتاب موشك ها تا 50 كیلومتر، پوشش گندله های سنگ آهن برای احیا مستقیم ، تامین كننده منیزیم در كودهای گیاهی و در مواد پوشاننده كف ، تالک به عنوان پایداركننده آسفالت ذوب شده عمل میكند .

 


کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید و فراوری کانی تالک


 

• کشورهای عمده تولید کننده تالک

آمریكا - برزیل - چین - فرانسه

• کشورهای عمده مصرف کننده تالک

برزیل - كانادا - چین - فرانسه - ژاپن

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید و فراوری کانی تالک


 

• شرایط واردات تالک

شرایط صادرات و واردات كالا در ایران بر اساس مقررات صادرات و واردات ایران مصوب هیئت وزیران در تاریخ 4/7/1372 میباشد .عمده تالک وارداتی كشور بیشتر بصورت پودری ، خرد شده و پاك شده از ناخالصی ها می باشد كه قسمت بیشتر آن در صنعت پزشكی و تولید وسایل آرایشی استفاده می شود .

بر اساس قوانین و مقررات مصوب مصوب هیئت وزیران در تاریخ 4/7/1372 كانی تالک و فراورده های از كالاهای مجاز محسوب میشوند و لذا واردات آن با رعایت قوانین گمركی و بازرگانی هیچ منع قانونی ندارد .

• شرایط صادرات تالک

شرایط صادرات و واردات كالا در ایران بر اساس مقررات صادرات و واردات ایران مصوب هیئت وزیران در تاریخ 4/7/1372 میباشد . شرایط صادرات تالک نیز مانند شرایط واردات آن می باشد كه با توجه به خصوصیات آن و فاقد هرگونه قوانین صادراتی در صورت رعایت قوانین گمركی وصادراتی كشور صدور آن به كشورهایی كه با ایران رابطه دارند مجاز می باشد .

اهمیت استراتژیک تولید و فراوری کانی تالک :

اهمیت استراتژی این كالا به كاربرد وسیع آن در صنایع مختلف مربوط میباشد . این ماده معدنی امروزه در بسیاری از صنایع و كالاها به عنوان ماده اولیه نقش اساسی دارد . به خاطر نداشتن اثرات سوء زیست محیطی و عوارض ناگوار یكی از مواد اصلی بسیاری از لوازم آرایشی و بهداشتی به شمارمیرود .

 


فرایند تولید و فراوری کانی تالک

 

• روشهای معمول فراوری تالک

آرایش تالک ممكن است شامل كاهش اندازه دانه ها ( خردایش ) ، دانه بندی و حذف كانی های باطله به روش های مختلف ( فلوتاسیون ، جدایش مغناطیسی اكسیدهای آهن ، حذف كانیهای قابل حل توسط محلول های اسیدی و ...) باشد .

كانسارهای تالک تودهای براساس رنگ و تركیب در معدن سنگ جوری میشوند ولی كانسارهای تالک - كربناته نیاز به آسیا كردن و شناورسازی و حتی جدایش مغناطیسی دارد . كانسنگ های تالک - كلرید ، نیازمند سنگ جورشدی دستی و مكانیكی هستند تا تالک از نظر رنگ و مقدار پرعیار شود .

آسیاهای چكشی و میلهای برای تالک با كاربری در پوشش سقف بكار میرود ، آسیاب میلهای یا توپی برای سرامیك ، آسیاب حلقه ای برای انواع پركننده و آسیاب چكشی به همراه سرندهای بادی برای انواع بسیار دانه ریز مورد استفاده قرار می گیرند .

كانه آرایی تالک با استفاده از روش های گوناگون از جمله فلوتاسیون ، كلاسیفایرهای هوایی ، سیكلون های آبی ، جدایش مغناطیسی به روش های تر و خشك و درجه بندی اندازه به روش سانتریفوژ امكانپذیر میباشد .

• لیچینگ كنسانتره نهایی توسط محلول های اسیدی

لیچینگ ، فرآیند استخراج یك جزء محلول در جامد با استفاده از یك حلال می باشد . انتخاب عامل لیچینگ به موارد متعددی بستگی دارد كه از مهمترین آن حلالیت می باشد ، بطوریكه این عامل میبایستی طوری انتخاب شود كه علاوه بر انحلال زیاد و سریع ماده معدنی در آن ، فقط تركیب مورد نظر را انتخاب و حل نماید . از عوامل لیچینگ میتوان آب ، اسیدها ، بازها و آب كلر را نام برد كه هر كدام از آنها بسته به هدفی كه مورد نظر می باشد مصرف می گردد .

در روند فرآوری تالک بعضاً اتفاق میافتد كه محصول نهایی بعد از چندین بار مرحله كلینر، بازهم ناخالصی هایی از قبیلMgO وCaO ( در فاز دولومیت ) و اكسید آهن داشته باشد و اگر چنان كه قرار باشد این محصول در مواردی همچون كاغذسازی و مواد آرایشی به كار رود می بایستی این ناخالصی ها به كمترین مقدار خود برسد .

در این حالت تنها روشی كه میتواند راه حل این مشكل باشد لیچینگ محصول نهایی توسط اسیدهایی همچون اسید سولفوریك و اسیدكلریدریك میباشد كه علاوه بر حذف ناخالصیهای مذكور موجب افزایش خاصیت انعكاسی نمونه مورد لیچ میشود . در این فرآیند پارامترهایی كه باید تعیین و در نهایت بهینه شود عبارتند از: زمان و درجه حرارت محیط برای لیچ ، غلظت اسید مصرفی و در نهایت نسبت جامد به اسید .

• فلوتاسیون تالک

در بین كانی هایی كه در طبیعت موجود میباشد فقط تعداد كمی از آنها ( ذغال ، مولیبدنیت ، تالک ) بطورطبیعی و ذاتی آبران هستند همچنین كانی تالک به دلیل خنثی بودن لایه های تشكیل دهنده آن از نظر الكتریكی به شدت آبران میباشد . به همین دلیل این عامل باعث فلوته شدن آسان و طبیعی آن تنها با استفاده از یك كف ساز می شود .

با وجود اینكه كانی تالک آبرانی طبیعی از خود نشان میدهد ولی سطح آن دارای نواحی آبگیر میباشد كه بر همین اساس ممكن است در مواردی به منظور پوشش دهی این نقاط و افزایش تماس بین ذرات تالک و حباب هوا از كلكتور یا كمك كلكتور استفاده شود . تحقیقات نشان میدهد در اكثر مطالعاتی كه بر روی فلوتاسیون تالک انجام شده است روغن كاج ( ترپینول ) ،12 MIBC ، Armac و گزنتات به عنوان یك كلكتور اصلی و نفت و گازوئیل به عنوان كمك كلكتور استفاده شده است .

لازم به ذكر است كه تالک های الیافی ( رشته ای ) كمتر از انواع ورقه ای آن خاصیت آبرانی دارند و بنابراین برای فلوتاسیون موفقیت آمیز نیازمند كلكتور كاتیونی هستند .

معمولاً فلوتاسیون تالک در حضور كانی های گانگ مزاحم با مشكلاتی همراه است كه آنها موجب كاهش عیار و بازیابی محصول نهایی می شود كه در این رابطه ممكن است بتوان از سولفات آلكیل به عنوان عامل تركننده و سیلیكات سدیم به عنوان رسوب دهنده نرمه ها فرآیند را بهبود بخشید . در مواردی كه كلسیت به همراه كانی تالک و به عنوان كانی مزاحم وجود داشته باشد میتوان از نشاسته ، كبراكو یا شیره تانتین برای بازداشت آن استفاده كرد .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید و فراوری کانی تالک

 

• ماشین سنگ شكن فكی

• ماشین سنگ شكن مخروطی

• آسیای گلوله ای و غلطكی

• ماشین سرند

• كلاسیفایر جهت طبقه بندی محصول دانه ریز و نهایی

• ماشین خشك كن

• ماشین پیش گرم كن

ماشین جمع آوری گرد و غبار

• سیلوهای مورد نیاز برای محصولات مختلف

• میز شستشو

• سلول فلوتاسیون

• آسیای چكشی

• آسیای گلوله ای

• سیكلون

• ماشین خنك كننده

• ماشین فیلتر

• ماشین تیكنر

• ماشین انتقال دهنده ( نوار نقاله و فیدر و بالابرنده )

• ماشین بسته بندی

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید و فناوری کانی تالک

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید و فراوری کانی تالک ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.