طرح توجیهی کراس آرم های کامپوزیتی جهت ساخت دکل های توزیع برق سال 1400

Cross Composite Logo2

جهت سفارش طرح توجیهی تولید  کراس آرم های کامپوزیتی جهت ساخت دکل های توزیع برق و همینطور طرح توجیهی دکل های کامپوزیتی تلسکوپی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید  کراس آرم های کامپوزیتی جهت ساخت دکل های توزیع برق و همینطور طرح توجیهی دکل های کامپوزیتی تلسکوپی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

بازوی عرضی ( cross arm ) به سازه ای اطلاق می شود كه در قسمت فوقانی دكل های انتقال برق ، به صورت افقی و به عنوان نگهدارنده تعبیه می شود . در واقع اغلب بازوهای عرضی شمایی صلیبی شكل روی دكل ایجاد می كنند .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کراس آرم های کامپوزیتی جهت ساخت دکل های توزیع برق

تركیب دو یا چند ماده با یكدیگر به طوری كه به صورت شیمیائی مجزا و غیر محلول در یكدیگر باشند و بازده و خواص سازه ای این تركیب نسبت به هریك از اجزاء تشكیل دهنده آن به تنهایی، در موقعیت برتری قرار بگیرد را كامپوزیت گویند . به عبارت دیگر كامپوزیت به دسته ای از مواد اطلاق می شود كه آمیزه ای از مواد مختلف و متفاوت در فرم و تركیب باشند و اجزاء تشكیل دهنده آنها هویت خود را حفظ كرده ، در یكدیگر حل نشده ، با هم ممزوج نمی شوند .

كامپوزیت ها بر اساس نوع زمینه ای كه تقویت كننده را احاطه نموده است و آنها را به هم اتصال می دهد به سه گروه عمده بر اساس یك طبقه بندی بین المللی واحد تقسیم می شوند كه عبارتند از :

1- كامپوزیت های پایه فلزی MMC یا Mattel Matrix Composites
2- كامپوزیت های پایه سرامیكی CMC یا Ceramic Matrix Composites
3- كامپوزیت های پایه پلیمری Polymer Matrix Composites یا PMC

كامپوزیت های پایه پلیمری مهم ترین دسته از كامپوزیت ها می باشند . طیف وسیعی از صنایع ، از صنایع رده بالا مثل تولید قطعات هواپیما گرفته تا صنایع رده پایین مثل تولید سینك ظرفشویی و . . . . از كامپوزیت های پایه پلیمری استفاده می كنند . كامپوزیت های پایه پلیمری در حال حاضر 59 درصد بازار كامپوزیت ها را به خود اختصاص داده اند و به همین دلیل بزرگترین زیر مجموعه مواد مركب محسوب می گردند .

الف ) ساختار كامپوزیت های پایه پلیمری

در كامپوزیت های پایه پلیمری ، ماتریس یا همان زمینه یك ماده پلیمری است كه به آن لفظ رزین اطلاق می گردد و شامل دو دسته كلی ترموپلاستیك ها هستند . الیاف تقویت كننده نیز شامل انواع شیشه ، آرامید ، كربن و بورن می باشد .

ب ) كراس آرم ( بازوی عرضی )

بازوی عرضی ( cross arm ) به سازه ای اطلاق می شود كه در قسمت فوقانی دكل های انتقال برق ، به صورت افقی و به عنوان نگهدارنده تعبیه می شود . در واقع اغلب بازوهای عرضی شمایی صلیبی شكل روی دكل ایجاد می كنند .

بازوهای عرضی از جنس های مختلفی مانند چوب ، فلز و كامپوزیت ساخته می شوند . اكثر بازوهای عرضی مورد استفاده در كشور از فلز ساخته می شوند . استفاده از نوع چوبی نیز كمابیش مرسوم است . بازوهای عرضی كامپوزیتی دسته جدیدی از بازوهای عرضی هستند ، كه مزایای ویژه ای نسبت به نوع فلزی و چوبی دارند و استفاده از آن ها در صنعت برق رو به افزایش است . این بازوهای عرضی بر پایه مواد پلیمری ساخته می شوند و دوام و طول عمر بالاتری نسبت به نوع فلزی و چوبی دارند .

روی بازوهای عرضی مقره ها نصب می گردند . كابل های انتقال برق به مقره ها كه نقش عایق سازی (Insulator) را دارند ، متصل شده و بدین صورت از طریق بازوهای عرضی به دكل متصل می شوند . مقره ها عایق های الكتریكی هستند كه كابل ها را از دكل ها جدا می كنند .
اجزای دكل های چند منظوره از جمله بازوی عرضی به طور سنتی از چوب تولید می شده است .

این اجزا مزایایی چون در دسترس بودن ، ارزان بودن ، عایق بودن ، را دارا است و به طور عمده به عنوان یك ماده ی سازه ای با مشخصات قدرتی مناسب ، می باشند . با افزایش مصرف و همه گیر شدن بازو های عرضی ، شاهد رشد تولید انواع فلزی آن نیز می باشیم .

نسل جدید بازو های عرضی ، نوع كامپوزیتی آن می باشد ، كه با توجه به مزایا و برتری های این محصول نسبت به انواع قبلی ، پیش بینی می شود در سال های آینده به طور چشمگیری هم در داخل و هم در خارج جایگزین انواع سنتی شود .

نصب بازوی عرضی

برای نصب بازوی عرضی از یك جفت مته ی مورب استفاده می كنند . این مته ها وظیفه ی نگهداری بازو بر روی دكل را عهده دار می باشند .

بازو های عرضی كامپوزیتی

بازوهای عرضی كامپوزیتی توانایی تامین اكثر تقاضا ها از لحاظ مقاومت و ایستایی را دارا می باشند . برنامه ای برای آزمایشات گسترده بر روی بازو های عرضی در نظر گرفته شده است ، كه شامل آزمایشات انجام شده بر روی دكل های استاندارد فلزی است . یكی از انواع این آزمایشات ، آزمایش پرتو های u-v می باشد .

در این روش بازو های عرضی را در معرض شرایطی شبیه سازی شده با شرایط طبیعی قرار داده و مقاومت آن ها را در برابر این پرتو ها می سنجند .

انواع بازوهای عرضی

در یك تقسیم بندی می توان بازوهای عرضی را به سه نو ع تقسیم كرد :

1 . بازوی عرضی مماسی ( Tangent )

2 . بازوی عرضی با قالب H شكل ( H Frame )

3 . بازوی عرضی انتها بسته ( Deadend )

1. بازوی عرضی تانژانتی:

این بازو به شكل مماسی بر روی دكل نصب می شود .

2. بازوی عرضی با قالب H شكل ( H Frame )

این بازوی عرضی با ظاهر H شكل خود مشخص می شود . اغلب از این بازو برای دو دكل كه با تیر هایی شبیه بادبند به هم متصلند استفاده می شود .

3. بازوی عرضی انتها بسته ( Dead End )

تفاوت عمده ی این بازو با نوع تانژانتی در بسته بودن انتها می باشد .

از جمله ی آزمایشاتی كه بر روی بازوهای عرضی انجام می شود ، آزمایش مقاومت تیر - بار خروج از محور و مقامت های خمشی می باشد .


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کراس آرم های کامپوزیتی جهت ساخت دکل های توزیع برق

با توجه به اینكه تعرفه اختصاصی برای این محصول در نظر نگرفته شده است . نزدیك ترین محصول با شماره تعرفه ی 730661 و حقوق ورودی %15 می باشد كه مربوط به بازوهای عرضی فلزی است .


استاندارد های قابل توجه جهت اجرای طرح توجیهی کراس آرم های کامپوزیتی جهت ساخت دکل های توزیع برق

استاندارد های بین المللی :

• Report 350 NCHRP
• 07 20 NESC
• 570 ASTM D
• M ٣٠٣٩ D/ ٣٠٣٩ ASTM D
• 3418 ASTM D
• ASTM D 5379 /D 5379 M
• 1394 ASTM E
• ٣٤١٠M ASTM D 3410 /D
• ASCE-104

استاندارد داخلی وزارت نیرو نیز به شماره 1-65 مربوط به بازوهای عرضی است . در بخش ضمیمه مشخصات فنی اجباری بر اساس این استاندارد آورده شده است .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کراس آرم های کامپوزیتی جهت ساخت دکل های توزیع برق

امروزه بازوهای عرضی كامپوزیتی به ویژه نوع پلیمری آن ، جایگاه خود را برای استفاده در انواع تیر ها و دكل های چند منظوره ایجاد نموده است . مزایای این نوع بازوها نسبت به نوع فلزی و چوبی به قرار زیر است :
1- نصب عادی بدون نیاز به تجهیزات ویژه .
2- ایمن از نظر محیطی بدون نیاز به تجهیزات ویژه .
3- حفاظت در برابر پرتو های U - V توسط رزین های باز دارنده .
4- این نوع بازوی عرضی بر خلاف انواع دیگر آن مانند نوع چوبی ، پوسیده یا متلاشی نمی شود و مشخصه های مقاومتی آن تغییر نمی كند .
5- غیر قابل نفوذ در برای حشرات ، دراكوب و جریان هوا
6- مشخصه های مقاومتی آن قابل تنظیم توسط كامپیوتر می باشد .
7- مقاومت در برابر اشعه ی گسترده ی ماوراء بنفش
8- مقاومت تحت تاثیر بار مركز گرا .


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کراس آرم های کامپوزیتی جهت ساخت دکل های توزیع برق

مزایای سازه های مبتنی بر كامپوزیت ها نسبت به نمونه های سنتی بتنی ، چوبی و فلزی را كه باعث نفوذ آن ها درگستره وسیعی از صنایع مختلف از جمله صنعت برق شده است . بنابر پیشبینی های كارشناسان این صنعت ، استفاده و جایگزینی نوع كامپوزیتی محصولات ، بسیار سریع و چشمگیر خواهد بود .

بازوهای عرضی كامپوزیتی به دلیل مزایای ویژه ای كه دارند از جمله : سبكی ، دوام و طول عمر بالا ، نصب آسان ، هزینه نگهداری پایین و . . . مورد توجه زیادی می باشند .


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کراس آرم های کامپوزیتی جهت ساخت دکل های توزیع برق

کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده کراس آرم های کامپوزیتی عبارتند از : آمریکا ، کره ، هند ، چین ، استرالیا و اروپای غربی


فرایند اجرای طرح توجیهی کراس آرم های کامپوزیتی جهت ساخت دکل های توزیع برق

یكی از روش هایی كه هم اكنون برای تولید بازوها عرضی می تواند استفاده شود ، به نام روش پالتروژن ( Pultrusion) مشهور است . این روش برای تولید انبوه مناسب است . در صورتی كه حجم تولید پایین باشد استفاده از روش های دیگر مانند قالبگیری دستی و RTM به صرفه تر خواهد بود .

معرفی فرآیند پالتروژن

پالتروژن یكی از فرآیندهایی است ، كه جهت ساخت قطعات با خواص مكانیكی بالا یعنی كامپوزیت هایی كه بتوانند با مواد رایج سنتی و مهندسی قابل رقابت باشند طراحی شده است . این فرآیند جهت تولید قطعاتی با كسر حجمی بالای الیاف طراحی شده است كه در آن الیاف بیشتر در جهت طولی قطعه قرار می گیرند .

اگرچه می توان با استفاده از بافت مناسب الیاف ، درجهت عرضی هم الیاف داشت اما عمدتاً خواص اصلی در جهت طولی است . فرآیند پالتروژن فرآیندی است برای تولید قطعات پیوسته ، مانند میله ها ، لوله ها ، تیرها بكار می رود . به طور كلی با این فرآیند هر نوع قطعه ای را می توان تولید نمود ، به شرطی كه سطح مقطع آن در طول قطعه ثابت باشد و شیار و یا سوراخ عمود بر جهت كشش در آن وجود نداشته باشد .

توسعه عمده این فرآیند ابتدا در آمریكا انجام شده است و اولین ثبت اختراع در این زمینه در سال1946 در خصوص تولید میله ماهی گیری بصورت تجاری به ثبت رسید . قطعاتی كه در فرآیندهای اولیه تولید می شد سطوحی خشن داشته كه سپس بوسیله ماشین كاری آنها را بصورت مطلوب و مخروطی در می آورند .

در توسعه های بعدی این فرآیند از قالب گرم به منظور دستیابی به سطوحی صاف استفاده شد كه در دهه1950 تكمیل گردید . در قطعات اولیه فقط از الیاف تك جهته استفاده می شد ، لكن پس از آن استفاده از پارچه های بافته شده و پارچه های نمدی رایج گردید و این سبب تولید قطعات گسترده تری با این فرآیند شد . تكنولوژی فرایند پالتروژن به جهت نیاز به نیروی كاری كم ، پیوسته بودن و قابلیت اتوماتیك شدن مورد توجه قرار گرفته است .

فرآیند پالتروژن شامل مراحل زیر می گردد:

الف - آغشته شدن الیاف به رزین مایع

ب - متراكم شدن ، جدا شدن هوای بین الیاف و رزین اضافی

ج - شكل گیری و پخت در قالب

د - جدا شدن قطعه از قالب و مراحل برش و عملیات پرداخت كاری

تمامی مراحل فوق در یك فرایند بصورت پیوسته انجام می شود . الیاف تقویت كننده بصورت پیوسته و به اشكال مختلف از روی قرقره های خود بازشده و به سمت قسمت آغشته سازی هدایت می شوند . الیاف از بین میله های راهنما عبور كرده و پس از آغشته سازی به بیرون كشیده می شوند . سرعت تولید در این فرایند بسته به (die ) شكل گیری اولیه از درون یك قالب گرم متغیر است .

ماشین پالتروژن می تواند بصورت شبانه روزی حدود 1-30 m/h كار كند . شكل قطعه و سیستم رزین فقط هر دو هفته یكبار یك توقف كوتاه جهت تمیز كردن سیستم و تغذیه سبدهای الیاف ضروری است . قسمت های مختلف این فرآیند را می توان به شش قسمت سبد الیاف ، حمام یا محل آغشته سازی ، ناحیه پیش شكل دهی ، ناحیه پخت یا قالب ، ناحیه كشش و قسمت برش تقسیم نمود .


تجهیزات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی کراس آرم های کامپوزیتی جهت ساخت دکل های توزیع برق

• دستگاه پیچنده الیاف
• اشباع كننده با رزین
• شكل دهنده
• قالب داغ برای پخت رزین
• سیستم كشنده
• دستگاه برش

دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید دکل های برق کامپوزیتی تلسکوپی

لینک دانلود فایل طرح توجیهی کراس آرم های کامپوزیتی جهت ساخت دکل های توزیع برق

لینک دانلود فایل طرح توجیهی احداث کارخانه تولید کامپوزیت های الیاف شیشه
لینک دانلود فایل طرح توجیهی احداث کارخانه تولید کامپوزیت های پلی آمید
لینک دانلود فایل طرح توجیهی احداث کارخانه تولید قطعات کامپوزیتی 

لینک دانلود فایل طرح توجیهی احداث کارخانه تولید محصولات کامپوزیتی

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی کراس آرم های کامپوزیتی جهت ساخت دکل های برق ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی

::  تعریف ساده از طرح توجیهی و طرح امکان سنجی !

:: آشنایی با سامانه ی کارا و وام روستایی

:: آشنایی با نرم افزار کامفار جهت تدوین طرح توجیهی

:: برگزاری تور آموزشی گردشگری برای واردات از چین

:: تخفیفات استثنایی و خاص برای واردات از چین

:: ما مقالات و پایان نامه های شما را منتشر میکنیم

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.