جستجو در محتوای K2
جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و استارت آپ هادانلود طرح توجیهی منطقه نمونه گردشگری دریاچه گهر

restaurant2

لینک دانلود طرح توجیهی رستوران و سالن غذاخوری در انتهای همین صفحه ، در دسترس علاقه مندان قرار دارد .

طرح قابل دانلود : طرح توجیهی رستوران و سالن غذاخوری

مراحلی که باید برای اجرایی کردن طرح توجیهی رستوران و سالن غذاخوری شود به شرح زیر می باشد .

  • تعیین مکان مناسب
  • خرید وسایل و تجهیزات
  • خرید مبلمان
  • بررسی رقبا
  • مدیریت صحیح

اولین گام برای اجرای طرح توجیهی رستوران و سالن غذاخوری به شرح زیر می باشد .

برای احداث یک رستوران با درآمد بالا ، ابتدا باید یک مکان مناسب انتخاب کنید . مکان رستوران تاثیر فراوانی در افزایش تعداد مشتریان یک رستوران دارد . معمولا بهتر است که یک مکان که محل رفت و آمد مردم است برای احداث رستوران انتخاب شود .

هزینه های مورد نیاز جهت اجرای طرح توجیهی رستوران و سالن غذاخوری عبارتند از :

  • زمین
  • ساختمان
  • محوطه سازی
  • نیروی انسانی
  • تجهیزات و لوازم تکمیل فضای رستوران
  • مواد اولیه
  • بازاریابی
  • تبلیغات

تاسیسات مورد نیاز جهت اجرای طرح توجیهی رستوران وسالن غذاخوری عبارتند از :


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool