ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید تنور گازی با ورقه گالوانیزه سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید تنور گازی با ورقه گالوانیزه را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
تنور گازی گالوانیزه از بدنه قوی گالوانیزه ساخته شده که مناسب برای شیرینی پزی در کارگاه ها و منازل می باشد و به دلیل پوسته گالوانیزه ی آن بسیار مقاوم است و می توان در آن انواع کیک ها و شیرینی هارا به صورت انبوه پخت نمود.
در داخل این تنور گالوانیزه یک عدد سینی شیرینی پزی باید تعبیه شود و جنس آن باید حتما چدن باشد چرا که حرارت این تنور گازی زیاد است و اگر جنسی به غیر از چدن در آن باشد موجب سوختگی و چسبندگی انواع شیرینی و کیک ها می شود، پس جنس سینی یکی از موضوع های مهم برای تولید یک تنور گازی گالوانیزه می باشد.به جز سینی باید دو عدد ریل بر زیر سینی گذاشته شود که برای نگهداری استند سینی مورد استفاده قرار میگیرد . مهم ترین عوامل برای تولید یک تنور گازی شعله ی آن است زیرا وقتی شعله ی آن مستقیم و با درجه حرارت کم تر باشد بهتر است و شیرینی ها در آن بهتر پخت میشوند ولی اگر به غیر از این باشد و شیرینی ها با حرارت نامناسب و شعله ی مستقیم پخت شود حالت سفتی و خشکی و یا حتی سوختگی به خود میگیرند پس باید در تهیه شعله بسیار دقت کرد. سعی کنید از خرید شعله های مستقیم اجتناب کنید درست است که قیمت آن بسیار گران تر و دارای جنس بهتر است ولی این شعله ها مناسب پوسته های گالوانیزه نیستند زیرا پوسته های گالوانیزه گرما در خود بسیار جذب میکنند و همین امر باعث بی کفیت شدن شیرینی و کیک می شود
- قابلیت استفاده با گاز کپسولی (گاز مایع) و یا گاز شهری
- استفاده از شیشه سکوریت ۵ میل
- طراحی زیبا، فانتزی، مقاوم و انحصاری
- دارای ۲ شعله یکی در بالا و دیگری در پایین تنور و دارای ۲ ولوم جداگانه جهت تنظیم دمای محیطفر گازی
- قابل استفاده بر روی میز، صفحه کابینت و کف زمین در ساختمان های ویلایی و آپارتمانی
- استفاده از پایه های پیچی قابل تنظیم ارتفاع
- استفاده از شیر آلات و لوازم گاز سوز استاندارد
- قابلیت حمل و جابجایی راحت و آسان
- فر گازی سریع تر گرم می شود، سریع تر خاموش و سرد می شود.محیط پخت درفر گازیاصطلاحا مرطوب است که این پخت مرطوب سبب می شود که غذای شما نسبت به زمانی که در فر برقی می پزد کمتر خشک شود.هزینه ی مصرفی یکفر گازینسبت به فر برقی پایین تر است، به این دلیل که در کشور ما انرژی گاز ارزانتر از برق می باشد.
- هزینه ی نگه داری و تعمیرات فر گازی نسبت به فر برقی پایین تر است همچنین یک فر گازی به مراتب از فر برقی بادوام تر است و چون قسمت های عملیاتی و متحرک کمتری دارند، کمتر در معرض شکستن و خراب شدن هستند.
برای تولید تنور گالوانیزه با ظرفیت ۱۲۰در سال ۹۹ نیازمند ۱۰۰ میلیون تومان سرمایه و نهایتا ۱۵ ملیون تومان سرمایه در حال گردش نیاز دارید این کار بر خلاف کارهای دیگر نیاز به تولید تمام اجسام را ندارید برای مثال ورق گالوانیزه شعله سینی و ریل ها را باید به صورت جدا گانه خردیداری نمایید . در مورد بازگشت سرمایه باید بگویمم در طی ۱ سال کار کرد مفید سرمایه شما به طور مستقیم به شما باز خواهد گشت و سود حاصل از ۱۰۰ میلیون تومان با کار کرد مفید و بدون در نظر گرفتن حقوق نیروی انسانی ۳۰ میلیون تومان می باشد پس میتوانیم بگوییم این طرح از مزیت اقتصادی بالایی برخوردار است
- لوازم جانبی فر گازی
- ورقه گانوالیزه گرم
- دو عدد پیچ تنظیم شعله از جنس پلاستیک
- چهار عدد پایه پلاستیکی پیچی
- شعله پخش کن
- سینی شیرینی پزی
- صفحه چدن تنور گازی
- اندازه صفحه چدن برای تنورهای کوچک و متوسط ۳۲ سانتی متر است
- اندازه صفحه چدن برای تنورهای بزرگ ۳۸ سانتی متر است
- اندازه صفحه چدن برای تنورهای خیلی بزرگ ۵۰ سانتی متر است
- ابعاد این تنورها در چهار اندازه به شرح زیر است (اندازه ها تقریبی است )
- نور گازی کوچک=طول ۴۵cm * عرض ۴۲cm * ارتفاع ۴۲cmت
- تنور گازی متوسط=طول ۴۸cm * عرض ۴۵cm * ارتفاع ۴۸cm
- تنور گازی بزرگ=طول ۵۶cm * عرض ۵۰cm * ارتفاع ۵۶cm
- تنور گازی خیلی بزرگ=طول ۶۵cm * عرض ۶۲cm * ارتفاع ۵۶cm
- وزن این تنورها در چهار اندازه به شرح زیر است (وزن تقریبی است )
- کوچک آپارتمانی ۱۲ کیلو
- متوسط ۱۲ تا ۱۵ کیلو
- بزرگ ۱۵تا ۱۷ کیلو
- خیلی بزرگ ۱۷ تا ۳۰ کیلو
برای ابتدای کار باید سیم پیچی های مورد نظر انجام شود و گانوالیزه گرم به شکل مربع باید چکش کاری شود و شعله در انتهای سیم پیچی قرار بگیرد و سنسور های حرارتی و عایق باید به ترتیب زیر شعله قرار بگیرند که در حرارت مستقیم موجب سوختن چدن نشود
تنور گانوالیزه نیازمند دستگاه خاصی نمی باشد ولی وسایل برای تولید آن زیاد است.
- چکش های مناسب گالوانیزه
- دیوار عایق
- سنسور حرارتی
- سیم هایی برای پیچیدن در سیستم تنور
:: دانلود طرح توجیهی تیپ حداث کارخانه تولید اجاق گاز فردار