ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه را که قدیمی هستند ، صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.
در این بخش به معرفی طرح توجیهی کنسانتره میوه می پردازیم . کنسانتره در واقع آب میوه طبیعی می باشد که تغلیظ شده است . کنسانتره نسبت به آب میوه دارای حجم کمتری بوده اما وزن حجمی آن نسبت به آبمیوه بیشتر است و شفاف و بدون ناخالصی می باشد . محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کنسانتره میوه به تنهایی دارای کاربرد نمی باشد و از آن در صنعت نوشابه سازی و صنعت تولید آبمیوه استفاده می شود .
کنسانتره سبب رفع تشنگی انسان و تامین ویتامین های مورد نیاز بدن انسان می شود . هنگامی که دسترسی به میوه ها وجود ندارد ، کنسانتره میوه می تواند جایگزین میوه شود . نوع بسته بندی کنسانتره آبمیوه به دو صورت بسته بندی در بشکه و بسته بندی در کیسه می باشد که ، توضیحات مرتبط با هر نوع در طرح توجیهی کنسانتره میوه ارائه شده است .
تولیدکنندگان کنسانتره میوه باید استاندارد های شماره 2615 و 2687 را رعایت نمایند . کارشناسان تغذیه معتقد هستند که ، هر انسان باید در هر سال حداقل 5 لیتر آب میوه مصرف کند . با توجه به این نکته و همچنین افزایش جمعیت کشور و به دنبال آن افزایش میل افزاد به نوشیدن آبمیوه ، به نظر می رسد که ، تولید کنسانتره میوه از بازار خوبی برخوردار می باشد .
کشور آمریکا بزرگ ترین تولیدکننده و مصرف کننده آبمیوه در جهان است . همچنین کشور های آلمان ، هلند و روسیه از عمده تولیدکنندگان آبمیوه می باشند .
شماره تعرفه های گمرکی مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کنسانتره میوه به شرح زیر می باشند :
دانلود فایل آرشیوی طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه