ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی پرورش قارچ گانودرما یا قارچ لینگژی سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی پرورش قارچ گانودرما یا قارچ لینگژی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
قارچ گانودرما یا لینگژی در زمان های قدیم در طب سنتی چینی ها و ژاپنی ها استفاده می شد . اما امروزه این قارچ به دلیل خواص دارویی که دارد ، در همه کشور ها دارای اهمیت می باشد . این قارچ ها بیشتر بر روی چوب های پوسیده درختان در جنگل ها رشد می کنند .
در کشور ما نیز در شهر های شمالی و همچنین کرانه دریای خزر از این نوع قارچ به وجود می آید . قارچ هایی که در کشور ایران وجود دارند دارای پلی ساکارید های بیشتری بوده ، به همین جهت دارای ارزش بیشتری می باشند .
متاسفانه از این قارچ مقدار کمی در طبیعت وجود دارد ، به همین جهت واحد هایی برای پرورش قارچ گانودرما ایجاد شده اند .
قارچ گانودرما سبب جلوگیری از رشد تومور ها ، جلوگیری از ایجاد بیماری های کبد ، کاهش کلسترول خون ، کاهش استرس ، کنترل سرطان ، کنترل بیماری های قلبی و ... می شود.
برای پرورش قارچ گانودرما ابتدا ، به میزان 10 درصد سبوس برنج و 3 درصد آهک را با مقداری خاک اره مخلوط کرده ، سپس مخلوط تولید شده را در کیسه های پلاستیکی تمیز ریخته و با استفاده از نخ در کیسه را محکم می بندند .
در مرحله بعد ، کیسه ها را در دمایی بین 95 تا 100 درجه سانتی گراد و با فشار کم استرلیزه می کنند . هنگامی که کیسه خنک شوند ، آن ها را به یک اتاق تاریک با دمایی بین 28 تا 35 درجه سانتی گراد که دارای دی اکسید کربن زیادی باشد انتقال می دهند .
سپس با استفاده از هود ، عمل بذر پاشی روی کیسه ها انجام می شود . پس از گذشت مدت زمانی بین 3 تا 4 هفته ریسه ها به وجود می آیند .
باید دقت نمایید هنگامی که ریسه ها نصف کیسه ها را فرا گرفتند ، در کیسه ها را بازکرده و آن ها را در روی قفسه های سالن تولید بگذارید .
خیلی مهم است که کیسه ها نه زود تر و نه دیرتر باز و برداشته شوند . دمای سالن تولید باید بین 85 تا 95 درجه سانتی گراد باشد .
در این مرحله باید حداقل دو مرتبه در طول روز آبیاری انجام شود . پس از گذشت مدت زمان یک تا دو هفته ، قارچ های گانودرما ظهور می کنند .
در هنگامی که کلاه قارچ ها که دارای رنگ زرد است تشکیل شود ، باید دما و رطوبت قارچ ها را کاهش دهید . پس از گذشت مدت زمان 2 تا 3 ماه از ظهور قارچ ها ، موقع برداشت آن ها فرا می رسد .
در واقع قارچ هایی که رنگشان قرمز شود و حاشیه سفیدی که داشتند محو شده باشد ، آماده برداشت می باشند . هنگامی که اولین برداشت انجام شود ، پس از گذشت چند روز فلاش دوم ظاهر خواهد شد .
پس از این که اولین برداشت انجام شود ، باید شرایط نگهداری از قارچ مانند قبل شود ، بدین طریق برای بار دوم قارچ ها رشد کرده و آماده برداشت خواهند شد . قارچ های برداشت شده را باید در محیطی سرد و خشک نگهداری نمود که خشک نشود .