ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جهت سفارش طرح توجیهی فارم پرورش بلدرچین گوشتی و تخمگذار سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی فارم پرورش بلدرچین گوشتی و تخمگذار را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
بلدرچین پرنده ای می باشد که ، دارای جثه کوچکی بوده و قادر به پرواز کردن به صورت کوتاه و سریع است . بلدرچین از حشرات و موجودات ریز تغذیه می کند و دارای مقاومت بالایی در برابر بیماری ها و دمای هوا می باشد .
بلدرچین ها در سن 6 هفتگی به بلوغ می رسند . هر بلدرچین در هر سال حدود 260 تخم می گذارد . درواقع بلدرچین در هر هفته بین 4 تا 5 مرتبه تخم گذاری می کند . بلدرچین ها دارای نژاد های مختلفی می باشند ، که از بین آن ها بلدرچین های معمولی و بلدرچین های ژاپنی قادر هستند در مسافت های طولانی پرواز نمایند .
معمولا برای پرورش بلدرچین گوشتی ان ز گونه بلدرچین سینه سفید هندی و بلدرچین سفید آمریکایی استفاده می شود . همچنین برای تولید تخم بلدرچین ، معمولا بلدرچین های ژاپنی و بلدرچین های معمولی پرورش داده می شوند .
برای پرورش بلدرچین تخمی ابتدا باید تعدادی جوجه بلدرچین یک روزه خریداری نمایید ، البته می توانید تعدادی تخم نطفه دار بلدرچین خریداری نمایید و با استفاده از دستگاه جوجه کشی ، جوجه بلدرچین پرورش دهید . در این روش باید تخم های نطفه دار بلدرچین را به مدت 17 روز داخل دستگاه جوجه کشی قرار دهید .
پس از اینکه جوجه ها از تخم بیرون بیایند باید به مدت 50 روز از آن ها مراقبت نمایید . پس از گذشت 50 روز بلدرچین ها بالغ شده و آماده جفت گیری و تولید مثل می شوند .
اگر بخواهید به صورت همزمان بلدرچین گوشتی و بلدرچین مولد پرورش دهید ، باید دو مکان جداگانه داشته باشید ، بلدرچین های تخم گذار را در یک مکان و بلدرچین های گوشتی را در مکانی دیگر نگهداری نمایید .
بهتر است که برای پرورش بلدرچین تخم گذار ، ابتدا بلدرچین های 50 روزه خریداری نمایید . زیرا بلدرچین ها از سن 50 روزی تا سن 9 ماهگی تخم می گذارند .
پس از رسیدن سن بلدرچین ها به 9 ماهگی میزان تخم گذاری آن ها خیلی کاهش پیدا می کند . برای پرورش بلدرچین تخم گذار باید سالنی را انتخاب نمایید که فاقد سر و صدا باشد . همچنین سالن باید دارای سیستم تهویه مناسب ، سیستم سرمایشی و گرمایشی باشد . به علاوه سالن باید دارای نور کافی بوده و دارای سیستم تامین رطوبت باشد .
در هر شبانه روز سالن پرورش باید 17 ساعت روشن باشد ، دمای محیط نیز بین 21 تا 24 درجه سانتی گراد باشد . بلدرچین ها را باید در قفس های فلزی مکانیزه قرار دهید . بدین طریق آبدهی و دان دهی به آن ها و همچنین جمع آوری تخم ها بسیار راحت تر می شود .
معمولا تا 15 روز اول تخم گذاری ، تخم ها کوچک بوده و بیشتر به عنوان تخم خوراکی مصرف می شوند . اما پس از 15 روز میزان تخم های نطفه دار افزایش پیدا کرده و می توان اقدام به جوجه کشی بلدرچین نمود . پس از گذشت مدت زمان 18 روز از تخم گذاری ، جوجه بلدرچین از تخم خارج می شود .
برای پرورش بلدرچین گوشتی چندین جوجه بلدرچین یکروزه را بخرید ، سپس از جوجه بلدرچین ها در یک مکان سرپوشیده نگهداری نمایید . مکانی که انتخاب می کنید باید دارای سیستم تهویه مناسب ، سیستم سرمایش و گرمایش و ... باشد .
به ازای هر یک بلدرچین باید یک متر مربع فضا داشته باشید . تا هفته اول باید دمای محیط بین 35 تا 36 درجه سانتی گراد باشد . معمولا از لامپ مادر مصنوعی برای تامین حرارت مورد نیاز استفاده می شود .
نوررسانی به جوجه ها تا دو هفته اول باید 24 ساعته باشد و از هفته سوم به بعد نوررسانی باید 12 ساعته باشد . تا دو سه روز اول پرورش فقط به بلدرچین ها آب و شکر بدهید ، سپس می توان ظروف دانخوری و آب خوری را در اختیار پرندگان قرار داد .
هنگامی که بلدرچین ها بالغ شوند ، باید به ازای هر بلدرچین 2 متر مربع فضا داشته باشید . معمولا پس از گذشت مدت زمان 6 تا 7 هفته بلدرچین ها آماده فروش می شوند . هر بلدرچین بالغ بین 25 تا 35 گرم غذا در روز مصرف خواهد کرد.
دانلود فایل طرح توجیهی تیپ فارم پرورش بلدرچین گوشتی و تخمگذار ( سال 1400 )