ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
در این طرح ابتدا داده ها و اطلاعات مربوط به وضعیت موجود صنایع کاغذ و مقوا و کارخانه مقوا سازی و کارخانه کارتن سازی و جایگاه آن در کل صنعت کشور با استفاده از برخی شاخص های رایج ، نظیر مقدار و ارزش تولید ، ارزش افزوده صنعتی ، تجارت خارجی ، اشتغال ، ارزبری و ... ، به روش توصیفی و مقایسه تطبیقی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است .
در بخش دیگری از طرح با هدف تعیین مزیت های نسبی صنایع کاغذ کشور ، مزیت نسبی تعدادی از محصولات واحدهای فعال با استفاده از روش هزینه منابع داخلی ( DRC ) مورد ارزیابی قرار گرفته است . همچنین در بخش دیگری از طرح با هدف اندازه گیری میزان حمایت های موجود از صنایع کاغذ سازی کشور ، نرخ حمایت موثر از این صنایع با استفاده از دو روش کوردن و بالاسا در دو حالت لحاظ یارانه و عدم لحاظ آن ، مورد اندازه گیری و تجزیه و تحلیل قرار گرفته است .
بالاخره با بهره گیری از محاسبات فوق و بررسی تعامل بین نرخ حمایت موثر و تغییرات نرخ ارز ، اثرات یکسان سازی نرخ ارز بر نرخ حمایت موثر از صنایع کاغذ سازی مورد ارزیابی قرار گرفته است. بررسی های موجود حاکی از آن است که ، سهم تولید و ارزش افزوده صنعت کاغذ ، نسبت به کل صنعت طی حدود 40 سال مورد بررسی براساس ارقام جاری و ثابت تقریباً ثابت بوده است .
به عبارت دیگر ، صنعت کاغذ کشور در مقایسه با کل صنایع کشور دارای رشد متوازنی بوده است . اما این رشد متوازن چه به لحاظ کمیت و چه به لحاظ کیفیت و تنوع تولید جوابگوی حجم بالقوه و بالفعل بازار داخلی و تقاضای متنوع و فزاینده بازار نمی باشد . بررسی مصرف سرانه کاغذ در ایران و مقایسه آن با متوسط مصرف سرانه جهانی و کشورهای منتخب حاکی از پایین بودن این نسبت در کشور می باشد .
به طوری که در سال 2004 میلادی مصرف سرانه کاغذ چاپ و تحریر و روزنامه در ایران به ترتیب معادل 4 و 1/2 کیلوگرم بوده است ، که در مقایسه با مصرف سرانه این دو محصول که به ترتیب 16 /5 و 6/5 کیلوگرم بوده است ، شکاف زیادی را نشان می دهد.
طبق آمار های سازمان بازرگانی مصرف سرانه جهت کارتن چند لا 20 و کارتن جهت بسته بندی 10 کیلوگرم می باشد ، که بدین ترتیب اگر مصرف سرانه بالقوه کاغذ در ایران را در سطح متوسط جهانی این شاخص در نظر بگیریم .
در آن صورت کل تقاضای داخلی برای کاغذ از سطح 262 هزار تن برای انواع کاغذ چاپ و تحریر و 76/8 هزارتن برای کاغذ روزنامه فعلی ، به ترتیب به سطح 1072 و 422 هزارتن بالغ خواهد گردید ، که این امر در کنار رشد صنایع مختلف در کشور ، از جمله صنایع صادراتی که نیاز به انواع بسته بندی ، تبلیغات و امور مرتبط با مصارف کاغذ دارند ، توجه ویژه به صنایع کاغذ سازی کشور را ضروری می سازد ، چراکه در غیر این صورت هر روز شاهد وابستگی بیش از پیش بازار داخلی به واردات انواع کاغذ و محصولات کاغذی خواهیم بود.
کاهش تدریجی تخصیص ارز یارانه ای به واحدهای تولیدی کاغذ باعث شده است ، تا شرکت تولیدی ارز دریافتی را غالباً به واردات مواد مصرفی و واسطه ای اختصاص داده و از واردات قطعات و ماشین آلات برای بازسازی و تقویت خط تولید غافل گردند . لذا در سال های اخیر شاهد معضلات زیادی در واحدهای تولیدی مرتبط از این حیث هستیم .
مقوا های بسته بندی به منظور بسته بندی انواع مواد غذایی ، داروئی ، پزشکی و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند .
استاندارد های ملی عبارتند از : 2923 ، 1737، 1130، 150 ، 35
کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده مقوا بسته بندی :
در احداث کارخانه مقوا سازی و کارخانه کارتن سازی کشورهای هند ، چین ، روسیه ، برزیل و مکزیک ، از عمده تولید کنندگان و مصرف کنندگان هستند .
شرایط واردات و صادرات مقوا بسته بندی :
هیچ محدودیتی جهت صادرات محصول مورد بررسی در طرح حاضر وجود ندارد .
زمانی که یک استاندارد جدید محیط زیست وضع می شود ، به دلیل فشارهای زیست محیطی ، برای از بین بردن آلودگی های موجود ، هزینه و نیروی انسانی زیادی را متوجه خود می سازد ، تا درصدی از آلودگی ها را کاهش دهد .
محاسبات مشخص ساخته که اگر تکنولوژی جدیدی که در صنعت مورد نظر به کار گرفته می شود ، با استانداردهای مورد نظر مطابقت داشته باشد ، علاوه بر کاهش آلودگی ، با راندمان بالای خود موجب افزایش تولید نیز می شود ، که دراین راستا شرکت با توجه به بروز بودن تکنولوژی آن و داشتن تمامی استانداردهای زیست محیطی و کیفی جهان ، می تواند این موضوع را اثبات نماید .
حفظ محیط زیست می تواند ارتقای تکنولوژی را نیز فراهم آورد . این روش در کشورهای اروپائی به کار گرفته شده و تکنولوژی هایی که به پایان عمر خود رسیده اند و با استانداردهای مذکور مطابقت ندارند ، جمع آوری می شوند . البته گاهی این تکنولوژی ها به کشورهای در حال توسعه فرستاده می شود ، که ایران نیز در این بین بی نصیب نبوده است .
صاحب نظران حوزه محیط زیست بر این عقیده اند که اگر صنعت ما توانمندی تولید فراورده ای با حفظ استانداردهای زیست محیطی را ندارند ، در عین حال توان دستیابی به تکنولوژی مناسب را در خود نمی بینند ، نباید به سمت تولید آن فرآورده ها برود ، زیرا در برخی واحدها به دلیل بهره گیری ازتکنولوژی های منسوخ و قدیمی ، به حدی مواد اولیه و انرژی هدر می رود ، که بحث تقدم صرفه اقتصادی بر حفظ محیط زیست رانیز بی معنا ساخته است .
چنانچه هزینه هایی که باید پرداخت شود تا تکنولوژی گرانتر ولی بروزتر تهیه شود ، با هزینه هایی که به دلیل کارگیری تکنولوژی نامناسب در مصرف مواد اولیه ، انرژی واحیای محیط زیست هدر می رود مقایسه شود ، این نتیجه حاصل می شود که این موارد بسیار به صرفه تر و از نظر توسعه تکنولوژی و رشد صنایع نیز مفید تر خواهد بود .
• رول استند هیدرولیک
• کات آف
• سینگل فیس
• ماشین چسب زن
• رول استند مکانیکی
• خشک کن
• خط تولید ورق کارتن 5 لایه
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید مقوا بسته بندی
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید عکس برگردان کاغذی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .